15995
-
#415 Dzsáö! Oszt ebből nekem lesz majd sok pénzem??? -
balukaa #414 Sziasztok egy uj lehetöség pénzt keresni ird be a böngészödbe a következö cimet és regisztráld magad! http://www.allyousubmitters.com/pages/index.php?refid=baluka MIt kell csinálni? A következö oldalon talász informáciot! http://bestptr.5u.com/about.html -
#413 Paypal tudtommal nem foglalkozik magyarokkal. E-goldot nem ismerem -
#409 vannak olyan pénzkereseti lehetőségek, ahol szó sincsen időpocsékolásról, ugyanis szinte semmit sem kell csinálni. -
#408 Tényleg van még olyan ember, aki képes erre pazarolni az idejét? -
#407 amúgy a cashfiestához is létezik úgynevezett csaló program, pontosabban egérmozgató program. -
#406 pénzkeresés vagy pénzkeresés zero melóval? -
#403 Na. A következő a helyzet. Elérkeztünk a hó végére. Tehát a payrate a az offerektől függ. Én megcsináltam jópárat, de még N/A-t ír oda. Kereken 39.000 pontom van, a bónusszal együtt, és a payrate 1.666-on van. Még sem gyűlt össze a csekkre való.
Így kicsit zűr van... Szerintem ennyi elég lesz a cashfiestából. 15.éig még megpróbálok összegyűjteni azt a 10.000 pointot, ha addig sem fizetnek, akkor ez egy jó példa lesz az internetes pénzkeresésre. -
#402 bármelyikhez regisztrálhatsz, úgysem írják jóvá, de ha netán mégis, attól függetlenül nem fogják kifizetni, majd meglátod! -
#400 Úgyse kerestek semmit ilyesmivel, inkább gyertek ide , ott legalább nyerhettek valamit. -
#399 hátha veled különbül bánnak majd! :) -
#397 A Spedia is a hó végén a kifizetés elött dönti el, hogy mennyi pénzt fognak küldeni. A Spediától többen is jelezték, hogy kaptak már csekket, én ugyan még nem láttam. A Cashfiestától még SENKI sem kapott csekket. Úgyis le fogják vinni 1.6-ról 0.010-re a pénzszorzódat.
További jó játékot! -
#395 The bar points, as well as the points you earn from your referrals, are converted to cash according to your monthly individual payrate. Your individual payrate is calculated on the basis of the number of Special Offers you sign up for during a month. Thus, the more Special Offers you sign up for each month, the higher you individual payrate for this month will be, and the more money you'll get for your bar and referral points. On My Statistics page you can check out your individual rate for the last month.
A Cashfiesa bar-ral szerzett pontjaid, és a beszervezett tagjaidból szerezett pontjaid az adott hónapi személyes árfolyamod szerint váltódnak át pénzre. A személyes árfolyamod az adott hónap során regisztrált Spec.Offer-ek száma alapján van kiszámítva. Tehát, ha több Spec. Offer-re regisztrálod magad, magasabb lesz a személyes árfolyamod, és több pénzt kapsz a pontjaidért. A My Statics oldalon megnézheted az előző hónapi árfolyamodat. -
#394 Attól tartok, hogy igazad van. Én továbbra is fentatrom a véleményem, miszerint a Cashfiesta nem fog küldeni csekket. Nem tudom bebizonyítani az ellenkezőjét, ezért másnak sem tudom megígérni ezt.
Ettől függetlenül fordítottam le a cég szabályzatát, hogy mindenki a saját belátása szerint döntsön mellette, vagy ellene. -
#393 Ne félj, nem fogsz kapni tőlük egy árva fillért sem, mert csaló cég!
Kedves CaviaR!
Örülök neki, hogy ílyen lelkesen próbálod felvillanyozni a fórumot látogatókat erre a játékra, én senkit nem fogok lebeszélni róla, de tudod már több, mint 3 éve figyelem a pénzkereső oldalakat és az ilyen topikokat is. Na, az ehhez hasonló topikokban már annyiszor ki lett tárgyalva többek között a Cashfiesta is. TUDTOMMAL ITTHON MÉG SENKI SEM KAPOTT TŐLÜK CSEKKET! Remélem rámcáfolsz majd és beszkenneled a te csekkedet, én szurkolok neked, de nem hiszem, hogy fogsz kapni tőlük pénzt. -
#389 A 30 000 pont és az 1,666-os payrate szerintem nincs összefüggésben.
