Microsoft Access
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sehol senki?
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni. 2007-es Office Access. Készítettem tavaly egy adatbázist, viszont idén is szeretném ugyanazt hasznosítani, de viszont meg kellene változtatnom a keletkezés idejét az adatbázisban. Hol tudom ezt módosítani? Mintha friss lenne és nem egy éve kezdtem el volna csinálni?
Szeretnék egy kis segítséget kérni. 2007-es Office Access. Készítettem tavaly egy adatbázist, viszont idén is szeretném ugyanazt hasznosítani, de viszont meg kellene változtatnom a keletkezés idejét az adatbázisban. Hol tudom ezt módosítani? Mintha friss lenne és nem egy éve kezdtem el volna csinálni?
Nalatok van ECDL(European Computer Driving License) vizsga???
Ha igen most az Accesnel tartok 😊
Ha igen most az Accesnel tartok 😊
TDU:[HUN]dudutech
Szerintem nézd meg a tábla felépítését, mert hibás a típus megadásod...
Valami olyasmi lehet, hogy Te számot adsz meg dátum helyett vagy ilyesmi...
Valami olyasmi lehet, hogy Te számot adsz meg dátum helyett vagy ilyesmi...
remélem még néha benéz valaki ide. SÜRGÕS segítség kéne! Lekérdezések tervezõnézetben vagyok és két összekapcsolt táblát bárhogy próbálok futtatásként megnézni azt írja ki hogy "TÍPUSHIBA A KIFEJEZÉSBEN"
PLEASE HELP? SÜRGÕS
PLEASE HELP? SÜRGÕS
NÉMET accesst használsz? jujj
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Elég rövid a kifejtés...
VBA-val megoldható, vannak beépített fájlkezelési utasítások, mint pl. a ChDir, CopyFile, MkDir stb.
VBA-val megoldható, vannak beépített fájlkezelési utasítások, mint pl. a ChDir, CopyFile, MkDir stb.
Hogyan lehet elérni egy .mdb más mappába másolását. Számlázásnál ciki, ha egy külsõ "fabrikálással" ez által lesz két egyforma sorszámú, de más tartalmú számla!
Access programozásában ki profi? Majd kérdezek!
Szia! 😊
Access valami adatbáziskezelõprogramozószerkesztõ csoda.
Viszont megoldottam a dolgot, nem kell már CD-Key!!!
THX for ALL 😊)))))))))))))
Access valami adatbáziskezelõprogramozószerkesztõ csoda.
Viszont megoldottam a dolgot, nem kell már CD-Key!!!
THX for ALL 😊)))))))))))))
Szia!
Ez milyen progi? ha jól láttam prorgrozni lehet vele? olyan mint a C vagy mint a Pascal? Amúgy kerestem neked és találtam valami Generátort...(ez a neve: Microsoft_Access_Password_Detection_v3<1>1>.1.zip) Ha ez jó vagy nem ez kell?
Bye
Ez milyen progi? ha jól láttam prorgrozni lehet vele? olyan mint a C vagy mint a Pascal? Amúgy kerestem neked és találtam valami Generátort...(ez a neve: Microsoft_Access_Password_Detection_v3<1>1>.1.zip) Ha ez jó vagy nem ez kell?
Bye
Youth
Hali!
MS Access workstation-admin hova akar írni? (user info-t)
Milyen joggal kell rendelkeznie a usernek, hogy mûködjön????
MS Access workstation-admin hova akar írni? (user info-t)
Milyen joggal kell rendelkeznie a usernek, hogy mûködjön????
Hi
Egy word táblázatból kéne adatbázist csinálni. Az access (97) azonban nem szereti importálásnál meg seholse a .doc kiterjesztést, ezért így nem sikerült. Próbáltam txt-ként elmentve importálni, de ugyse sikertült.( szerintem eleve halott ötlet txt-bõl adatbázist csinálni).
Van-e valami megoldás? Amúgy a word táblázat 70 oldalas, tehát a mérete miatt nem szeretném a copypaste combót bevetni 😊
Egy word táblázatból kéne adatbázist csinálni. Az access (97) azonban nem szereti importálásnál meg seholse a .doc kiterjesztést, ezért így nem sikerült. Próbáltam txt-ként elmentve importálni, de ugyse sikertült.( szerintem eleve halott ötlet txt-bõl adatbázist csinálni).
Van-e valami megoldás? Amúgy a word táblázat 70 oldalas, tehát a mérete miatt nem szeretném a copypaste combót bevetni 😊
Repatarurgyán