Dungeon Keeper 2

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drága hölgyek-urak keresem a dungeon keeper 2-öt eredetiben dobozost értendõ ez alatt az elsõ kiadás nem a többi szarság minden extrával együtt kézikönyv + fejlõdési táblázat minden ami van hozzá

jobb lenne németül de beéraz az angolal is. Aki eladná esetleg cserélné hátha van games-em ami esetleg kellhet cserébe majd ezt mailban megdumáljuk kérem írjon ide:

[email protected]
Vass Gábor
Az van hogy esélyes a játék megjelenése.

Carlos
<#wilting>

Akkor talán ott beszélgess errõl.

Þór vígi þessi rúnar

Vass Gábor
Mivel ezen az oldalon van a hír.
Az online részérõl.

Carlos
Mivel nem írtál semmit, ezért semmit nem szólunk hozzá.

Þór vígi þessi rúnar

Vass Gábor
Mit szóltok hozzá?

Vass Gábor
Megérkezett a hír végre.

Üdv valaki nem tudja ez mit jelent állandóan eszt mondja a játékban és nagyon idegesítõ: The very rock gawns with anticipation of your next fascinationg move.
Vass Gábor
És így kell keresni.

Vass Gábor
De online néven fut.

Pianista
én csak képeket láttam róla... olyan kint egy külsõnézetes rpg, és ha jól emléxem akkor lehet bázist is építeni(ezt már régen látta és nem biztos hogy jól mondta)

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Carlos
<#nemtudom>

Þór vígi þessi rúnar

Vass Gábor
De a folytatásra gondoltam az online néven fejlesztettre.

Carlos
DK2-t már vagy 10 éve kiadták. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Vass Gábor
Mi van már ezzel a játékkal?, az elsõ hír óta nagyon nagy lett a csend miért?

nincs meg valakinek véletlenül németül a dungeon keeper 2 eredetiben megvenném tõle, kérem írjon ide: [email protected]
Pianista
próbáld ki a kompatibilitást átállítani xp-re vagy milleniumra. pistánál nem tudom pontosan hogy hogy van de a tulajdonságokba kell hogy legyen valami olyan hogy kompatibilitás és ott felsorolja. ha ez sem megy akkor passz.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Ja menni megy, menü, meg minden, de amint belép a játékba 5 perc se kell és mindig lefagy. Már úgy lebutítottam a gépem, ahogy csak lehet. 800x600, meg 16 bit, árnyékok kiszedve stb.
Ez nem az lehet, ami az XP-n szokott, hogy rendszeresen kilép, csak nállam lefagyással reagálja le?

Valami help jól jönne, mert már majdnem megvan! 😄
OK! Megvan, csak egy kicsit bogarásznom kellett és megy!
Sziasztok,

a 43. hozzászóló küldött egy linket, ott ha megnézed szerintem megtalálod a szükséges patch-t, hogy németül is menyjen.

Amúgy kéne egy kis help!! Vistám van és nem indítja el egyáltalán. Fekete kép, aztán kilép. Be lehet valamit állítani, hogy mûködjön, vagy Vistával felejtsem el?

Pianista
hogyhogy németül??

Achtung Achtung!

Keresem a Dungeon Keeper 2-öt németül eredetiben!!! Akinek megvan véletlenül és megválna tõle írjon erre a címre: [email protected]
Vass Gábor
Mikor jön már a hír róla, vagy már el is felejtették, hogy létezik?

Vass Gábor
Hát igen a régi szép idõk.

Carlos
Elõszedtem megint a DK2 Silver Edition-t...
Jóféle, mindig meglep, hogy mennyire jól megvoltak csinálva annó a játékok!

Þór vígi þessi rúnar

Vass Gábor
Hát ez az jöhetne már valami.

Carlos
Jöhetne valami hír...

Þór vígi þessi rúnar

Vass Gábor
Jöhetne már infó a játékból, kicsit régen volt már.

Vass Gábor
Még eddig nem jött belõle információ sajnos.

Vass Gábor
Ami már csak jövõre esedékes.

Vass Gábor
Hát nagyon nem örültök látom, de majd kisül belõle valami, majd ha jön egy videó róla vagy pár infó.<#wink>

Nem adta el az EA a jogokat (ehhez hasonlót sehol nem írtak, az alábbi idézet is az ellenkezõjérõl tanúskodik), és egyelõre még az sem biztos, hogy Ázsián kívül máshol is megjelenik.

