Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

silver

Ha meg mondjuk csökkentenék a napi részesedést, akkor sincs semmi, örüljünk hogy van egy ilyen lehetõség 😊
Az igaz, hogy megtehetik a napi részesedést csökkentését, de egyenlõre nem ad okot semmi erre. Mindig kiszámolom a napi jutalékot százalékban és eddig megvan a hétköznapi kb 2% és a hétvégi 1 %.

Amúgy te ingyenesen vagy silveren kezdtél?
Jól van így már más hogy 7 hónapja vagy 😊 Én még csak 3 hónapja, de bízom az üzletben.
Na,megnéztem 😊 pontosan 7 hónapja vagyok benne.

Õ,nem muszáj lelépni,csak a napi részesedést minimálisra csökkenteni 😊 megtehetik..
Nincs türelmem?😄 a 7 hónap akkor az mi?

A világ minden országában sok tagja van a programnak és több millióan segítik már a cég munkáját. Magyarországon is már kb 40.000-en
Egyáltalán nem felesleges vele foglalkozni. Csak az mond ilyeneket, akinek nincs türelme kivárni.
15 éve mûködik a cég és kb 1,5 éve van ez a partnerprogramjuk. Megbízhatóak és rendesek a tagokkal és az ügyfelekkel. Nem tudom honnan veszed ezt, hogy csak úgy leléphetnek.
Hurrá,arról nem akarsz regélni hogy mire jó pénzt ki tudsz belõle szedni,nagy rá az esély hogy lelépnek?Na meg 2 hét mire kifizetik a pénzed,amit kikértél tõlük..

Szvsz,felesleges annak foglalkoznia vele aki nem tud sok tagot referálni 😊
Én már 4 hónapja vagyok benne,hááát..

Sziasztok! 3 hónapja találtam egy megbízható internetes munkát, amit szeretnék másokkal is megosztani.
Ez a munka a Zeekler aukciós portál partnerprogramja, a Zeekrewards.
A ZeekRewards partnerprogram aktív tagjaként lehet részesedni a cég napi nettó profitjából. A cég a napi nettó profitjának 50%-át osztja vissza a hét minden napján azok között, akik segítik az aukciós oldalakat népszerûsíteni naponta a partnerprogram keretében.

A ZeekRewards programban kiosztásra kerülõ jutalékok eléréséhez naponta fel kell adni egy hirdetést bármilyen, angol nyelvû online apróhirdetõ oldalon, ezt visszajelezni a cég felé és ezzel jogosulttá válunk a napi nyereségrészesedésre.
(ez kb 5 perc naponta).

A napi részesedés változó, 0,8-2% közötti. Az eddigi tapasztalatok alapján a hétvégi hozam 1% körül mozog, a hétköznapi pedig 2% körül. (Én is ezt tapasztaltam) Elmondható, hogy az átlagos napi hozam 90 napos átlagban 1,4%.
A programban ingyenes tagként is lehet regisztrálni, de nyereség-részesedésre és a partnerprogram ajánlói bevételeire csak felminõsítettt tagként tehetünk szert.

60 napon keresztül NEM kötelezö befizetned, hiszen kapsz 100$ kezdõ tõkét, ami 60 nap után kb 250 $-ra növekszik, amibõl levonják az alap 100-at amit kaptál így kb 150 $-od lesz. Ezután lehet/kell megvenni a silver tagságot, ami 10 $/hó. De ezután már tudsz kivenni pénzt is internetes bankszámlára, amely lehet Payza, NXPay vagy SolidTrustPay. A Payza a legnépszerûbb a 3 közül, én is ezt használom.

Ha elnyerte a tetszésed, vegyél fel Skypon: mrdowie26 , vagy írj e-mailben: [email protected].
Ha nem érdekel, akkor bocsi a zavarásért 😊
milk4
Mármint 1.-2. alkalommal mikor ezt a módszert használtam, ez már az x-edik alkalom hogy használtam és bejött.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
Tudom, elsõ alkalommal 12ezerig mentem, utána buktam. Második alkalommal kivettem 10k-t,de hülye voltam és egy bónusz miatt visszatettem és utána megint elvesztettem mindent. 3.-4. nap 60-80-al kellett volna végeznem, de amilyen monoton az egész, eléggé untam már az egészet és mindig feltettem a max tétet, ami eleinte bejött majd vesztettem egy párat és a frusztráció miatt mindig megtettem a max tétet míg észbe nem kaptam és meg nem álltam.

Tényleg igaz egyébként, ez a kép.

