Freespace2
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló.
Készült magyarítás a játékhoz, csak eléggé használhatatlan, lépten-nyomon eldobálja magát tõle a játék legalábbis debug módban, simában meg próbálja figyelmen kívül hagyni a hibákat, aminek az eredménye hogy nem az a hajó/fegyver van ami elõ van írva stb. Ez kisebb részben a magyarítást írók hibája, nagyobbrészt amint látom nagyon takony a játék nyelvi támogatása, nem igazán szabad hozzányúlni azokhoz a fájlokhoz, amiket a magyarítók módosítottak. Helyre tudnám rakni valamilyen szinten hogy hibamentes legyen (amíg kedvem van...), csak a magyarításban az van írva hogy a magyarítás nem módosítható. 😊 A magyarítás készítõje egy bizonyos YarYar nevû illetõ, aki tud rá elérhetõséget az mondjuk privátban megírhatná, a magyarításban fellelhetõ email címe természetesen már nem él.
Készült magyarítás a játékhoz, csak eléggé használhatatlan, lépten-nyomon eldobálja magát tõle a játék legalábbis debug módban, simában meg próbálja figyelmen kívül hagyni a hibákat, aminek az eredménye hogy nem az a hajó/fegyver van ami elõ van írva stb. Ez kisebb részben a magyarítást írók hibája, nagyobbrészt amint látom nagyon takony a játék nyelvi támogatása, nem igazán szabad hozzányúlni azokhoz a fájlokhoz, amiket a magyarítók módosítottak. Helyre tudnám rakni valamilyen szinten hogy hibamentes legyen (amíg kedvem van...), csak a magyarításban az van írva hogy a magyarítás nem módosítható. 😊 A magyarítás készítõje egy bizonyos YarYar nevû illetõ, aki tud rá elérhetõséget az mondjuk privátban megírhatná, a magyarításban fellelhetõ email címe természetesen már nem él.
Sziasztok!
Pár napja feltelepítettem egy régi nagy kedvencemet a Freespace 2-õt. Gyorsan végig futottamn a Trainingeken, hogy felevenítsem a dolgokat, de sajnos már a Mission 1-nél elakadtam, ezzel kapcsolatban szeretnék kis segítséget kérni, ugyanis sehogy nem tudom hozzárendelni a lézer fegyvert a hajóhoz, így fegyverzet nélkûl vagyok kénytelen kezdeni a missiont.
Pár napja feltelepítettem egy régi nagy kedvencemet a Freespace 2-õt. Gyorsan végig futottamn a Trainingeken, hogy felevenítsem a dolgokat, de sajnos már a Mission 1-nél elakadtam, ezzel kapcsolatban szeretnék kis segítséget kérni, ugyanis sehogy nem tudom hozzárendelni a lézer fegyvert a hajóhoz, így fegyverzet nélkûl vagyok kénytelen kezdeni a missiont.
Az összes beam fegyver ami a játékban van a következõ:
Small Red Beam
Large Red Beam
Very Big Red Beam
Shivan Anti-Fighter Beam
Weak Shivan Anti-Fighter Beam
Terran Slashing Beam
Green Beam
Light Terran Slashing Beam
Very Big Green Beam*
Long Range Big Green Beam
Big Green Beam*
Small Green Beam
Small Vasudan Beam
Big Vasudan Beam
Vasudan Slashing Beam
Anti-Fighter Beam (friendly, AAAf, ellenségre tüzel de a barátokra nem)
Anti-Fighter Beam (hostile, AAAh, shivan cucc amit ha saját gépre raksz akkor az a baráti erõket is lövi majd)
ULTRA Anti-Fighter Beam
Fixed Mjolnir Beam
Tracking Mjolnir Beam
*Ezeket akármire nem tudod felrakni úgy hogy mûködjön így használj kisebbeket vagy a slashing beam fegyvereket.
