Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doxadmin
ja az, hanyagolom is, amúgy még mindíg nem fizetett

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

ez az ADBUX egyre viccesebb 2 napja van rajta 3!hirdetés'

Max7
Legközelebb ezt mind 1-be!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Ha pénzrõl álmodozol:

Dream click reg
Fast Pay Click

regisztráció

egyszerû mint az 1*1 csak kattintasz és pénzt kapsz, ha nem hiszed járj utánna!regisztráció
Hali.
Most találtam egy jó kis pénzkeresõ oldalt, hasnoló az Adbux-hoz

http://bux.to/?r=yecgaa

Ha van idõd, akár napi 1-2$ is becsúszhat.
doxadmin
ajánlom

http://www.nemoclicks.com/index.php?ref=doxadmin

40cent paypal, asszem 75cent e-goldra lehet kikérni a pénzt

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
bedöglött, nem jön be az oldal. .

Amúgy kifizetett 5 centet. És ezt 1 nap alatt szedtrem össze úgyhogy lehet jönni.

http://www.devilptc.com/index.php?ref=doxadmin

nekem eddig a ranoscash jött be leginkább, regisztráljatok ti is!
Symbian
Ezért érdemes volt visszajönnöm: egy nagyon friss oldal, 2 illetve 1 centes linkekkel, itt tudtok regisztrálni!

Symbian
Ebbõl a surfbõl nem fox meggazdagodni, viszont saját weboldalad reklámozására fordíthatod az általa megkeresett kreditet! Elõnye, hogy sose áll le! Szó szerint, csak pörög akár 24/7 ben, ugyanis annak ellenére, hogy autosurf, nem limitálták a napi traffic forgalmadat:
:::CLICKEVOLUTION:::

Symbian
Ha jó autosurf érdekel, napi fél órát szörföl=napi egy dollár:Power2Surf

Symbian
Szintén 2.kategóriás - vegyesen ad centet, pontot - de sokat: fastpayclick

Symbian
Nem minden linkje egy centes (úgy hívom, második kategóriás) viszont rengeteg linket ad, napjában kétszer (reggel és este) Linkgrand

Symbian
Ismét két testvéroldal, egy centes linkekkel:

dreamclix

clixmedia

Symbian
Úgy tûnik, manapság divat a weblapok klónozása 😊 Ismét két testvéroldal, nagyon szépen lehet velük keresni, bár a websablonuk ugyanaz, de hát istenem...bátran regizzetek:

:::::::::::::::::MINUTEGOLD::::::::::::::::

:::::::::::::::::::::::::::THE GOLDEN MAIL:::::::::::::::::::::::

Symbian
Ismét néhány, egy centes testvéroldal - még az "Ads" gomb is ugyanaz, mint a DreamClix-nél 😊

CashClix

CashClic

Symbian
Kedvencem most a Ranoscash: szintén feldobálja egyben a napi linkjeit, általában 15-20 egy centes, és 10 negyed centes linket...ki lehet számolni: refek nélkül is 2X jobban keresel, mint az AdBux és a Bux esetében (fõleg ez utóbbi, ahogy észrevettem, a napi 4-5 linkjével nem erõlteti meg magát túlzottan)
Tehát RanosCash, itt tudsz regisztrálni

Symbian
Jönnek a vadonatúj, 2 centes oldalak, regisztráljatok, mert nagyon szépen lehet velük haladni:

:::NEMOCLICKS:::

:::WORDLINX:::

:::WIEW4PAY:::

Symbian
Szuper oldal: Golddownline. Nem naponta csepegtetik az egy centes linkeket, hanem van belõle fönn 4000 db, csak gyõzd kattogtatni!
25 dollár minimális kifizetés, nekem egy hét alatt megvolt!
Itt tudsz regisztrálni

Symbian
Surfjunky scam listán van, vigyázz vele, lehet, hogy valamikor fizetett, a refekben reménykedõknek semeddig sem tart egy kis Photoshop továbbképzés 😊

Symbian
Ennél jobb a WJOB, mivel ott 10.000 kredit=7 dollár, tehát 7szer jobban fizet 😊
Itt tudsz regisztrálni

Hello, mindenkinek. Van egy jó oldal a neve Surfjunky. Szerintem jó, egy oldalon már láttam csekket, úgyhogy szerintem engem is kifogfizetni, ha nem akkor majd nézek nagyot 😊. Azért szerintem érdemes kipróbálni. Az oldalon van egy link arra rákattintva egy új oldal jelenik meg. Elsõnek 0.45$-t kapsz óránként, de ez lehet növelni, egészen 0.75$-ig. Ha van kedved regelj itt!!!
Sziasztok! Összegyûjtöttem néhány oldalt, ami eddig fizetett és ingyenes a regisztráció, nem kell semmit befizetni sem. Ha érdekel itt mindrõl találsz leírást, valamint mindenféle segítséget a regisztrációval és a kifizetéssel kapcsolatban is!
http://www.netmelo.mlap.hu
FZoleee
Sziasztok!

