Devil Inside

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nem volt ilyennek problémám 😊

... got nothin to share with you...

Na végre sikerült elindítani. Tulajdonságoknál benyomtam a futtatás windows 98-as üzemmódban-t és már ment is. A hanggal van bajom már csak, mert a menüben a zene akadozik, a játékban pedig nincs effekt hang PL. lövés, lépés, valamit felszedsz, ajtó kinyitás, tûz. Ez néktek megy rendesen?
Hi, én nekem is megvan végre a játék eredetiben, de nekem olyan hibám van, hogy akár a a tv-menübõl indítom, akár a sima ikonjáról, nem történik semmi, csak pár másodpercre megjelenik a homokóra.
csá all! vki segítsen pls, mert nemkem nem idul a game, mert elvileg :W túl jó a gépem hozzá(am xp 😊). Eredetibe van meg, de az intró után mindig kiírja a "hibajelentés"-es hülyeséget :S.
Kéne hozzá egy jó patch ehhez a gondhoz.
vki lécci!
Nekem azt írtaki a játék eredeti cd-nél hogy rakjabe a cd-t, ezt azért írja ki mert nem a "d" meghajtóban van a cd. Itt egy videó hogy tudod átnevezni a meghajtó vagy a dvd olvasó betûjelét http://www.videosmart.hu/video/hogyan-nevezhetjuk-at-barmely-meghajtonk-betujelet
sziasztok tudna nekem valaki segiteni elakadtam a háznál mindent eg csináltam de nem tudom hogy mit kell csinálni tudnátok valahonan adni egy végigjáccást vagy mondani címet hogy honan szedhetem le kösz elöre is!!
Sziasztok.
A bajom az lenne, hogy feltelepítem a játékot...és elindítom behozza azt a kis dobozkát...oké...játék indítása...majd behoz 1 olyan üzenetet, hogy rakjam be a cd-t a meghajtóba. :S
Eredeti cdrõl van szó.
Mi lehet a gond?
Shady313
Nos... leszeded az összes fájlt egy mappába arról az oldalról. Egymás mellé helyezed õket. Nem elég egyet, nem elég kettõt, nem elég hármat, az összeset kell! azt kitömöríted és akkor kapsz mûködõ képfájlt. Hajrá menni fog az 😉

kitömöritettem kettöt mert csak annyit engedett és be mountoltam daemon toolsba de nemtörténik semmi!!!!!!!!!!!???????????
lol
szval nemtom
Shady313
Nem elég mindegyiket lekell tölteni egymás mellé és akkor abban amappábna lesz is vmi. Töltsd le mindet és menni fog. Csak darabolva lett a tömörítés, mert így biztonságosabb a feltöltés.

de valamejiket kitömörítem és megint egytötmörített mappát ad!!!!!
és ha berakom daemon toolsba akkor feltom telepíteni??
de nem elég csak eggyet letölteni????
Shady313
miért vmi hibát dob ki? Lekell töltened egy mappába az összes fájlt és kitömörít egy képfájlt amit mondjuk Daemon Toolsba betudsz rakni. Ha valamelyik kötetre hibát dob ki akkor azt töltsd le emgint mert lehe th hibás aletöltésed. Különben tuti jó mert én is onnan szedtem 😊

nemtom kitömöríteni
Shady313
mi a gond? nekem lazán felment... hol akadtál el?

nemlehet feltelepíten!!!!
valaki segítsen
Shady313
Nálam vmi szar lehet :S Már bocsánat a kifejezésért.... Nálam tényleg egy átlagos új showt kezd a bónusz és nicnsenek emg a fegyverek :S A szívtiprót nem néztem, jó mi kitolok egy játékot és a lehetõségek 3/4-ét nem is ismerem XD (ezért vna az affinitása az embernek h játszon mégegyszer 😄)

Boccs a késõi válaszért csak mostanság nézegetem elõre a szökés részeit, mert már nem bírom kivárni h az RTL Klubbon leadják 😄

Egyébként a szívtipróval van valami tapasztalatod? A hullák nem gerjednek rá, a riporternõ nem téma, max nekem tetszik a dolog...
Maximálisan osztom a véleményt!
Shady313
Jaaah ami a vízszerelõ levelében volt mi? 😄 Én is lövöldöztem mint az állat de nem akart semmilyen szökõkút elindulni XD Én a vámpírnézetet sem használtam 😄 mondom én annyira beleéltem magamat h nem is foglalkoztam a fegyverekkel, cska haladjak elõre 😄 Sztem butaság lenne azt írni h nem jó játék. Azért mert a grafikája a mai szemmel nem túl szép attól még sztem egész jó. Csak belekell élnie magát az embernek. Aki csak egy kicsit is hajlamos az iylen akció horror jellegû dolgokra (bár ez nem feltétlenül volt horror inkább akcióshow 😄) az sztem nézze meg, próbálja ki

