8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#1321 Hogyan hitethetem el vele, hgy hálózaton van? Kellene a constructorhoz. -
#1320 Hopp, időközben rátaláltam a hivatalos oldalra és onnan leszedtem az installálós verziót (eddig BEos verziót tudtam szerezni :PPPPPPPP). Na már csak ki kell tapasztalnom. -
#1318 16Ghz, GF4 TI4200, 576 ram -
#1316 okés kösz -
#1314 hmuda(kukac)primposta.hu -
#1312 Nem mert mind mondtam, csak kicsomagoltam és semmi mást nem csinált. -
#1310 Minden ki van csonagolva, de fogalmam sincs hogyan üzemeljem be, mert se exe, se bat, se semmi indító file nincs sehol. -
#1308 Abszolút padló. Hiába csonagoltam ki, semmifélet telepítést nem találtam. -
#1307 Mondjuk úgy, hogy én annó egy C-64-el a kezemben születtem. :D -
#1304 Namost az egy dolog, hogy leszedtem a 0.60-t de semmi telepítő, vagy egy síma exe. Mit kell ezzel csinálni? -
#1303 Már tárgytalan. -
#1302 Honnan szedhetem? -
#1299 Van valakinek ötlete, hogy nincs-e valami kevésbé bonyolult vagy bármiyen más megoldás a VPC mellett az XP alatti dos-game futtatásra? -
#1298 Hi!
Leszedtem a dcről a DOSBOX emulátort.
Tudna valaki tippet adni hogy müxik? Mert még a drive-t sem tudom alája beállítani..help mert állítólag nagyon jó.XP alatt is hozza a midit/soundot...
! -
Lysandus #1297 Wing Commander Prophecy??? Azt legalább nem tudja valaki, hogy ki a gyártó magyarországi partnere? Hátha náluk lehet rendelni... -
retsam #1296 Vkinek Monkey Island 2 feltörve? -
#1295 Pedig már az is nagyon régi. Nekem megvan a - függetlenűl futtatható - kiegészítő is hozzá, valami 3 másik játékkal együtt összecsomagolva vettem kb másfél éve. -
Lysandus #1294 Kösz... Írtam neki privit.
Aki pedig a Dungeon Keeper 1-et kereste, jelentkezzen nálam, nekem megvan. -
Deajka #1293 Ha jól sejtem Amigának meg van és el is akarja adni. Legalábbis szeptemberben még így volt.
(Remélem nem tévedek, ja és a wingcommanderről beszélek)
Sok sikert! -
#1292 Sajnos nincs. Illetve sajnos mar nincs. Anno megvolt, aztan a cd megadta magat idovel... Ami persze nemcsoda, az elso cdk kozul volt, soksok eve mar. Azota vegigneztem mar a netet ugy idoszakosan ha eszembejut, de nem sikerult meg beszerezni. Igaz mostansag nem neztem, lehet raszanok megint par napot. -
#1291 németek fejlesztik!a retrogames.org-ról elindulva kapsz infót róla!még nincs kész!sajnos!!! -
Lysandus #1290 Persze. Onnan van meg az Eye of the Beholder sorozat, a Silent Service II, a nagyon régi SSI-féle Stronghold, és a Wing Commender 1-3. A négyet leértékelve vettem, csak az öt hiányzik!!! Én is néztem már mindenhol, felhívtam egy csomó boltot is, de sehol semmi... Egyetlen hely ahol megtaláltam egy orosz weboldal listája, de ott sincs fenn, csak maga a lista. Gondolom rendelni lehet, és személyesen átvenni. De oda nem járok. Online boltokban még talán van, de azokban meg nem bízok és egy csomó macera...
Fred: Úgy sejtem nem veted meg az Elder Scrolls sorozatot. Nincs meg neked az egyes, az Aréna? Én azzal még játszottam. Nekem megvan a Daggerfall, a Battlespire és a Morrowind. Az Aréna hiányzik. Mondjuk a Battlespire mellékszál volt, de FPS RPG. És volt benne multiplayer, igaz akkor még nem volt netem, nem próbáltam. -
#1289 Persze, de oda nem raknak fel tobb cds gammat. Ennek ellenere persze a dogs elso hely ahol abandonwaret keres az ember, habar neha meg eltevesztem, a regi cimet irom be, es mindig megijedek hogy hopp, vege.. aztan persze jon az orom, hogy nem, a retro "fellegvar" meg kitart ;] -
#1288 Van valakinek ötlete, hogy nincs-e valami kevésbé bonyolult vagy bármiyen más megoldás a VPC mellett az XP alatti dos-game futtatásra? -
retsam #1287 underdogs-ot trájingoltátok már? -
#1286 Sajnos nincs, pedig en is vadaszok ra eleg regota. Valahogy kimaradt a szorasbol a game, se mellekletkent, se leertekelt cuccok kozott nem lehet hozzajutni. Online boltban még nem neztem, de nem igazan akarnek annyit fizetni erte, csak legeslegvegso esetben... -
Lysandus #1285 Nekem megvan a Dungeon Keeper 1.
Valakinek nincs meg a Wing Commander 5, a Prophecy? Már a fél világot felforgattam érte, de sehol. Tudom, hogy nem igazán "old" game, de maga a sorozat igen. -
retsam #1284 :) ezt nem tuttam -
Gary #1283 Az a RIP lesz + a Movie, Music Add On, nem? Az nekem is megvan.
Amikor megtaláltam a magyarítást, akkor újrajátszottam, most a mozik miatt megtenném még 1x.
Eredetileg 3 CD, ebből csak az első hiányzik...
-
retsam #1282 Nekem megvan 1 CD-n az egész. Igaz, összecsomagolva... :) -
Gary #1281 Keresem a SANITARIUM című játéknak csak az első CD-jét. Ha valaki tud, kérem segítsen!
Előre is kösz! -
retsam #1280 :))) -
Vajákos Mimóza #1278 Hopp, mire "megszültem" a választ, meglöztél. -
Vajákos Mimóza #1277 Leisure Suit Larry 4 nem jelent meg a Sierra-tól, ettöl függetlenül elképzelhetö, hogy találsz valahol másfajta, 'LARRY 4'-cimü játékot.
(Aminek nem sok köze van Al Lowe munkájához.)
LSL Collector's Edition tartalma: 1,2,3,5,6 epizódok. -
#1276 Amit igazán régi játéknak lehet nevezni az a "bit" 2 szín ( szürke fekete) egy hat négyzetből álló csávót kellet a kurzorgombokal a pontból a b pontba juttatni -
#1275 Igen, Al Lowe anno fogta magat, es hopp kihagyta a 4ik reszt. (a 3ik vegen amneziat kapott a hajos balhe utan, majd csak a 5ik reszre erosodott meg annyira, hogy ismet belevesse magat a kalandokba, uj helyszinen, uj felfogasban, regi trukkok kozepette ;]) -
retsam #1274 Télleg, ugye azt jól tudom, hogy sosem volt Larry 4? -
retsam #1273 a bw új játéknak számít a larry1hez képest pl. -
#1272 Hát azért a BW nem egy mai csirke -
retsam #1271 akkor jó... :)