Szeretnék egy oldalt ajánlani nektek, a neve: Dr-Surf
Ez egy autosurf oldal, a szörfölésért pontokat kapsz, amit át tudsz váltani pénzzé azonnal. 1 pont = $0.0001
Ja, és fizet!
Regisztrálni ezen a linken lehet: Dr-Surf
doxadmin
Valaki tud nekem pénzt váltani paypalre. Úgy kéne hogy moneybrookersrõl fizetnék lehetõleg mb-s számlára, és paypalre kellene a pénz. Csak 2-3$-ról lenne szó

hello
Szeretném bemutatni aki nem ismerné a CashCrawler-t.
Ez egy német cég.Csak annyit kell tenned regisztrálsz és letöltöd surfbar-t. A surfbar 7,5 percenként ad 135 pontot,egy hónapban max.350 órát mehet a baregy hónapban(14,5 nap). A bar-t felülre és alulra is lehet helyezni a monitoron.

PLUSSZ PONTOK:
HA PLUSZ pontokat akkarsz szerezni,akkor a surfbar jobb alsó sarkában 20 percenként megjelenõ "STARTSEITEN BEREITEN"-re klikkelsz és bejentkezel kapsz 65 pontot pluszba!
De lehet növelni a pontokat úgyis,hogy: bejelentkezel-->bal oldalon megkeresed a "DATEN ándern"-t--->lefele görgözöl és keress olyat hogy Startseitenvergütung: ée azt állitsd max.2Popups(65punkte)--->menny a lap aljára és DATEN ándern-re!!!iyenkor kb:5 percenként megjelenik 2 ablak nem kell vele semmit se csinálod megjelenik-bezárod!

Én pont egy hónapja csinálom és tegnap váltotta át a 175500pontomat 4,33 EURO-ra!reffek nélkül!!!
Minimum kif.:18 euro paypal-ra ( 3 hónap alatt megvan reffek nélkül 18 euro)

Sok sikert!!!és sok pénz keresést!!!

A prizee-n én (is) magam alá regeltem 2x.
Soultrain
A prizee-en úgy tom h lehet 3 regisztrációnk 1 IP-rõl.Úgy is lehet h magam alá regizek még 2x? Kösz!

bakker Sole, nem írtad ki, hogy bux, én meg úgy kerestem rá...
elnézést, én is Sole alatt vagyok, ha kell, töröljétek az elõzõ hozzászólásomat.
Symbian
Ez a kérdés mégegyszer, rövidebben: ti hogy hirdettek a szájtokon? Betettem a reflinkjeimet néhány rotátorba, lezabálta a kreditet (pl. a WJob-on) 2300 hits (találat) jött, de nem jelzi, hogy a reflinkem jelent meg!

Symbian
Bizony, ma kezdték teríteni, már délelõtt regeltem...gondolom, Mr.Awesome újabb "gyermeke"...

Sziasztok! Egy nagyon új oldalt szeretnék bemutatni! Egy az egyben ugyanaz, mint az AdBux! Mondjuk úgy, hogy az AdBux testvére!!! És minden tulajdonság igaz rá mint az adbuxra! Még a kinézet is ugyanaz!!!

Regeljetek ITT

Origin ID: sole2k9

doxadmin
ja erre még annyit hogy ezzel az e-goldot is meg gyanusították. Indokkal vagy sem nem tudom, de az volt hogy pénzmosóként mûködik. . .

Aki egy kis sikerre és pénzre tesz szert a neten keresztül azokra rászállnak. Persze itt nagy a csábítás hogy havi 10 000$ vagy épp egy 0vál többet keres. .

doxadmin
figy engem nem érdekel hogy kinek a pénze, csak fizessék ki, és ne öljenek meg érte. A többi már az õ dolguk. . .

Attól függetlenül szerintem jó játék, sok hely van benne, kaszinótól a sztriptízbárig minden. Grafika gyenge. De amúgy lehet vele keresni.