De a többinek lehet, hogy teljesülni kell. Csak ezzel lehet magyarázni, h sokaknak lement hó végére a payrate.
Mivel a főoldalon is ezt írják:
Your Potential Individual Payrate: 1000 points = US$1.666
A lehetséges árfolyamod: 1000 pont=1,666 -
#388 nah szal ha összeszedsz
- 30 000 bar pontot
- 133 GP-t
- 10 000 Special Offer pontot
- 6 Special Offert csinálsz
- akkor Gold Club tag leszel
ÉS csak ekkor és 1000 barpont 1,666 $ -t???
-
#387 In order to become a Cashfiesta Gold Club member for a given month you have to collect at least 133 Gold Club Points (GPs), to have registered for at least 6 Special Offers, and to have at least 10,000 special offer points. Here is how you can collect GPs:
1. For each day you use the FiestaBar for at least 30 minutes you get 1 GP.
2. For each day you have at least 100 points from referrals you get 1 GP.
3. At the end of each month you can get max 15 GPs depending on the number of your 1st level referrals.
4. At the end of each month you can get max 15 GPs depending on the total number of your referrals.
5. At the end of each month you can get max 15 GPs depending on the number of your new 1st level referrals you have acquired this month.
6. At the end of each month you can get max 15 GPs depending on the total number of your new referrals you have acquired this month.
7. At the end of each month you get or lose GPs depending on the percentage of your new 1st level referrals who have been active in this month.
Azért, hogy Cashfiesta Gold Club tag lehess az adott hónapban, össze kell gyűjtened legalább 133 Gold Club Point-ot (GP), regisztrálnod kell legalább 6 6 Special Offer-re. És kell legalább 10000 Special Offer pontod.
Itt van, hogyan tudsz GP-t gyűjteni:
1.) Minden nap, amikor használod a FiestaBar-t legalább 30 percet, kapsz 1 GP-t.
2.) Minden nap, amikor legalább 100 pontot kapsz referral-okból, 1 GP-t kapsz.
3.) Minden hónap végén kaphatsz max 15 GP-t az 1. szinten alád regisztráltak számától függően.
4.) Minden hónap végén kaphatsz max 15 GP-t az összes alád regisztráltak számától függően.
5.) Minden hónap végén kaphatsz max 15 GP-t az új regisztrálók számától függően.
6.) Minden hónap végén kaphatsz max 15 GP-t az összes új regisztráló számától függően
7.) Minden hónap végén kaphatsz, vagy veszíthetsz pontokat az 1. szinten levő felhasználók aktivitásából.
Cashfieta -
#386 Én úgy értelmeztem. De van még egy újságom!
Ha a hó végén ennyi barpointot szedsz össze, kapsz hottá bónuszpontot is.
2,000-4,999 barpoints: 1,000 bonus points
5,000-9,999 barpoints: 2,000 bonus points
10,000-19,999 barpoints: 4,000 bonus points
20,000-29,999 barpoints: 6,000 bonus points
More than 30,000 barpoints: 7,000 bonus points
-
#385 Szerintem mindig újra kell. Minden hónapban meg kell (érdemes) csinálni pár offert.
Most elkezdem lefordítani a Quick Help-et, legalább gyakorlom az angolt. :) -
#380 Legalább elolvasnád a szabályzatot, mielött leugatod. De még én is leírtam egy hozzászólással elötted. 5.pont ha ez is gondot okozna. -
#379 Akkor mégegyszer leírom a gyengébbek kedvéért!
A Cashfiesta egy csaló cég! Akár a hónap utolsó napján is módosítanak a payrate-n. Nekem a hónap végén, tehát a kifizetés elött 2 nappal 1000pont=0.013$-ra módosították! Mástól is hallottam, hogy így járt. És nelek is 1000pont=1,666$ volt egészen a hó végéig.
Tehát nem fizették ki az 50$-omat mert az már csak 0.5$ lett az kifizetés elötti napon, hála a módosításuknak (1000pont=0.013). Nem csak én jártam így.
-
#378 Minél mélyebbere ásom magam ebben a Cashfiestában, annál bonyolultab. Szal:
1.) Pontokat lehet szerezni a Bar futtatásával. 1000 pont= 1,666$
2.) A magad alá szervezett tagok pontjainak 15%-a a tiéd.
3.) Fel lehet iratkozni ún Special Offer-re, amiért 200 ponttól 45000 pontig fizetnek. 1000 pont=1$, és hó végén írják csak jóvá a pontokat.
