2F Iskola

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia. Én 2006 -ben jártam a 2f-hez. Félegyházán nagyon jó tanárunk volt. Minden óra idõben kezdõdött és nem hogy kocsmázni nem mentünk el hanem még arra sem volt idõnk hogy a mosdóba elmenjünk. Pörögtek az órák és rengeteg hasznos dolgot tanultunk. Az okj-s vizsgán mindenki 5-ösre vizsgázott bár véleményem szerint nem azért mert a tanárunk volt a kérdezõ hanem azért mert a tanfolyam ideje alatt rendesen felkészített bennünket.
En ide 2004ben vagy '05ben jartam egy kozepfoku szoftveruzemelteto kurzusra. Ez bajan volt. A papirt azota elegettem 😄
Akkoriban is mar 300k volt a penz, hitegettek mindenkit hogy ez milyen jo aztan meg... (volt aki erettsegi elott csinalta es neki siman behazudtak hogy elmehet az OKJ vizsgara, amihez kellett az erettsegi de ezt csak a vegen hangoztattak es ok nem is mentek OKJ vizsgara).
A lenyeg az volt hogy delutan 3-7ig voltunk, 2 ora elmelet 2 ora gyakorlat. Elmeleti tanar ertette a dolgat, jofej volt viszont a gyakorlatis az loszart se tudott. Barmit kerdezett tole az ember, az volt a valasza hogy "haaat nemtom, kerdezzetek meg a masik tanart".
Ezt egy ideig birta a mi csoportunk (mert volt meg olyan hogy heti 2 nap akkor csak 2x2 ora) de egy ido utan mar szoltunk az elmeleti tanarnak hogy a tisztelt kollega egy senkihazi, amit meg is erositett az elmeletis, de tenni nem sokat tudott. Irtunk levelet a kozpontnak, de magasrol tojtak a fejunkre.
Ugy kepzeljetek el, hogy egy ido utan odaig fajultak a dolgok, hogy 3-5ig az elmeleti tanarral ledaraltuk az elmeletet meg a gyakorlatot, es 5-7ig elmentunk kocsmazni :-D
Gyakorlation vagy ott se voltunk, vagy egymasnak tanitottuk az anyagot ...
Hozzateszem OKJ-n atment mindenki mert az elmeleti tanar volt a vizsgabizottsag feje, igy nem volt nehez atcsuszni.
Par ismerosomnek elmeseltem ezt, volt aki hitt nekem es visszamondta, volt aki nem... aztan mondta hogy bizony ez eleg szar.
Elmeleti tanart addig-addig noszogattuk ezzel hogy a gyakorlatis egy nulla, hogy fel is akart mondani de ekkor meg tartani kellett benne a lelket hogy az egy szem ertelmes tanarunk ne menjen mar el 😄
Hozzateszem ez 2004ben (vagy 2005ben) volt, azota lehet normalisan oktatnak ott is :-)

Én is ide jártam és és itt szereztem a nyelvvizsgámat.Államilag elismert ,C típusú. Én nagyon szerettem oda járni,anyanyelvû tanárunk volt,ami azért nagyon hasznos és ritka lehetõség!!
Gyorsan ment a tanulás,mert nem volt iskolaszagú. Igaz,hogy drága.Ezzel nem vitatkozom.A szerzõdét,meg el kell alaposan olvasni.Mint mindenhol,ahol valamit is alá kell írni.7 munkanapja van rá az embernek.Én személyszerint felhívtam a cégnél egy csajt és jól kikérdeztem tõle mindent mégegyszer.Végülis,ez a munkájuk. 😊
Adi83, ha lehet akkor megadnád az e-mail cimed, mert lehet hogy lenne 1-2 kérdésem feléd!
Köszi
Sziasztok!

Olvasva a forumokat én se vagyok meggyözödve hogy helyesen tettem azt hogy megkötöttem a szerzõdést, de a 8 napon belüli lemondással még élhetek! Ezért is érdeklõdnék erröl az iskolárol. Mi a véleményetek, mik a tapasztalatok az oktatással , sulival kapcsolatban?
Válaszotokat elõre is köszi!!
Üdv szapyka
Kokler69
no, en jartam ide, pontosaaan asszem...5 kurzust, a lenyeg, hogy az elso 4 kurzus nagyon jo volt, profin megtanultam angolul, alig masfel ev alatt, a kozepfoku nyelvvizsgat a kisujjambol raztam ki, sajnos az 5. kurzusnal mas tanart kaptunk aki nemvolt tul jo, a lenyeg, vannak olyan tanarok akik nagyon ertik a dolgukat, ha olyat kap az ember kesz a siker, a baj hogy mindenhol igy van. a masik az ár, ha belegondolsz hogy egy kulonangol tanar orankent mondjuk kér 800 ft-t akkor hirtelen a heti 2,3-ora nem tul sokkal dragabb, nekem jo tapasztalataim vannak igy mindent osszevetve, mer nagyon jol megtanultam hasznalni az angolt (tudni kell hogy elotte is tanultam de az angoltudasom gyakorlatilag 0-a volt amikor elkezdtem)

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!

Kösz épp ma délben elküldtem a felmondó levelet, seholsem volt jó tapasztalatuk az oktatástól és az írreálisan magas ár miatt inkább nem vágok bele (a héten remélem visszajuttatják a beíratkozási díjat, a 15 rongyot)!!

chicco
nálunk a tanárok hetente váltották egymást.nincs jó tapasztalatom.És nem is érzem,hogy 1 évig jártam többet tudnék.ha leülsz a net elé többet tanulst 1 -2 oldalon mint ott.

Sziasztok,
tegnap írtam alá a 2f iskolának a szerzõdését,
számítástechnikai programozó képzésre, mert szoftverüzemeltetõ papírom már van,
14X29.500 forintos össz-díjért,
DE sajnos amiket itt és máshol is olvastam az eléggé elbizonytalanított abban a kérdében hogy ne álljak-e el a szerzõdéstõl 8 napon belül?
És nem lehet hogy csak a szoftverüzemeltetõi szakon vannak olyan negatív tapasztalatok amiket olvastam, és a programozó képzés az teljes erõvel folyik? Tényleg igaz az hogy a tanárok figyelnek minden emberre, és személyesen készítik fel õket?
Remélem meg tudtok gyõzni hogy mégis érdemes belevágni, vagy tényleg jobb lenne lemondani az egészet, és egy kétas hírû alapítványi középsuliban megcsinálni a programozó szakmát, 60 ezerért felnõttképzésben?
Köszönöm a mihamarabbi válaszokat!

PResident Evil
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bandee1987
no problem 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Hentes Bill
ebbe a topicba írtak a legrégebben <#idiota>

bocsi <#zavart1>

Boldog Karácsonyt!

Bandee1987
te állat 😊
ezt hogy találtad meg?😊
(amúgy a nõvérem a 2F-nél rakta le az alapfokú számítógépkezelõit😊 )

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Lacc
😄DDDD
robotnyk

😛
Hentes Bill
boldog karácsonyt <#mf2>

Boldog Karácsonyt!