278L$=1 usd, ez a minimum váltása, de ezt pár óra alatt meg lehet keresni. Pl délelõtt voltam egy kszinóban egyik gépbe bedobtam 10L$-és 80at adott vissza. . . Bár volt hogy ruletten fölvittem 800L$ ra a kis 50-60L$omat és elvesztettem mindent xD

Palinko
ja támadták is ezt a pénzes dolgot... a maffia itt mossa tisztára 😊 indokkal...
doxadmin
Bocs, más link. Elnézést.

Second Life - ITT regisztrálj

Ez már jó. Bocs mégegyszer

doxadmin
Sziazstok. Egy új nagyszerû lehetõséget szeretnék megosztani veletek.

Gondolom mindenki hallott már valamilyen formában a Second Life nevû online játékról. Nos ezzel pénzt is lehet keresni. 4 napja vagyok tag, az elsõ 3 nap elment a világ fölfedezésével, rengeteg nagyszerû hely van, ja és a mozgás megismerésével. Kb 2 napja kezdtem el dolgozni benne. Több féle munka van amivel lehet keresni egy kisebb alaptõkét, ami már segíti az elindulást.

A játéknak saját pénze van aminek a neve Linden dollár, röviden csak L$.
Lehet venni L$-t valós pénzért, de lehet keresni is, és átváltani rendes pénzre. 287L$ =1$ ezt gyorsan meg lehet keresni, rengeteg kaszinó, rulett, nyerõgépek, black Jack (kedvencem) áll rendelkezésre. Kb 50L$ bõl már el lehet indulni több pénz reményében.

Akit érdekel az regisztrálhat.

Second Life

Ha kérdésetek van írjatok.

Adventure11 nél nem tudjátok, hogy mennyi idõ mire jóváhagyják a nyereményt?

Symbian
Compactmails-nál aládreggeltem = egy darab clicket, levelet nem ad = ez az oldal mi a kecskef.s? 😊

Symbian
2 hónapja regiztem a Mobilpont-ra 3 hete néztem akkor 85 Ft-om volt - szerintem egyértelmûen itt is a refekbõl lehet normálisan pénzt gyûjteni. És lehetõleg ne legyen napokra kinyomva a teló, mert ha az sms érvényességed pl csak 24 órára van állítva, simán visszapattan kézbesítetlenül...

Symbian
Ez a holland PTC a GAVELINKS kib.ott jó! Tegnap késõ este feldobáltak még 17 db 1 centes linket, egy nap alatt közel 1 euronál vagyok😊

Symbian
Meg tudná valaki mondani, hogy is mûködnek pontosan ezek a rotator-siteok? Ezer éve vagyok a HitShark nevû oldalon, néha elindítom az autosurföt, van kb 2600 creditem, ezt reklámozásra tudom használni? (reflinkjeimet teszem be a rotátorba?) Hol lehet errõl bõvebben olvasni (lehetõleg magyarul) sajna ehhez láma vok, pedig ebben volna a zseton!
Ime a czég: ::::::::::HitShark:::::::::

doxadmin
ja, és másfél éve vagyok tag, és eddíg csak 1 sms-t kaptam. Írtam nekik hogy ez mégis hogy van? Azt válaszolták hogy ki kell építeni egy nagy hálózatot és akkor lehet vele keresni. Ja jó kösz, ezzel sokat nem segítettek.

Symbian
Egy holland 1 centes PTC oldal, elég jónak tûnik:

GAVELINKS

Symbian
Két új "szerzemény" érdemes kipróbálni:
:::::LINATO:::::
::::SMARTCLICK::::

A smartclick a linato kisöccse lehet, ugyanis admin@linato levélben jött a smartclick confirmation link 😊)

Symbian
Paypalra is fizet, a payout résznél "Payment Type:
Payment Number/Email: " szerepel, bármikor megváltoztathatod.
Szombattól péntekig 3400 db 1 centes link volt fenn, sajna kedddtõl már nem sok idõm volt, ha jobban igyexem (kb 6 napig van nyitva új membernél a "kapu") akkor simán kikérhettem volna a 25 dolcsit.

Symbian, Golddownline fizet PayPal-re?

Symbian
:::GOLDDOWNLINE:::

PTC oldal, minimum payout 25 dolcsi, kapásból 3400 db 1 centes klikket ad...a dolog szépséghibája, hogy 6 nap alatt 1560 db-ig jutottam (15,6 USD) azóta "no ads available"

450 klikk/nap és 25 dolcsi (pl munkahelyrõl netezve összejön hamar)