Need4Speed 5 PU

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
na újra elõvettem a játékot, és nem volt egyszerû normálisan beindítani 😄

#336 ocsmány textúrákra a megoldás (a parkinsonos kézmozdulatot is javítja váltáskor illetve dudáláskor) http://www.nfscars.net/forum/showthread.php?t=30890&highlight=graphics itt az ötödik komment elsõ linkje

#340 ha jól emlékszek az normandia eleje, ugye? http://wiki.answers.com/Q/How_do_you_fix_Normadie_in_NFS_Porsche_unleashed ezt még nem próbáltam ki, de tippre valami olyasmit csinál, hogy kicseréli a normandiai "eget" valamelyik másik pályára

Az XP-s lassúsági problémára pedig még régebben leszedtem valami enhanced cuccot, arra linket most nem adok, mert már nem emlékszem honnan szedtem, de google sok találatot ad; vagy #341-et is ki lehet próbálni. Csak az enhanced kijavítja azt a bugot is, amikor random mód egyszercsak soha többé nem tudsz belépni egy profilba.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Csanjedi
Sziasztok, szertnék érdeklõdni, hogy neten szoktatok-e játszani, p2p vagy milyen módon. Én lanon szeretnék, de sajnos ez az opcio nem látszik a menüben, kérlek segítsetek, ha van valami ötletetek.

Win7 -admin rights
verzio 3.5 frissitve

Live long and prosper.

nearo
Na skacok, megoldottam az xp problémát. Csökkenteni kell a memóriát. Valami olyasmit olvastam, hogy a 256-nál nagyobbat nem tudja megfelelõen kezelni a játék, ezért le kell szedni 256-ra. Nekem most pöpecül fut, bár valamiért idõnként kidob a játékból, és ilyenkor elveszik a legutoljára futott verseny, ami néha azért zavaró. Elõször azt hittem, hogy msn-t nem komálja, de kilõttem, és úgy is kidobott. Hát ez van... most egy darabig elleszek ezzel asszem =)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Nohab
Ez a kérdés már megoldódott, de akadt egy másik. A 356 A tournament-ben a második pályán egy bizonyos ponton mindig kidob. Quick race-ben pedig nincs rendellenesség.
Nohab
Van valakinek mûködõ pénz cheatje vagy trainere? (3.5 verzió)
arty
fel van pecselve az nfs5PU? ajánlott!

képet rakj be a grafrol 😊

Forza.

akyyy
csak abba nem müködik, vagy xp alatt sem? más játékba?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Lambo fan
sziasztok,
kettõ kérdésem lenne:
- nem mûködik az NFS 5 PU-ban a kormányom mióta XP-ém van
- mióta XP-ém van szarok a textúrák a játékban, hiába van fullra állítvaminden, ocsmány az autók belsõ texturája, meg a külsõ is, régen közel sem ilyen volt(utána is néztem a régi elmentett képeknek, sokkal szebb volt, fele ekkora felbontáson is)
AZ EREDETI JÁTÉK VAN MEG, avval nincs gond
köszi
Ádám

DJ Skyline
elnézést a fogalmazásért, fáradt voltam kicsit 😄
tehát "amit nem oda tudna adni nekem?" = oda tudna adni nekem?

DJ Skyline
leszedtem a Porsche 2000-et, kifogástalanul fut!

szerintetek egy mentés befolyásolhatja az autók fizikáját? mert konkrétan a GT1 kiakad 240-nél 😄😄 a Factory Driver-ben nyert Turbo sem megy gyorsabban nagyon 300-nál, pedig anno mentem vele 350 fölött is! és úgy, hogy vettem hozzá még alkatrészeket, tehát a F.D. tuningolt Turboját tuningoltam, és úgy megy 300-at 😄 emlékszem hogy az Autobahnon mikor jön a vonat vagy nem tudom mi, akkor azt lazán leelõzöm mindíg, tehát elõbb érek oda mint ahogy õ feljön az alagútból! most meg mikor meglátom a sínt, akkor már csak a hátulját látom, valami nem stimmel, lassú az autó! nincs valakinek mentése amit nem oda tudna adni nekem? lehetõleg végig vitt, nincs kedvem most a Factory Driverral szívni 😄 (gondolok itt a fordulj meg a GT1-el 360°-ot, na azzal elvoltam úgy 2 napig)

nearo
teljesen ugyanaz, mint amirõl a #304 és #314 között van szó

asszem pendrájvra felteszek egy win98-at, aztán ha porschézni akarok, akkor arról bootoltatom a gépet 😊

arty
thx 😊 sajna nincs fent a game, nemtom most kiprobálni 😞

Forza.

Nem csak neki annak is akit érdekel hogy lehet addon kocsikat berakni amik a videoban is vannak

akyyy
neki sok gonjda volt nálad mi a baj?😄

akyyy
kicsit rég válaszolátl, nem?😄

Nem mod csak addon kocsik.Most próbáltam ki a ferrari enzot simán ment

nearo
Nem megy ez a szar... uaz, mint DJ Skyline-nak :-(

underground2
hétvégén jó lene eggyet multizni!

