15995
11074353081353622639.jpg
  • Netam
    Újabb PTC.

0,01 $/click, refferalok után 0,005 $
    napi 5-6 link
    kifizetés 5,99$-tól alertpayra vagy paypalra

http://www.azbux.com/index.php?page=register&r=hangman576
  • Danny1987
    Aki fennt van hitzmagic-en annak elinditja a számlálot link megynitásakor?
  • darkhell2112
    Sziasztok! Nem tudja valaki hogy lehet questpackot szerezni tresorquest-hez? Sehol sem találtam!
  • Christiansen
    jaaa, tényleg csak dísz:)
    nekem már kék lánc is van, 34 euro
  • szjuca
    9 napja.
  • Kmaro1
    Ha jól emlékszem 20-nál kapsz egyet, meg 30-nál is egyet. A többit még nem tudom...
  • Palinko
    mennyinél lesznek zsákok? :D nekem nyakék volt de játszottam csekkért, és most ideiglenesen levan vonva a 10 es most csak 4 em van :(
  • Kmaro1
    Szívesen. Te mióta vagy fenn a Tresorquest-en?
  • szjuca
    Köszi
  • Kmaro1
    Megjelent egy új PTC, még nagyon friss.
    1 centet ad egy klikkért, fél centet a refek után, és kifizetés Alertpay-re 5$-tól.
    Itt regisztrálhatsz:

http://www.erabux.net/register.php/Kmaro.html
  • Kmaro1
    Minél több pénzed van, annál több ilyen kis vacakot rak bele. Nekem már pénzeszsákok is vannak. Semmi jelentősége.
  • Kmaro1
    Regisztráltam alád, majd meglátjuk:)
  • szjuca

Nah, erről a piros gyöngyről tud valaki valamit?
  • Palinko
    kikértem már, állítólag márc folyamán fog :D
  • darkhell2112
    Sziasztok!
    Találtam egy PTC-t.
    0,01$/click a refferálok után 0,005$.
    Napi kb. 4-5 link. Kifizetés minimum 2$, melyet alertpay és paypal-ra is lehet kérni. Ami aztán azonnal meg is érkezik (tapasztalatból tudom!)
    http://www.neobux.com/?r=balint2112
  • Netam
    Találtam egy új PTC-t.

0,01 $/click refferalok után csak 0,005 $
    Napi 5 link.
    Fizetés 4$-tól, Alertpay-re, azonnal

http://www.infinitebux.com/?r=Hangman576
  • Hober Mallow
    Nah mi a helyzet az oldallal, fizet?
  • Max7
    Pénzkeresést ajánlok ismét! A munka sürgős a héten el kell végezni! Jelentkezési feltételek:

-Napi legalább 3 óra szabadidő
    -Folyamatos net elérés (mobilnet is jó sebesség nem számít)
    -Exel alapismeret néhány adminisztráció miatt

Kereseti lehetőség: ~20-30$ vagy ennek megfelelő Huf vagy euró!

Felvétel: csak 1 ember

Jelentkezés: (Msn-en vagy itt privát üzenetben)

Határidő: Amíg ezt el tudod olvasni :D
  • Danny1987
    SaBux

Your Click = 0.03
    Your Referral Click = 0.03
    Premium Click = 0.05
    Premium Referral Click = 0.05
    Minimum Payout = $20

Valaki ismeri?
  • prodigy001
    Halihó!

A témához kapcsolódóan van egy nagyon jó Alertpay oldalt. Videós bemutatókon keresztül mutatják be pl. hogyan kell regisztrálni stb. Mégcsak angolul sem kel tudni hozzá! Nagyon részletes és érthető. Ezen a a hivatkozáson keresztül elérhető:

AlertPay

• XDD
    és hol találok olyat :D

van itt tőlünk nemessze egy olyan bolt hogy Zálogékszer ott beváltják?? vagy ott csak ékszert lehet bérelni? vagy mire jó? :D
  • Palinko
    aranyműves? :D nállunk beváltják az éppen aktuális árfolyamon
  • XDD
    vaterán soha senki nemfogja szerintem megvenni mert nagyonsokvan :D

én instant pénzhez akarok jutni , bemegyek a boltba 3 nyakláncér ha már 20000 vagy 15000-et vagy ha netán csak 10000-et adnának nekem még azis megérni :D
  • Palinko
    hát ha fél kilós és 24 karátos :DD
    viccet félretéve, vatera.hu, ebay.com, vagy hasonló oldalakon próbáld eladni, a lényege ezeknek hogy felrakod a cuccot, licitálnak, aki megnyeri annak elzavarod postán, beállítod hogy honnan vehetik a cuccot meg sok egyébb dolgot.
  • XDD
    Hello

rászántam magam hogy megakarok venni egy cuccot magamnak és minnél hamarabb összeakarom szedni rá a pénzt, mivel nem egy olcsó cucc (egészen pontosan egy bőrkabát, ezért úgygondoltam hogy a haszontalan dolgaimat pénzé teszem, itt kellene a segítség :)

van nekem 3 aranynyakláncom ,amit még keresztelőmre kaptam és szartse tudok velük kezdeni :D és egy ilyen valami zálogékszerbe beváltanám őket és nemszedném ki :D

