Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mondod!

Palinko
pakolj!!!!
akkor megbukik,ki nem szarja le <#bdead>

dragon11
Szerintem is megfog bukni, nem lesznek minden nap több mint 200linket végig kattintani >< ha az egyiknek már jó, beadja az unalmast, kapja a zsét, mert annál a PTC-nél õ van fölül, akkor minek is clikkelne tehát ><

Palinko
és akinek már ez megy nem fog beszállni hülyeség ez a csapat a klikkelésre meg fog bukni
dragon11
Jaja, de én egyszerre 10ablakot fogok futtatni?Ne gondold...

te milyen 250 percekrõl beszélsz <#nevetes1><#nevetes2>
arról nem tudsz hogy 1x-re többet is meg tudsz nézni?Mint én pl. 1ik oldalon buxot nézegetem a másikon meg eurovisitset.Feleannyi idõ alatt megvan

dragon11
Azért beletette a refererjét, hátha regel alá lol ^^ de kattolok képzeld 😄 DE NEM FOGOK 10OLDALT VÉGIG KATTOLNI, MERT EGY OLDAL 25PERC AKKOR 250PERCET FOGOK ERRE SZÁNNI?na nem😊

mér te nem kattolsz mindennap? (erre a válasz gondolom igen lenne)
akkor meg? <#idiota>

egyébként ki van benne ebben a dologban?
aki benne van dobjon MSN-t.
enyim:[email protected]

ez
ez
ez
fizetnek
tuti van még de én ezeken tolom

pTk
Van akinek ezek közül bármelyik is fizetett már? (most nem reklámszöveget kérnék hogy ismerõsöm ismerõsének ismerõse már kapott pénzt, hanem hogy te.)

dragon11
1hétig nem unnád, de a többi sok napban mindenki ráunna, mert minden nap kéne kattolni

dragon11
Nah Igaz..egy oldalt 15-20 perc alatt bõven lenyomsz, de mikor majd az össz. 10re minden nap kattolni kell, megfogod unni hidd el 😞 ezért sz** az egész >< piramis játék...

<#guluszem1>.. figyelj.. jólvan most te azt mondod ez unalmas.beteszel egy kis zenét és laza 15-20 perc alatt le lehet kattintani az oldalakat.És sztem nem is unalmas ;-)
Hadd számoljak egy picit: a PTC-k többsége 1 kattintásra 1 centet fizet.
~10*1=10 cent / nap De nekünk van 9 reffünk.HOPPÁ!
~10*1+9*10=1 $ / nap Na jó ez ~240 Ft naponta,de mint pl. én szeretnék egy MMO-ra költeni,és sztem nem én vagyok az egyedüli és sztem jobb igy pénzt szerezni és azt rákölteni,mint hogy a 'saját' pénzem költsem rá.

dragon11
Végülis igen, de ez baromi sok idõ nem?!?!?!?!bazze naponta 10oldalt látogatni, és clikkelgetni nem?!?!?!?

<#taps>én azt mondanám erre hogy felõlem oké,csak egy példát hadd mondjak.
Teszem azt (akkor kb 10-en összejönnénk) választanánk egy PTC-t és 1 embernek lesz 9 reff-je.Majd egy másik ember is választ egy oldalt ahova a többi 9 ember is beregel neki.Igy szerintem mindenki jól járna és jól keresnénk is <#eljen><#email><#awink><#awink>

dragon11
Jó ötlet, viszont ez egy piramis játék, ahogy peetboy is említette, egy ember tudna alád regelni, s itt is az nyerne, aki legfölül lenne...

