Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy te ingyenesen vagy silveren kezdtél?
Õ,nem muszáj lelépni,csak a napi részesedést minimálisra csökkenteni 😊 megtehetik..
Nincs türelmem?😄 a 7 hónap akkor az mi?
15 éve mûködik a cég és kb 1,5 éve van ez a partnerprogramjuk. Megbízhatóak és rendesek a tagokkal és az ügyfelekkel. Nem tudom honnan veszed ezt, hogy csak úgy leléphetnek.
Szvsz,felesleges annak foglalkoznia vele aki nem tud sok tagot referálni 😊
Én már 4 hónapja vagyok benne,hááát..
Ez a munka a Zeekler aukciós portál partnerprogramja, a Zeekrewards.
A ZeekRewards partnerprogram aktív tagjaként lehet részesedni a cég napi nettó profitjából. A cég a napi nettó profitjának 50%-át osztja vissza a hét minden napján azok között, akik segítik az aukciós oldalakat népszerûsíteni naponta a partnerprogram keretében.
A ZeekRewards programban kiosztásra kerülõ jutalékok eléréséhez naponta fel kell adni egy hirdetést bármilyen, angol nyelvû online apróhirdetõ oldalon, ezt visszajelezni a cég felé és ezzel jogosulttá válunk a napi nyereségrészesedésre.
(ez kb 5 perc naponta).
A napi részesedés változó, 0,8-2% közötti. Az eddigi tapasztalatok alapján a hétvégi hozam 1% körül mozog, a hétköznapi pedig 2% körül. (Én is ezt tapasztaltam) Elmondható, hogy az átlagos napi hozam 90 napos átlagban 1,4%.
A programban ingyenes tagként is lehet regisztrálni, de nyereség-részesedésre és a partnerprogram ajánlói bevételeire csak felminõsítettt tagként tehetünk szert.
60 napon keresztül NEM kötelezö befizetned, hiszen kapsz 100$ kezdõ tõkét, ami 60 nap után kb 250 $-ra növekszik, amibõl levonják az alap 100-at amit kaptál így kb 150 $-od lesz. Ezután lehet/kell megvenni a silver tagságot, ami 10 $/hó. De ezután már tudsz kivenni pénzt is internetes bankszámlára, amely lehet Payza, NXPay vagy SolidTrustPay. A Payza a legnépszerûbb a 3 közül, én is ezt használom.
Ha elnyerte a tetszésed, vegyél fel Skypon: mrdowie26 , vagy írj e-mailben: [email protected].
Ha nem érdekel, akkor bocsi a zavarásért 😊
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Múltkor mikor én is elkezdtem a csak a pirosra rakást csinálni pár napig (2-3) én is csináltam 150$-800-at kb. más, hogy utána elvesztettem, sõt.. de pár napig a papírforma szerint jó nagy + ba voltam, csak nem tudod hol kell megállni és nyomod és nyomod és emeled a tétet stb. és a vége az lesz h minuszba leszel..
Sõt én még nagyobb számokat is bele tudok írni.
Amúgy nehogy bedõljetek már ezeknek, ha én egy hét alatt meg tudnám százszorozni a pénzem, akkor bizony azt meg is tartanám magamnak.
Akit érdekel hogyan csináltam ezt 137euróból az írjon pm-et és küldök egy linket.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
de gondolom te még nem kerestél egy Ft-ot sem.
Amugy ez valami nagyon jó kis piramisépítõs oldal.
Egyébként már kérdeztem itt hogy errõl.
Ha tudok vmi fasza üzletet, akkor ugyan mi a francnak írnám ide alapból, hogy jaj regeljetek már ide meg oda mert ott a nagy pénz, persze majd baszok szólni másoknak XD Gondolom vki épp felnéz erre a rendkívül gyakran látogatott fórumra és azt mondja omfg ott egy ref link 😮 jaj mi lesz! Runner24 tuti nem lesz milliomos az oldalon, amit ajánlott, mert a buxhost féle ptc oldalak nem tartósak és 90% nem is fizet soha vagy csak kezdetben beetetésnek.....
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Tehát szeretnék az alábbi helyen dolgozni, de tapasztalatok szerint ez is csak átverés, de nem tudom biztosan.
Jól hangzik, azért gondolom, hogy nem igaz.
Szerintetek?
itt találod: http://ingyen.webaruhazextra.hu/
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Engem ez amúgy érdekelne, csak valahogy félek hogy átvágnak. Esetleg akinek van tapasztalata errõl, írhatna valamit, hogy mire érdemes figyelni, meg hogy kb. mennyi idõ alatt térül meg, ilyesmi.
IBAN: 12345678910
SWIFT: 123455678910
Bank account: 117.....-.......-....... (HUNGARY, OTP BANK)
NAME: kiss pista
Az nem gond. Köszönöm szépen. 😊
Akkor ugye még kell neki a nevem és a bankom neve is?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tudom, hogy nem idetartozik, de hátha tudtok nekem segíteni. 😊
Egy külföldi (angol) ismerõsöm akar nekem pénz utalni, de sajnos nekem nincs PayPal számlám, csak egy OTP-s.
Oda is simán eltudja nekem utalni? Nem gond, hogy náluk ugye angol font van? Csak adjam meg neki a számlaszámom és utalhat?
Köszi elõre is, bocs, ha baromságot kérdeztem, de nem vagyok jártas a témában... :S 😊
Üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Bérelsz mellé egy vps szervert, errõl futhat a robot, így neked nem kell az otthoni gépet ezzel nyúzni, ez havi 22,5$. Havi 10-20%-tól mehet a csillagos égig a hozam, de vannak negatív hónapok is persze.
http://www.bidsbr.com/kellymariano aukcios oldal olcson beszerezheto minden !