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

arty
mulzni=multizni

Forza.

arty
max itt összeállunk páran mulzni, ennyi történhet 😊

Forza.

underground2
de nincs olyan honlap ahol regisztrálni lehetne?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

akyyy
sztem már nem lehet interneten játszani max haamcsival.

túl régi😊

underground2
Nem tudja valaki, hogy hol lehet regisztrálni ahoz hogy tudjak multiba menni!

DJ Skyline
nem tudom sajnos!

arty
leszedni nem lehet a modot?

Forza.

DJ Skyline
srác "kicsit" felturbózta a játékot!
M3 GTR

akyyy
áá, mos tmár nem is müködik.( hülye patchot feltettem és nem indul...

akyyy
nah, mi 73-ban járok az evolutionba, van egy csomo tournamentem meg egy másik tipusu versenyem, ahol van jópár verseny(utsó az európai kör)

Nos, itt hogyan tok játszani? mindegyiket meg kell nyernem elsõ 3 helyezetként? vagy mi? mert tovább nem akar menni, új bajnokságot nem akar adni, amiken meg nem tudok elindulni mert kiiírja h nem jó akocsi, persze amúgy névre megegyezik de vmi mégis gáz vele:@

meg van olyna amit képtelenség minimum harmadiként megnyerni! Fõleg ilyne szar kocsikkal, persze nemértem h ugyanaz mint az elõs helyezetté én mégis utsó vagyok...

arty
hátakkor passzolok 😊

Forza.

DJ Skyline
ez az elsõ dolog szokott lenni,mert különben nem indul el!😄 elindul,lemegy az intro,jön a porschés' loading kép,és annyi! szal igen átállítom w98/w2k-ra!

arty
nincs... ez a lassuság ismert bug 😊

probáltad az exet w98/w2k kompatibilis modban inditani? (a játék indito exejenek shortcutjának tulajdonságainál állithato be)

Forza.

DJ Skyline
na ez érdekes! gondoltam csinálok frapsel videót,hogy milyen lassú! elindítom a felvételt,és normál gyorsaságú lesz a játék,de ha meg leállítom a felvételt,akkor meg megint belassul!<#wow2>
nincs valami rejtett FPS limiter a játékban? mert lecsökkent az FPS a videó felvétel álltal,és gyorsabb lett!

DJ Skyline
megnéztem,nem jó! még ha kitörlöm a gimme.dll-t akkor sem!

arty

Forza.

DJ Skyline
nincs meg ez a patchom amit te írtál! "crk by os3warp"

arty
winxp?

igy csináltad? game install/3.5 patch install (fileméret 3,386,348 bytes)/crk by os3warp másolása origi exe helyére/game inditása

esetleg gimme.dll törlése játék könyvtárából?

Forza.

DJ Skyline
pedig nem meg! feltettem a 3.5-s patcht és ugyanolyan szar!

arty
nincs különbség, ugyan az a játék

a 3.5 peccsen kivül nincs más megoldás, amit belinkeltem alant, azzal mennie KELL 😄

Forza.

DJ Skyline
feltettem a 3.5-s patcht,de az sem segít!:\

DJ Skyline
nekem az a bajom,hogy iszonyat lassú a játék! minden! nem tudom mitõl van, pár hónapja még jó volt! gondoltam nosztalgiázok,feltette,elindítom majd mint valami diavetítés,olyan tempóban hozza be a menüt! honnan lehet leszedni a .-s patcht!
ja és tudja valaki mi a különbség a Porsche Unleashed,és a Porsche 2000 között? cdglaxison 4000 össz-vissz a Porsche 2000

3.5 patch megoldotta
Van az NFS5-el egy kis gondom:
A játék régebb óta megvolt, rajta volt a 900-as celeronomon, egyszer csak azt csinálta, hogy indításnál a videók után a loading nem ment tovább max memóriát megette 100%-os processzorhasználatot csinált.
Amikor lett az új gépem(az aláírásomban van róla info), átmásoltam rá, akkor is ugyanezt csinálta.
Azóta volt a gépemen win reinstall, tegnap leszedtem internetrõl, majd felraktam, de ugyanez!
A régi gépemen amin ment egy ideig sp nélküli winxp van, a mostanin sp2-es.
Ha kikapcsolom a nod32-õt, és átrakom win98 compatibilitási módba, akkor elindul, de úgy akadozik, mintha egy p1-es gépen menne.

Mi lehet a gond?
Sp2-õt és a nodot nem szeretné?
arty
persze 😊

bár az nfs széria nem a hangjáról hires 😞

Forza.

mabbak
csak a motor dübörög ezerrel? :-)
arty
kedvenc nfs zenéim nekem ebben a részben vannak 😊

de amugy ritkán játszom zenére bármit is 😊

Forza.

mabbak
nem akkora de azért kicsit "érdekeseb" zenével :-)
arty
érdekes gond 😊 passz 😊 nekem pecselve is volt zene ...

(amugy azért nem akkora gond, ugye? 😉 )

Forza.

mabbak
mi van akkor ha 3.5 peccs felrakása után nincsenek zenék?
úgyértem hangok meg effektek vannak, csak játék közbe és a menübe nem szól a zene és az options audio fülnél se látja
mabbak
köszi de már megvettem angolul :-)
arty
windows regionális beállitásai ?

Forza.

Oldal 1 / 7Következő →