Múltkor mikor én is elkezdtem a csak a pirosra rakást csinálni pár napig (2-3) én is csináltam 150$-800-at kb. más, hogy utána elvesztettem, sõt.. de pár napig a papírforma szerint jó nagy + ba voltam, csak nem tudod hol kell megállni és nyomod és nyomod és emeled a tétet stb. és a vége az lesz h minuszba leszel..

milk4
<#eljen>

Excel-táblázatot én is tudok csinálni + köré egy szép keret Painttel és kész is 😄
Sõt én még nagyobb számokat is bele tudok írni.
Amúgy nehogy bedõljetek már ezeknek, ha én egy hét alatt meg tudnám százszorozni a pénzem, akkor bizony azt meg is tartanám magamnak.
mcdrusza
Nekem az app ingyenes domainról és hostgatoros ssl-es tárhelyrõl futott gond nélkül. Szerintem domainos ssl vmi komolyabb dolog lehet.
milk4

Akit érdekel hogyan csináltam ezt 137euróból az írjon pm-et és küldök egy linket.

doxadmin
Tárhelyem van + arra átirányított godaddy-s domain, de annál rinyál a program hogy nincs biztonságos ssl kapcsolat (fb apphoz), de vehetek a godaddynél évi 89$ ért, szóval ez domainhez jár. Bár nem tudom pontosan, lehet van ilyen is meg olyan is.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

mcdrusza
Az tárhelyhez kell nem? Nekem ssl-es tárhelyen ingyenes domainnal ment az ssl. Vagy a domain ssl az valami más?
doxadmin
Tud nekem ajánlani valaki olyan (olcsó) domain szolgáltatót, ami mellé alapból jár ssl? Godaddynél külön kellene megvenni, és nem 2 Ft 😞

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Nem kerestem vele oszintén megmondom mivel most kezdtem nemrég, de ismerek olyanokat személyesen akik kerestek. De mindenki maga tudja hogy él-e a lehetoséggel vagy sem.
rbajanlat
"napi 10 perc munkával lehet keresni hetek alatt 10-20 ezer ft-ot"

de gondolom te még nem kerestél egy Ft-ot sem.

Amugy ez valami nagyon jó kis piramisépítõs oldal.
Egyébként már kérdeztem itt hogy errõl.

Soha nem értettem, hogy a ref linkek miatt miért üldözik itt az embereket XD
Ha tudok vmi fasza üzletet, akkor ugyan mi a francnak írnám ide alapból, hogy jaj regeljetek már ide meg oda mert ott a nagy pénz, persze majd baszok szólni másoknak XD Gondolom vki épp felnéz erre a rendkívül gyakran látogatott fórumra és azt mondja omfg ott egy ref link 😮 jaj mi lesz! Runner24 tuti nem lesz milliomos az oldalon, amit ajánlott, mert a buxhost féle ptc oldalak nem tartósak és 90% nem is fizet soha vagy csak kezdetben beetetésnek.....

aha...csak nem kellett volna ref linket is betenni talán be is kajálná valaki...

<#banplz><#banplz>

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

Meg kérdezem még egyszer, hátha most bánt senkit:

Tehát szeretnék az alábbi helyen dolgozni, de tapasztalatok szerint ez is csak átverés, de nem tudom biztosan.

Jól hangzik, azért gondolom, hogy nem igaz.

Szerintetek?

itt találod: http://ingyen.webaruhazextra.hu/
Hová tûnt a hozzászólásom, amiben tanácsot kértem munk ügyben??
mcdrusza
Köszi már megvan, azóta a tovább gombra kiírta mennyi lesz az átváltás és mennyi érkezik meg pontosan.
milk4
A bank a saját valutáján átváltja a dollárt forintra.

mcdrusza
Valaki Payza-val vett már ki pénzt bankszámlára? Olyan kérdésem lenne hogy ugye alapból ft-ban kéne megadni a kikérni kívánt összeget de nem írja pontosan hány forintom van a számlán csak usd-ben látom. Átváltani át tudom de azt írja rá annyi pénz nincs a számlán. Ergo gondolom fel akar valamennyit számolni payza az átváltásért. Kérdés hogyha USD-ben kérem ki a bankom automatikusan átváltja ft-ra díjmentesen nem?
jogos észrevétel, nem is hülyeség........😊 átgondolandó...

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

mcdrusza
Hát valaki itt írta a befektetõs dolgot hogy 1000dollárból jön havi 22 dollár (ha jól emlékszem). Ennél csak többet kereshetsz egy ugyanennyiért vásárolt oldaltól.
Igen, ez kevesebb kockázattal jár, és kevesebb a macera is vele, természetesen kevesebb hozammal, de ilyenben is érdemes gondolkodni.
Engem ez amúgy érdekelne, csak valahogy félek hogy átvágnak. Esetleg akinek van tapasztalata errõl, írhatna valamit, hogy mire érdemes figyelni, meg hogy kb. mennyi idõ alatt térül meg, ilyesmi.
mcdrusza
Ha már ennyit költesz akkor szerintem érdemes egy kész oldalt is esetleg venni aminek már folyamatosan van bevétele.
Ha van egy olyan ötleted, ami szerinted bejön, akkor megéri. Ha meg tudod valósítani és tényleg bejön, akkor rengeteget kaszálhatsz vele, de ez nem úgy mûködik, hogy lerakod a pénzt és megnyomod a start gombot. 😊 Fel kell mérni a konkurenciát, ki kell találni az üzleti modellt, marketinget, stb.
Japep

Köszönöm szépen!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

igen, bemegy a bankba hogy utalni szeretnék egy papírra hogy írja le:

IBAN: 12345678910
SWIFT: 123455678910
Bank account: 117.....-.......-....... (HUNGARY, OTP BANK)
NAME: kiss pista

Japep

Az nem gond. Köszönöm szépen. 😊
Akkor ugye még kell neki a nevem és a bankom neve is?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Örültem hogy tudtam segíteni, minden nemzetközi utalás indításhoz ezek kellenek, de számolj vele hogy 4-5 nap lesz mire a számládon lesz a pénz.

