8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#1168 nem ismeri itt vki a big red racing-et ??
nagyon kéne nekem az a game teljesbe !!
vkinek megvan szóljon ! -
Attiska #1167 Sziasztok!
Próbálta valaki hangra bírni egy SB Live mellett az X-Com Apocalypse-t? Feldobom 98 alá, de mikor a hangkártyát detektálná a program, sajnos megfagy. :( Van valakinek ötlete? -
#1166 virtual pc -
Grifid #1165 http://loogoos.hu/game.php -
#1164 Srácok, én a Mortal trilogy-t kerestem (majd meg is találtam) de sajna XP-n nincs hangja, meg eléggé nyögv-nyelősen müxik! Valakinek nincs 5-lete????
(win98-at nem rakok fel!!!!! :-))))))))) -
#1163 Köszi, de időközben feleslegessé vált... Megtaláltam DC-n. Köszi még1x! -
#1161 +nézem.
MI3-at érdemes megvenni még eredetiben kapható... -
#1160 Hollywood Mogul van esetleg valakinek?
Amiga: Írtad, hogy Neked megvan szinte minden a HOTU-ról. Ez nincs esetleg? Nagyon megköszönném+hálás lennék+minden. :) -
#1159 én a monkey island 3-at (curse of monkey island) keresem. olyat amiben van videó, meg hang. tudtok egíteni? -
#1158 Oldnak számít a Manic Miner meg a JetSet Willy... -
#1157 nem számít old-nak -
#1156 Pinball Creep Night-ot keresem
'97-es játék már oldnak számít, nem? -
#1151 Keresem a Lion című játékot. Ez ilyen "oroszlánszimulátor", vagy mi és régen nagyon sokat játszottam vele. Sajnos valahol elkallódott és szinte lehetetlen felkutatni. Akinek +van, kérem jelezze! Thx! -
#1150 Albániában voltál...
Szinte minden játék megvan nekem, amiről valaha is hallani lehetett valami jót Magyarországon...
Majd küldök listát, valahol lennie kell. -
#1149 15 cd??? hát akkor lemaradtam valamiről... -
#1148 Nekem megvan a PC verzió...
Nem akarok hencegni, de fogok...
Nekem a www.the-underdogs.org-ról 15 teleírt CD-m van. :-)
Pl. Dune CD version... Igen, a Cryo 1992 (?)-es játéka cirka 400 mega... -
#1146 van pc verzió???
ide véle!!! ;D
honnan lehet letölteni? -
#1145 hehe,épp a múlthéten nyomtam le megin :-) igaz ez a pc verzió,de c-64en ez volt az egyik kedvencem :-) -
#1144 jeeeeee!
beszerzek egy C64-et!!! -
#1143 A PC World jelentése szerint újra kapható lesz a '80-as éves sikerszámítógépére, a Commodore 64-re írt játékok nagyja. A márka névjogaival rendelkező Tulip Computers számításai szerint még 6 millió Commodore nyúzó él világszerte, akik a már megjelent 6 ezer féle játék közül válogathatnak. A holland cég úgy számol, hogy a kiegészítők és játékok forgalmazásával bíró Ironstone Partners-szel karöltve visszatérhetnek a régi szép idők a régi szép játékosok örömére. A megvalósítás tervei egy hivatalos emulátorról és hivatalosan letölthető játékokról szólnak (Thx Dohi).
!!! -
#1142 aha ,már emléxem! oszt egy ültömben végignyomtam a gámát (majdnem ;DDDDD) -
#1141 Ja, tényleg. Pedig az OpenGL és a Direct3D kivételével minden szabványt kezelt. :-) -
#1140 Az történt, hogy elvittem hozzád a Gunmanomat (mert nálam nem ment akkor még), és leesett állal bámultad... -
#1139 Mert biztos nem kapcsoltad be a D3D gyorsitást -
#1138 amúgy én sokáig nem szerettem az fps-eket. még a half life-tól is idegenkedtem, bár megvettem. aztán egyszer csak történt valami. végignyomtam az összes half life-ot, beleértve gunman és azóta fps rulez! -
#1137 :D
kicsit nagyon :D -
#1136 Pedig a Beholder már ízig vérig fps volt,csak kicsit szaggatott! :-D -
#1135 nekem a beholder annyira nem jött be. maradtam a Dragonlance meg Forgotten Realms sorozatnál -
#1134 ok -
#1133 Ne offoljunk :-)!
Mekkora buli volt annak idején Eye of the Beholderezni! Én Amigán az első két részt végig is játszottam! Hangulatban nagyon ott voltak! Westwood akkor nagyon tudott. Ma meg már nincs is Westwood. -
#1132 Legyen 8 a mozinál. -
#1131 jó akkor még várunk a letöltéssel... -
#1130 8.15-kor kezdődik, úgy hogy legyen 8 a mozinál. ha nem jó akkor 8 a niagara. ok? -
#1129 Le tudom, de még nem érdemes kiírni, mert nem teljes. Kb. hetente frissül. A CoV évkönyvet várom, amiben volt egy 40 oldalas Pirates! tippözön...
Pirates! Na az a játék volt a csúcs! Nézd meg: www.firaxis.com
Sid Meyer megint beírja a nevét a játéktörténelembe... -
#1128 #1123 lesz akkor a menetrend...
Ma este meg 8.15, Niagara vízesés? -
#1127 a CoV-os link király! nem tudod leszedni egyben az egészet? -
#1126 nekem jó az időpont. a 9100-at szerintem 9. körül fogom tudni odaadni neked, így elég, ha az 5 rugót rá akkor adod oda. -
#1125 húú, az volt aztán a király gáma! és a zenéje.... :DDDDDD -
#1124 Nyertél...
Ahh, de nem: Hired Guns!!! -
#1123 A jelenlegi tartozásom 15000 Ft, vagyis 7500+7500. Erre jön rá a 9100-as 5000. Vagyis 20000.
Kérdés, hogy jó-e neked 15000 augusztus 3.-án? Mert akkor inkább törleszteném a Citybankot (így megúszom a büntető kamatot...).
És akkor adok még 5-öt szeptember 3.-án.
És emlékszel a Computer Mánia című újságra? Akkoriban kinézetre lenyomta a CoV-ot és az 576 kByte-t.
Emlékszel CoVboy-ra? :-)))
http://www.muskatli.hu/pettingmaster/News/CoV/
Itt vannak az újságok!!!