4.) Gold Club Point-ot lehet kapni:
-Minden napért, amikor min fél órát futtattad.
-Spec Offer-ekért 1-1 pont jár
-Az alád szervezett tagok számáért 1-1
-Az alád szervezett tagok pontszámáért is kapsz G.C. pontot
Hónap végéig ha összegyűlik 133 G.C. pont Gold Club tag leszel,és akkor 1000 pont=1.666$-os árfolyamon fizetnek
5.) A Special Offerek számától függ, mennyi a payrate: 0:$0.010, 1:$0.040, 2:$0.333, 3:$0.500,4:$0.660, 5:$0.830, 6:$1.000, Gold Club tag: $1.666
Röviden ennyi, aki tud még vmit, egészítse ki... -
#377 azt megvárom... :) Mennyi idő alatt gyűlt neked össze? -
#375 jó azért mert fizettek 3 embernek, nem biztos, hogy nektek is fognak... nem? -
#374 aha :) lehet hogy ottani kirendeltség.. de elég régi csekkek szal viszonylag valós lehet pl. megkértek egy user hogy küldje vissza.. -
#372 Huh tényleg??? Te. Én nem is sejtettem volna.
Jó hogy ezzel akarják bizónyítani. De az a kérdés, h igazi lehet-e.
Az oldalon azt írják, h ők szokták beszkennelni. De ezek a csekkek már ki vannak fizetve! Szal hogyan tudja a cashfiesta beszkennelni azt csekket, amit kiküldött mondjuk Kínába, és már ki van fizetve??? (le van vágva a sarka, tehát már érvénytelen.) PEStheLoD kedvéért: ki van fizetve.
Ez a Cashfiesta ezzel sokat elárult magáról... -
#371 és havonta kezded előlről a gyűjtést? -
#370 hát ezekkel akarják bizonyítani hogy fizetnek...
-
#369 Ezek a Cashfiesta csekkek igaziak lehetnek? Kicsit furcsa, hogy hogy került vissza a kifizetett csekk a Cashfiestara. A scannelés tulajdonságai ugyan azok, szal úgy néz ki, h ugyan azzal a géppel lett digitalizálva.
Kínából:
Indiából:
Hollandiából:
stb, stb,
A többi itt van: http://www.cashfiesta.com/?checks_infocenter -
#368 Cashfieste egy szemét csló cég!!!
Akár a hónap utolsó napján is módosítanak a payrate-n. Nekem a hónap végén, tehát a kifizetés elött 2 nappal 1000pont=0.013$-ra módosították! Mástól is hallottam, hogy így járt. -
#366 Én is kipróbáltam ezt a Cashfiestat, de nem hiszek benne túlzottan... Kétlem, h valaha elküldenék a csekket, de ettől függetlenül belementem mivel sokat vagyok internet közelben... Jelenleg 14 000 pontnál vagyok, és 30 000 kell az 50$-hoz állítólag. Ha összegyűlik, és netán küldenék a csekket amit be tudok váltani, majd jelentkezek. :) -
#364 -
#362 Egyátalán va itt olyan, akinek valaki is fizetett volna? -
Xboxman #361 Dzsiii inkább menjetek dolgozni...Vagy esetleh kérjetek pénzt a szüleitektől mint én -
#360 A nitroclicks (NOCS) is egy nagy átverés, 500$-nál fizetnek, de 320$ körül nem jönnek a feladatok (task-ek). Pedig sok helyen hallottam, hogy valakinek a valakije látott már csekket tőlük. Alig hiszem el! -
#359 jah jó lenne má valami ami tényleg fizet! átverő progi se ártana :) -
#358 A cashfiesta egy nagy átverés! Amikor majdnem eléred az 50$, akkor hirtelen leviszik a pontok értékét 1.6=1000-ről 0.013=1000-re. Elég mérges voltam, amkor megláttam. A special offer ajánlatoknál beregisztráltam magam többre is, de nem is írták jóvá! Ezek a tények miatt nem ajánlom senkinek sem a játékot, mert 50$ elérni embertelenül lassú lehet és ki tudja, hogy fietni fognak-e majd! -
#357 de téleg fizet ? :)
ugyis unatkozok, legalább a lové jöjjön :D -
#356 Ezt használtam én is de ez csak asszem 0.01 dolcsit fizet 1000 pontonként. 1000 pont kb 3-4 óra folyamatos net.