15995
-
Netam #7317 Újabb PTC.
0,01 $/click, refferalok után 0,005 $
napi 5-6 link
kifizetés 5,99$-tól alertpayra vagy paypalra
http://www.azbux.com/index.php?page=register&r=hangman576 -
#7316 Aki fennt van hitzmagic-en annak elinditja a számlálot link megynitásakor? -
darkhell2112 #7315 Sziasztok! Nem tudja valaki hogy lehet questpackot szerezni tresorquest-hez? Sehol sem találtam! -
#7314 jaaa, tényleg csak dísz:)
nekem már kék lánc is van, 34 euro -
#7313 9 napja. -
Kmaro1 #7312 Ha jól emlékszem 20-nál kapsz egyet, meg 30-nál is egyet. A többit még nem tudom... -
#7311 mennyinél lesznek zsákok? :D nekem nyakék volt de játszottam csekkért, és most ideiglenesen levan vonva a 10 es most csak 4 em van :( -
Kmaro1 #7310 Szívesen. Te mióta vagy fenn a Tresorquest-en? -
#7309 Köszi -
Kmaro1 #7308 Megjelent egy új PTC, még nagyon friss.
1 centet ad egy klikkért, fél centet a refek után, és kifizetés Alertpay-re 5$-tól.
Itt regisztrálhatsz:
http://www.erabux.net/register.php/Kmaro.html -
Kmaro1 #7307 Minél több pénzed van, annál több ilyen kis vacakot rak bele. Nekem már pénzeszsákok is vannak. Semmi jelentősége. -
Kmaro1 #7306 Regisztráltam alád, majd meglátjuk:) -
Nah, erről a piros gyöngyről tud valaki valamit? -
#7304 kikértem már, állítólag márc folyamán fog :D -
darkhell2112 #7303 Sziasztok!
Találtam egy PTC-t.
0,01$/click a refferálok után 0,005$.
Napi kb. 4-5 link. Kifizetés minimum 2$, melyet alertpay és paypal-ra is lehet kérni. Ami aztán azonnal meg is érkezik (tapasztalatból tudom!)
http://www.neobux.com/?r=balint2112 -
Netam #7301 Találtam egy új PTC-t.
0,01 $/click refferalok után csak 0,005 $
Napi 5 link.
Fizetés 4$-tól, Alertpay-re, azonnal
http://www.infinitebux.com/?r=Hangman576 -
#7300 Nah mi a helyzet az oldallal, fizet? -
#7299 Pénzkeresést ajánlok ismét! A munka sürgős a héten el kell végezni! Jelentkezési feltételek:
-Napi legalább 3 óra szabadidő
-Folyamatos net elérés (mobilnet is jó sebesség nem számít)
-Exel alapismeret néhány adminisztráció miatt
Kereseti lehetőség: ~20-30$ vagy ennek megfelelő Huf vagy euró!
Felvétel: csak 1 ember
Jelentkezés: (Msn-en vagy itt privát üzenetben)
Határidő: Amíg ezt el tudod olvasni :D -
#7298 SaBux
Your Click = 0.03
Your Referral Click = 0.03
Premium Click = 0.05
Premium Referral Click = 0.05
Minimum Payout = $20
Valaki ismeri? -
prodigy001 #7297 Halihó!
A témához kapcsolódóan van egy nagyon jó Alertpay oldalt. Videós bemutatókon keresztül mutatják be pl. hogyan kell regisztrálni stb. Mégcsak angolul sem kel tudni hozzá! Nagyon részletes és érthető. Ezen a a hivatkozáson keresztül elérhető:
AlertPay
-
#7296 és hol találok olyat :D
van itt tőlünk nemessze egy olyan bolt hogy Zálogékszer ott beváltják?? vagy ott csak ékszert lehet bérelni? vagy mire jó? :D -
#7295 aranyműves? :D nállunk beváltják az éppen aktuális árfolyamon -
#7294 vaterán soha senki nemfogja szerintem megvenni mert nagyonsokvan :D
én instant pénzhez akarok jutni , bemegyek a boltba 3 nyakláncér ha már 20000 vagy 15000-et vagy ha netán csak 10000-et adnának nekem még azis megérni :D -
#7293 hát ha fél kilós és 24 karátos :DD
viccet félretéve, vatera.hu, ebay.com, vagy hasonló oldalakon próbáld eladni, a lényege ezeknek hogy felrakod a cuccot, licitálnak, aki megnyeri annak elzavarod postán, beállítod hogy honnan vehetik a cuccot meg sok egyébb dolgot. -
#7292 Hello
rászántam magam hogy megakarok venni egy cuccot magamnak és minnél hamarabb összeakarom szedni rá a pénzt, mivel nem egy olcsó cucc (egészen pontosan egy bőrkabát, ezért úgygondoltam hogy a haszontalan dolgaimat pénzé teszem, itt kellene a segítség :)
van nekem 3 aranynyakláncom ,amit még keresztelőmre kaptam és szartse tudok velük kezdeni :D és egy ilyen valami zálogékszerbe beváltanám őket és nemszedném ki :D
1. kérdésem: Hol tudom ez megtenni?
