ECDL vizsga

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Én több mint 2 éve tettem le az elsõ modulomat és már csak 2 van hátra, az lenne a kérdésem, hogy az elsõ modulvizsgától mennyi idõ áll rendelkezésre a befejezéshez, ha egyátalán korlátozzák ezt idõre. Kerestem neten de ott csak a különbözõ tanfolyamok idõtartamát találtam, de én nem jártan tanfolyamra, csak a vizsgákra. A válaszokat elõre is köszi 😊
Bandee1987
Ha informatikusnak készülsz, akkor annyit ér, mint a wc papír. Illetve nem, mert a wc papír puhább.

Ha esetleg olyan meló, amihez max office kell, ahhoz esetleg jó, ha épp kérik.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Qwerty4
Én két éve, hogy megszereztem.Idáig semmi hasznát nem vettem.Mondjuk életpályától függ, még biztos jól fog jönni...az állásinterjúkon.
Egyenlõre még egyetemezek.

Qwerty4

LoSA
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy... az ECDL vizsgák mennyit érnek? Számítanak valamit? Érdemes megcsinálni? Mert most azon gondolkozok, hogy megcsinálom...

Basic
Én most tettem le az ecdl vizsgát, de csak azért, mert gyorsan be kellett ugrani vki helyett. Szerdán szólt a tanár, hogy szeretné, ha másnap elmennék vizsgára, mert hirtelen nem tud senki mást találni, akit küldhetne. Elmentem, hétvégén kaptam meg az eredményt, hogy mindent megcsináltam. Nem voltam felkészítõ tanfolyamon, csak szerda este otthon megnéztem, hogy hogy is mûködik az access. A vizsga költségeit egy alapítvány visszafizeti, szal sztem megérte elmennem, akkor is, ha szinte semmit sem ér.

Okj viszga segédlet. Ez a blog sok érdekes információt tartalmaz és rengeteg tételt, több feladatsort és emellett állnadóan bõvül. Jelenesetben informatikus végzettségek anyagai találhatók meg, de tervbe van véve több irányba való bõvítés. jó böngészést.

http://felsofokon.hu/http://sipocznorbert.eu http://www.facebook.com/pages/MLM-Arquebusade-V%C3%ADz/203390119682876

Qwerty4
és már meg is van a 7 vizsga!<#taps><#nevetes1><#smile>

Qwerty4

http://okjvizsgasegedlet.blogspot.com/
Qwerty4
Hát jó buta vagy hogy abba hagytad!
Felvételin persze hogy nem veszik figyelembe, de léteznek olyan állások is aminél alapkövetelmény az ECDL diploma, s akkor mit csinálsz!?A visszatérített pénzeddel semmit nem érsz el ilyenkor.A te bajod.
Nekem még 3 vizsgám van hátra, az elkövetkezõ hónapba ezek is meglesznek és a diploma a kezemben.

Qwerty4

az ECDL Internethez a megoldások : www.kereso.mlap.hu
ECDL bizonyítványért sajnos nem jár semmi, már tavaly se járt. Minket is jól átvertek 9.-ben, hogy felvételin, álláskeresésnél pluszpont, meg minden, erre tavaly kiderült hogy nem adnak érte semmit. Abba is hagytam az egészet. Majd érettségivel úgyis megkapom, aztán viszatérítik az árát.

R0sc0
nekemis ez van, illetve ebbe reménykedek hogy kapok pluspontot.
Nem mindegyy asszem tavaly még 3 pontot ért idén nemtudom, azt hallottam hogy enm adnak ezért. azért elpostázom a nyelvizsgámmal együtt a jelentkezésnél. hátha

googléba beírod: tapi oldala

takraj
up

Ki tudna valaki segíteni az 1-es modul (IT) megoldásaival? Vannak olyan kérdések amikre baromira nem egyértelmû a válasz... :\

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

_Atti_
Ezért nem jár plusszpont fõsulifelvételin mint a nyelvizsgákért? szétnéztem honlapjukon, nem láttam erre utaló jeleket.Ellenben mintha valami olyesmit hallotttam volna hogy x-y modulig ér néhány pontot, ha az egész megvan akkor valamivel többet, van ennek valóságalapja vagy pusztán annyi jelentõsége van hogy egy plusz munkavállalásnál?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

hi!

valaki nemtudja hogy ki lehet váltani az ecdl papírt egy emelt szintû multimédia fejlesztõ végzettséggel?

REAL MADRID

zmeor
kapcsold ki a hivatkozás integritást táblák nézetben

leszarom a konfigod...

fureszlap
nem tudja valaki hogy is van ez a 8., okj-s modul?

Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.

Dj Faustus
Váltsd a táblát Tervezõ nézetbe, és ott keresd meg az Érvényességi szabályt.
A róla szóló súgófejezetben található az alábbi példa:
DLookup("CustomerID", "Customers", "CustomerID = Forms!Customers!CustomerID") Is Null
Entry must be a unique CustomerID (domain aggregate functions are allowed only for form-level validation).

