Minek van,ha nem használják?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fogadok, hogy át lesz húzva <#zavart1>
hmhm
akkor használd kecie

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Sephi
Nem is ko ramenni... ahanyszor megnyomom a Forum gombot ott a chat legalul oszt beirok valami okorseget😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jano
De már ismét a régi vagyok 😉

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

KeKKSZike
Látod, ez egy jó kérdés! Én sose szoktam Chatre menni...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

VinylToy
Milyen szép neved lett Jano?

😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Sephi
Az krem nem crem... nem mindegy...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Mert megerdemled?

Sephi
Vagy lehet hogy valami uj cremje van a Loreal-nak?

Sephi
Vagy veletlenul elkapott az eso...

Sephi
Vagy ez man a roston sutes utan van?

Sephi
Most akkor ez akkor keszult rolad amikor meg nem robbant fel melleted az a benzin kut?

Z
FÚJ! Efreet de csúnya vagy!!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Jano
Efreet

Hogy legyen használva a topic.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

VinylToy
"okosabbja"

Kicsoda???

Csak végig néztem hogy milyen címek voltak és az utolsó oldalon ez volt a legjobb amibe beleírtam, de volt egy olyan hogy egy srác valami szakdogát akart kérni, és adott volna cserébe 10 másolt CD-t! 😊)))

Nagyon gáz!

Mire képesek az emberek!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Efreet
mert nem töröljük öket, hogy az okosabbja felhozza :o)))

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

VinylToy
Jó ez a topic kicsit felrázzuk?

Minek van ez a sok topic, ha nem használjuk?

😊