NOX
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki ezt neten játszani? Mert én nemtok regelni a westwood onlinera :C
Ha mégis találnátok olyan oldalt, ahonnan lelehet tölteni akkor szóljatok! Nekem meg van de bedöglött a lemez! Látszólag semmi baja de nem olvassa már rendesen semmi!<#rinya>#rinya>
kérlek HELP!!!!!4
tud valaki serials kódot mert a telepítésnél elakadtam<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#conf>#conf><#conf>#conf>
A noxban nagyon bírtam azt a pörgõs harcrendszert, több olyan rpg-t se láttam sajnos eddig amiben olyan jól meg lett volna oldva a harc. Meg az a hangulat, amikor az orkok lerohantak egy falut és ki kellett õket írtani, meg amikor a tûzlovagok segítettek megtisztítani a harcosok városát... huh, talán még csak a Silver-t bírtam ennyire.
Nah mindegy, megnézem akkor azt a bard's tale-t, hátha bejön.
Nah mindegy, megnézem akkor azt a bard's tale-t, hátha bejön.
sajnos nem hiszem hogy le lehetne még tölteni vhonnan, viszont ajánlom figyelmedbe a the bard's tale new adventurest. ha adsz a játéknak tíz percet és beállítod az irányítást hogy kényelmes legyen és az elsõ néhány ultragagyi küldetésen túljutsz rá fogsz jönni hogy a nox nyomdokaiban van a játék, rpg alapú de mégis ügyességi a harcrendszere. a noxban a legkirályabb az volt amikor a krull bolygóból már megismert dobócsillagszerûséggel lehetett levadászni messzirõl is az ellenségeket. a bard's-ban sajnos csak nyilazni lehet, viszont a közelharcot igen jól oldották meg
HUh, de régi már...
Nah nekem régi kedvenc játékom, sajnos már elveszett valahol :/ Most nosztalgiázni van kedvem, nem tud valaki oldalt ahonnan le lehet tölteni? =)
Nah nekem régi kedvenc játékom, sajnos már elveszett valahol :/ Most nosztalgiázni van kedvem, nem tud valaki oldalt ahonnan le lehet tölteni? =)
Oldal 1 / 2Következő →