Japep
Köszi. 😊
Megnéztem az OTP oldalán és megtaláltam. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ez a te számládhoz tartozik azt hiszem, de elvileg meg lehet nézni, mondjuk a szerzõdésbe tuti benne van, ha ez esetleg nincs meg akkor bármilyek otp fiókban meg mondják 😊

Japep
Köszi.
És ezt a két kódot megtudom nézni az OTP oldalán?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

kell a swift meg iban kód illetve az otp a saját árfolyamán fogja beváltani a pénz ha csak nem deviza alapu a számlád.

Japep
Hello.
Tudom, hogy nem idetartozik, de hátha tudtok nekem segíteni. 😊

Egy külföldi (angol) ismerõsöm akar nekem pénz utalni, de sajnos nekem nincs PayPal számlám, csak egy OTP-s.
Oda is simán eltudja nekem utalni? Nem gond, hogy náluk ugye angol font van? Csak adjam meg neki a számlaszámom és utalhat?

Köszi elõre is, bocs, ha baromságot kérdeztem, de nem vagyok jártas a témában... :S 😊
Üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Vannak elképzeléseim, de teljesen eredeti új elképzelésem sajnos nincs, hát havi netto 800.000ft-ot keresek perpill külföldön de ez nem hosszútávú munka mert megöli az idegrendszeredet meg fizikailag is kikészít ezért gondoltam hogy 400-500.000ft-ot belefeccolok, ha elbukom hát elbukom, viszont ha nem akkor meg jó vagyok. Sok mindenre gondoltam már fõleg online játék tervezést gondoltam, de oda meg nem biztos hogy elég 500.000ft ha online játékot terveztetnék akkor megpróbálnék valami eredetit tervezni nem egy tipikus mmorpg-t mint a travian, ikariam, és a többi...meg nem ezeket a maffiozo stílusú játékokat, mondjuk online cég manager-es játékot ahol szövegen alapulna minden, több féle módon is lehetne játszani a játékot (tisztességes, csaló, agresszív) stb...lehet eleinte nem nagyon menne mert kevés embert érdekelne, de mondjuk ha nincs ilyen játék angol nyelvterületen úgy is meg lehetne próbálni...

Ez nagyon nagyban függ attól, hogy mekkora kockázatot vagy hajlandó vállalni. Értelemszerûen nagyobb kockázathoz nagyobb a maximum elérhetõ profit, de be is bukhatod (ilyen pl. a forexezés). Attól is függ, hogy van-e elképzelésed, hogy milyen weboldalt szeretnél. Ha van egyedi ötleted, akkor abba érdemes belefektetni (leprogramoztatni), de ha egy már megvalósított ötletnek az x+1. klónját akarod megcsinálni, annak nincs sok értelme, bár ez attól is függ, hogy elfér-e a piacon, illetve tudsz-e valamiben is újítani a többiekhez képest.
Esetleg nyithatsz egy Ecn számlát a brókeremnél, ez 1000$. Veszel egy értelmes robotot, ami kereskedik heti 5 nap helyetted, ez további 1-200$.
Bérelsz mellé egy vps szervert, errõl futhat a robot, így neked nem kell az otthoni gépet ezzel nyúzni, ez havi 22,5$. Havi 10-20%-tól mehet a csillagos égig a hozam, de vannak negatív hónapok is persze.

Sziasztok! afelõl szeretnék érdeklõdni hogy van 400.000ft-om befektetésre ami nem gond ha mondjuk 4-5 hónap múlva jön vissza csak, szerintetek érdemes online befektetni valamire, esetleg valamilyen oldalt létrehozni egy webprogramozó irodánál vagy hozzáértõ embernél? kattintgatós, feltöltõs, és egyéb ilyesmi oldalba nem feccolom felesgesen a pénzt.

doxadmin
Tudna valaki linkelni nekem egy fogyatékosok számára készült szájbarágós leírást, a kulcsszó választásról, amihez nem kell 180 ezer backlink hogy a google top 10 be be lehessen kerülni?

Divirta-se e arremate produtos com até 99% de desconto! Perfumes, Celulares, Tvs! Os melhores produtos com os melhores descontos!
http://www.bidsbr.com/kellymariano aukcios oldal olcson beszerezheto minden !
http://forex.profikezdo.hu/forum/index.php jó társaság, nem csak balfaszok 😊))

Skynet85
www.nekezdjbelemertlehuznak.hu