31
Micrsoft Access
-
zutyu #31 Sehol senki? -
zutyu #30 Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni. 2007-es Office Access. Készítettem tavaly egy adatbázist, viszont idén is szeretném ugyanazt hasznosítani, de viszont meg kellene változtatnom a keletkezés idejét az adatbázisban. Hol tudom ezt módosítani? Mintha friss lenne és nem egy éve kezdtem el volna csinálni? -
#29 Nalatok van ECDL(European Computer Driving License) vizsga???
Ha igen most az Accesnel tartok :) -
#28 a hiba az volt hogy rosszul kapcsoltam össze két táblát. már mind1, köszi -
horza #27 Szerintem nézd meg a tábla felépítését, mert hibás a típus megadásod...
Valami olyasmi lehet, hogy Te számot adsz meg dátum helyett vagy ilyesmi...
-
#26 remélem még néha benéz valaki ide. SÜRGŐS segítség kéne! Lekérdezések tervezőnézetben vagyok és két összekapcsolt táblát bárhogy próbálok futtatásként megnézni azt írja ki hogy "TÍPUSHIBA A KIFEJEZÉSBEN"
PLEASE HELP? SÜRGŐS -
#25 NÉMET accesst használsz? jujj -
#24 hadd válaszoljak itt: nem tudom.
nem használok access-t -
#23 Elég rövid a kifejtés...
VBA-val megoldható, vannak beépített fájlkezelési utasítások, mint pl. a ChDir, CopyFile, MkDir stb.
-
Zipus #22 Hogyan lehet elérni egy .mdb más mappába másolását. Számlázásnál ciki, ha egy külső "fabrikálással" ez által lesz két egyforma sorszámú, de más tartalmú számla! -
#21 Mi a kérdés? -
Zipus #20 Access programozásában ki profi? Majd kérdezek! -
#19 Köszi!
De én legalább mepróbáltam!! :DDDDDDDDDDDDDDD -
#18 Szia! :)
Access valami adatbáziskezelőprogramozószerkesztő csoda.
Viszont megoldottam a dolgot, nem kell már CD-Key!!!
THX for ALL :)))))))))))))) -
#17 Szia!
Ez milyen progi? ha jól láttam prorgrozni lehet vele? olyan mint a C vagy mint a Pascal? Amúgy kerestem neked és találtam valami Generátort...(ez a neve: Microsoft_Access_Password_Detection_v3[1].1.zip) Ha ez jó vagy nem ez kell?
Bye -
#16 És ma? -
#15 Na? :) -
#14 MS-ACCESS (GER) CD-KEY??? -
#13 valaki? :-) -
#12 semmi? -
#11 na? :) -
#10 na?
minden nap meg fogom kérdezni :) -
#9 látom senki nem válaszotl, szal újabb kérdés 6 pontér'
MS-ACCESS (GER) CD-KEY???
valaki? -
#8 Hali!
MS Access workstation-admin hova akar írni? (user info-t)
Milyen joggal kell rendelkeznie a usernek, hogy működjön???? -
#4 Hi
Egy word táblázatból kéne adatbázist csinálni. Az access (97) azonban nem szereti importálásnál meg seholse a .doc kiterjesztést, ezért így nem sikerült. Próbáltam txt-ként elmentve importálni, de ugyse sikertült.( szerintem eleve halott ötlet txt-ből adatbázist csinálni).
Van-e valami megoldás? Amúgy a word táblázat 70 oldalas, tehát a mérete miatt nem szeretném a copypaste combót bevetni :)