Dungeon Keeper 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jobb lenne németül de beéraz az angolal is. Aki eladná esetleg cserélné hátha van games-em ami esetleg kellhet cserébe majd ezt mailban megdumáljuk kérem írjon ide:
[email protected]
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Ez nem az lehet, ami az XP-n szokott, hogy rendszeresen kilép, csak nállam lefagyással reagálja le?
Valami help jól jönne, mert már majdnem megvan! 😄
a 43. hozzászóló küldött egy linket, ott ha megnézed szerintem megtalálod a szükséges patch-t, hogy németül is menyjen.
Amúgy kéne egy kis help!! Vistám van és nem indítja el egyáltalán. Fekete kép, aztán kilép. Be lehet valamit állítani, hogy mûködjön, vagy Vistával felejtsem el?
Keresem a Dungeon Keeper 2-öt németül eredetiben!!! Akinek megvan véletlenül és megválna tõle írjon erre a címre: [email protected]
Jóféle, mindig meglep, hogy mennyire jól megvoltak csinálva annó a játékok!
Þór vígi þessi rúnar
EA Announce Dungeon Keeper MMO
EA Mum On ‘Dungeon Keeper’ MMO Outside China
Máskülönben egyetértek, e fejleményekért én sem tudok lelkesedni, de szerintem nagyobb gyalázat lenne egy világszerte hájpolt, mégis ócska DK3.
Emellett én a büdös életben nem hallottam NetDragonról, viszont abban teljesen biztos vagyok, hogy náluk nincs Molyneux kaliberû arc... Ráadásul MMO, a játékipar legalja(szvsz)...
Szerintem nem lesz ennek jó vége...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Platform: PC Típus: Bejelentés
A kínai illetõségû NetDragon szerzõdést kötött az EA-vel, így nekiláthatnak a nagysikerû Dungeon Keeper MMO változatának fejlesztésének.
Az 1997-ben megjelent Dungeon Keeper címû stratégiai játék megannyi játékos szívét megdobogtatta. A hírek szerint hamarosan ismét feléled a játék, ugyanis a kínai illetõségû NetDragon megállapodást kötött az EA-vel, amely felhatalmazza õket az összes Dungeon Keeperben szereplõ karakter, név és helyszín felhasználására. A fejlesztõk elsõ 3D-s online játéka lesz a Dungeon Keeper Online, amelyet Kínában, Hong-Kongban, Makaóban és Tajvanon a NetDragon forgalmaz majd, a világ többi részén pedig az Electronic Arts, aki egyre több MMO kiadását vállalja magára az utóbbi idõben.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- felbontás állítgatása
- hardware acceleration ki- vagy bekapcsolása
- Win98 emulálása (például VirtualPC-vel)
Segitségre lenne szükségem :p
Felraktam Vista alá a DK2-t, ez a verzió alapból 1.7-s, indul is rendesen, de már a menüben tele van fekete foltokkal, a küldetésbe lépve pedig már a dungeon egésze egy nagy fekete folt.
Találtam olyan ötletet, hogy a parancs ikonon állítsam be az xp kompatibilitást meg még két opciót de ez sem segített.
Az esetleges ötleteket elõre is köszönöm!
az a problémám hogy a Dungeon Keeper 2 idõnként játék közben elkezd dudálni mint azálat, és eléggé idegesítõ.
ha tud valaki valami orvosságot rá akkor pls mondja el.
thx.
megeri kiprobalni! en beleszerettem!
link: http://www.dignfight.hu/index.php?vid=156004445
Régebben megvolt,de eltûnt a cd...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
meglesem a tipped 😄
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Ha nagyjából normális graffal akarjátok játszani, akkor szedjétek le a silver edition-t ami 1.7-es és paraméterezzétek az exe-t igy:
"(...)\DKII.exe" -32bittextures -32bitdisplay -nointmouse
Þór vígi þessi rúnar