HALF-LIFE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
UPUPUPUPUP!!!!!!
Csá.Nem tudja valaki hogy a sima half life-hoz mit kéne letöltenem ahhoz, hogy tudjak Internet game-ezni(multizni)?
Mert ha csatlakozni akarnék egy szerverhez akkor kidob.
Please Help!!!

ZMAN

PC FOREVER!!!!

Sadun Tryst
LOL! inkább csak embereket kéne keresni, aki hajlandóak HL-el jáccani (tehát sima HL-al,OF-al,BH-tel). így legalább kialadulna 1 állandó csapat...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
akkó mi a faszt keresel Te a HL topicban? csak nem elakadtál... bazz...

O0D:
SZerintem is mehetne egy sima magyar HL szerver.

Gyûjtsünk aláírást.

Hajrá Dózsa György!

Sadun Tryst
jah, néztem is spectatorban 1 partyt, de nagyon csíteres volt! egyik repült másik meg falból lövöldözött... hát nemtom'... kéne 1 álladnó magyar szerver, amit kóddal védenek...

Dikkma
Hát vannak még HL partyk, az lenne.
Sadun Tryst
vazze... gondoltam beírok ide, épp azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha lennének megin nagy HL partik, nem pedig ócska CS játékok... de, hát rég volt már az... 😞

Krinyo
vedd meg eredetibe jó gém, ennyi.
nem lesz gond

dikki*yysw
http://sg.hu/linkportal.php?refid=2627

ha itt nincs akkor nem létezik.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

shaba23
hoppá...
Mayday
Es Neked van fenn peccs, vagy barmi, amitol elterhet az eredeti telepitestol?
Serial number bevitelekor beirtam a kotojeleket is, ugye ugy kellet?
(Bocsi, de tenyleg nem tudom, mi baja.)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

shaba23
Pont azt magyarázza MAYDAY, hogy crack nincs, de mégis kéri a cd-t és nem indul el ha nem kapja meg. Nekem is ez volt a gond...
shaba23
Pont azt magyarázza MAYDAY, hogy crack nincs, de mégis kéri a cd-t és nem indul el ha nem kapja meg. Nekem is ez volt a gond...
shaba23
zaki
1. de igen, én is úgy nyomtam
2. de igen, én is úgy nyomtam
3. nem tudom milyen crack-rõl beszélsz, nem kell crackelni

Mayday
Hi All,
Na, eljutottam vegre arra a szintre, hogy megnezem minden idok legjobb PC-s jatekat. Nem eredetiben van meg. Felinstallaltam, cracket nem talaltam a cd-n. Inditaskor kiirja, hogy a Windowsom nem jo neki (XP). Aztan elindul. Menu, beallitasok, stb. Aztan New Game. Tegyem be a cd-t. Persze benn van, megsem jo neki.
Ez miert van?
1. XP alatt nem fut?
2. Masolt nem fut?
3. Vagymi?
En akar meg is vennem eredetiben, nem sok az a 2 papir, de meg eletemben nem is lattam. Meg ha XP alatt nem megy, nem fogok mas op. rendszert pakolni emiatt. Tehat ha ez a problema ismeros valakinek, varnek megoldast!
Elore is koszi,

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dikki*yysw
Igen. Hát vedd meg. Tudod, kell egy szoftver, elmész boltba és megveszed.

zaki
nem az 5ezer, a guriga a millió

zaki
2 rongyot sajnálsz ezért a legendás játékért?

Patesz
De ott csak venni lehet. Nem????

dikki*yysw
www.cdgalaxis.hu

zaki
de tényleg megéri megvenni, 2 ropi nem pénz érte, ha jól tudom 5 misiért már megkapod 2 kiegészítõjével 1ütt

Patesz
Jó azért köszi

zaki
nem hiszem hogy fent lenne 1ik warez oldalon is, elég régi játék ez

Patesz
DC -n kívün????

zaki
Direct Connect

Patesz
Valaki léci mondjon egy letöltési címet.

zaki
de nem volt egyszerû, rohadt nehéz volt... ja és normal fokozatban vittem végig. amikor végigvittem annak a b*zi ügynöknek, milyen rohadt idegesítõ hangja volt, ha lehetett volna, biztos szétlõttem volna...

