Játékok magyarítása

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok.
A Medal of Honor😛acific Assault-hoz keresek magyarosítást.Létezik hozzá?Ha igen,honnan tudnám letölteni?Elõre is köszönöm a segítséget.
grebber
Na feltettem a gamet de sajnos sehova nem vezet 😞
Csak mp3,dll fájlok vannak és ezek: (lehet ezek tartalmazzák? )

pr2_arcd.cpr (178M😎
pr2_arct.cpr (198M😎
pr2_arcs.cpr (3,4M😎
pr2_loca.cpr ( 900k)

Next PC upgrade: 2022

grebber
Csak azért kérdem mert Port Royale 2 topicba irta egy srác hogy megvan neki eredetibe és megkértem küldje el a fájlokat csak elõbb megkéne tudni melyek azok!

ibrik
A legegyszerûbb módszer a keresésre, hogy elõbb kinézel magadnak a játékból néhány jellemzõ szövegrészletet, majd kilépsz a játékból. Aztán Total Commander-ben megnyitod a játék mappáját és Alt+F7 keresõablakban bejelölöd a "Szöveg"-et és a mellette lévõ sorba beírva egyenként rákeresel az elõbb kinézett szövegrészletekre.
Ha szerencséd van, a TC keresõje megjelöli a fájlt, amelyben a szöveg található.

A módszer hátránya, hogy csak a text formában (ASCII, Unicode, stb) tárolt szövegeket lehet így megkeresni.
A grafikus formában eltárolt feliratokat csak akkor tudod megtalálni, ha van valamilyen kikódolód/csomagolód (bár ez néha a szöveges formátumokra is igaz, ha a játék minden fájlja egy becsomagolt fájlban van), és persze van türelmed, hogy végignézd ezeket a képfájlokat.
Természetesen, az ilyen feliratok képfájljainál (JPG, TGA, DDS... stb) a formátumnak megfelelõ képszerkesztõ progi kell az "átmagyarításukhoz"...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

grebber
Valaki letudná nekem irni hogy a Port Royale 2 gamenek melyek a nyelvi fájljai??

sztem ezt az oldalt mindenki ismeri

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Helló Araea 51 hez tud valaki magyarítást?
Hunnenkoenig
hehe, imadom az ir zenet. Szeretnek egyszer oda elmenni. Egy verbeli irhez meg sosem volt szerencsem :-(

Hunnenkoenig
Bar nem ide tartozik, de miert ne beszeljünk rola?
A franciakat utalom, mert nagykepü bunkok, de ezt mindenki tudja.

A szlovakok elvböl utaljak a magyarokat es gondolom a csehek között is van sok. Szlovak nekem mar megmondta: Utalom az összes magyart, de te egy fasza gyerek vagy, teged csiplek". Na erre mit lepjen az ember? :-))

En csak jo tapasztalatokat szereztem nemet nyelvterületen. Föleg az osztrakok szeretik a magyarokat. Mindig felemlegetik a monarchiat :-)

Föleg az amerikaiak hiszik azt, hogy a keleteuropaiak meg szekeren utaznak. Hallottam a Gene Hackman szemelyi asszisztensetöl mikor pozsonyban forgatta a legutolso filmjet, mikor megerkezett pozsonyba, elküldte 5 testöret a 8-bol mert ö arra szamitott, hogy itt meg kecsket terelnek a földuton es szekerrel jarnak, de mostmar latja, hogy ez egy civilizalt környek
:-)))

www.extra.hu/gmiki
van warcraft III topic 😊
itt keress http://dlh.net/english.html

haverom kintvan stuttgartban, es mondta, hogy ha kiderul rolad, hogy magyar vagy akkor siman lefikaznak pl szorakozohelyeken a keletnemetek es a torokok is

van 1 masik peldam pragabol, mikor mentunk volna haza ejjel es megkerdeztunk 1 not, hogy le7 ilyenkor eljutni a szallasunkra (persze angolul, es pontos helyleirassal😉 ). Azt mondta, o nem tudja mert turista. Allunk tovabb a villamos+alloban, es odamegy 1 nemet is hozza utbaigazaitast kerni, annak siman elmondja. Visszamegyek, mondom, mit hazudozik osszevissza. Erre a szemembe mondja, hogy hallotta, hogy mi magyarul beszelunk, es o utalja a magyarokat, ezert nem mondta el merre kell menni. Utana ugy kellett lefogni, hogy ne rugdossam agyon;(
Lteebee
A tanulatlan ember máshol is bunkó, csak igényesebbnek tûnik, mert több pénze van.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Tõlünk Dániában megkérdezték a gyárban, hogy van-e internetünk.

Meg a vegere egy kicsit: utalom, amikor nmet vendeglatok elkezdik mutogatni mi az az angol WC es hogy az a doboz a szekrenyen, az egy tv... Szerintem ez igenis bunkosag.
Lteebee
Nem.

Azért tettem oda a smiley-t, mert poénnak szántam => van egy ilyen buzis topic, én cxsak beleirtam a francia szót - na mindegy, egy poént az b*sz el legjobban, ha szájbarágják...vagy csak nem volt annyira jó..😞(
Lteebee
Ha még nem nyitottál, szerintem ne nyiss!
Én nem vagyok gyûlölködõ típus. Tudom hogy milyenek, tudomásul veszem. Ha ezért utálnám õket, csak annyival lennék jobb, mint õk, hogy én okkal tenném, õk meg nem.

Nincs és. Csupáncsak arra gondoltam, nyitni kéne egy új topic mondjuk buzi franciák - mi a véleményed? cimmel 😊))
Lteebee
És?

Pont erröl beszéltem. De a topictól egy kicsit eltértünk...
Lteebee
Igenis büszke vagyok, mert jobb vagyok mint õk és én beszélem az õ nyelvüket, de ha nem azon, akkor mondjuk másik két nyelven elkommunikálgatok velük. Az hogy nem tudják, hol vagyunk, az az oktatásuk színvonalát jellemzi. Engem nem sért, hogy bunkók a franciák.

Lteebee
Én azért arra is büszke vagyok, hogy értek külföldiül(és nem mondom a crimson skies-t krájmszon szkíz-nek).

Oldal 1 / 3Következő →