15995
-
#2664 Minden forumon általában 1 hózászólsában irjuk le a problémánk és nem 6-ban mivel ez nem chat! és általában mi itt úgy szoktunk céget ajánlani ha már nekünk kifizetett! -
Garu #2663 Nem várok csak azt a kicsit se bukjam el vágod? -
bolka #2662 hát ha most kezditek ne vvarjatok nagy pénzeket :) -
bolka #2661 igen az kuldtem privit -
Garu #2660 Na én is valami olyat szeretnék mintdvidka olyan oldalt ami müködik rendesen! -
#2659 akkor szerintetek egy nagy sz*r ez a cashfiesta??:D
akkor ki tud olyan honlapot mondani, ahol télleg lehet pénzt keresni, és meg is kapod... -
bolka #2658 de mondjatok hogy mi a probelema? vagy mi van? :D
-
#2657 abban nekem is jó lenne... -
bolka #2656 hát mit kene segiteni?
-
Garu #2655 Te nem zudsz segiteni autosurfban -
bolka #2654 hát pedig ... most mar tudod :) -
Garu #2653 Na ezt nem tudtam bolka én is most találtam -
Garu #2652 Amugy tud valaki valamit a tendaily röl van pénzem rajta de mióta baj volt a stormpayel nem akarja visszaküldeni az uj alertpayes számlámra. -
bolka #2651 nana ezt a cashfiestat szerintem felejtsd el :) ebböl soha nem latsz pénzt :) szerintem egy vagy két éve nem fizetnek vagy azóra miota vannak? :P kitudja -
Garu #2650 Amugy tud nekem valaki segiteni másfajta pénzkeresésbe autosurf pl! -
Garu #2649 Na akkor elkezdem.Egy olyan oldalról van szó amin ha regisztrálsz küld egy emailt amiben van egy link amin keresztül le tudtok tölteni egy programot.Ezt a programot bármikor megnyithatod netezés közben ha akarod.Ha megnyitod a monitorod felső 2cmes részén reklámokat futtat és ezért pontokat kapsz ami pénzt ér(1000p=2dodo)50 dollárt ha eléred automatikusan haza küldik csekken a pénzt.http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=Garupucca .Ezen a linken keresztül kell reggelni,de már a többit vágjátok.Meg lehet probálni mindenki jól jár és nem kell hozzá pénz.Ja és ha elinditod ezt a programot van egy manó a bal sarokban az mindig kell hogy sétáljon néha megáll akkor meg kell piszkálni az egérrel(a sétálással gyüjti a pontokat) -
Garu #2648 Bocsi de most találtam ezt az oldalt meg a forumot nem tudtam hogy szoktátok! -
bolka #2647 :DDDDDDDDDDD -
#2646 é=$ -
#2645 tehát ha jól értelmezem ha beteszek 10$ akkor amíg meg nem szünik az oldal fizet 0.2$ minden nap? :S hát ez nem üzlet :( mire viszakapom a 10 é addig háromszor elverem valami más cégbe ami többet igér vagy 3x visszanyertem :D -
bolka #2644 gyúrjunk vazeg -
Downloader #2643 Nincs időkorlát és e-goldról lehet befektetni.
Egyéb kérdés? -
#2642 gyúrunk vazzeg? :P -
bolka #2641 kb ;) LEGYÉ KEMÉNY TIBI VAZEG ÉN KEMÉNY VAGYOK A BALOGH TIBI
-
#2640 nu 1. eddig is tudtuk hogy a stormpay zárolta a számláját!
ad 2. ez egy forum nem e-mailba kérünk segítsége!
ad 3. senki nem fog irni joban jársz ha leirod itt hogy miről van szó! -
Garu #2639 Sziasztok!Láttam valakit érdekel a 12dailyproval kapcsolatban info.Befuccsolt az egész zárolták mindenüket állitólag piramis játék volt.Van szó kártéritésről de szerintem azt várhatjuk.Amugy ha valakit érdekel tudok egy lehetöséget amivel lehet keresni netezés közben igaz nem tul sokat de nem kell hozzá pénz igy nincs benne kockázat kb 50dollárt hoz egy hónapban.Ha valakit érdekel ide irjon [email protected] meg érdekelne egy pár autósurf oldal ha valaki tudna segiteni bereggelnék alá. -
#2638 hány napig? honann ehet betenni péánzt? kéremszépen ne legyünk lusták ha már a refekért harcolunk! -
Downloader #2637 Simple-Found
Nemrég indult hyip a befektetett összeg 2%-át utalja e-goldra minden nap.
-
djus #2636 Ha beteszed a tobbi oldalt es nagyon szethuzza a headert, kuldok meg 2 szamlat is, hogy ne legyen ures :DD -
#2635 thx bedoptam alád 5$ aztán majd meglátjuk hogyan tovább a többit meg majd visszakapod [7workday] ;} -
Ornyesz #2634 bent ;) -
#2633 uh még benne vagyok a 10 percbe remélem ;) -
Ornyesz #2632 adok kölcsön. küdd el az e-g számod. kb 10 percig leszek még gépnél, utána már csak holnap 16 körül... -
#2631 aki ad nekem kölcsön 0.10$ E-goldra az 7 munkanapon belül 0.50$ kap vissza! -
#2630 ornyesz tudsz adni nekem kölcsön 10c-et e-gpdra? -
Ornyesz #2629 okés. jah, elég korrekt cég. azt gondoltam, ezt a 30 dolcsit kifizetik, nem rakok bele többet, de csak visszapakoltam 20-at a két napos 200%-osba...
-
#2628 az utcsó képet felrakom ma majd a headerbe is ;) -
#2627 ilyen jól tartja magát ez a global profits? :D -
Ornyesz #2626
-
#2625 12dailypro-rol valaki tud valamit? nagyon el lett felejtve :(