Dungeon Keeper 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
War. War never changes.
Mert játszanék vele, de így nagyon rusnya!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
War. War never changes.
Þór vígi þessi rúnar
War. War never changes.
Þór vígi þessi rúnar
War. War never changes.
Ilyen grafika tunning nincs csak a Deeper Dungeon-höz!
Meg a sima DK 1-hez!
Þór vígi þessi rúnar

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
lll l ll lllll l lll ll
Tudtommal 800x600 a max felbontás.\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
800 a max felbontás és eszméletlen csúny! Ti4200-am van 45.23-as detonatorral!
Kell hozzá valami kis progi, amivel lehet tunningolni a grafikát? Vagy hogy lehet szebbre állítani a grafikát?
Þór vígi þessi rúnar
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Hogyan tudnák üzletet kötni!
Kellene az a generátor és a szerkesztõ is!
De inkább a generátor!
Mekkor? Hogyan tudnánk megoldani a transzferz?
Þór vígi þessi rúnar
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Én is várom a folytatást,mert kira gamma volt.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
War. War never changes.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Hát Papa, ha elküldenéd nekem mailben, akkor örök hálám üldözne téged!!!!
De ha tudod, akkor ide küldd pleaze: [email protected]
Előre is köszike!!!!
i2k = IMYke2000 - @ - 2002
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hm?
Találtam valamit!!! 😊
Itt:
http://3dfx.infomaniak.ch/HTML_Archive2/Dungeon_Keeper_2_%20MapEditor.htm
Akit érdekel, ugorgyon el ide gyorsan!!!
i2k = IMYke2000 -
- 2002Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ftp://ftp.bluesnews.com/dungeonkeeper2/dk2mapper.zip
i2k = IMYke2000 -
- 2002Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez az editor engem is rohadtul érdekelne!!!!
Tudsz egy editor forrást mondani, link vagy ilyesmi? Jó lenne...
Köszi!
i2k = IMYke2000 - @ - 2002
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.