Mint Palinko is mondta, beadná a legfölül, meg kicsit alatta levõ emberek az unalmast, és csak mi kattolnánk....EZ EGY PIRAMIS JÁTÉK...😞

Peetboy
Az Ads Onlyt már abba is hagytam,mert az is olyan mint a Superbux, egy átverés az egész. Ugyanazok csinálják sztem akik a Superbux-ot.
Mit tudtok a Superbuxról mire lehet fordítani a pénzt? Mert a pénzt nem lehet kikérni az biztos. Úgy tudom ajándékokra lehet forditani.Milyen ajándékokra?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Igen jó ötlet. Tehát összefognánk és alkotnánk egy csapatot.
Hogyan kapna mindenki belõle pénzt?
Én úgy értelmezem ezt, hogy egy valaki elkezdené és utána aki alatta van, az alá megint valaki regelne, és így tovább. De akkor mindenki alatt csak 1 ember lenne.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Palinko
ötlet jó megvalósítani nem megy mert aki szervez maga alá "külsõ" refeket 1 idõ után beadja az unalmast,mert minek kattoljon õ 9 ember oldalán ha neki ingyen kattolnak a sok külsõ refek. meg 100 ember esetén 99 oldal minden oldalon 10 link az már majd ezer klikk naponta
Hello mindenkinek!

Sokat írtatok az EUROVISITS-rõl,na én kikértem 13€urót PayPal-ra.Egyenlõre nem érkezett meg!Természetesen írok ha megérkezik...!

Amúgy,sokan hülyeségnek tartják ezt a PTC és ehez hasonló dolgokat,de szerintem ha ilyen sokan csinálják(többek között én is)nem lehet az!
A kérdés amirõl kikérném a véleményeteket az:hogyan karcolhatnánk le a részünket ebbõl az egészbõl mi MAGYAROK?!
Hiszen mindenki tudja hogy itt is,mint mindehol az kaszál a legtöbbet aki legfölül van!Hiába szedünk össze 10-20 vagy több referált magunk után,abból ugyis csak kb. a fele lesz aktív!
Én azt mondom,fogjunk össze!
Hogy mire gondolok?Tételezzük fel összefogunk tizen,mindenki választ egy PTC oldalt és a többi kilenc be-referál alá és így tovább!
Megalkotnánk a saját szabályainkat,amit megdumálhatnánk pl. MSN-en.Így ugyanannyit klikkelgetnénk,de egy oldalról biztosan jönne a zsé!Persze ugyan úgy gyüjthetnénk a referálokat ahogy eddig,de közössen elérhetnénk egy alapot amire építhetnénk!Persze lehet hogy hülyeség és fikázni fogtok,de ez csak egy ötlet volt!
dragon11
Jah, most eurovisits,et csinálom, meg bux.to-t ;-)

FZoleee
Benne van a nevében... Ads Only (Csak hirdetésre) 😛
dragon11
AdsOnly már valakit kifizetett?😊

te félre értettél! a paypal ugye a ptc-k körébõl kifog vonulni rövid idõn belül... viszont különbözõ emberkékkel te a egoldot is eltod cserélni paypalra igaz veszteséggel!
dragon11
LOL én paypal-re csinálom, sztem meg fog menni....paypal-em van -.-' de akkor majd mikor kifizetem, akkor nem paypel-re fogom kérni...a bux.to-n lehet ilyet?😊

Igy van ... ez alertpayre és egoldra fizet! Mint ahogyan az összes többi bux is hamarosan.. ugyanis a paypal tiltja a ptcket akár a moneybookers.... szal ha vki a buxokat a paypalért csinálta akkor annak a buxos karrierje véget is ért! De egold az még sztem jó is eddig is ezt használtuk ptckre szoval....
dragon11
Bocs a 3hsz-ért, de itt nem lehet paypal-re lekérni?

dragon11
Jaa te már megadtad a te regedet, akkor regelek alád -.-'

dragon11
OK.regelek rá thx.Ugye még nem késõ?😊)

Mivel még új ezért nem... viszont ha lesz berakom csak addigra nehogy ne tudjatok magatoknak reffet szerezni mint ahogy most a bux.to-nál sem lehet!
dragon11
Tudsz fizetési bizonylatot adni?amennyiben nem, nem fogjuk erre pocsékolni idõnket, sorry!😞 már én is rábaxtam 1x!!

,,kéretik befejezni azokat a reklámokat amelyeket hírdették, az újak úgyis visszaolvasnak tehát felesleges reklámozni orba szájba! továbbá mostantól olyan reklámokat tegyetek be amit tudtok kifizetési bizonylattal bizonyítani hogy fizetõsek!"

