Shadowman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hellotok elakadtam egy résznél!
a 2. kaput kellene kinyitnom de nem tudok! van egy rácsos kapu meg egy amit tüzes erõvel kellene kinyitnomd e nmetom! merre menjek?
valaki segitsen esetleg végigjátszás?
a 2. kaput kellene kinyitnom de nem tudok! van egy rácsos kapu meg egy amit tüzes erõvel kellene kinyitnomd e nmetom! merre menjek?
valaki segitsen esetleg végigjátszás?
sziasztok!
nemrég nekikálltam játszani a sadowmannal,de a várban elakadtam.kinyirtam mindenkit és nem tudom hova kell menni,vagy mit kell csinálni...ha valaki tud segitsen elöre is köszi!mancsi
nemrég nekikálltam játszani a sadowmannal,de a várban elakadtam.kinyirtam mindenkit és nem tudom hova kell menni,vagy mit kell csinálni...ha valaki tud segitsen elöre is köszi!mancsi
Hello!
Meg van valakinek a Shadowman végigjátszás?
Ha igen akkor küldje már el valaki a [email protected]
Amúgy az Engine Block pályán elakadtam, hogy az elsõ gépet leállítottam, és talán valami rácsos kaput látok, de nem tudom kinyitni, vagy nem is arra kell menni? Mi a megoldás
Elõre is köszönöm!
Meg van valakinek a Shadowman végigjátszás?
Ha igen akkor küldje már el valaki a [email protected]
Amúgy az Engine Block pályán elakadtam, hogy az elsõ gépet leállítottam, és talán valami rácsos kaput látok, de nem tudom kinyitni, vagy nem is arra kell menni? Mi a megoldás
Elõre is köszönöm!
Hali!
Azt most fejbõl nem tudom, hány Govi után tudod kinyitni a 9-es kaput, de a játékban le van írva a könyvbe, melyik szinten mennyit kell megszerezni. Abból ki lehet számolni, mennyi kell a 9-eshez, csak össze kell adni õket. Elvileg 95 Govi után tudod nyitni a 9-es ajtót.
Ha tudtoddal minden lehetséges helyet bejártál, érdemes a térképet böngészgetni, mert én is alig találtam meg egy 7-es ajtót, ahol volt még Govi. Egyébként lehet tudni, melyik pályán mennyi a max Govi, mikor a mackóval jársz a világok között, ott írja, hogy mennyi található a pályán, és mennyit vettél fel belõle.
Azt most fejbõl nem tudom, hány Govi után tudod kinyitni a 9-es kaput, de a játékban le van írva a könyvbe, melyik szinten mennyit kell megszerezni. Abból ki lehet számolni, mennyi kell a 9-eshez, csak össze kell adni õket. Elvileg 95 Govi után tudod nyitni a 9-es ajtót.
Ha tudtoddal minden lehetséges helyet bejártál, érdemes a térképet böngészgetni, mert én is alig találtam meg egy 7-es ajtót, ahol volt még Govi. Egyébként lehet tudni, melyik pályán mennyi a max Govi, mikor a mackóval jársz a világok között, ott írja, hogy mennyi található a pályán, és mennyit vettél fel belõle.
Üdv! Én most vettem elõ újból ezt a frankó játékot mert régebben nagyan elakadtam mikor játszottam vele! Most már sokkal tovább jutottam de újból nemtudok továbblépni! 😞 89 govim van, és 8 ugebár ezzel még 8. szintû vagyok!!
Hány govitól leszek 9-ik szintû??
) szinten ha jól tudom kilehet játszani a játékot, és az egyik kilences ajtó mögött van Calabash is ami mindenképpen kell mivel elég sok kõtömb van.
Lécci ha valaki tudja hogy melyik pályán tudok még govit szerezni, úgy hogy megvan az összes tetkó és a karperec is akkor az segítsen.
Leírom hogy melyik pályán hány govim hiányzik:
Bayou Pardise_1 /Nettie -s pálya, Templom/
Engine Block_11
Temple of Fire_3
Playrooms_4
Temple of Prophecy_1
Temple of Blood_3
A segítséget elõre is köszi!
Hány govitól leszek 9-ik szintû??
) szinten ha jól tudom kilehet játszani a játékot, és az egyik kilences ajtó mögött van Calabash is ami mindenképpen kell mivel elég sok kõtömb van.
Lécci ha valaki tudja hogy melyik pályán tudok még govit szerezni, úgy hogy megvan az összes tetkó és a karperec is akkor az segítsen.
Leírom hogy melyik pályán hány govim hiányzik:
Bayou Pardise_1 /Nettie -s pálya, Templom/
Engine Block_11
Temple of Fire_3
Playrooms_4
Temple of Prophecy_1
Temple of Blood_3
A segítséget elõre is köszi!
