12
  • 3P
    Eloszor is bocs, hogy egy ilyen os regi topicot felhozok, de en nemreg kezdtem el jatszani az X-Beyond the Frontier-rel.

Mar tul vagyok az elso 40 oran, es most probalom felturbozni a hajom, van ra 4 milliom.
    Atverekedtem magam a Splitekhez, egeszen a Family Pride-ig (legkeletebbre levo galaxis). Ott talatam egy eleg jo fegyverboltot, ahol jo lezert vehetnek, csak sajnos nem enged bedokkolni a gep oda, sot sehova a splitekknel. Nem jelzi oket pirosnak, igy nem igazan ertem, hogy miert nem tudok ott dokkolni. Xernonokat meg ezzel a hajommal szinte keptelenseg leszedni, hiszen majdnem gyorsabban toltodik a pajzuk, mint ahogy azt en szedni tudom, sot... :(
    Mit csinaljak hogy vegre beengedjenek?
    Varom a regi X fanok segitseget! Koszi.
  • skorpio7
    Van egy rossz hírem !
    Senki nem foglalkozott vele ! :(((
    Pedig én megvettem volna az eredetit is !!!
    Nekem is csak "biztonsági másolat" van meg mind a két játékból .
    A CD-Galaxis ugyan forgalmazta az X-Beyond-ot , de nekem jobban kellett volna a 2. része dobozosan .
    Hát ez van ma Mo.-on , ha csak egy "rétegjáték"-ról van szó .Az ismerősöm is , akitől kaptam ezt a játékot megjegyezte , hogy mindössze egy személynek lett másolva belőle ... csak nekem .
    Ez is mutatja , hogy mennyire keresett is volt a játék a megjelenése idején . :)
    Egyvalamit azért tisztázzunk ... én nem küldök másolatot róla , mert nem foglalkozok "biztonsági másolatok" kereskedésével .
    Esetleg kapsz címet , ahol érdeklődhetsz utánna .