15995
11074353081353622639.jpg
  • bolka
    o én mar regeltem alád szerintem lopél
  • djus
    ment a reg, cserebe pls egy reget ide :)

Dynamism-Investment

Persze mas regjet is szivesen fogadom, befektetni sem kell csak regelni. Ha nyerek, lesz kis meglepi :)
  • bolka
    meg kaptam 3ik kifizetésemet a Saint-hyiptől
  • bolka
    Please regeljetek minnél többen meg akarom nyerni a ref prizet
    és ha nyerem vissza osztok!
    Hyipwars.com
  • bolka
    meg kaptam második kifizetésemet egy HYIPtől :)

Saint-Hyip
  • bolka
    repvez szia! Küldtem egy privatot! zeni05 nem nem szeretnénk hogy ne látogassd a fórumot csak azt szeretnénk ha nem titkolóznál, és egyebek hanem szépen leírnád miről hogyan és egyeb-ről lenne szó! Ha meg még nem nyílt meg az oldal akkor még várj vele! :) vissza térve revezre PTC,PTR mindent meg találsz az oldalmon nem kell befektetni ezek adnak egy kis alapot! de olvasd el a privmet!
  • zeni05
    Ja és elég ha tudsz magyarul.
  • zeni05
    Azért írtam, mert láttam a témát. Egyenlőre csak a honlap megnyítására szerettem volna felhívni a figyelmet, sajnálom akit megsértettem az irományommal. A munka nem mlm-es és nem távmunka lesz. Azt, hogy pontosan mi lesz a honlapon, nem szeretném itt kifejteni. Ha gondoljátok a megnyitás után leírom a linket. Ha nem szeretnétek többet nem látogatok el a fórumotokra. Aki írt volna az e-mailre tájékozatattam volna a megnyitás napjáról pontosan előre, mivel az információ fontos lesz.
  • repvez
    Sziasztok!
    Szeretnék belevágni ebbe a pénzkeresési dologba.
    Mivel nem tudok angolul ezért nagyon hasznos a pénz-net-es oldal hogy le van irva minden magyrul is.De lenne pár kérdésem, ha csinálok e-goldos számlát azzal tudok fizetni webshopokban ill. át tudom vinni paypalra?
    Vagy paypalon hogyan kel reggelni és oda is utalják automatikusan a lovét?
    A másik ,hogy szerintetek mivel kéne kezdenem ha nem akarok befektetni és egyszerüen használhato lehetöséget szeretnék.
  • Max7
    úgy imádom az ilyen embereket
  • bolka
    :DDDDDD max legyé kemény :)))
  • Max7
    látom új vagy itt!

először is ez egy fórum senki nem fog mailban irni neked!
    másodszor meg ilyen kétes elnem mondott dolgokat általában törlöm mert csak spam!

ird le hogy miről van szó itt
  • zeni05
    Üdvözlök mindenkit, április hónapban indúl egy új honlap Magyarországon a internetes pénzkereset területén. Ha valakit érdekel, szívesen várom érdeklődését e-mail-ben a [email protected] e-mail címen.
  • Max7
    ha tudsz olyat ami most indul de még nem fizetett az is jó!
  • phalanx
    ok már nagyjából értem, linket viszont sajnos nem tudok mondani, az összes eddigi PTC oldal amit próbáltam kamu volt és egy centet se fizetett ki
  • Max7
    Szal a lényeg az az hogy ez a program ha teljesen kész lessz akkor azokat az oldalakat ki tudja játszani amiknél a ptc linkek így néznek ki:
    http://oldalneve.xx/scripts/runner.php?PA=152

csak be kell majd lépni az oldalra a progival és elvégzi a feladatot! klikelget a paid to click linkeknél!

Ha ellenőrző számot kér az adott oldal akkor riasztani fog (egy hangot ad ki) így akár 20-30 oldalt ki lehet fosztani minden nap 4-5 óra alatt! magyarán megnéz minden linket és ha ti is adtok ilyen oldalinkeket akkor egyre többet fog tudni a progi! tehát napi akár 10-20$ lehet vele összeszedni átlagosan amit ügye nem minden nap kapsz meg de ha eléred az adott oldalon a kifizetési minimumot akkor kikéred és megkapod!

persze a progit én és az én haverom fejleszti! annyit kérünk így előre hogy senkinek ne adjátok tovább csak annak aki sg-n dumcsizik itt ebben a topikban! ugyanis ha a külföldiek kezébe jut ez a progi akkor nem lessz hoszú életű mert különféle biztonsági cuccokat fognak beépíteni!

meglátjuk nem igérek semmit mert lassan haladunk de hamarosan bemutatom a progit! bolka már látta a beta verziót ami egyelőre csak a worldwide-n mükszik!

a linkeket még mindig várom (bolka küldött már jópárat mailba ;)
  • phalanx
    nekem nem teljesen tiszta a dolog, de mind1 úgyis a végeredmény számít
  • bolka
    nah elég jo kis progi lex :)
  • Max7
    legyen link formája pls (msn-en elmagyaráztam bolkának! szoljatok ha még nem tiszta valakinek a dolog!
  • bolka
    amugy a bluebird a maddawgs az emu a koala a maddawgs-email a smunk poler ezek mind ugyanazon a scripten futnak ;) csak ugy kezdésnek
  • bolka
    hát én nagyon nem értem mi van ezzel az ellenorző oldalllal :DDD
  • Max7
    Gyerekek!