Ja, jó a játék, csak idegesít, hogy már százszor bejártam minden helyet, mégsem találom azt a 10 Govit. Meg kinyírom a fõellenséget, aztán nem betölt a játék, hanem ki(lép).
a PS1-es verzio elég gánya lett; amugy PC-n csak a demo-t toltam; de (jo a hangulata a gémnek...) még nem alltam neki, majd egyszer...PS-en inkabb a Soul Reavert viszem, az egy nagyon fasza portolás...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Csodálom, hogy még van aki játszik eezel a nem éppen mai játékkal. Pedig nagyon király a játék. Igaz kicsit a grafika idejétmúlt, de a játékélmény az nagyon klassz. Most éppen 110 Govim van, de nem tudok többet összeszedni. Illetve látok egyet a Tûz temploma bejárat felet, de azt nem érem el, és nem találok utat hozzá. Aztán látok még a Play Roomban is 3-at, de nem tudok átmenni egy kötélen, mert van rajta ehy horog, és ott mindig leesik ShadoMan. Ha esetleg erre tudtok megoldást, szívesen venném.
GazVezir! A L'Eclipser darbjai mind Deadside-on vannak.
bepi! Amíg nem vitted vissza a L'Eclipser mindhárom darabjait Nettihez, addig nem tudod a börtöntöltelékeket kinyírni. Után eljön a sötétség a Livesid-ra, és akkor tudod használni a sötét fegyvereket is.
Itttaláltok térképet a játékhoz. Azon látszik, mi hol található.
Magyarítás. Ha esetleg még nem lenne meg.
Aztán nyomni a játékot ezerrel, és segíteni, akinek kell!
GazVezir! A L'Eclipser darbjai mind Deadside-on vannak.
bepi! Amíg nem vitted vissza a L'Eclipser mindhárom darabjait Nettihez, addig nem tudod a börtöntöltelékeket kinyírni. Után eljön a sötétség a Livesid-ra, és akkor tudod használni a sötét fegyvereket is.
Itttaláltok térképet a játékhoz. Azon látszik, mi hol található.
Magyarítás. Ha esetleg még nem lenne meg.
Aztán nyomni a játékot ezerrel, és segíteni, akinek kell!
Már vagy ötször nekiláttam a játéknak.Ha elérek a börtönhöz onnan nem tudok tovább jutni mert azt a marha állat fickót nem tudom kinyirni.Van tippetek?
Régrõl elõkapartam a játékot és rászántam magam, hogy végigjátszam. Azonban úgy tudom, hogy L'Eclipser 3 darabjából az egyik a való világban, az elsõ pályán van, azonban ott sehol sem találom. Merre találom a harmadik részét? Elõre is köszönöm a segítségeket!
Höhö, egy kérdésnek álcázott Gamestar hirdetés...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Heló!
A Shadowman c. játékot keresem! Ha van valakinek tippje, hogy honnan tudnám letölteni akkor ossza meg velem! A demóváltozatot is keresem!
A Shadowman c. játékot keresem! Ha van valakinek tippje, hogy honnan tudnám letölteni akkor ossza meg velem! A demóváltozatot is keresem!
Még mindig nincs használható magyarosítása a Shadowman-nek???
Akkor nalam is az lehet mert NEHA azert ki birom loni oket. Valamelyik konzolos oldalon olvastam hogy a 2 resz mar nem valami nagy durranas... 😞 Ugyhogy lehet hogy hiaba varjuk... Amugy en nem allok megegyszer neki orulok hogy egyszer ugy-ahogy vegig vittem...
Én idáig kétszer játszottam végig, az egyik legjobb játék amit pcre láttam. De most másodikra elõjött egy nagyon ótvar bug, valójában be se fejeztem miatta😊 : az angyalok hallhatatlanok lettek! Elsõre úgy 3 éve nem volt ilyen😊 Benyomtam egy cheatot kénytelen voltam, de így meg semmi izgi nem volt benne, így aztán jött is az uninstall...
A 2. részt meg nagyon vártam, de csak PS2re van és nem is lesz pcre vagy legalábbis nem sietik el, már 1 éve kinn van...😞(
A 2. részt meg nagyon vártam, de csak PS2re van és nem is lesz pcre vagy legalábbis nem sietik el, már 1 éve kinn van...😞(
TSW: Tunderke
Én idáig kétszer játszottam végig, az egyik legjobb játék amit pcre láttam. De most másodikra elõjött egy nagyon ótvar bug, valójában be se fejeztem miatta😊 : az angyalok hallhatatlanok lettek! Elsõre úgy 3 éve nem volt ilyen😊 Benyomtam egy cheatot kénytelen voltam, de így meg semmi izgi nem volt benne, így aztán jött is az uninstall...
