Championship Manager 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mortel
Erre a problémára nem tudtok segítséget? sehogy nem tudom futtatni amióta újra raktam a gépet pedig régebben futott..

Üdv srácok, aki netalán ide tévedne, annak írom hogy ne érezze magát egyedül, vagyunk még páran akik játszanak a klasszikussal 😄
Csak 1-2 tipp, van 2 BRUTÁL csatár a játék kezdésénél, név szerint Andri Sigtórsson (KR Reykjavíkban kezd, fillérekért megvehetõ, de ne sajnáljatok érte 1-1,5 milliót is kiadni ha annyit kérnek érte) valamint Gavin Holligan (West Ham Utd, õ már 2 millió felett lesz, de megéri megvenni), õket játszassátok együtt ha tudjátok, Holligan nálam egyik szezonjában 66 meccsen 43 gólt lõtt, Sigtórsson is lõtt már 40-et, kicsit több meccsbõl, a 2. szezonban már Sigtórssont nyugodtan be lehet dobni a kezdõbe, Holligannel érdemes várni a második szezon vgéig, harmadik szezon elejéig, úgy nagyobbat fog szólni a bemutatkozása. Sok sikert mindenkinek!
roberto0915
Hi!
A magyar ligát meglehet valahonnan szerezni?
Köszi!

Sziasztok.Egy kis helpre lenne szükségem a szakiktól. Cm 01/02 - vel játszanék ha menne.... Elkezdtem egy bajnokságot voltak elmentett részeim egyszer nyomtam egy alt - tab-ot hogy lekapcsoljam a winampot.Erre megfagyott a játék.Gondoltam restart azt újratöltöm a mentésemet.Nos a játék azt írja ki mikor újratölteném hogy kevés a memória a játék futtatásához.Néztem is nagyot (1 giga van).Nos miután kidühöngtem magam elhatároztam kezdem elörõl de most már ott is ezt írja hogy kevés a memória.Letöröltem és felraktam újra és a probláma most is fent áll.Valakinek esetleg van valami ötlete ez mitõl lehet?Elüre is köszi a segítséget.
Sziasztok!
Megnyílt Magyarország legnagyobb CM-es oldala, a CM HUNGARY! Mindenkit szívesen várunk, napi frissítések, érdekességek és sok olyan dolog, amit még a külföldi oldalakon sem találtok meg!

http://cmhungary.fw.hu

Piko köszönöm a segitséget.
De most olyan gondom van, hogy találtam egy csalást a cm3-hoz, de nem tudom hova kell beírni. SEGÍTSETEK.
Végtelen pénz:
Játékosnévként írd be: “JIMMY RULES”. De ilyet, hogy „Játékosnévként” nem találok. És, hogy miért nem a 00/01-el játszom? Azért mert nem tudtam még meg szerezni.