Starlancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi 😊 bár már utána sikerült... (miután megírtam az üzenetet) csak szerencse kellett hozzá. amúgy nekem nem sikerült megmentenem klaust 😞 kissé sajnáltam...
amúgy látom te nem csak a freespace fórumot nézed 😉
amúgy látom te nem csak a freespace fórumot nézed 😉
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
sziasztok!
nekem nagyon tetszik a játék, de lenne egy kis gond. easy-n tolom és tudom hogy most egy marha nagy noobnak fogtok nézni de az utolsó küldetés az valami hihetetlen... mindent az a kicseszett ion ágyú ront el... elõször mentem egy wolvrine-nal és esélyem nem volt a menekülésre az ion ágyú elõl... aztán azt mondtam hogy talán ha a cloakolós hajóval megyek akkor nem fog észrevenni az ion ágyú... így is lett. de amikor bejön az a sok marha a detonátorokkal... úgy hullanak mint a legyek... (és ilyenkor eszembe jut hogy hoppá, nekem vannak csapattársaim... NA DE HOL A VÉRVÖRÖS PI...BA VANNAK ÕK ?! õk ott valahol elharcolgatnak én meg védjek meg kb. 10 csigalassú szart a basilisk-ektõl meg a saber-ektõl. szép mondhatom...
valakinek van valami tanácsa a küldivel kapcsolatban ha még valaki nézi a topikot ?
nekem nagyon tetszik a játék, de lenne egy kis gond. easy-n tolom és tudom hogy most egy marha nagy noobnak fogtok nézni de az utolsó küldetés az valami hihetetlen... mindent az a kicseszett ion ágyú ront el... elõször mentem egy wolvrine-nal és esélyem nem volt a menekülésre az ion ágyú elõl... aztán azt mondtam hogy talán ha a cloakolós hajóval megyek akkor nem fog észrevenni az ion ágyú... így is lett. de amikor bejön az a sok marha a detonátorokkal... úgy hullanak mint a legyek... (és ilyenkor eszembe jut hogy hoppá, nekem vannak csapattársaim... NA DE HOL A VÉRVÖRÖS PI...BA VANNAK ÕK ?! õk ott valahol elharcolgatnak én meg védjek meg kb. 10 csigalassú szart a basilisk-ektõl meg a saber-ektõl. szép mondhatom...
valakinek van valami tanácsa a küldivel kapcsolatban ha még valaki nézi a topikot ?
Üdv mindenkinek! Õszintén szólva nem sok játékkal játszottam életemben nekem, ez a korszak nagyon gyorsa lejárt, na mindegy! A StarLancer a kedvenceim közé tartozik, csak hasonló problémo áll fenn, mint az elõttem szólóval!😞Ha valaki megszánna és segítene, nagyon hálás lennék, hogy újra nyomhassam ezt a szimót!
IWIW-en elérhetõ vagyok, a fenti nevet kell csak beírni a keresõbe és ki si dob! Elõre is köszönöm! Levélvátás útján elintézzük a részelteket! Még egyszer köszönöm!
IWIW-en elérhetõ vagyok, a fenti nevet kell csak beírni a keresõbe és ki si dob! Elõre is köszönöm! Levélvátás útján elintézzük a részelteket! Még egyszer köszönöm!
Baromi régi játék, és én baromira szeretném most megszerezni, anno megvolt, de elkavartam :/ Ha valakinek esetleg még megvan, és hajlandó lenne segíteni rajtam, az eresszen már meg egy privit plz.
LOL😊))
Azért a jó szándék fontos!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem gyenge reakcioido!😊)