Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
regisztráció
egyszerû mint az 1*1 csak kattintasz és pénzt kapsz, ha nem hiszed járj utánna!regisztráció
Most találtam egy jó kis pénzkeresõ oldalt, hasnoló az Adbux-hoz
http://bux.to/?r=yecgaa
Ha van idõd, akár napi 1-2$ is becsúszhat.
http://www.nemoclicks.com/index.php?ref=doxadmin
40cent paypal, asszem 75cent e-goldra lehet kikérni a pénzt
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Amúgy kifizetett 5 centet. És ezt 1 nap alatt szedtrem össze úgyhogy lehet jönni.
http://www.devilptc.com/index.php?ref=doxadmin
:::CLICKEVOLUTION:::
:::::::::::::::::MINUTEGOLD::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::THE GOLDEN MAIL:::::::::::::::::::::::
Tehát RanosCash, itt tudsz regisztrálni
:::NEMOCLICKS:::
:::WORDLINX:::
:::WIEW4PAY:::
25 dollár minimális kifizetés, nekem egy hét alatt megvolt!
Itt tudsz regisztrálni
Itt tudsz regisztrálni
http://www.netmelo.mlap.hu
Szeretnék egy oldalt ajánlani nektek, a neve: Dr-Surf
Ez egy autosurf oldal, a szörfölésért pontokat kapsz, amit át tudsz váltani pénzzé azonnal. 1 pont = $0.0001
Ja, és fizet!
Regisztrálni ezen a linken lehet: Dr-Surf
Szeretném bemutatni aki nem ismerné a CashCrawler-t.
Ez egy német cég.Csak annyit kell tenned regisztrálsz és letöltöd surfbar-t. A surfbar 7,5 percenként ad 135 pontot,egy hónapban max.350 órát mehet a baregy hónapban(14,5 nap). A bar-t felülre és alulra is lehet helyezni a monitoron.
PLUSSZ PONTOK:
HA PLUSZ pontokat akkarsz szerezni,akkor a surfbar jobb alsó sarkában 20 percenként megjelenõ "STARTSEITEN BEREITEN"-re klikkelsz és bejentkezel kapsz 65 pontot pluszba!
De lehet növelni a pontokat úgyis,hogy: bejelentkezel-->bal oldalon megkeresed a "DATEN ándern"-t--->lefele görgözöl és keress olyat hogy Startseitenvergütung: ée azt állitsd max.2Popups(65punkte)--->menny a lap aljára és DATEN ándern-re!!!iyenkor kb:5 percenként megjelenik 2 ablak nem kell vele semmit se csinálod megjelenik-bezárod!
Én pont egy hónapja csinálom és tegnap váltotta át a 175500pontomat 4,33 EURO-ra!reffek nélkül!!!
Minimum kif.:18 euro paypal-ra ( 3 hónap alatt megvan reffek nélkül 18 euro)
Sok sikert!!!és sok pénz keresést!!!
elnézést, én is Sole alatt vagyok, ha kell, töröljétek az elõzõ hozzászólásomat.
Regeljetek ITT
Origin ID: sole2k9
Aki egy kis sikerre és pénzre tesz szert a neten keresztül azokra rászállnak. Persze itt nagy a csábítás hogy havi 10 000$ vagy épp egy 0vál többet keres. .
Attól függetlenül szerintem jó játék, sok hely van benne, kaszinótól a sztriptízbárig minden. Grafika gyenge. De amúgy lehet vele keresni.
278L$=1 usd, ez a minimum váltása, de ezt pár óra alatt meg lehet keresni. Pl délelõtt voltam egy kszinóban egyik gépbe bedobtam 10L$-és 80at adott vissza. . . Bár volt hogy ruletten fölvittem 800L$ ra a kis 50-60L$omat és elvesztettem mindent xD
Gondolom mindenki hallott már valamilyen formában a Second Life nevû online játékról. Nos ezzel pénzt is lehet keresni. 4 napja vagyok tag, az elsõ 3 nap elment a világ fölfedezésével, rengeteg nagyszerû hely van, ja és a mozgás megismerésével. Kb 2 napja kezdtem el dolgozni benne. Több féle munka van amivel lehet keresni egy kisebb alaptõkét, ami már segíti az elindulást.
A játéknak saját pénze van aminek a neve Linden dollár, röviden csak L$.
Lehet venni L$-t valós pénzért, de lehet keresni is, és átváltani rendes pénzre. 287L$ =1$ ezt gyorsan meg lehet keresni, rengeteg kaszinó, rulett, nyerõgépek, black Jack (kedvencem) áll rendelkezésre. Kb 50L$ bõl már el lehet indulni több pénz reményében.
Akit érdekel az regisztrálhat.
Second Life
Ha kérdésetek van írjatok.
Ime a czég: ::::::::::HitShark:::::::::
:::::LINATO:::::
::::SMARTCLICK::::
A smartclick a linato kisöccse lehet, ugyanis admin@linato levélben jött a smartclick confirmation link 😊)
Payment Number/Email: " szerepel, bármikor megváltoztathatod.
Szombattól péntekig 3400 db 1 centes link volt fenn, sajna kedddtõl már nem sok idõm volt, ha jobban igyexem (kb 6 napig van nyitva új membernél a "kapu") akkor simán kikérhettem volna a 25 dolcsit.
PTC oldal, minimum payout 25 dolcsi, kapásból 3400 db 1 centes klikket ad...a dolog szépséghibája, hogy 6 nap alatt 1560 db-ig jutottam (15,6 USD) azóta "no ads available"
450 klikk/nap és 25 dolcsi (pl munkahelyrõl netezve összejön hamar)