EA Announce Dungeon Keeper MMO
EA Mum On ‘Dungeon Keeper’ MMO Outside China

Máskülönben egyetértek, e fejleményekért én sem tudok lelkesedni, de szerintem nagyobb gyalázat lenne egy világszerte hájpolt, mégis ócska DK3.
dronkZero
Ez nem feléledésnek tûnik, hanem inkább a teljes halálnak. Ha az EA eladta a DK jogokat, az azt jelenti, hogy õk már ebbõl játékot nem akarnak látni, az utolsó dollárokat facsarják ki belõle.
Emellett én a büdös életben nem hallottam NetDragonról, viszont abban teljesen biztos vagyok, hogy náluk nincs Molyneux kaliberû arc... Ráadásul MMO, a játékipar legalja(szvsz)...

Szerintem nem lesz ennek jó vége...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Pianista
lemaradt: 😊

Pianista
jól hangzik... már várom

Vass Gábor
Készül a Dungeon Keeper Online
Platform: PC Típus: Bejelentés
A kínai illetõségû NetDragon szerzõdést kötött az EA-vel, így nekiláthatnak a nagysikerû Dungeon Keeper MMO változatának fejlesztésének.
Az 1997-ben megjelent Dungeon Keeper címû stratégiai játék megannyi játékos szívét megdobogtatta. A hírek szerint hamarosan ismét feléled a játék, ugyanis a kínai illetõségû NetDragon megállapodást kötött az EA-vel, amely felhatalmazza õket az összes Dungeon Keeperben szereplõ karakter, név és helyszín felhasználására. A fejlesztõk elsõ 3D-s online játéka lesz a Dungeon Keeper Online, amelyet Kínában, Hong-Kongban, Makaóban és Tajvanon a NetDragon forgalmaz majd, a világ többi részén pedig az Electronic Arts, aki egyre több MMO kiadását vállalja magára az utóbbi idõben.

Vass Gábor
Mit szoltok hogy újra feléledt ez a kurva jó játék.

Zomil
Xp telepitésen kivül más ötletem nekem sincs, xp alatt nincs semmi gond vele

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sajnos más tippem tényleg nincsen, de szerintem az a legkevesebb, ha szoftveres renderben játszod a DK2-t.
KáTéCé
Ezeket már végig probáltam a virtual Pc kivételével (3d-s alaklmazásokban nem tom mennyire pengék ezek a progik :p ), eredménytelenül, de azért thx!

A Vistához nem értek, de azért megpróbálok néhány tanáccsal szolgálni:

- felbontás állítgatása
- hardware acceleration ki- vagy bekapcsolása
- Win98 emulálása (például VirtualPC-vel)
KáTéCé
Sziasztok!

Segitségre lenne szükségem :p
Felraktam Vista alá a DK2-t, ez a verzió alapból 1.7-s, indul is rendesen, de már a menüben tele van fekete foltokkal, a küldetésbe lépve pedig már a dungeon egésze egy nagy fekete folt.
Találtam olyan ötletet, hogy a parancs ikonon állítsam be az xp kompatibilitást meg még két opciót de ez sem segített.
Az esetleges ötleteket elõre is köszönöm!

Pianista
Hy!

az a problémám hogy a Dungeon Keeper 2 idõnként játék közben elkezd dudálni mint azálat, és eléggé idegesítõ.
ha tud valaki valami orvosságot rá akkor pls mondja el.
thx.

lehet, hogy hallotatok mar rola, de gondoltam szolok: letezik egy online jatek, a dig'n'fight! ami kisertetiesen hasonlit a dungeon keeper-re!
megeri kiprobalni! en beleszerettem!
link: http://www.dignfight.hu/index.php?vid=156004445
cSuwwi
torrent?

shit happens

BADE
Nem tudja vki honnan tudom leszedni a game-t?
Régebben megvolt,de eltûnt a cd...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

WazheadBoci
Én azóta imádom (megint 😄😄) amióta megbuheráltam XP re is [:
meglesem a tipped 😄

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Carlos
Ez a játék még mindig zsir!
Ha nagyjából normális graffal akarjátok játszani, akkor szedjétek le a silver edition-t ami 1.7-es és paraméterezzétek az exe-t igy:
"(...)\DKII.exe" -32bittextures -32bitdisplay -nointmouse

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis felteszem. Megkjött a kedvem megint.

Þór vígi þessi rúnar

barret
Te voltal a kiraly 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Oldal 1 / 4Következő →