668
Icewind Dale
  • Darkon
    http://www.zdnet.com/gamespot/features/pc/bestof_2000/p2_02.html
  • noxon
    Omen: a 6 babage-val egy nagy termet kell megkeresned ahol vannak múmiák meg egy szobor is. Amikor ezeket megölted akkor egy csigalépcsőt találász mögöttük aminek az alján vanak lejek és oda kell beilleszteni ezeket a tárgyakat aztán felmenni a lépcsőn...
  • Séf Bácsi
    Nem a jégpalotás, hanem a törp-bányás. Ahol a kis gnómok vannak. Ott most én is megfőttem. Kiirtottam az umber hulkokat. Van egy terem, ahol 5 kör alakú szoba van, az egyik szobában csigalépcső, előtte pedig valami zárszerkezet vagy mi. Na most itt tökölök, mert szerintem erre kellene menni. A játkleírást nem akarom megnézni, pedig megvan a PC Guruban. Mazochism rulz!!! :)
  • Séf Bácsi
    Köszi! Akkor várjuk szeretettel a folytatást! :)
  • Darkon
    Omen az elf erődös küldetést nem fontos megcsinálni nem tartozik a főszálhoz én sem csináltam meg.
    6. Fejezet az azt hiszem a jégpalotás rész v. nem?
  • Jockey
    nem lesz alkalmad kinyitni azt az ajtót ebben a részben..
    a programozok már gondoltka akiegészítőre, abban fogjuk csak tudni megnézni mi is van odabent..:)
    a jól tudom...:)
  • Mester
    Szerintem is hangulatosabb lett az Iwd mint a Bg2.
    A legjobb az lenne, ha a kiegészítoben sok szabadban játszodó rész lenne, mert az iwd-ben nagyon kevés rész volt ami a jeges tundrán játszodott.
    Egyetértek veled Jock ! :))
    Igaz nekem nem az első rpg-m volt ( de mindenesetre e játék keretein belül tettem szert egy két jóbarátra ) ;-) de a mai napíg az egyik kedvencem !
    Valahogy sokkal szívesebben játszok az IWD-val mint mondjuk pl. a BG2-val. Valahogy van egyfajta '' mámorító feelingje '' azoknak a havasokban tett utazásoknak.
    Már alíg várom, hogy kijöjjön a Tél szive !
    És akkor talán talán a sors újra összehozhatja a '' triumvirátust '' ( +1 ) egy újabb ismeretlen kaland kedvéért....... ;-)
  • Séf Bácsi
    Hülye vagyok! Természetesen a tolvajomnak 135 a lp és nem a varázslónak.
  • Séf Bácsi
    Nagyon kafa játék! Már a hatodik fejezetnél járok, most nyírtam ki azt a Ma...., (nem jut agyamba hogy hívják...:)) nevű varázsló csókát. Nem tudom mennyi van még hátra, de valahogy nem akarom hogy vége legyen. Tényleg! Tudja vki, hogy Kuldahar-ban a falu szélén lévő csukott ajtós házat hogyan kell kinyitni? Illetve ki lehet -e egyáltalán? A varázslómnak 135 körüli a lockpick, és nem bírom kinyitni. Csak zörög-börög... Mármint az ajtó...
  • Jockey
    hahh, hahh
    Megtaláltama az iwd kimentéseket a vinyómon, ez alapba tök jó!
    Ami már kevésbé fincsi hogy elég az elejéről lett mentve...
    amúgy tök furi így bg2 "után" beizítani nem (grafikalig , stb)? :)
    dem: tudod hogy nekem a szívem amúgy is ehez a progihoz húz: az első "real" rpg-m, az első multi játékom...tehát a MEGRONTÓM :)))