3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
-
a hülyék... -
haha és ki irt valos adatokat a mail cimebe? -
Spheriot #386 Tigris Zsebibaba barátja. -
Honnan veszed a hülye infot a Tigrisről?
-
Spheriot #383 És akkor mi van??? -
Hülye! -
kutyafa2 #379 Mar en is irtam, vagy kb. 3 hete ! -
Spheriot #378 Én is írtem egy emilt a naplónak. Hátha lesz valami foganatja minél többen írunk. -
csak holnap reggelig...
akkor majd megtudják a fórumból, hol feljöttél, és ott is teremnek.
-
akkor vege a hazkutiknak?
felkoltozhetek a pincebol? :-) -
mit nyilatkoztak?
mateos amugy tul tokeletes hogy ezt megertse :-) -
majd ha benne lennél, neked is az lenne...
-
nektek a paksi ügy a mániát5ok ? -
FONTOS!
Ma este 18.30-kor a tényekben nyilatkozik egy emberke a paksi ügyből! -
MIRÚÚ VAN SZÓÓ ? -
ja meg kell adni a telefonszamom...... -
nem de erdekel
vannak meg az ugyben hazkutik? -
Spheriot #360 Előbb utóbb az lesz az egészből, hogy ha nem tetszik a szomszéd és van egy pc-je is akkor feljelntem és 1 évre meglesz az elfoglaltsága: mehet a rendőrségre és tárgyalásra. Na Magyarországo így müködik a demokrácia.
50-es években a disznóvágás, most a számítógép.
-
Most ez a paksi ugy? -
én sajnos úgy érzem, hogy ez az ügy csak egy a bíróság és rendőrség sok kis piti ügye közül.
Ha mákunk van, megússzuk egy vádhalasztással, vagy megrovással mint a Pécsiek.
Ha nem, fizetünk szépen bírságot.
Szarik ránk az Ombuds-ember.... -
Spheriot #357 Mivel egy páran érintve vagyunk, valahogy együttesen kellene fellépnünk. Az ombusember nem is rossz ötlet,.
Már azon is gondolkoztam, hogy meg kellene alapítani a hazánkban született magyarok érdekképviseletét mert mi vagyunk csak ebben az országban nagyívben .... -
en azt nem ertem, ha van esetleg illegalis szofver a gepemen ami ugye mindenkinek van..., szoval akor nem kapom vissza a vinyot, es vele az adataimat se amit mondjuk egy legalis programmal készitettem... ez most minek minosul?
amugymeg miazhogy nem adjak vissza a vinyot formataljak le ugy ohgy ne lehessen visszaallitani rajta semmien adatot... azert ezt nem egy kalozvideokazettakén kéne kezelniuk... kicsivel értékesebb dolog...
szerintem ha telleg vannak jo kapcsolataid ird meg azt a levelet! görény banda! -
áááá a RAmbo mar oreg....... :( -
vagy egy rambo aki lerendezi a gaz korupt rendoroket... :) -
Ha nem is az FBI, akkor a belső ügyosztály... -
kene egy FBI ugynok
ugy tudod MUlder most raer es azt mondta az igazsag odatt van...... -
lsd. #336
Igaz történet -
es sajat maguk ellen inditananak eljarast?:)
szerinted megtalalnak a sajat maguk altal eldugott masolt cd ket?:)
esetleg lefoglalnak sajat gepüket? ami persze a mi gepünkböl lett összerakva :) -
Spheriot #348 Fel kellene magát a rendőrséget jelenteni illegalis szoftver haználatért, egy- kettő ott is akadna...
-
persze a magyar börtönök arrol hiresek hogy online kapcsolatuk van :) -
remelem viccelsz..... -
mindannyiunkat lecsuktak
én is a sitkóról írok
fenekemben egy nagy cigány f***. -
vannak meg hazkutik? -
Spheriot #342 Szerintem a rendőrség egyszerűen statisztikát készít, így tudja meg 1 éven belül hogy hány embernek van a 10millióbol otthon számítőgépe. -
Spheriot #341 Engem még mindig nem találtak meg. Bár gyanus az az új szekrény otthon ami tele van drótokkal. -
Barátom, amit tőlem elvittek Keszthelyen, azt egy hét múlva vitték másoltatni a rendőrök egy helyi szám-tech boltba.
És ez tuti, mert mondták mit hoztak, éntőlem meg azt vitték el.
Egyébként nincs egy hónapja, hogy ugyanoda szolgálati ruhában jöttek a másolt cdikért, szolgálati kocsival...
Láttam a két szememmel.
Úgyhogy ezé bassza a csőrömet, hogy sok-sok 100 (már 1000) embernek szétcseszik az otthonát!
TUDOD?
-
van egy srac aki meg mindig kuldozgeti listait
nevet nem mondanek
ha o lebukik megint pakoljunk? -
najo de ezt 1 fokkal konnyebben lenyuljak, és viszik haza a fiacskajuknak.... -
legyszi ird le ez merrefele volt
eleg a megye csak hogy tudjuk merre jarnak -
"A nyomozás még nem zárult le, szerzői és szomszédos jogok megsértése miatt számos számítógép átvizsgálása még hátravan. "
Ez mit jelent? :(