Most csálunk egy progit amivel ki lehet játszni pár oldalt! Ezt a progit közzé fogjuk tenni! De a ti segítségeteket kérjük! Mondjatok olyan oldalt ahol a ptc (paid to click) link valahogy így néz ki:

http://oldalneve.xx/scripts/runner.php?PA=152

ilyen pl a world wide cash meg a fishin4cash.com

a lényege a proginak hogy ezeket a linkeket az adott oldalból kiolvassa és meg is nézegeti és riaszt hogyha ellenörző oldal jön be! így gyorsan meg lehet nézni ezeket a reklámokat és napi 10-20 dollárt össze lehet kaparni átlagosan! és meg kell vallani hogy semmit nem kell tenni érte!

egyelőre a progi teszt üzembe fut de nagyon jók az eredmények! szóval hajrá! küldjétek a linkeket! a lényeg hogy olyan oldalt mondjatok ami nem kamu vagy látszikrajta hogy fizet és nem csak pontot érő hírdetések vannak vagy ha van akkor minimum 1 pontért fizessen 0.001$ és ha csak ennyit fizet legyen rengeteg pontos reki!!!!

remélem érthető voltam :D
  • bolka
  • bolka

Magáért beszél 1 napos 1 kör simába remélem nem szunik meg.
    Saint-hyip
  • djus
    Hat meg csak holnap fog elvileg indulni, szal szerintem batran mehet bele :) 1 dolart en is bedobtam. Egyebkent meg havernak volt 3 reffje es kapott 10 dollart a szamlajara :)
  • Max7
    10 nap után küldi csak ki a pénzt naponta nem fizet! és akkor fog 0.5$ kiküldeni ;) nem tudom hogy befektessek-é :s
  • djus
    NA ide sztem mindenki regeljen, egy probat meger! Ez egy olyan hyip, ami a free tagoknak is fizet 5 centet naponta :) Upgradelteknek pedig 5 dollart.

Dynamism-Investment
  • bolka
    Sziasztok komolyna modnom Megtaláltam a világ legjobb PTCjét :)))
    • FREE Membership
    • All emails worth 1/4, 1/2, 1, 2 ¢
    • All PTC's worth 1, 2 ¢
    • Get Paid for Reading Your eMail
    • Get Paid for Clicking on ads
    • Get Paid for Signing up *MUST BE ACTIVE!*
    • Refer Others and Get Paid
    • Payout $3.00+up for Free Members!
    • Payout $2.00+up for Active Fishers (Gold)!
    • Points To Cash (0.001¢) Monthly!
    • Upgradeable Membership (Active Fisher)
    • International Members are Welcome Except:
    Russia, Iraq, Iran, Syria, North Korea, China!
    • English Language Required!
    • 6 Ref levels of commission under you
    fishin4cash

amint kapom a kifizut küldöm amugy eszméletlen 1 centes link van !!
  • Ornyesz
    ja, azt nem írtam, még nem fizetett nekem. ha lessz kép, nyomatom. keddre várható.
  • phalanx
    képet tudsz rakni róla?
  • Ornyesz
    Miután szinte lenulláztam az e-gold számlámat a különböző magas hozamot ígérő hyipek segítségével, egy szerényebb de biztosabbnak tűnő céghez akartam berekni a maradék 3$-omat.
    Erre a cégre esett a választásom: Galileohyip
    A monitorokon jókat írnak róla. Nincs szükség regisztrációra, tehát mail-címet se kell megadni, csak az e-gold számot. Külön tetszik, hogy nem nagyképüsködik a kezdőlapján azzal, hány monitoron van fenn! 5 nap letelkével automatikusan dobják a zsét. 1$ a minimum befektetés, egy plan van: 125% öt nap után.
    Mindemki döntsön belátása szerint
  • bolka
    5 dolcsi
  • djus
    kifizetesi minimum?
  • bolka
    Sziasztok! Szeretném bemutatni ezt a ptp-t
    itt elég a 10 masodperces idő a surfokben mert ahogy bejon az oldal kapod a kreditet midnen orszagot szívesen fogadnak ha össze szedsz 1000 kreditet azért kapsz 1.20$ általában egy USA kattintásért 1.1 kreditet kapsz. van hogy 0.25 ötöt de azt más orszagért kapod figyelni kell a Your traffic value és ott meg tudod nézni hogy hany szazalékos vagy.
    Paid2Promote
    Paid2promote
  • djus
    en is tippmixelek neha ha van tuti meccs, de akkor is csak max 200 Ft-ot fogok feltenni. Eddig csak +ban vagyok, de nem szerencsejatekozom. Ez a kemeny 250 Ft pedig biztos, nem bukhatom el a sajat penzembol..
  • Downloader
    kifizetett az endless-gold

• bolka
    :0 igazad van... amugy tényleg :) de lehet hogy ő már profi :)) és tipmixből több pénze van :DDDDDDDDDD
  • djus
    nem vedek, csak van egy elvem.. aki a kicsit nem becsuli... mellesleg nemtudom mennyire van bent dvidka kollega a netmeloban, de sztem mindenkinek jol jon egy kis + dolcsi neha. ez az 1 dollar nem azt jelenti, hogy 2 het alatt ennyi jon ossze.. nem csak egy donkey fele oldal van. szemely szerint, ha iylen klikkelgetos oldalak nem lennenek, nem tudnek mibol befektetni kesobb. rendes penzt sosem tennek be.
  • bolka
    :DDDDDDDDDDDDDDDD köszi hogy megvédsz :P
  • djus
    udv a forumban, menjel alukalni..