Savage 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mainruler: itt egy kis ismertető a columbiáról.
Ezek felől lehet hallani valamit:
Img.Tech. (Kyro3)
Via/S3 Columbia (síri csend)
Bitboys Oy (a pletykák szerint ez nem jelenik meg)
Trident (?)
SIS (?)
Ha valaki tud valami pontosabbat ne tartsa meg magának 😊)
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Ja,
DM-Pressure
DOM-Olden
pályákból valók.
Bocsi!

Persze fene tudja, elég sokfajta S2000 létezett, mondjuk a Gigabyte-os változatát pl. csak képen láttam, aztán van InnoVision-ös is, tehát elképzelhető, hogy valamelyikhaz kiadtak ilyesmit de nem tartom valószínűnek. Ha mégis találsz ilyen CD-t, szólj azonnal! 😊)
mert nekem midegy mi a verzioszama csak ne legyen tul regi es muködjön 😊 annal a masfel eves drivernel ami azon van csak jobb lehet 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
/*WTF?!*/
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Akkor mégiscsak láttam az egy hónap alatt kék halált? 😊
Neked nem resetel ha kilépsz CS-ből?
Nem tudok akkor segíteni.. :-|
Reméljük, majd fog.
Az elöbbi kép különben közvetlen közelről készült.
Nézzétek meg egyszer a Q3 gyönyörű tükröződő felületeit közelről! Elég lehangoló...
Nem tudom viszont akkor, hogy az ördögbe csinálják ezt az "álszépséget"

Asztalon kattintasz jobb gombbal --> Tulajdonságok --> Beállítások --> Speciális --> Csatoló --> Módosítás. Ott megadod a locationt, ahova kicsomagoltad a zipet.
/*WTF?!*/
A DirectX-be is beépített textúra-tömörítés a dxtc. Csak az s3tc alapján csinálták.
Én úgy tudom, van némi különbség köztük.
Persze valószínű jobban tudod, de ha tudnál mutatni egy referenciaszöveget, hálás lennék.
Köszi!
apuci vagyok 😊)
S3TC = DXTC, amit a geForce-tól felfelé minden kártya tud!
Textúra-tömörítésééééés
Többek között ennek nem 20 centis tranzisztorai vannak és nem kell neki még külön két-három tápkábel meg 1000W-os táp, sőt a turbulencia sem szív be minket, ami a 25 ventillátortól ered...
Hát ez:
Dióhéjban annyit, hogy öszzetömöríti a textúrákat jelentős minőségromlás nélkül, így lehetővé válik az 512x512-es textúrák használata is anélkül, hogy lecsökkenne a játék sebessége.
A Savage4-ben még csak szoftveres textúratömörítés van, így elképzelhető, hogy lassabb gépeken ez a teljesítmény rovására megy.
Más...pci os s3s4 es is van?....és ha van mennyibe kerül.
kösz
That\'s All Folk\'s
XP alatt az alap Savage4 driverrel működik minden, csak kicsit lassú. De az S3Tweak működik, ha beállítom az auto startot megy is.
Ha felrakom a Sigma Savage4 nevű drivert akkor nem töltődik be, ha elindítom sem; gondolom a név, vagy vmelyik registry-kulcs alapján azonosítja az S3Tweak hogy ez S3-as kártya-e. Mit írjak át sztetek?
Lehet,hogy biost is sütni kell.., nem?
Nekem 1861 XSMARKS
PIII 866@975 MHz
Diamond Viper II, 1024x768x32bit
A színekről nem is beszélve...
Szal inkább a GF-nek vannak árnyoldalai, tisztelt Nvidia-hívők, a Savage-nek csak driver kéne és simán leverné a konkurenseket! (Term. a GF3 már túl nagy generációkülönbséggel bír, így nincs értelme az összehasonlításnak akár Savage2000-rel, de ha belegondolunk, hogy az említett kártya a GF1-el egy időben került piacra és GF2 MX szinten teljesít ilyen gányolmány driverekkel, inkább ne firtassuk az Nvidia abszolút technikai fölényét.)