Daikatana
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen jó volt, csak utána Romerot páros lábbal rúgták ki, az eladott példányszámok meg olyan szánalmas magasságokba emelkedtek, mint pl. a Lula 3D.
Ettõl függetlenül voltak benne jó dolgok, csak az ezzel párhuzamosan kiadott Deus Ex porrá verte.
Ettõl függetlenül voltak benne jó dolgok, csak az ezzel párhuzamosan kiadott Deus Ex porrá verte.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Daikatana témája áll közel az én szívemhez, sajnálom...<#szomoru1>#szomoru1>
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Miért teljesen jó volt a dai, legalábbis nekem tetszett, fõleg a vámpíros rész.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak jobb neked, hogy kilép. Inkább próbálkozz az Unreal-lal, Sin-nel vagy System Shocks 2-vel, korabeli fps-ek ezerszer jobb hangulattal.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
játszik még ezzel vki? XP-n hogy fut?
Most szereztem be, és elsõ kis bemelegítés, ahol le kell lõni pár moszkitót meg békát, utána barlangba befelé menet tölteni kezdene, de aztán kilép<#nemtudom>#nemtudom>
Most szereztem be, és elsõ kis bemelegítés, ahol le kell lõni pár moszkitót meg békát, utána barlangba befelé menet tölteni kezdene, de aztán kilép<#nemtudom>#nemtudom>
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Tombi: Tudom, hogy az, csak a co-op miatt keresem. Quake 2-t már vagy 15-20 alkalommal végig vittem haverommal kooperatívban, és végre valami mást szeretnénk kipróbálni az akkori idõkbõl. :-)
tibor16: Ez van, de azért majd wc papírt használj, meg a gatyeszt is mosd ki. ;-))
tibor16: Ez van, de azért majd wc papírt használj, meg a gatyeszt is mosd ki. ;-))
ez hihetetlen - most válaszoltál egy 2000 évi levélre???? bexarok... 😊)))
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
már akkor is csalódás volt ez a cucc 😊
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/