Hali!
Én tudok eggyet ajánlani most! Napi 12 cent meg van reffek nélkül viszont ez egy eléggé igényes letisztult designu ÚJ BUX!!!
Érdemes regelni ugy gondolom mert ebbe a buxban latszik hogy az adminja nem sajnálta a pénzt belõle ezért gondolom fizetni is óhajt!
Aki gondolja az próbálja ki sztem nem bánja meg!
Regisztráció
dragon11
Valaki akkor adna egy olyan jó oldalt, ami kifizet?Jól jövedelmez, sok link!(Értem ez alatt mondjuk 3cent/link és legyen sok link, van 2cent/sok link 1cent/még több link😊 ) a lényeg: fizessen, sok link, adjon is.

dragon11
Akkor hagyjam is ezt az adsonly-t?dejó -.-

Egy oldal akkor fizet,ha a cashoutnál ilyes mit ír ki:Click To Cashout via Paypal vagy valami ehez hasonló.De gyorsan hozzá teszem,hogy nem 100-as hohy ki is fizet....

Hát jelenleg patt helyzet van a ptc-knél ,mert a paypal zárolta az összes ptc-s számlákat.

dragon11
De Olyan nincs mondjuk, hogy az az oldal(én is azon vok!!) tehát mondjuk csak a 10$nál jön ki az, hogy levedd?Vagy kikéne jönni elvileg rögtön?HA sz** az oldal, adj egy olyat pls ami mondjuk linkenként 2-3centet ad(ha 1a az se baj, de támogassanak is xD) és kifizet!!!garantáltan.THX.

#6492:Vannak autoklikkerek,de nem ajánlott használni,mert most már kizárhatnak ha használod vagy levonnak zsét a balancodról.

#6493: Donate:adományozni.Azaz adományozni lehet az oldalt ergo->nem fizet.

dragon11
Ez a Clix4Coins jó?😊

csupán annyit kérdeznék,hogy a fizetõs oldalakon,10$-nál megjelenik egy gomb amivel kérhetem a pénzt? Azért irtam 10$-t mert annyi áll.,és az AdsOnly oldalon csak annyi van hogy pénz reklámmá konvertálása + Donate.Kikérni nem tudom.

dragon11
Van olyan progi, ami megnyitná, megvárná a 30mp-t, megvárná a zöld csíkot->kilépne->menne a következõ linkre?Fontos volna mert nem mindig van idõm...Thx!

How do I get paid?
Superbux.info is only FOR convert in ads, not for convert in cash

When do I get paid?
Never, Superbux.info is only FOR convert in ads, not for convert in cash.

remélem ennyiböl megérted,hogy ott nem lehet pénzt szerezni.jó is lenne naponta 5$ <#crazya>

Superbix-ban hpl kell a pénzt PayPal-ra utalni?
Max7
kéretik befejezni a forum chat szerû használatát! 1 hózzászólásban is lehet válaszolni a kérdésekre! Továbbá kéretik befejezni azokat a reklámokat amelyeket hírdették, az újak úgyis visszaolvasnak tehát felesleges reklámozni orba szájba! továbbá mostantól olyan reklámokat tegyetek be amit tudtok kifizetési bizonylattal bizonyítani hogy fizetõsek! MINDEN FENT LEÍRTAK ELLEN VÉTETT HOZZÁSZÓLÁST TÖRLÖK

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

dragon11
Annak a lapnak egy baja van, nagyon lassú..😞

dragon11
Egyik az adsOnly 3cent/link, nah még kéne úgy 2oldal, amin kattingatnék, mert hosszútávon akarom ezt..😊 jah olyan, amin min 2cent/link és van több mint 50😊

+Ehhez esetleg egy progit, beállítom, bezárja a linket, nyitja a következõt és szépen megy így a 3 oldalon.valaki tud ilyet?(Ha nem, nem baj, csak kell 2 olyan jó oldal..)Thx a lot

dragon11
Köszönöm szépen, és neked is peetboy.Ment pm.😊

mondom nem volt beirva nekem kellett beirni <#idiota>