Egyébként a vámpírnézet is hasznos lehet, csak nem mindíg találok vissza a tekintettel!
A wc csésze összetörésének lehetõsége meg hiányzik a játékból. Szerintem.
Shady313
Jaaah jóh tudni thx erre nem is gondoltam XD Devának pl a többi varázslatát kisem próbáltam annyira megtetszett az a skalpcucc. Azzal lehetettt szépen mészárolni, nagyon megkönnyítette a játékot

Nos a bónusz show ugyanaz mint a normál CSAAAAAK NEM FOGY A VARÁZSERÕ ÉS A LÕSZER! Plusz az elején megvan minden fegyver mint például a kivégzõosztag... nembeszélve Devának a skalpolója!
Shady313
Kül a vége nagyon komoly tisztára tényleg mintha egy valóságshow lett volna XD Kicsit mondjuk meglepett a lezbi hajlam a bemutató végén de feelinges volt 😄

Shady313
nah mindegy sikerült emgoldanom. Nálatok a bónusz show mibõl áll? :S nálam cska kezd egy egyszerû új játékot....

Shady313
Kül Deva skalpolója tényleg nagyon ász amióta megvan csak azzal tolom életmentõ egy varázslat 😄

Shady313
vki segítsen attól tartok ez egy bug :S lennt vok a Necropolisban (olyan pokol serûség) összeszedtem az összes kitûzõt és volt egy bemutató is. Nah onnantól nem tom mit kell csinálni mert régen játszottma vele és ha jól tom kinyítl egy kõajtó, de az msot neem nyílt ki és nem tom h a kitûzõkkel kéne vmit, vagy mi.... vKI SEGÍTSEN!!! Full ideg vok és bégre kiakaorm tolni 😄

Shady313
tömörítsd ki a rarokat
kapsz egy képfájlt
mountold be (pl: Daemon Tools)
és telepítsd ha megvan cracket tok adni hozzá de xpn nem akar mûküdni a barátnõmnek nekem, meg Vistán szélsebesen száldogál minden 😄

letöltöttem a file-okat és ez mind rar file nincsen köztük telepítõ meg semmi ugyhogy megse tudom nyitni szoval nemtom hogy ez hogy van !!!
THEODRED majd ha elakadok akkor segithetsz!!!
kösz !!
köszönöm hogy felraktad!!!
http://devil_inside.extra.hu

jószívû voltam és feltöltöttem. 😄 töltsétek, míg le nem törlik

kb 3 éve vettem a Metróban!
Sziasztok!
Azt nem tudom, hogy honnét lehet letölteni, mert én vettem.

Többször végigvittem már, ebben talán tudok segíteni!

Deva skalpolója a kedvencem!!!!!
majd irj már légyszi ha megtaláltad majd énis irok neked ha megtaláltam!
asszem csütörtökre meglessz de ha te hamarabb tudsz akkor szolj már légyszi!!!!
kösz
Shady313
Hali nekem is jó lenne lehetõeg magyarul nem tudna vki segíteni? Nagyon kéne és tökre vadászok rá!!!!!!

sziasztok!
tudjátok hogy honnan lehet letölteni a THE DEVIL INSIDE játékot!!!
nagyon megköszönném ha valaki tudná!!!
valaki nem tud adni egy végigjátszást? akor angol is lehet.. de elakadtam 😞

hát nemtom. nekem simán megy xp-n....

Voltan
Úgyse nem...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

parancsikonon jobbgomb-> komatibilitás->win98

Voltan
Hogy lehet Win XP alatt futtatni? Folyton k;ri az eredeti CD/t, pedig eredetiben vettem meg...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Jó a játék?Mirõl szól?Mivel kell lenni?

érdekes=érdemes 😊

szerintem érdekes. Fõleg magyar szinkronnal. NAgyon állat 😉

dinomano
sziasztok! ez milyen gém? most akadtam rá neten, vmi tulélöhorror-gyilknak tünik... tudom h. régi, de most tudom megszerezni..érdemes? :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

hy all! létezik ehhez a játékhoz vmiféle magyar végigjátszás? nagyon tetszik a játék fõleg így teljes magyar szinkronnal és magyar feliretokkal 😊
SEGÍTSETEK PLS!

Looooser
Nekemis rendesen fut de viszont a kis kertben kinyirtam a gránát vetõs csákát és az elsõ emeleten a medencés szobában lévõ budiban megjelenik a szellem képe jaés még két dolog:
1 -az elsõ emeleten melyik budit kell össze törni mindkettõbe bele lõttem 1 gránátot.
2 - a medencés szoba melleti szobából át lehet látni egy másik szobába van két kulcsom de saemejikkel sem toom kinyitni
HELP ME!!!!!!
1 magyar nyelvû végig jáccás rengeteget segítene...
HELP ME!!!!!!

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

eh régi szép idõk 😊

War. War never changes.

Looooser
jajj még egy megjegyzés a kódok mért nem mükszenek??????

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
Szevasztok nekem magyarosítás van meg és naon elakadtam az elsõ emeleten .... seggítséget kérek vagy magyarnyelvû végigjáccást köcce

Oldal 1 / 2Következő →