Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
És akkor úgy érzem, hogy felteszem a kérdés újra a következõ pont alapján:
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
Tehát a kérdés:
Továbbra is alkalmasnak tartotok engem házigazdának? (Nincs szükségem kommentre értek én az egyszerû igenbõl is meg a nembõl is, tehát csak erre a hozzászólsára válaszoljatok 1 szóban!)
Köszi!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Tudjátok... halikra..., étel, jó drága kaja...
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ez sztem 1 körlevél attol a bizonyos valakitöl, aki küldte.
Aki kap ilyet írja ide.
Az üzi így szol:
Feladó: x
Elküldve: 2007. 03. 25. 12:32
Tárgy: pénzkeresés topic
Szia!
Te nem unod még a házigazdánk (Max7) piszkálódásait, és jogtalan hsz törléseit?Úgy gonodlom még nem elég érett a topic moderálásához, és ez látszik a hanyagságában is. Hetente egyszer jön be és kitöröl néhány hozzászólást, téged is leugat, azt kész.. Nem csinált még FAQ-t, de elvárja h ismerjük a szabályokat, stb..
Írni fogok a moderátoroknak, hogy vegyék el a jogát, és arra kérlek te is tedd ezt.
Jelentkezni fogok helyette én házigazdának.
Majdnem 6 éve itt vagyok a fórumnál, szal kicsit nagyobb a tapasztalatom az dolgokban mint neki. Meg fogom csinálni a FAQ-t, és egy rendes fejlécet, ami frissülni fog folyamatosan az új cégek linkjeivel, te reflinkedet is beteszem ha van, stb.
Segítesz kicsit igényesebbé tenni a topicot?
x
Utóirat a halikra drága dolog.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Azzal egyetértek hogy ugyanazt nem kellene 10 milliószor belinkelni (lásd: agloco -> szar) béta tesztben fut a bannerük havi 5 órát, mi ez ha nem piramisjáték! 100 millió év múlva sem éritek el a minimumot. Ennyit errõl. . . . .
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Azonnali magyarázatot várok, mert különben meg kell kérdõjeleznem az alkalmasságodat.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Vaviar: 1. Én voltam az a köcsög, mert valószinüleg meg volt rá a megfelelõ okom!
2. saját oldal reklámozása az sg-n nem engedett mert reklámnak minõsül ezért törlöm doxadmin!
3. ha valaki már egyszer linkelt egy adott céget a refek utáni jog az övé mert így minden másodpercben spamelhetném az eurobarevel a topikot én is de gondolom belátjátok hogy ennek semmi értelme!
4. ha törlök egy hozzászólást akkor az megindoklom! kivéve abban az esetben ha olyan felhasználóról van szó aki csak bejön beirja a linket és a következõ linkéig nem hallunk rólla és baszik segíteni a többieknek!
Ez egy társaság akinek nem tetszik 'el lehet menni' , ahogy a jól ismert kedves politikusunk fogalmazott!
Ezt találtam 1 fórumon:
gyerekeeeek 😊 ezt én is beszivtam. 😄
El kell olvasni rendesen a dolgot.
Szal hiába ajánlasz valakit, az regel is, nem kapsz pontot, csak akkor ha az illetõ aktiválja az accountot, azaz elõfizet valamelyik szolgáltatásra.
Vannak "free" szolgáltatások, amelyek eléggé viccesek...szal a lényeg, hogy csak cash fizetés után tudsz aktiválni, akkor kapja meg a feletted tartozkodo a creditet.
Szóval egy nagy kamuuuu az egész (relative).
Persze....ingyé iPod...de szép is lenne 😊
Ezen a fórumon. Alulrol a 3. hozzászólás.
Akiknek fönn van a FLAMEXCHANGE...
...sürgõsen vegyétek le, pl a RotatorMaster külön figyelmeztet, hogy törölni fogja a Flamexes membereit (nálam a RM napi 3 dolcsit hoz, szóval DeQuba off)
*DeQuba mekkora kib.szás, nem???
Mi a trükk azon kívûl, hogy a portal (rotator) linket fölteszem a Ciazo, Chounka, Neterminator, Svior "new URL" részéhez és elindítom?????????
Jópár napja már írtam Ougo ügyben. A Rotatormaster, Rigag szerverekkel semmi gondom, termelnek, de pl. a
PPCAppraisal,
Qsenetwork,
Marketingonlineguide,
BlazeRunner,
CompactSearch,
Rotatorqueen,
Affiliatequeen,
RoisRois,
Welcomesee
szerverek az elsõ 1-2 napban megindultak, azóta szinte semmi. Több helyen látom a "Champain" illetve az "Add URL" lehetõséget, ám hiába adtam hozzá a többi portál linkjét, pl. a PPC Appraisalnál 4 napja 15,8 centen állok. Ezt is önfizetésként jelölik meg. Miért?
(mindegyik szerver portal linkjét föltettem a traffic cégekhez)
Visszább olvastam de nem láttam semmi haladást😄
Vagy van olyan ami tényleg megéri?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
esetleg valaki tud nekem hitelezni 30$-t?Ha jol számoltam akkor olyan heti 4$-t kamatozna az 55$ igy ha fizet a cég akkor olyan 1,5 honap alatt vissza tudnám fizetni.
Kérlek ne spamolj, ne nyomd ugyanazt az üzit kétszer!
Most nem kívánom emlegetni az "elsõbbség" "jogot"...
Köszi!
Jimi Hendrix
link
Részletes leírás, bizonyítékok:
Csatlakozz: http://neteskereset.extra.hu/egyeb.html
Felfedeztem egy új lehetõséget. Csupán annyi a dolgunk, hogy keresõbe írunk be szavakat, és rákeresünk. A talált oldalakon kattintunk egyet-kettõt és kész.
0,25$-t lehet vele keresni óránként.
Regisztrálj: http://www.slashmysearch.com/earn/signup.html?id=11678
akinek sikerült megcsinálni az automatikus pucolást az majd szóljon
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
úg tudom. Refekkel 1 hónap is lehet
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
És csak egy reklam csik fog latszani,vagy kell is valamit csinalni?elore is kosz.
Jimi Hendrix
Már kizártam néhány vírusos oldalt, most megint bogarászhatom az Ougo elõzményeket, hol szkriptel be (letiltani nem merem, hátha nem számol)
Viszont a TOOLS menûpont alatt az "Allow files downloading" pipát MINDIG VEGYÉTEK KI, ha nem akartok hetente gépet telepíteni! Amíg be volt jelölve, 4 nap alatt 46db(!) trójait fogott meg a tûzfal/vírusírtó.