Small Red Beam
Large Red Beam
Very Big Red Beam
Shivan Anti-Fighter Beam
Weak Shivan Anti-Fighter Beam
Terran Slashing Beam
Green Beam
Light Terran Slashing Beam
Very Big Green Beam*
Long Range Big Green Beam
Big Green Beam*
Small Green Beam
Small Vasudan Beam
Big Vasudan Beam
Vasudan Slashing Beam
Anti-Fighter Beam (friendly, AAAf, ellenségre tüzel de a barátokra nem)
Anti-Fighter Beam (hostile, AAAh, shivan cucc amit ha saját gépre raksz akkor az a baráti erõket is lövi majd)
ULTRA Anti-Fighter Beam
Fixed Mjolnir Beam
Tracking Mjolnir Beam
*Ezeket akármire nem tudod felrakni úgy hogy mûködjön így használj kisebbeket vagy a slashing beam fegyvereket.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
aha. de akkor az az lrs... nem tom milyen beam (csak asszem így kezdõdik)az nem terran mi ? mert azt hittem hogy az valami large green nem tom micsoda... na mindegy köszi megpróbálom 😊
Minden fajnak megvan a saját beam fegyverzete. A hajóikra azokat tegyed és mûködni fog. Shivan beam fegyverzetet nem fogsz tudni mûködésre bírni egy Terran vagy Vasudan hajón.
megfelelõ ? tehát ha mondjuk egy shivan nagy lézert rakok az orionra akkor nem fog mûködni ? de egyébként már próbáltam és nem nagyon mûkszik...
Cseréld le a fegyverzetüket a megfelelõ beam fegyverre.
nézi még valaki a topikot ? mert lenne egy kérdésem: a FRED_ben hogyan tudnám elérni hogy a hajók beam lézerrel tüzeljenek ?
Hali!
Csinálok egy hamachi Networkot, ha csatlakoztok látom, van érdeklõdés a játék multys rész után! Megszervezhetnénk egy kis játékot!
Network:FS2HUN
jelszó:hun
Gyertek!
Csinálok egy hamachi Networkot, ha csatlakoztok látom, van érdeklõdés a játék multys rész után! Megszervezhetnénk egy kis játékot!
Network:FS2HUN
jelszó:hun
Gyertek!
Hajj de régen írtak ide ^^
Arra vagyok kiváncsi hogy vajon vannak-e még szerverek neten? vagy már kihalt fullra? Mert öcsém gépére feltettük és gondoltam megint végignyomnám, és hát Multiba izgi lenne ^^ spaceFPS 😄
Arra vagyok kiváncsi hogy vajon vannak-e még szerverek neten? vagy már kihalt fullra? Mert öcsém gépére feltettük és gondoltam megint végignyomnám, és hát Multiba izgi lenne ^^ spaceFPS 😄
@
Én régebben már végigjátszottam az elsõ és a második részt is, de sehol nem találtam meg az elsõ kiegészítõjét.
Ellenben ezen az oldalon úgy látom h. van egy mod (FSPort) a 2. részhez, ami telepíti az elsõ rész kampányát és a kiegészítõt a 2. részhez.
Vki próbálta közületek ezt a módszert? A sok letölthetõ dolog közül melyiket kell telepíteni ha az elsõ részt és a kiegjét (Silent Threat) a 2. rész alatt újra akarom játszani?
Köszönöm elõre is.
Ellenben ezen az oldalon úgy látom h. van egy mod (FSPort) a 2. részhez, ami telepíti az elsõ rész kampányát és a kiegészítõt a 2. részhez.
Vki próbálta közületek ezt a módszert? A sok letölthetõ dolog közül melyiket kell telepíteni ha az elsõ részt és a kiegjét (Silent Threat) a 2. rész alatt újra akarom játszani?
Köszönöm elõre is.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az mindenképp meglép. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Heeeeeeeeeeelp!