1. kérdésem: Hol tudom ez megtenni?
    2. kérésem: kb mennyit kepnék érte? :D
  • Palinko
    ok. én is nagyon várom hogy mi lesz ennek a vége, befogom írni ha majd ott tartok.
  • Danny1987
    Hello beregeltem alád.
    Ha fizet akkor azt majd légyszi ird le ha nem azt is.
  • Palinko
    persze hogy a leglényegesebb a dolgot a linket felejtettem el itt van:
    clickersheaven
  • Palinko
    találtam egy oldalt igen csak scamszagú, de ki tudja gondoltam megkérdem itt is hátha valaki meg tudja erősíteni hogy scam, vagy aminek jobban örülnék cáfolni :D a fórumja aktív és én a googleban nem találtam semmit róla hogy scam lenne. amit tudni kell 20$ instant payout napi 300+ katt, 1 katt 0.02$ ref kattja 0.01$. de ha magad vagy akkoris egy hét alatt összejönne a 20 dolcsi ha minden nap megvan a 300 katt.
  • Markov
    Ajánlom nektek ezt a lehetőséget! Nagyon befog indulni!
    Bármi kérdés írj nekem!
    ONLINE ÜZLET
  • Netam
    Most indult egy újabb PTC.

0,01 $-os klikkek, refarralok után is.
    Napi 4-5 link.
    Instant kifizetés 5 $-tól Alertpay-re.

http://www.revolutionbux.com/?r=hangman576
  • Palinko
    áh csak már pár éve nem fizet...
  • sacano1
    Ez a reklámcég azért fizet,ha beengeded reklámjait a monitorod alsó vagy felső 2-3cm-rére,és csak akkor van ott ha Te is akarod!Jó kis program,ami keresi neked a pénzt,ha fenn
    vagy az interneten.Egy kis kalapos Manó fog sétálni vagy pihenni a monitorod felső 2-3 cm-rén.Ha sétál akkor gyüjti neked a pontokat,amit egy számláló is jelez.A pontok pedig
    pénzt érnek.1000pont= 1dollár.Ha elérted az 50 dollárt csekken kapod meg a pénzt.30 naponként fizet.Ha eddig nem érted el az 50 dollárt,nem veszik el,hanem átviszed a következö hónapra.Ha pédául napi 3 órát internetezgetsz,akkor 3*600pont=1800pont/nap,és ha ezt beszorzod 30-al akkor az 54000pont/hónap.(Ez kb a havi internetköltségem.) Mit kell tenned???

Regisztráld magad itt: http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=sacano1
    Valós adatokat adj meg mert oda küldik a pénzt!Ékezet nélküli kitöltéssel sikeresebb leszel.A következöket kell megadnod!
    Login: felhasználó neved
    password: jelszó
    Verify password: mégegyszer jelszó
    First name: vezetéknév
    Last name: keresztnév
    Street andress: utca,hsz...stb.
    City: városod
    Zip/postal code: irányitószámod
    State: hagyd üresen
    Province: hagyd üresen
    Country: Hungary
    E-mail: add meg
    Személyes adataid: szül.idö,iskola,nemed.
    Pipáld ki 50 dollár,ha eléred akkor küldi a pénzt.
    Referred by: ird oda hogy "sacano1" valamennyi prémium jár érte,de ha te is szervezel be új tagokat utánuk te kapsz prémiumot.Végül pipáld ki a két kockát majd a Submit-ra
    klikkelj.Néhány perc mulva kapsz 1 e-mailt hogy regisztráltak de az oldalon is megjelenik.Ott küldenek egy linket,vagy az oldalon lesz aminek segitségévellemented/Download/ a
    programot a gépedre.Kirak egy ikont az asztalra,ami egy zöld dollár lesz.Ha bármi dolgod van a neten,közben a kis manó keresi neked a zsebpénzt.Kattints a zöld dollárra,hogy
    elinduljon a program.A csekkek mindig rendszeresen jönnek mindössze 2-3 dollárt vonak le.A kismanót néha piszkálgasd mert szeret néha pihenni és olyankor nem keresi neked a jó
    zsiros dollárokat.
  • benculino
    Heló!
    Nemfeltétlen, gyűts reffeket, és abból a pénzből ami kijött vegyél még reffeket utánna meg premiumot és már dől is a pénz!
    Csak foglalkozni kell vele!

• Palinko
    hozok én is új ptct, nincs még 1 hónapos sem talán ilyenkor érdemes regelni nem mikor mindenki ismeri, én is most találtam:

buxcorp
    Az oldal jellemzői:
    - kifizetési minimum $5 standard, és prémium tagság esetén egyaránt
    - hirdetési linkek értéke standard tagok esetén $0.01 referralok utáni jutalék $0.01
    - kifizetési idő a TOS szerint azonnal
    - kifizetés AlertPay-re
  • Danny1987
    Az oldaladon 20-300 dollart irsz.Azt miért nem irod oda hogy a 300 dollar kb fél éves munka refekkel?
  • Christiansen
    alexxxxx ha szeretnél segítséget írj privit!
    (amúgy tervezek egy honlapot már a dolognak)
  • Palinko
    látom már köszi!
  • Christiansen
    sponsorship rész
    csak a nick-je látszik és hogy hány napos, meg hogy elérte-e
    már a 20-40-100 eurót
  • Palinko
    rendben :) azt hol tudom megnézni hogy ki regelt alám? gondolom látok egy kis statisztikát is róla.