zaki
úgy csináltam felmentem a legmagasabb sziklára, és mielõtt azokat a zöld golyszikat (teleportot) rámdobta, átugrattam felette, adtam neki egy nyalást a rakétából, mikor kinyílt a búrája, ezt 2X +csináltam, a végén meg már alulról szarrálõttem hát nem volt 1szerû, de mégérte, 1ik nem csoda, hogy ez 1ik, hanem a legjobb játék ebben a mûfajban

zaki
no igen, de idõköben már végigvittem

dikki*yysw
Ha beleugrasz a fejébe, szét tudod verni feszítõvassal.

zaki
én belelõttem 1 rakétát, de csak 1 kicsit sebesült meg, vmi ég bent a fejében

Tuvok
én voltam, úgy nyírtam ki

zaki
csak az elõbb vki írta, hogy feszítõvassal, meg puskaval végzett a janival, ami elég érdekes lenne...

zaki
na de már alakul... mert 1 rakétát már becumizott, és amikor kinyílik a bútája, akkor tök vörös meg minden, sztem 1-2 rakéta és csá

dikki*yysw
"Bár rengeteg lõszert emésztett fel megölése (játékosok: ha van rakétátok még, használjátok: 4 vagy 5 kell), "

az általad bepastelt írásból.

zaki
hát nem tudom, most is, átugrottam felette, mikor inyílt a búrája, adtak neki egy rakétát, és semmi...

Tuvok
jah, mp5 gránátvetõ is jó, bármi csak szóljon!

dikki*yysw
Én szétlõttem a kristályokat, aztán ráugrottam a fejére, és a gépkarabély grenade launcherével ugrásból kétszer fejbemakkoltam. Sértetlenül megúsztam az mutatványt, mint ahogy a játék teljes egészét is.

Dikkma
www.cdgalaxis.hu
Tuvok
én zöldre nem emléxem, felugrottam a három sárga kristály alatti sziklához, shotgunnal kilõttem õket, aztán vagy longjumppal vagy a katapultokról beleugrottam a fejébe és azt is vagy shotgunnal vagy pajszerral kiütöttem, aztán menekülés, pukkant párat és csókolom, a végét nem árulom el 😛

zaki
namár most én sehol nem látok zöld kristályokat

Tuvok
"szinte" lehetetlen...FONTOS! SZINTE! Ezért fõellen, nehogy má könnyû legyen, nekem is volt vagy negyed óra.

zaki
nem értem a végigjátszásban ezt írják:
Az egész balhét egy Nihilanth nevû idegen okozta, az idegenek vezetõje, aki sajnos szakképzett varázsló is lehetett, mivel a terem közepén meditált, és nekem rontott a tûzgömbjeivel. Elbújtam a terem szélén lévõ tüskék mögé. Gondolkoztam egy kicsit, és rájöttem, hogy a kék gömbökkel sebez, a zöldekkel meg elteleportál. Ki kellett találnom valamit, hogy elveszítse erejét. Akkor megpillantottam a terem falán három sárga háromszöget. Nyilván ebbõl eredt az energiája. Elõkaptam rakétavetõmet, és céloztam. Mikor mind a hármat kilõttem, jelentõset vesztett erejébõl, de még mindig nem vesztette el teljesen. Sajnos azért nem, mert volt még három, zöld színû háromszög, jó magasan a teremben. Felugrottam odáig, vigyázva, meg ne sebezzen. Elpusztítottam mind a három zöldet , mire aztán tényleg legyengült. Leugrottam a mélybe, és elkezdtem õt lõni. Bár rengeteg lõszert emésztett fel megölése (játékosok: ha van rakétátok még, használjátok: 4 vagy 5 kell), egy idõ után hatalmas robbanások közepette örökre eltûnt a Xen bolygóról, én pedig megmentettem a világot.

zaki
vágom, de szinte lehetetlen arra a buzira ráugrani, vagy teleportál a buzi, vagy megb*sz az áram...

Kandurex
DC+, Kazza,
esetleg bót 2000,-HUN pínzír viheted

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tuvok
pedig úgy kell, lenn a földön vannak ilyen kör alakú 'katapult' szerû bigyók, azokról ugrálgass.

Patesz
Honét szedjem le???

Kandurex
Sürgõsenbeszereznivégigvinicsodálkoznirájönnikurvajójáték

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