Sziasztok. Kérném a segítségetek. Nemrég kaptam meg a Freespace2-t (tudom, jobb késõbb, mint soha) és most megpróbáltam 2 gép között multiban (tehát nem neten). El is indulna, a Host kiválaszthat mindent, hajót, fegyvert, de a másik gép csak "megfigyelõ" lehet, amin se fegyver, se semmi. Hogyan lehet beállítani, hogy mindkét gépet különállóként kezelje? Kösz mindenkinek!
Sziasztok. Kérném a segítségetek. Nemrég kaptam meg a Freespace2-t (tudom, jobb késõbb, mint soha) és most megpróbáltam 2 gép között multiban (tehát nem neten). El is indulna, a Host kiválaszthat mindent, hajót, fegyvert, de a másik gép csak "megfigyelõ" lehet, amin se fegyver, se semmi. Hogyan lehet beállítani, hogy mindkét gépet különállóként kezelje? Kösz mindenkinek!
Hátjah,
igen játszok vele, a 3-k pályát hoygan kell megcsinálni mindig meglép a hajo amit el kellene kapni?!?!:///
igen játszok vele, a 3-k pályát hoygan kell megcsinálni mindig meglép a hajo amit el kellene kapni?!?!:///
Már egy pár napja próbálgatom, de nem sok sikerrel. Se szervert nem találok, se nem tudom magam regisztrálni. És te játszol vele, most is?
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Hello, játszani játszanak veled, próbáld meg egy másik alkalaommal, nekem van oda accountom😊
Sziasztok. Látom már egy féléve nem volt hozzászólás. 😞 De hátha még olvassa valaki, és hátha tud valaki nekem segíteni. A gondom az, hogy szeretném kipróbálni a játékot interneten keresztül, de sajna nem találok egyetlen szervert sem ahová kapcsolódhatnék.. Próbáltam a www.pxo.net -en egy új accountot létrehozni, de az sem megy, mivel folyton valami hibaüzenetet dob ki az oldal. Tudvalaki valamit errõl, vagy tud valaki nekem segíteni? Vagy esetleg már nem játszik vele a kutya se, és azét nem is lehet regisztrálni már? Kérem aki tud valamit az írjon! köszi!
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Az igazság az, hogy a StarLnacer mindíg is jobban feküdt irányításilag....(persze nem az automata célzás miatt, azt utálom, direkt mindíg olyan hajót válaszottam hogy ne legyen 😊) ) Nah igyekszem ghyakorolni, este 8 magasságában pedig megbeszéljük a részleteket MSNen
Nem baj. Estig még van idõd.<#eplus2>#eplus2>
Küldtem privit.
Tényleg tudom hogy egy kicsit OFF topic, de volna egy nagyon fontos kérdésem:
Ki lehet valahogy szedni a freespace1-bõl az intro videót? Mert imádom, de így mindíg fel kell raknom a játékot, ha látni akarom....
Ki lehet valahogy szedni a freespace1-bõl az intro videót? Mert imádom, de így mindíg fel kell raknom a játékot, ha látni akarom....
Péntek este jó nekem, amennyiben sikerül megoldani hogy ezen a fránya NTFSen is fusson 😊 Ha meg csak ketten leszünk akkor coop missionokat fogunk tolni...
FS Port FS2-re
Benne van a Silent Threat is...
Benne van a Silent Threat is...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Én azt nem mondtam, hogy szedd le, csak azt, hogy az tuti mûködik.
"LOL"... 😛
"LOL"... 😛
Tévedés. Az ST teljesen önálló kampány, történetileg az 1. és 2. rész között játszódik, de még az FS1 engine-t használja. Sajna elég sokat levon az értékébõl, hogy bevezetõ/átvezetõ/befejezõ animációk nincsenek benne. Viszont a 2. rész hajóiból/fegyvereibõl néhány már használható benne.
A Silent Threat-re gondolsz? Nekem megvan eredetiben. Ha pesti vagy, kaphatsz egy "biztonsági másolatot".
