15995
11074353081353622639.jpg
  • bigfoot
    mennyi idő alatt jött össze ez a 82 euro?
  • Tjozsef
    szerintem pecenként nem mértem :)lehet elöbb
  • Max7
    Erre az eurobare-ra ha regelek és nonstop megy akkor hány percenként ad pontot?
  • Jancsesz
    Sziasztok!

Van egy cég, amely 5 centes leveleket küld és 30$-tól fizet. Igaz, hogy több kitartás kell hozzá, mint a no minimum-ot fizetőkhöz, de a keresett összeg is nagyobb. Íme:

Pearl-Mail

Még több infó és hasonló témák itt:

Játék és pénz
  • Tjozsef
    EUROBARRE KIFIZETET 82 EUROT PAYPALRA!!!
    Felraktam a képet is az oldalra
    info:
    MAGYAR LEIRÁS ITT!!
  • mopar
    SUNRISEPAIDEMAILS:

• FREE Membership
    • Get paid for reading your email
    • Clicking on PTC links
    • All Cash ads!!
    • • 2c sign-up bonus
    • $8 Payout for free members
    • Payout via Alert Pay/Egold
    • All members are welcome

A Personal PTC Page-el akár napi 70 centet is lehet keresni. Van még Ptc, Ptp, Contest Ptc itt 5 centet lehet nyerni. Ügyesen napi 1$-t össze lehet szedni. Smile Magyarországról már csak December 31-ig lehet regisztrálni!!!
    Aki addig regisztrál bent is marad. 30 nap alatt fizetnek, de ameddig várakozik valaki a pénzére véletlenszerűen meglephetik 8$-ral még ráadásképpen! Összedfoglalva a legjobb és az egyik legöregebb oldal már 3 éves. SIGNUP NOW! Exclamation
    http://www.sunrisepaidemails.com/pages/index.php?refid=mopar
  • 0Georg0
    én regeltem az online capital-ra, de nemtudom, hogy mit hogy kell.
    Segítsetek légszi
  • Max7
    Aki foglallkozik google reklámokkal annak mostmár tudok adni pm-ben linket egy kis okosághoz! Irj!
  • bigfoot
    köszi
  • zmeor
    ja
  • bigfoot
    nah regeltem donkeymailsre,ott kérdezte az e gold ID-t ,az az e-gold account number ugye?
  • zmeor
    rash87 lécci vegyél fel msn re mert nem tudok itt írni privit neked az sg-n valami gáz van....
    msn: mail.zmeor kukac gmail.com
  • zmeor
    és aki jártas ezekben az e-mailezős dolgokban az egy privit dobjon nekem plz!

köszi
  • SaubyBoy
    folyamatban van 1 ilyen általános leírásos rész készítése, pontosabban pár leírás van még fent, csekkold meg,thx (Paid to leírások menu a fórumon fent) katt
  • BlackX
    hi
    valaki tud irni egy olyan oldat ahol össze van foglalva , hogy ezek a pénzekresési mód tipusok pontosan mit takarnak ?pl : hyp ,stb
    nagyon megköszönném
  • ppuuffyy
    Az online-capital az olyan 1.1-1.3% korul termel minden nap, nekem a bonusz 25$-ra olyan 4-5 nap alatt jott ossze a 1.5$ amit mar ki lehet szedni.

Az clkinvestnel 3szor raktam be penzt es mindig ki is fizettek, csak utobbi 1-2 napban lassult a kifizetes uteme, ezert kicsit tartok tole.

Akit erdekelnek meg hasonlo ajanlatok, az nezzen szet az oldalamon.
  • repvez
    A második cég az mennyit kamatozik ill hány nap alatt jon össze és hány napig ad rá kamatot.
    Kifizetett az elözö hyip cég ajánlatod köszi.Te annál hányszor tetted vissza ill hányszor érdemes mert láttam még csak 6 napja indult ugyhogy még csak fizetnek az elején.
  • ppuuffyy
    Újabb két oldalt szeretnék ajánlani:

Only2Cent - Autosurf - csak 0.02$ egy upgrade, azaz 2 centenkent lehet befektetni a penzt, ami 9 nap alatt napi 14% kamatozik, azaz a vegen 117% lesz a szamladon, 0.01$ folott kerheted a penzt, azonnal fizetnek, hogy megkapd a napi 14%-ot minden nap meg kell nezz 20 oldalt, a nézegetésnél nincs interaktivitás, nem kell rá figyelni.

Bizonyíték

.Online-Capital - HYIP, ez egy kipróbált oldal, már fizetett is nekem, és a legjobb az egészben, hogy mikor regisztrálsz, akkor kapsz 25$-t a számládra, amit ugyan nem tudsz kikérni, viszont kamatozik, és a kamatot kiveheted. Szóval érdemes kipróbálni, nem kell befektetni. A minimális összeg olyan 1,66$, de érdemes nagyobb összegnél kivenni, mert e-goldnál 50 cent a kezelési költség amit levesznek.

