17
Olyan hardware ami vga-portrol video jelet konvertal
  • szudáni
    Sziasztok!

Szeretném a Toshiba (regza)lcd tv használni mint laptop monitor és filmet nézni a laptopról a tv-n. Kérdésem ,h milyen kábelekre van szükségem ,h ez megvalosuljon? tudom ,h van dmi + hdmi ,de nem tudom melyik mi és mire kell? Most kezdek utána olvasgatni. Köszönöm a segitséget, privátba vagy a [email protected] ra irjatok létszi!
  • csiber
    A második. Vagy vegyél egy TV tuner kártyát :)
  • Gabtech
    Sziasztok! Van egy Gainward 8400GS videókarim, amin nincs S-video kimenet, csak VGA, DVI és HDMI. Analóg tv-re szeretném kötni a számítógépet, hogy tudjam a filmeket nézni rajta. Próbáltam VGA-RCA/S-video kábellel, de az egy nagy kamu volt.
    Két megoldás gondoltam ki: Az egyik, hogy szerzek egy VGA-SCART kábelt és egy kábelnetes digitális decoderrel összekötöm. A másik, hogy veszek egy régi PCI-os videókártyát, amin van S-video, vagy RCA videó kimenet és váltok a két videókártya között valahogyan. Az a kérdésem, hogy a két megoldás valamelyike megvalósítható-e?
  • SkylineGTR
    üdv. ez jó a tv-gép összedúgásához?bár nekem egyik kinézetű lyuk sincs a vga-n amibe belemenne az egyik. http://aqua.hu/index.php?id=termekek&art_id=48236&
  • xBIGMONEYx
    nekemis eza problémám :/
  • SkylineGTR
    üdv all.nekem is 8600gt karim van de gondolom ez lényegtelen, ha a tv-re akarom dúgni a gépet, azt mondta vki csak egy hdmi-dvi kábelt vagy mit kell vennem. ez szabvány?szóval minden tv-hez jó vagy hogy van ez ?
  • misike02
    Hali. Van egy gigabyte geforce 8600gt silent pipe videókártyám és nem tudom kivezetni a gép képét a tv-mre. A kártyához kaptam egy forditót, amin 4 ajzat van. Egy 4 pontas sv, +3 másik ami kék, zöld piros! Van egy 3 eres kábelem, ami piros, fehér, sárga! + van egy forditóm, ami ezeket forditja scartra! Mindent össze dugtam a megfelelő helyre, beállitottam a clon módot az nvidia control panelben, és mégsincs képem! Állandóan HDTV-t keres a gép, nekem viszont nem az van! Kérlek segitsetek egy potos beállitási leirással, hogy mit kell csinálnom!Köszi!
  • SzarvasA
    Fene, tényleg, nem baj, de van ijen sima RGB-ben meg SCART ban is. Hol tudom megnézni, hogy a laptop támogatja-e?
  • Inquisitor
    Hát ez speciel egy komponens (HD) csati, max. ha a VGA és a driver támogatja ...
  • SzarvasA
    Kérdés: ha van egy régebbi laptopom. Azon van egy VGA kimenet. Rá tudom kötni simán TV-re egy VGA to RCA kábellel?

• SzarvasA
    Asztalon jobb klikk->Tulajdonságok->Beállítások->Speciális-> itt tudod általában beállítani
  • gabyy
    hali, ha pc-ről tv-n akarok nézni filmet vagy akármit a lejátszóba melyik bill.kombinációt kell megnyomni h átugorjona kép a tv-re???És hol lehet beállitani h mi legyen az esetleg...Köszi
  • NeoMaN
    Ha a laptopot rákötöd TV-re, az maxium filmezésre jó (még arra sem szerintem). A betűket nem fogod tudni elolvasni. A képfrissítési freki és a pal/secam meg a következő talány. Nem véletlenül van külön tv out és külön chip a vga-kon a tv-hez....
  • Inquisitor
    A felső valószinüleg Matrox G200/4x0 kártyákhoz való, máshoz szvsz nem jó.
    A második újkorában 20K körül volt, de általában elég gagyi képminőséget tudnak, ami meg nem, az 80K körül volt anno.
    Létezik kábel ami analóg VGA-t és vagy DVI-I kábel analógját Scart/RGB-re tudja alakítani, csak éppen a legtöbb tévé nem fogadja, külön szoftver buhera kell a képfrissítés okán, és ha mellényúl a user vehet új TV-t.
    Ilyen kábelt tudtommal kapni lehet a tavir.hu oldalán.
  • akyyy
    Szeretnék venni egy vga átalakitót, hogy a laptopot ráköthessem tvre.
    Ilyesmikre gondoltam:

ezek mind 5 dollárosak, tehát olcsoak, de külfödiek, ithon eg nem igazán leltem neten sehol. meg azt se tudom megbithatóak e ezek, müködni fog e a dolog.
    amit leltem is magyar dolgokat, mind 4 éves fórumbeegyzése, ami már kicsit régi:D

vaterán leltem még ilyet:

de ez is ötezerbe kerül, annyiért meg kicsit sok , bár ez már komolyabb cucc...