Theocracy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha elindítod a telepítõt és rámész h telepítés akk kiirja h nem támogatott platform.ha rutána rámész h kilépés elvileg ki kell neki hozni egy olyan ablakot amibe irja h telepítés az ajánlott beállításokkal.
Arra menj rá nekem igy sikerülni szokott.
Arra menj rá nekem igy sikerülni szokott.
Nem tudom, hogy játszik-e még valaki ezzel a játékkal, én egy kis nosztalgiázásért elõvettem, viszont win 7 alatt nem indul a telepítés. Azt írja ki, hogy nem támogatott platform. Ha vki esetleg tudna vmi megoldást segédprogi, emulátor, vagy bármit, hogy elinduljon az jó lenne. Elõre is kössz!
Játszik még valaki ezzel a játékkal?😄
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Valaki jöjjön föl a kiskacsa szerverre 2008 12 hó 3 14:45-kor
Hogyan lehet neten játszani?
letöltöttem de ,kár h nincs itt senki
HELP ME!!
áá segítsen vki...h tudom megszerezni ingyen??
megvolt de nem találom sehol
ahol meg le lehet tölteni az fizetõs...
nem tudja valamelyikõtök feltölteni az internetre vagy elküldeni valahogy??
msn-em- [email protected]
megvolt de nem találom sehol
ahol meg le lehet tölteni az fizetõs...
nem tudja valamelyikõtök feltölteni az internetre vagy elküldeni valahogy??
msn-em- [email protected]
downloading
Amugy aki végigvitte, Milyen gyorsan es merre fele támadta az ellenséget mert én mindig a világoskékeket foglalom el meg a pirosakat , de akkor a sárgák bevernek .. minden provinciara épitsek korházakat meg vagy 4 Kiképzõ termet vagy mi ?😄
a lilákat nem akarom támadni mert semlegesek vagy kezdjem veluk ?😄
a lilákat nem akarom támadni mert semlegesek vagy kezdjem veluk ?😄
jah mar fel is toltotted bazze eszre sem vettem :😄😄😄😄
nezd el a hulyesegem 😄😄😄
nezd el a hulyesegem 😄😄😄
figyu fel tudnad tolteni ugy tudom keveset foglal. Nagyon megkoszonnem.
amugy meg pl lefagy ugyanugy a shogun nevu jatek is szerinted mi lehet video kartya vagy tul sok a ram ?😄😄😄
9800 Pro 128 ATI
1532 DDR RAM Ez a gépem
3500+ AMD Athlon 64
elõre is kosz 😄
amugy meg pl lefagy ugyanugy a shogun nevu jatek is szerinted mi lehet video kartya vagy tul sok a ram ?😄😄😄
9800 Pro 128 ATI
1532 DDR RAM Ez a gépem
3500+ AMD Athlon 64
elõre is kosz 😄
hella ujra . figyu valamiért nem indul el a game nekem megvan full 2 cd s versioba régen ment meg minden. de most valamiert felrakom és amikor elinditom az intro hangja van utána fekete kép és fagy a game.... miért lehet vagy ha nem tudjatok , megkérhetnélek hogy töltsétek fel újra azt a ripet?
Mégegyszer koszi.............
Mégegyszer koszi.............
Van egy server exe azt kell elinditani.És utána mindenkinek oda kell csatlakozni.Akinél fut a server.exe az saját magához fog csatlakozni a saját ipjével.Rip elinditásához kell pár apróság elöször unpack.exe majd theo.reg ebben be kell állitani az elérési utat.Magyar nyelvhez pedig el kell inditani a setup exét és rányomni a ungarise zászlóra.Installálni nem kell csak szimpla kilép majd theocracy-0.6.85.exe
Császtok Lenne egy olyan kérdésem hogy interneten hogy kell és ezt a ripet lehet e jatszani ..... Az internetes game olyan hogy egymásra kell csatlakozni , vagy valaki creál egy servert és oda ip alapjan megyek???? 😛
Nagyon megköszönném, írj privit hogy honnan. Boltban már egyáltalán nem kapható?
ripje 54 mega ha nagyon kell feltom dobni valahova
Honnan tudnám letölteni ennek a játéknak a magyar nyelvû demóját? Ha valaki tudja, megköszönném a segítségét. A googléban már kerestem, ezt ne írjátok.
már nyolcszor kinyomtam a gamet..
csak most vettem észre a topicot..
taálni tt az ideje...
UP!<#rinya>#rinya><#integet2>#integet2><#wave>#wave>
csak most vettem észre a topicot..
taálni tt az ideje...
UP!<#rinya>#rinya><#integet2>#integet2><#wave>#wave>