3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
-
Ismét kampányol a BSA... -
Gega #2897 tudom ajánlani a www.jogiforum.hu oldalt büntetőjog topic részét.(bűnügyi öltség,megszerzés,tartás topicban is van szó szerzői jogról,mert akinél nem áll meg az egyik vád biztos megáll a másik)Jó olvasgatást van anyag bőven. -
akkor olvass vissza... -
raal #2895 De nemigen látok seholsem eredményt -
ez az egész topik erről szól (márhogy volt egyszer régen egy hasonló ügye itt páraknak)
nem vagyok szagértő, de úgytudom hogy a filmekért és zenékért nem vágnak meg (esetleg vissza is adják), a szoftvereket viszont belekalkulálják
az a 800db cd amit elvittek, csak nem mind játék és felh. programok, vagy igen? oO
----
előtérbe(?) került a biztonság is, klf kódoló progikat használni cd-kre/dvd-kre/winyóra, érdemes megfontolni, akkor ha el is viszik semmire se mennek vele, és ugye magadra nézve nem vagy köteles terhető "vallomást" tenni (kódot megadni), bár ezért meg a "nyomozás akadályoztatása" passzust tudják elvileg rádhúzni. (bár volt párhónapja egy szerverlefoglalós ügy, ahol szintén kódolva volt a cucc, de nem hallottam róla, hogy ezért megvágták volna, hanem ejtették(?) bizonyíték hiányában? remélem vki felhomályosít, de ilyesmi rémlik -
raal #2893 Ja igen. A szoftvercégek indíthatnak-e polgári peres eljárást? A pótmagánvád intézménye mikor jött be Mo-ra. Mi van olyankor, ha a lefoglalt szoftvert közben megveszem eredetiben, ami már olcsóbb, mint amit a szakértő megállapított, mert a lefoglalás és a büntetőper között eltelik több év. Ja és ha van egy ilyen büntetőügy, akkor a hatóság szól a szoftvercégeknek egyenként, hogy ennél meg ennél az embernél ezt meg ezt találtak, indítsanak pert ellene? -
raal #2892 Sziasztok. Nem tudom valaki volt e már olyan cipőben, hogy lefoglalták a szoftvereit, amelyeket a házkutatás során találtak és szakértői vizsgálat után bíróság elé került az ügy. Ez ügyben lenne rengeteg kérdésem, ha lenne valaki szakértő, vagy valaki olyan akinek már lezárult az ügye, írja meg a tapasztalatait, én is mondani fogom folyamatosan a történetem. -
véleményed szerint? -
ez mi? -
Cat #2889 http://www.sg.hu/cikk.php?cid=40874 -
tudatlanka #2888 Tartok tőle hogy igazad van csak ha crah beütött.... -
Ha lesz egy kis reklámjuk, mint anno a bilincses BSA plakátok, akkor lehet, hogy felfigyelnek rájuk. Nem tudni az emberek mennyire olvassák/keresik az ilyen híreket. Lehet, hogy már csak akkor, ha "gáz" van... -
tudatlanka #2886 Attól tartok semmedig se hisz végül is a BSA is csak "civil" szervezet....az már más tészta hogy mit csinál..max abban bizok hogy azért itt is vannak nagy nevek.Talán... -
Végre... De vajon meddig jutnak?:) -
tudatlanka #2884 Hááát akkor inkább ha nem haragszol saját pénztárcámnak nem leszek ellensége 55euro=13750Ft és se posta se vám ..... -
itthon 20k körül van -
tudatlanka #2882 Na végre itthon elkezdődött valami -
Cat #2881 http://www.sg.hu/cikkek/40801 -
tudatlanka #2880 Mákom van mert van egy ismerősöm aki átveszi a 6-st annyiért hogy megtudom venni az ujat....máskülönben igy karácsony elött nekem se lenne rá keretem.. -
A Nero 7-re személy szerint semmi szükségem, a windows megvan, a 6-os Nero-t meg decemberben az éves bónuszból megrendelem.:) -
tudatlanka #2878 Hát már elég régóta nyugodt vagyok :D
A héten hozták meg az ulead dvd movie factory 4-t nem volt 10 rugó az itthoni forgalmazók meg kenjék a hajukra az áraikat......nero 7-s csak 54 euro lesz az itthoni árról még csak nem is hallani... -
Én is.:) Marad a megvétel, meg a nyugalom... -
én csak arra lennél kíváncsi, mennyi kémprogrammal tolnák tele????
mer én ilyen paranoid vagyok... -
Ugyanez a Hwsw-n. -
Ingyenes lehet a windows?
A Vista biztos nem.:) -
Jó kis olvasmány volt. Kiváncsi vagyok itthon mikor indul el egy kis lázadozás az ilyen árak ellen... -
tudatlanka #2872 Egy kis adalék... -
tudatlanka #2871 Alakul valami... -
Cat #2870 erre ott van a tomcattopic -
ez nem teljesen ide tartozik....
én pl. már 3 napja megkaptam a mailt- amiben terjesztettek a dolgot.
mindig voltak ilyenek, és lesznek is.
sajnos. -
figyelnek #2868 Info? -
Vlala #2867 beleolvasgattam a topicba.
Ezen rágjátok magatokat... inkább csináljátok azt, amit eddig, békében, csendben. :-) -
igen, valszín több osztalék kellett a fő tulajdonosoknak, így kirúgtak pár embert.
ezért ha LEHET, nem kell a tökömöt választani.... -
Egy kis adalék a szegény, veszteséges Tökömhöz.
Ezért repült 50 felhasználó...
-
Ha jól olvastam az SG-s cikknél a hozzászólásokat, akkor csak windows alatt működik az a program... De ezt ott kifejtették...:)
Más: Hollywood hangtrükkel lépne fel a kalózkodás ellen -
tomo #2863 majd akkor nem windoz alapu szamitogeppel rippelnek. -
ha a filmesek is annyira hülyék lesznek mint a zenei kiadók, akkor megszívják
folyamatosan növekednek a DVD eladások a világon! miért baszakodnak akkor?
főleg ha megvan az eredeti is, akkor meg? -
"Amikor a védett korongot egy Windows alapú számítógépbe helyezik, automatikusan elindul egy telepítő, amely a felhasználási feltételek elfogadása után látszólag csak egy zenelejátszót rak a gépre, valójában azonban egy rootkit is települ a rendszerre"
na innentől felejtős -
"Az MPAA azzel érvel az agresszív büntetőhadjárat mellett, hogy a filmkalózok évente 5,4 milliárd dolláros kárt okoznak a stúdióknak"
tehát egy 4 filmet letöltő suttyó senki egyenlő egy olyan emberrel aki mondjuk elad napi 500filmet másolva...
brávo! -
ahogy beteszem a lemezt, már települ is, első hozzáférésnél, avgy kell hozzá az autoplay?