Az FS2 rajta van a gépemen, de már nem is emlékszem ár, mikor játszottam vele utoljára. Péntek vagy szombat este repülhetünk egyet, de kellene még pár ember. Ketten kicsit kevesen lennénk (szvsz).
Az FS2 rajta van a gépemen, de már nem is emlékszem ár, mikor játszottam vele utoljára. Péntek vagy szombat este repülhetünk egyet, de kellene még pár ember. Ketten kicsit kevesen lennénk (szvsz).
Nekem az Underdogs-ról szedett rip van meg, az kitömörítve, (talán)megreggelve simán megy NTFS-en.
Egyébként meg van elvileg valami FS1 port FS2 alá, valahol a környéken volt hozzá link... Talán ebben a topicban. AZ elvileg FS1 pályák az új endzsinnel.
Egyébként meg van elvileg valami FS1 port FS2 alá, valahol a környéken volt hozzá link... Talán ebben a topicban. AZ elvileg FS1 pályák az új endzsinnel.
A sima freespacenek született egy kiegje is??? Nem is tudtam, meg kell szerezni 😄D Valkinek megvan? 😊
Játszik még valaki ezzel a nagyon jó kis játékkal? Esetleg valakinek van kedve elõvenni megint egy pár multi ertejéig? 😊
ÉS volna még egy fontos dolog: Próbálta már valaki NTFS fájlrendszeren? Ugyanis nekem nem megy így, azt mondja hogy nincs elég hely a lemezen ezért nem tud accountot létrehozni 😄 ez azért is lol mert az 1. rész simán megy dehát 640x480ra nemvágyom 😊))
ÉS volna még egy fontos dolog: Próbálta már valaki NTFS fájlrendszeren? Ugyanis nekem nem megy így, azt mondja hogy nincs elég hely a lemezen ezért nem tud accountot létrehozni 😄 ez azért is lol mert az 1. rész simán megy dehát 640x480ra nemvágyom 😊))
Nem lesz FS3 mert a Volitiont megvasarolta a THQ es az FS sorozat joga az Interplay kezeben maradt.
És nem lesz Homeworld 3 mert a Relicet felvásárolta a THQ és a Hw sorozat joga a
Sierra kezében maradt.
Hasonlítsátok össze a két szöveget. 😛 A történelem tényleg ismétli önmagát.
Tényleg, nincs meg valakinek a Game commander, aki oda is adná?
Hát.. Én játszanék stb.stb. Csak igen kevesen játszanak (igaz még nem játszottam PXO-n...😄) Amúgy nem tudjátok, honnan lehetne szerezni eredeti Descent Freespace: Silent Threat ; és Freespace 2 -t? A FS2 megvan GGamer mellékletben, az FS pedig eredetiben, nagy dobozban (mert manapság a nagy dobozt is kispórolják...😞 ) de az nekem nem elég!😄
Játszik ezzel még valaki neten? ?
Örülnék neki ha igen 😊
Örülnék neki ha igen 😊
De én a FS2-höz szedtem le a pályákat és az FS2 FRED-je sem nem kezeli. Az FS1-et nem ismerem. Pedig jó lenne, ha összejönne, a skácoknak igen bejött a game! Na meg nekem is tetszik, még így több év távlatából is!
Miért nem működnek a missionok? Miért *.fs2 a kiterjesztésük, amikor a program csak a *.fsm kiterjesztést látja? Ha átírom, úgy sem működik. A játék FRED editorával sem lehet betölteni. Pedig találtam egy jó helyet, ahol vannak dögivel. : (
itt vannak
A játék: Descent FreeSpace: The Great War. (PC Guru) Anno volt valami különbség s FreeSpace 2 és a fenti game között?
itt vannak
A játék: Descent FreeSpace: The Great War. (PC Guru) Anno volt valami különbség s FreeSpace 2 és a fenti game között?
Oldal 1 / 4Következő →