Dungeon Keeper 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az 1 demójával játszottam mondjuk régebben, az jó volt 😊)

War. War never changes.

Még csak 65%-nál tart a letöltés, mindkét gyerek akinek megvan fullon van, remélem hamarosan felszabadul 1 slotjuk.

War. War never changes.

Carlos
Nekem az a problémám, hogy elindítom az 1.70-es patch-et, de nem történik semmi. Semmi olyasmi, hogy sikerült vagy nem sikerült! Kell hozzá az 1.30-as? Tudsz egy linket ahonnan letölthetõ a jó(?) patch?
Mert játszanék vele, de így nagyon rusnya!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Na, milyen?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nemtom, nekem sem tûnt fel semmi változás. Ha valaki tud infót, hogy kell-e az 1.70 az 1.30 az ossza meg velünk!!!

Þór vígi þessi rúnar

Az 1.70-es patchhez kell az 1.30? Azt honnét lehet leszedni?

War. War never changes.

Carlos
Ha valahogy sikerül Neked a grafikát 800 fölé vinni, úgy hogy még jól is nézki, oszd meg lécci vleem, hogyan csináltad, mert nálam ocsmány 800-ban. Van valami füst is, de azis ritka ronda!

Þór vígi þessi rúnar

thx

War. War never changes.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Na most töltöm a játékot, 2 óra múlva kész is, talán még ma megnézem, aztán ha belejövök mikattam multizhatunk is. A patchet mega bonus packeket honnét lehet letölteni?

War. War never changes.

Carlos
Nos, szétnéztem, csak az 1.70-es patch van fenn, meg a 3 bonus pack!
Ilyen grafika tunning nincs csak a Deeper Dungeon-höz!
Meg a sima DK 1-hez!

Þór vígi þessi rúnar

HuAn82
Ja sajnos!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

ollie
ez hogy jön ide?

KRi2
én úgy tudom hogya bullfrog megszünt ,nemde_? ,szó a harmadik részt, a felsziinre kerülést várhatjunk ugyan..

lll l ll lllll l lll ll

ollie
asszem van valami patch, ami bekapcsol extra cuccokat (shadereket?). nézd meg a www.dlh.net-en.

HuAn82
1024-ben? Tudtommal 800x600 a max felbontás.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Carlos
Te hogy csinálod, hgoy menjen 1024-ben?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A földön az a "füst/köd" zavar eléggé, meg amúgy is csúnya!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Kellene egy kis segítség! Nálam a játék eszméletlen gagyin néz ki:

800 a max felbontás és eszméletlen csúny! Ti4200-am van 45.23-as detonatorral!
Kell hozzá valami kis progi, amivel lehet tunningolni a grafikát? Vagy hogy lehet szebbre állítani a grafikát?

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]PAStheLoD
nekem a 45.23 -al megy 1024 be.. minden maxon nagyon szépen

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

MIlyen nvidia drajverrel magy a gamme nektek és milyen felbontásba?
Carlos
BARÁTOM!!!
Hogyan tudnák üzletet kötni!
Kellene az a generátor és a szerkesztõ is!
De inkább a generátor!
Mekkor? Hogyan tudnánk megoldani a transzferz?

Þór vígi þessi rúnar

HuAn82
A CD-n van egy elõzetes a 3.részrõl de úgy tudom,hogy bizonytalan ideig elhalasztották. Szóval ha valaki tud a 3. részrõl valami friss infót(régi is jó) akkor berakhatná ide! Elõre is THX!

Shaman
Hmmm anno vagy 1 éve cimbivel mi is megvettük eredetiben (került vagy 2000 forintba),monnyuk nekünk azért kellett mert asszem 11 vagy hanyadik pályánál nem akart tovább menni,szal védelem vót. 2-nknek meg megért 1000-1000 forintot.
Én is várom a folytatást,mert kira gamma volt.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

oneal1
istenkirály gamma az tuti
várom a 3. részt!!😄

!Forza Ferrari!

Hány cd-s ez a game? Mert találtam egy dungeonkeeper2.img filet, ami majdnem 600 mb, ez a game?

War. War never changes.

HuAn82
Most én is kedvet kaptam,hogy újra elõvegyem. Máig a kedvencem!

Most vetted ? Engem is érdekelne. Régen meg volt a birka fejemmel kölcsönadtam, örökbe...
Carlos
Sajna nem... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Evil
nekem nem muxik xp alatt.Tud valaki gyogyirt ra az xp uninstall on kivul?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

OliApa
Elment!
OliApa
Én sajna nem találtam linket, de ha vki ad egy címet ahova feltehetem, szívesen megteszem.
IMYke2.0.0.0
Ja, meg is néztem, tényleg a mapper.

Hát Papa, ha elküldenéd nekem mailben, akkor örök hálám üldözne téged!!!!

De ha tudod, akkor ide küldd pleaze: [email protected]

Előre is köszike!!!!

i2k = IMYke2000 - @ - 2002

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

OliApa
Az nem az! Az a DKmapper. Ami nekem megvan, az a készítők által használt, jó fél éve szabaddá tett szerkesztő, megszámlálhatatlan funkcióval, grafikus felületen.
OliApa
Hát IMYke, sajnos a régebbi DK2 linkeim 95%-ka nem műxik! Még szerencse, hogy archiváltam amikor megjelent tavaly szeptemberben! Elküdöm, ha kell, a progi tömörítve 840 KB plusz 460 KB az angol nyelvű leírás.

Hm?
IMYke2.0.0.0
Hoppá!!!!
Találtam valamit!!! 😊
Itt:
http://3dfx.infomaniak.ch/HTML_Archive2/Dungeon_Keeper_2_%20MapEditor.htm

Akit érdekel, ugorgyon el ide gyorsan!!!

i2k = IMYke2000 - - 2002

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Találtam ugyanis egy címet, de onnan a halálba se akar legyünni:
ftp://ftp.bluesnews.com/dungeonkeeper2/dk2mapper.zip

i2k = IMYke2000 - - 2002

IMYke2.0.0.0
Na Papa!

Ez az editor engem is rohadtul érdekelne!!!!

Tudsz egy editor forrást mondani, link vagy ilyesmi? Jó lenne...

Köszi!

i2k = IMYke2000 - @ - 2002

Nnna ez gyors volt 😊

OliApa
Már megjött a "gyári" editor!
Már régóta megvan a géjm, és természetesen kurva jó. Megvan vkinek az 1? Azért az se rossz, de a kettő, az királlly.