TSW: Tunderke
Na, nagy nehezen vegignyomtam a ShadowMan-t. Aki vegigjatszotta mar az tudhatja hogy ez nem kis feladat. Viszont meg tulajdonkeppen jatszani kene vele mert 120 govibol csak 108 van meg. Tehat meg 12 govi van itt-ott a palyakon elszorva. Csak ha mind a 120 megvan akkor lep a 10-es szintre ShadowMan, amivel mar ki tudja nyitni a jatekban az egyetlen 10-es szintu koporsoajtot. Amogott van a BOOK OF SHADOW, de persze en mar megneztem. A jatek cheat menujeben felnyomtam 10-es szintre a kilyelzot, igy mindjart ki tudta nyitni az ajtot... 😊 Viszont a jatek nem mentes a hibaktol mert a vegen csunyan atvagott! Szoval elozo nap megkaptam a 3-madik tetovalast. Masnap gondoltam bejarom azokat a szinteket ahol volt lavafolyam es hatha igy tovabbjutok. Mikor beugrok a lavaba kapasbol meghalok! Gyors elmentem egy masik palyara, ott is beugrok a lavaba ott is meghal. Miutan elteleportaltam a TEMPLE OF BLOOD (NAGER)-re ahol megkaptam elozo nap a harmadik tetkot, latom hogy a "szoba" kozepen a kalitkaba ott a govi. Na itt jottem ra hogy az EGESZ szintet ugy vette mintha meg se csinaltam volna! Kb egy honappal ezelott ugyanigy jartam az egyik retractorral. Na mindegy. Tenyleg az egyik palyan van egy govi ami egy szobor oleben van. Namost, a tuloldalrol egy kotelen kene vegigkapaszkodni hozza csak az a baj hogy ket orangyal is a teremben van es folyamatosan lovoldoz! Amikor a kotelen fuggeszkedek es eltalanak a lovedekek mindig leesek. Hogy lehetne az orangyalokat kinyirni? Ugyanis neha sikerult de ugy vettem eszre hogy tok RND modon. Neha siman kilovom, maskor meg egyszerre lovom folyamatosan a VIOLATOR-ral meg a SHADOWGUN-nal es semmi. Ugyan frocsog roluk a ver de meg se kottyan nekik... Na, mindegy ez egy KIVALO JATEK.
Allitolag a "nem biztonsagi masolatokhoz" volt egy terkep, valamelyik 576 konzolban jelent meg. Nem tudna valaki be-scannelni?
Hagyd, probaltam. A menu ugy-ahogy le van forditva, meg a gyilkosokrol szolo konyv (amit Nettie ad oda shadowman-nek) par lapja van leforditva, oszt kesz. Nem erdemes feltenni... 😞
felhoztam a topicot egy kicsit... 😊
ShadowMan rulez!
ShadowMan rulez!
Most kezdtem el harmadszorra, de mindig elakadok benne. Pedig mar csalok is, a menuben be van kapcsolva a one touch kill vagy micsoda, igy legalabb nem kell egy oraig loni az ellenfeleket.
Tenyleg van a neten hozza valami terkep?
Tenyleg van a neten hozza valami terkep?
NA most olvastam hogy megjelent a Shadowman 2! Igaz meg Ps2-re es ha minden igaz Xboxra!
Remelem jon PC-re is!
Valaki tud valami infot?
MAr majdnem eltunt ez a tema 😊!
Udv mindenkinek!
Remelem jon PC-re is!
Valaki tud valami infot?
MAr majdnem eltunt ez a tema 😊!
Udv mindenkinek!
Meg egy kerdes nincs valkinek magyarositva a Shadowman?NAgyon jo lenne valami magyarhang vagy legalabb az atvezeto videok ill. a kezdovideok szovegenek pontos forditasa!
Igazabol igy is ertheto de azert ha magyar akkor meg jobb vegul is csak magyarok vagyunk!
Szoval Tovabbra is nagyon szuper a jatek a tortenet eszmeletlen s ....!
FOR WE ARE MANY!!!!!!
Igazabol igy is ertheto de azert ha magyar akkor meg jobb vegul is csak magyarok vagyunk!
Szoval Tovabbra is nagyon szuper a jatek a tortenet eszmeletlen s ....!
FOR WE ARE MANY!!!!!!
A vegigjatszasnal arra gondoltam hogy mikor Bejutunk egy nagy hangarba vagy hogy nevezzem s ott van a kardos Csavo s Eljatsza kisocsemet!S atvaltozik valami BEhemot szornye!NA Hogy kell Kinyirni???????????
Vegre egy Jo jatek de tenyleg! Hosszu nehez van benne kaland s kisse horrorisztikus!
En is regen jatszottam vele de mar nagyon sokszor elovettem ujra es ujra! De mindig elakadok!MAr megvannak a tetkok + atjutottam az elo vilagba s mar ott is kinyirtam oket!
NA most a veget hogy kell megcsinalni?Meg nem tudtam vegigvinni Sajna 😞(!
De meg is keresem a CD-t nagyon jo hogy felkerult ez a jatek!
WE ARE MANY!!!
En is regen jatszottam vele de mar nagyon sokszor elovettem ujra es ujra! De mindig elakadok!MAr megvannak a tetkok + atjutottam az elo vilagba s mar ott is kinyirtam oket!
NA most a veget hogy kell megcsinalni?Meg nem tudtam vegigvinni Sajna 😞(!
De meg is keresem a CD-t nagyon jo hogy felkerult ez a jatek!
WE ARE MANY!!!