Bizonyíték
  • vodMarci
    Oké,köszi.Most a Nocsot próbálom,5$ van:)
  • CaviaR
    A nocs régen nagyon menő volt, nekem az fizette a legtöbbet eddig. Mostanság nemtom mi van velük, helyette inkább a Donkey a jó.
  • vodMarci
    Hello

Van olyan oldal ahol interneten lehet pénzt keresni,és ténleg fizetnek??Tudom,hogy fentebb le vannak írva,de szeretném hallanni a ti véleményeteket is.
    Most a nocs-al próbálkozom,bár amit itt eddig olvstam...
    Kösz
  • Max7
    Yes
  • doxadmin
    oks asszem sikerült fölvenni
  • Max7
    Msn cimem a felhasználónevem majd egy kukacjel és utánna az aláirásomban szereplő oldalnév! Remélem érthető volt :)
  • doxadmin
    heh, akkor legalább nem vagyok egyedül. küldd el a mail címemre: [email protected] ha már a privát nem működik
  • SaubyBoy
    nekem se jó a privátküldés, ugyanazok a tünetek
  • Max7
    Énse tudok küldeni :(
  • doxadmin
    Ok elhiszem! küldj te privátot, mert ha rád kattintok akkor kapok egy error ablakot a következő szöveggel: engedély megtagadva tulajdonság lekéréséhez: window. note Type
  • Max7
    Nem én vótam pm-be adok linket!
  • vegicsek
    Pálinkás jó reggelt, csak az érdekelne most, hogy a donkey-ban a pontokkal mit lhet csinálni, amik a ptc-knél vannak?Beváltást nem találtam sehol.Nem a point-to-clickekre gondolok.Ugyanez a bajom no minimumnál, és blubirdnél is.
  • doxadmin
    Kösz hogy kitörölted az üzimet, de azért érdekelnének azok az infók!
  • passatgt
    jelentkezek:)
  • Max7
    Aki foglakozik google reklámokkal az jelentkezzen nálam egy kis + infóért!
  • ppuuffyy
    az elsonel regisztralgatni kell mindenfele oldalakra, arra vigyazz hogy lehetoleg ugyanazzal az email cimmel reggelj amivel az oldalra is regisztraltal; ugy tudom a weboldalt nem kell megadni.

A clkinvestnel masnap ha 1$ tettel be akkor 1.20$ tudsz kiszedni. Es ezt ajanlott is megtenni mihamarabb, mert hiaba hagyod bent az nem kamatozik tovabb. Ki kell szedni es visszarakni akarod.
  • repvez
    Az elsönél milyen ajánlatokat kell teljesiteni pontosan mit kell csinálni?És láttam a regisztrácionál hogy kér webcimet is az lehet kamu vagy tényleges webcim kell?

A másodiknál amikor kikéred a pénzt akkor 1 nap után a betett összeget is visszakapod vagy csak a 20százalékot?Mert én benvagyok egy hyipbe ahol szintén 1$ a min betét de ott csak utolag derült ki hogy nem tudom kikérni az alaptökét csak a kamatokat
  • ppuuffyy
    udv mindenkinek, van itt ket ajanlatom:
    1. kockazat nincs
    GPTreasure
    Csak teljesiteni kell par ajanlatot es egesz szep penzt fizet erte. Minden ajanlat utan amit teljesitettel a "myoffers" menupontnal kerheted az azert jaro penzt (24 oran belul en mindig megkaptam)
    Bizonyitek:
    Bizonyitek1

2. egy hyiprol van szo, ezert el kell mondanom hogy mint minden ilyan jellegu programnal, eleg magas a kockazati tenyezo.
    Clkinvest
    Ezen 1$ a minimalis befektetes (csak egoldrol), egy napra 20%-ot hoz. Kiprobaltam, mar ketszer es mind a ketszer ki is fizettek.
    Bizonyitek:
    Bizonyitek2

Lepesrol lepesre:
    1. regisztralsz
    2. belepsz
    3. A Make deposit-ra kattintasz
    4. kivalasztod melyik lehetoseget akarod a 3-bol
    5. legalulra beirod az osszeget amit utalni akarsz es megnyomod a spend-et
    6. ezutan az oldal elvisz az egold oldalara hogy kifizesd az kivant osszeget
    7. ha sikeres kifizetted visszajutsz az oldalra es az Account menupontban latod a betett osszeget
    8. varsz 24 orat es a szamladon ottlesz az betett osszeg + 20% ha az elso tervet valasztottad.
    9. ezutan a withdraw menupontban kerheted a penzed, amit a rendszer azonnal kifizet, es a penz megy a szamladra.

Ha segitseg kell, vagy erdekelnek mas programok akkor irj: [email protected]
  • SaubyBoy
    na sikerült összedobnom 1 leírásos részt is, ami még csak kezdetleges infókat tartalmaz, de hamarosan feltöltöm majd infókkal
    Paidto infók
  • SaubyBoy
    aki küldött nekem privátot annak email-ben válaszoltam
  • SaubyBoy
    pontosan, ráklikkelsz és megvárod a számláló lenullázódását és akkor automata frissíti az egyenlegedet

nem túl sok levelet küld a donkey, de azok értéke 0.25c

e-gold oldalára a fenti táblázatban lévő linkre kattintva tudsz eljutni

nem bonyolult a regelés

kapsz 1 gold számot tőlük és ezt kell majd megadnok a ptr programoknal a user info-ba

• doxadmin
    Hali

Ismer valaki átkattintás, esetleg látogatásos partnerprogramokat. Olyanra gondolok mint a Google adsens, csak a megjelenített reklámok utáb fizessen!