Magyarul a beadott értéknek egyedinek kell lennie.

nesto
bocsika csak azt hagytam le hogy mindez Access-be van

nesto
Valaki tudna nekem segíteni ebben a feladatban?
"Végezze el azt a beállítást, amellyel elejét veheti annak, hogy a táblába két egyforma rendszám rögzíthetõ legyen"

akyyy
internet most is van, meg is buktam belõle<#wow1><#wow2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nesto
de rég olvastam és az emlékeim nem tiszták <#vigyor2>

nesto
Én már olvastam errõl. Már régebben láttam valahol, hogy más országokhoz hasonlóan itt is beakarják vezetni a plusz 2vagy 3 modult az ecdl-be. azthiszem volt még ezen a képszerkesztésen kivül egy internet meg még egy valamilyen modul. hát, hajrá még van egy évetek rá. nekem most jön a 4ik modulom, accessbõl<#szomoru1>

akyyy
bevezetik a 8as(vagy hanyas) modult jövõre, képszerkesztés cimen, (photoshop meg valamelyik szerkesztõ még) és errõl az sg nem is ír semmit se???<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
most vizsgáztunk öööö, az internetezésbõl, és az outlook...eh...nevetséges volt , ez volt a leggyérebb vizsga....

jah meg az is jó volt az órákon, mikor készültünk fel, hogy volt afeladat, hogy keressük meg ezt, meg azt, beírtuk keresõbe, és az elsõ három találat a megoldásokról szólt😄 csak azt kimásoltuk, és kész is voltunk

ffxi
Köszi!

Fákjúal!

Ez nem egy szakma. Ez egy sima kis igazolás hogy tudod használni azokat a programokat és kész nem nézem többe mint WC papírt. Nekem tanulás és tanfolyamra járás nélkül is sikerült. a legrosszabb eredményem 90% lett az is csak azért mert a másokét csináltam és nem figyeltem oda a sajátomra :-)
Ha olyan tanfolyamot szeretnél elvégezni ami ér is valamit akkor keress olyat aminek van OKJ száma! (ha jól tudom az ECDL-nek nincs)

sufnitunig: érdekelne az a tanfolyam. Mi pontosan a neve? valami komolyabb nekem is jó lenne.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

ffxi
Jó, de még nem válasz a kérdésemre!

Fákjúal!

sufnituning
Én még 8.-ba kezdtem el, de hülye voltam és abbahagytam!
De most(18 évesen) elkezdtem egy szoftverüzemeltetõi tanfolyamot, ami rendszergazdai papírt ad. És ez már nagyobb szintû mint az ECDL tehát ha felmutatom ezt, akkor odadják az ECDL-est is!
Na ezt biztos nem hagyom abba!<#idiota>

For sale: thedronewebshop.com

ffxi
Ez tulajdonképpen egy szakma vagy kiegészítõpapír egy szakmához? Szal ezzel lehet 78-80 ezret keresni, ha ez egy szakma lenne?

Fákjúal!

Nekem kedden kezdõdik a tanfolyam. Igazából nem érdekel a cég küld és õ is fizeti. Mivel sajnos a tanfolyamra nem tudok eljárni (mert persze mindig akkorra tették amikor dolgozok) ezért szívesen vennék minden segédanyagot amibõl tudok tanulni. Szerintem tanulás nélkül is menne de azért biztos ami biztos. Ha tudna valaki segíteni megköszönném!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

ivjoe
Én jobban örültem volna neki, ha a suliban programozást tanultunk volna, nem ilyen szarokat, amit mindenki tud/vagy majdnem. A progzásnak legalább hasznát tudtam volna venni. Vettem is! Anno 8.-ba(derégenvolt) egy csomó matekházit pascalban csináltam.
ivjoe
Én minden modult elsõre raktam le! Tanfolyam nélkül. Sztem ez nem egy nagy durranás.
És még mindig fenntartom azt az álláspontomat, hogy szart se ér, de az egyetemek adnak 1-2 pontot. Nekem is arra kellett!
PResident Evil
detto

Dzsini
más (szakmai) vizsgát tettünk, amit 1 évvel késõbb teljes értékû ECDL-ként ismertek el, és csak be kellett menni átvenni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

akyyy
érdekes, melyik vizsga volt, mert hogy ha 1 nap alatt leteszed az egész ECDL vizsgát az összes modullal akkor grat..<#fejvakaras>

PResident Evil
és a skilleddel mi volt ? 😄

Dzsini
hát, ahol próbáltam ott közölték, hogy "we don't care about ecdl, we care about your skills" - tudod ez olyan, mint a nyelvvizsga. az bárkinek lehet, de az még nem jelenti hogy az adott nyelven kommunikációképes a tag.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PResident Evil
affene, pedig úgy szeretek mosogatni :\

PResident Evil
akkor rossz helyem próbáltad !

magus
nekem a fele van meg. hianyzik az acces, a halozat meg az internet. azt hallottam ezek nehezek, de amugy sztem total felesleges, van wordbol papirom, de ha baszakszik a word mert microsoft akkor nemtok semmit se csinalni... accest nem is lattam meg eletemben😄

Dynamic
Mosogatófiúnak nem köll ecdl<#vigyor1>
Dzsini
próbáltam, marhára nem érdekel ott se senkit.

PResident Evil
próbáltál külföldön állást kereseni ? akkormeg ?

Én is csak a MS Access tanfolyamra mentem be, többire nem. Igaz azt soha nem használtam. Így is meglett minden elsõre, kivéve az access mert azon elõször megbuktam, 1 pont kellett volna. De nehogy azt higgye mindenki hogy olyan könnyû minden benne. (persze ha vkinek ez a munkája az más tészta)

War. War never changes.

Dzsini
én is - érettségi után 1 nappal vizsgáztunk, azóta is a fiókban porosodik... semmire nem használtam.

PResident Evil
én tanfolyam nélkül mentem át ^^

de nem is fikáztam 😊

ha elsõre nem is, másodikra átrugdosnak.

Eh a sok nagyokos, hogy ecdl ilyen szar meg olyan szar! Fogadni mernék hogy a legtöbben közületek nem menne át elsõre tanfolyam nélkül!

War. War never changes.

Oldal 1 / 2Következő →