48
  • unusual
    #48
    Már megy. :-)
  • unusual
    #47
    Sziasztok. Olyan problémám lenne,hogy Win7 alatt szeretnék játszani,de new game-re nyomva fekete lesz a képernyő,és nem megy tovább. Erre van valami megoldás?
  • Toroco
    #46
    start menüböl elindítod a futtatást, és beirod regedit, és elindítod. Majd megkeresed ez az útvonal alapján, és ott áttudod irni az útvonalat.

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Square Soft, Inc.\Final Fantasy VIII
  • lafi19
    #45
    hello tud nekem valki abban segiteni hogy lehet a játékban a registry-ben átirni az utvonalat ahonnan a cd kéri mert nekem nem indul el és nincs cs meghajtom csak 2 db DVD-m
    És persze hogy hol találom a játékban a registry filet mert sehol sem találom?
  • Pucóska
    #44
    Heloka!
    Nincs meg valakinek(,hogy el tudná nekem küldeni),vagy nem tudja valaki,hogy hol tudnám letölteni a FF8 összes videóját,vagyis az összes amv-jét???Nagy szükségem lenne rá!Aki tud nekem segíteni,az légyszi írjon az e-mail címemre(,mert azt minden nap megnézem):[email protected]
    Előre is 1000 köszönet!
    (Amúgy imádom ezt a játékot!:))
    Ja,és még annyit,hogy ha valaki tud olyan oldalt vagy ilyesmit a neten,ahol csak ott,fennt a neten lehet megnézni az amv-ket,akár nem is az összeset,az is nagyon jó lenne!
    Sziasztok!
  • rollscroll
    #43
    Kopp! Kopp! Van itt valaki?
  • rollscroll
    #42
    Még egy kérdés:
    Hol található ribbon nevű cucc az ff8-ban?
  • rollscroll
    #41
    Hello! Toroco köszi a segítséget, nagyon jó a webb oldal, bár nem tudok angolúl, de a segítségével megcsináltam a csokis részt. Ha valakinek kell segítség a Chocobozásban, annak szívesen segítek.
    Amit nem tudok, az a Kártya Királynős rész. Odaadtam neki Balamb-ban a minimogot, aztán Elment DOLLET-be, megnyertem a KIROS kártyát DELING-ben, utána DOLLET-ben a királynő a SACRED kártyát kéri, csakhogy a dollet szabályokban bent van a RANDOM szabály, és így nem könnyű elveszíteni a SACRED-et. A kérdésem a profi kártyásokhoz:
    1. Hogy lehet kiiktatni a RANDOM szabályt?
    2. Hol lehet visszaszerezni az elveszett kártyákat?

    Ez az egész nyavalya csak egy db rohadék kártya miatt kéne nekem, Doomtrain kártya miatt, ami átalakítva 4x-es Status defens-et ad. Ha valaki tudja milyan más modszerrel tudok szerezni Status Guard nevezetű cuccot, vagy van a Kártyakirálynőhöz magyar leírása, az kérem segítsen. Előre is köszönöm.
  • Toroco
    #40
    Sajnos ebben nem tudok segíteni, én nem chocoboztam a VIIIban, de nézd meg ezeken a címen:

    http://eyesonff.com/ff8/walkthru.php itt itt van chochobo guide
  • rollscroll
    #39
    Hello!!!
    Nem Tudom, hogy ír még ide egyáltalán valaki, de Egy olyan valaki segítségét kérném, aki már megcsinálta a Chocobo erdőket. Én megtaláltam az összes Chokit, de a szent erdőbe mégse történik semi. Nálam az erdőbe 6 db choki van. Ja és a CENTRA RUINS-ban is megszereztem a chokobot (bár követ nem találtam) de amikor ki, majd újra bemegyek nincs ott. Tudja valaki mi lehet a gond, vagy nincs valakinek részletes chocobo leírása? Kérlek írjatok a forumba, vagy ide: [email protected]
  • rollscroll
    #38
    hogyan kell átírni a registry ben az útvonalat
  • Toroco
    #37
    A registri-ben át todod irni a meghajtó útvonalat ahonnan a cdt akarod használni. Én virtuális meghajtót használok.

    Ha több segítség kell küldj privát üzit.
    Bár látom régi a hozzászólás de ha kell segítek. (másnak is)
  • LasTM
    #36
    Felteszem van cd íród is. Ezesetben van a játéknak egy olyan hülye szokása, hogy oda kéri.
  • BlackWolf
    #35
    sziasztok! letoltottem a gamet
    es amikor elinditom mindig azt irja ki a tegyem be az elso cd-t pedig be van mountolva ha pedig nyomk valami gombot kiirja rossz cd caution kell valami crack vagy valami ?
  • Major
    #32
    Hi! Elakadtam ! Most ott vagyok, hogy beértem TRABIA GARDENBE...aztán valamit kincset kell megkeresni vagy mit azt sem találom :D nah persze azt sem tudom merre tovább please help!