nike

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért vagytok annyira oda az Alléért? sztem csak egy undorító nagy boltkupac.
nekem bõven elég az Aréna is, a választék is pont elég, felesleges olyan bazinagy plázákat csinálni
paszulypisztoly
az nem a Nike akciója hanem az Allee-jé. Szóval ne is keresd az üzletbe mert csak hülyének néznének téged. A pláza területén van valahol. Többet nem tudok. Nekem is van kuponom de nem foglalkoztam vele még.

jancso22
Én az Allee Nike boltjában vettem pólót, és adtak 'hozzá' valami kódot amivel elvileg egy széfet lehet kinyitni, ha kilehet.. Nem tudja valaki mirõl szól ez, mert a boltban semmilyen széfet nem találtam 😄

smith09
Szeretnék vásárolni Nike PArk IV típusú hosszujjú mezt.
Márciusban bementem a lionsportba ( www.lionsport.hu ) és azt mondták hogy nincs majd augusztus körül lesz.
majd ez követõen. www.fürgenyuszi.hu Szintén március körül azt mondták h ha lesz akkor majd szólnak. na már most õk azóta szólnak, pedig konkrétan leírtam mit szeretnék vásárolni.
Aki tud segíteni, kérem jelezze ! Köszönöm !
Nyitotnak kell lenni mindenre. 😛 Én úgy emlékszem, hogy ott általában azért fiatalabbak állnak.
Nem véletlenül írtam, hogy hölgy, egy 45-50 év körüli nagyon kedves hölgyrõl van szó... bár nem tudom, Te mennyi idõs vagy 😄 De meglátogathatod õt, ha szeretnéd, Veled is biztosan nagyon kedves lesz 😉
Már késõ.. Elmondtam nekik😄 De szerencsére tudtak róla és ezzel vették a cipõt is. Ebben a hónapban engem akartak meglepni valamivel, de így már nem lesz meglepi. Legalább majd magamnak választok valamit.
A hölgyel vagy a kuponnal? 😛 Ha csaj is jár a kupon mellé, akkor tényleg megéri ez a buli. Még vehetek is neki valami olcsó ékszert -20%-ért. 😄
Elvileg igen, én múltkor csak meg akartam kérdezni, hogy merre van a mozi, mert valahogy mindig 10 perc keresgélés után találom meg 😛, és a hölgy megkérdezte, hogy nem kérek-e egy ilyen kupont, tök kedves volt 😊 Végül kajáltam is vele a Burgerben 😄
Ez jópofa. A szüleim dolgoznak arra fele. Úgyhogy gyakran járnak oda. Majd szólok nekik, hogy itt van ez a lehetõség. Egyébként ott nincsenek kuponok, bejáratnál valahol, vagy valami ilyesmi? Sajna nincs nyomtatónk, így nehézkes.
hullabaloo
Jobb ha nem is szólsz nekik mert én az ilyenek után mindig kiszoktam akadni <#buck>. Vagy szólhatsz de ne említsd, hogy cipõre is van akció hanem csak a te cuccaidra vannak amiket szeretnél.

Vannak. Asszem öcsémnek is ott vették anyuék múltkor. Meg is kérdezem, hogy õk hallottak errõl a dologról😄(szerintem nem) Tuti kiakadnak, hogy miért csak most szólok nekik.
hullabaloo
Nekem, ideje lenne egy új edzõ cipõt vennem! Nem tudjátok, hogy arénában vannak új Nike stoplis cipõk? Mert ezzel az akcióval egy kicsit jobb lenne.

Szia!

Bocs, hogy más nevében válaszolok, de véletlenül tudom, hogy lesz 😊 Mindig szerdán vannak, és az oldal alapján most szerdán is lesz. Egy Lacoste vagy egy Samsonite kuponnal elég sokat lehet rajta nyerni... legalábbis én ezeket fogom beváltani 😄
Júliusban is lesz ilyen nem tudod?
Na most adtak nekem egy jó tippet. Kuponokkal vannak kedvezmények Arénában:

http://www.arenaplaza.hu/cikk/nyomtathato-kuponok-junius
Van
Most vetõdtem csak ide, van ilyen.
Jó hamar észrevetted XD
Hú most látom milyen komoly ez a kép!
Jó ez a Husztis kép, lehet hogy hamarosan már videó is lesz róla? Ha jól játszik a Zenitben akkor elég nagy piaca lehet neki és akkor érdemes róla is forgatni, mint Rooneyékról. Oroszországban lehet hogy már most is sokan ismerik.
szerintem jók ezek a focistás reklámok ( hát jobbak, mint a lányok vs. fiúk futkosnak ) több a mondanivalójuk az egyszerû "vegyél Nike-t"-nál.
Külön öröm, hogy Huszti is ekkora klasszisok között lehet<#integet2>
Kezdtem meglepõdni, hogy találtál Christiano Ronaldos videót😄
hú ez is olyan jó reklám, mint a másikok <#wow1>
Nem rossz, nem rossz, de azért ezt a mosolyt semmi sem übereli 😊
Thaison
Szerintem már nem akkora sztár mint régen... <#levele>
vagy csak én látom rosszul ? <#miaz>

Sajnos a szerdai meccsen nem sikerült az álom, de remélem portugáliában sikerül legalább most már tényleg egy X-et összehozni. Azért még van esély kijutni a VB-re.
Vajon Christiano Ronaldoval miért nem csináltak ilyen videót?
Igen, én már láttam nemrég!
Igen Husztit ábrázolja!
szerintem Husztit.
öööö és kit ábrázol?

Végre van magyar játékossal készült reklám is!
Megtaláltam a Rooney-s videót, nagyon hardcore lett, úgyhogy érdemes megnénzni.
gondolom akkor a Rooney-s is megy
Tegnap este a TV-ben is láttam ezt a Riberys reklámot. 😊
szerintem voltak a Nike-nak jobb videói is, pl amikor egy focista életét mutatta be 'fps' módban
jah, bocsi és kösz
Thaison
Egyre gondoltunk, úgy látom <#awink>

Köszi a videót csak máskor légyszi ne így posztold be, hanem ebben a formában: RIBERY
ez a Ribery-féle, de a van még egy pár fent
http://www.youtube.com/watch?v=FjxdGjoyXlc
Azt még nem is láttam. Eddig csak a Walcot-os és az Arshavin-os videókat néztem meg.
Thaison
Ez így igaz, közben megleltem a videót, amirõl szerintem beszéltek... véletlenül nem egy kis õzet ijeszt meg benne Ribery ? <#alien2>

Ha kijutna a magyar válogatott a következõ vébére, biztos készülnének hasonló minõségû videók itthonra is. Hát még ha lenne olyan magyar focista, akit nem csak idehaza ismerünk. Addig maradnak a nemzetközi sztárok
Thaison
jaaa, értem 😊 nem tartom túl valószínûnek egyébként.

Konkrét videóról még nem esett szó. Csak kérdeztem, hogy lesznek e MTD-s videók magyar focistákkal is.
Thaison
mármint milyen videóról beszéltek ? <#miaz>

Asszem most nem lesz hazai focista a kampányban, de egyébként sem szokott gyakran. Ribéry-n kívül kivel készült még videó?
Nemrégiben nézelõdtem a Youtube-on és találtam külföldi Make the Difference-es videókat. Nem tudjátok, hogy magyar focistával is forgatnak majd ilyet?
Hát én soha életemben nem láttam ilyet, emlékeznék rá tuti😄
Én arsenalos vagyok és Bendtneren láttam ilyen csukát kb úgy 2 hete...
Oldal 1 / 3Következő →