2. kérésem: kb mennyit kepnék érte? :D -
#7291 ok. én is nagyon várom hogy mi lesz ennek a vége, befogom írni ha majd ott tartok. -
#7290 Hello beregeltem alád.
Ha fizet akkor azt majd légyszi ird le ha nem azt is. -
#7289 persze hogy a leglényegesebb a dolgot a linket felejtettem el itt van:
clickersheaven -
#7288 találtam egy oldalt igen csak scamszagú, de ki tudja gondoltam megkérdem itt is hátha valaki meg tudja erősíteni hogy scam, vagy aminek jobban örülnék cáfolni :D a fórumja aktív és én a googleban nem találtam semmit róla hogy scam lenne. amit tudni kell 20$ instant payout napi 300+ katt, 1 katt 0.02$ ref kattja 0.01$. de ha magad vagy akkoris egy hét alatt összejönne a 20 dolcsi ha minden nap megvan a 300 katt. -
#7287 Ajánlom nektek ezt a lehetőséget! Nagyon befog indulni!
Bármi kérdés írj nekem!
ONLINE ÜZLET -
Netam #7286 Most indult egy újabb PTC.
0,01 $-os klikkek, refarralok után is.
Napi 4-5 link.
Instant kifizetés 5 $-tól Alertpay-re.
http://www.revolutionbux.com/?r=hangman576
-
#7285 áh csak már pár éve nem fizet... -
#7284 Ez a reklámcég azért fizet,ha beengeded reklámjait a monitorod alsó vagy felső 2-3cm-rére,és csak akkor van ott ha Te is akarod!Jó kis program,ami keresi neked a pénzt,ha fenn
vagy az interneten.Egy kis kalapos Manó fog sétálni vagy pihenni a monitorod felső 2-3 cm-rén.Ha sétál akkor gyüjti neked a pontokat,amit egy számláló is jelez.A pontok pedig
pénzt érnek.1000pont= 1dollár.Ha elérted az 50 dollárt csekken kapod meg a pénzt.30 naponként fizet.Ha eddig nem érted el az 50 dollárt,nem veszik el,hanem átviszed a következö hónapra.Ha pédául napi 3 órát internetezgetsz,akkor 3*600pont=1800pont/nap,és ha ezt beszorzod 30-al akkor az 54000pont/hónap.(Ez kb a havi internetköltségem.) Mit kell tenned???
Regisztráld magad itt: http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=sacano1
Valós adatokat adj meg mert oda küldik a pénzt!Ékezet nélküli kitöltéssel sikeresebb leszel.A következöket kell megadnod!
Login: felhasználó neved
password: jelszó
Verify password: mégegyszer jelszó
First name: vezetéknév
Last name: keresztnév
Street andress: utca,hsz...stb.
City: városod
Zip/postal code: irányitószámod
State: hagyd üresen
Province: hagyd üresen
Country: Hungary
E-mail: add meg
Személyes adataid: szül.idö,iskola,nemed.
Pipáld ki 50 dollár,ha eléred akkor küldi a pénzt.
Referred by: ird oda hogy "sacano1" valamennyi prémium jár érte,de ha te is szervezel be új tagokat utánuk te kapsz prémiumot.Végül pipáld ki a két kockát majd a Submit-ra
klikkelj.Néhány perc mulva kapsz 1 e-mailt hogy regisztráltak de az oldalon is megjelenik.Ott küldenek egy linket,vagy az oldalon lesz aminek segitségévellemented/Download/ a
programot a gépedre.Kirak egy ikont az asztalra,ami egy zöld dollár lesz.Ha bármi dolgod van a neten,közben a kis manó keresi neked a zsebpénzt.Kattints a zöld dollárra,hogy
elinduljon a program.A csekkek mindig rendszeresen jönnek mindössze 2-3 dollárt vonak le.A kismanót néha piszkálgasd mert szeret néha pihenni és olyankor nem keresi neked a jó
zsiros dollárokat. -
benculino #7283 Heló!
Nemfeltétlen, gyűts reffeket, és abból a pénzből ami kijött vegyél még reffeket utánna meg premiumot és már dől is a pénz!
Csak foglalkozni kell vele!
-
#7282 hozok én is új ptct, nincs még 1 hónapos sem talán ilyenkor érdemes regelni nem mikor mindenki ismeri, én is most találtam:
buxcorp
Az oldal jellemzői:
- kifizetési minimum $5 standard, és prémium tagság esetén egyaránt
- hirdetési linkek értéke standard tagok esetén $0.01 referralok utáni jutalék $0.01
- kifizetési idő a TOS szerint azonnal
- kifizetés AlertPay-re
-
#7281 Az oldaladon 20-300 dollart irsz.Azt miért nem irod oda hogy a 300 dollar kb fél éves munka refekkel? -
#7280 alexxxxx ha szeretnél segítséget írj privit!
(amúgy tervezek egy honlapot már a dolognak) -
#7278 látom már köszi! -
#7277 sponsorship rész
csak a nick-je látszik és hogy hány napos, meg hogy elérte-e
már a 20-40-100 eurót -
#7276 rendben :) azt hol tudom megnézni hogy ki regelt alám? gondolom látok egy kis statisztikát is róla.