15995
11074353081353622639.jpg
  • shark11
    Engem az érdekelne, hogy itt mindegyik azért fizet, ha valamelyik tag regisztrál egy ilyen jamba.hu szerű kibaszott drága helyre??
  • rozsi83
    http://e-mailpenzkereses.hupont.hu/
  • LSSAHlavina
    Te magyar vagy? :)

Jó ötlet, csak

1) Nagy látogatottságú weblap kell hozzá, aminek ütős tartalma kell, hogy legyen. Ez a nehéz rész, mert ha van ilyened, bármilyen reklámot tehetsz rá...

2) Ezt a widgetet a látogatók kilövik egyből, és inkább nem nézik meg a honlapod, megkeresik a neten máshol, amit meg akartak nézni, ahol nincs rajta a widget, amit teljesíteni kell.
  • fergusonpapa
    bocs fogalmazásértlényeg hogy kérdés van szoljatok válaszolok,ugy egyszerübb
  • fergusonpapa
    sziasztok rég irtam ide,sok dolgom volt...na találtam valamit mivel igencsakszép pénzt leeht keresni...

megporbálom ellmagyarázni...

az oldal hirdetéseket árusit ugye...deitt msámodszerrel...van jópár oldal-cég aholacél a regisztrácio...letölteni valami ingyenes fost vagy iq test vagy nyereményjáték stb..lényeg h ezeknek oldalknaklátogatotkel szerezni...ezért megbiznak egy ilyen CPA oldalt ami azt jelenti h teljesitésért fizetnek..kérdezitek magatokba..ahh regisztráljak miden szarságra..nem nem kel,mert más regsiztrál helyeted!Az oldal "eljesitésekután" kap mondjuk 2 dolárt..amegbizotolte eböl 1et...igy mindketen jol jártok!fizet nagyon urva összegeket..van chat észe oldalon ahol ha valaki belép kiirja menyitkereset...napi vagy havi szinten bemásolok párat...

1.LifeSucks has earned $17.13 so far today with 14 leads and 156 clicks.
    2.Daniel G has earned $320.42 so far today with 188 leads and 3,040 clicks.

..és enél durvábbak is vannak..1.az átlag...2.már közép haladó.. a szöveg azt takarja h pl elsönél 154 kezdte el csinálni eböl14 teljesitete...nem rosszak az arányok!

na de hogyan müködik??egyszerü...csinálj 1 widgetet..egy felugro abalkot magyarul..szépen beállitod..aztán elhelyzed az oldalad kodjában.ha nincs hazsnálhatsz ingyenest stb..kezdésnek jo párnap után lesz pénzed domainra stb (énis igy kezdtem)

és a célja az hogy adig nem engedi tovább alátogatot amig nemteljesiti..és ha olyan van ami kelneki lásd (hack,crack letöltés stb)

akor megcsinálja,enyit megér neki 1perc és tekapok apénzt..hirdetésektölfüg menyiit,legkisebb,az tejesitésenként 50cent legtöbb 40dolcsi

szal belegondolsz h rágyözöd pár ismidet h megcsinálja...de ne feltünöen mert banolnak inkább érdemesebb joban agyalni,adok 1 tippet a youtube jo reklám!:)

és megis van akis szepénz..minimál kikérés 50dolcsi..jelenlegi legtöbb(mindig feljebb viszik)3000dollár,anyiradurva pénzt kaszál az átlag h amcsiknak adozni iskel utána..::D
    KOMOLYAN!

na ez nemparasztvakitás,kikel probálni ,linkelhetek forumot stb menyien irnak rola,egyszerüen nem szükéges hozá tudás csak leleményeség

engem 2xfizetek ki paypalre -4 nap után 56-és 120 dolcsi!

bocs az irásért este van...

hja és miért segitek??1.joszándék..ketö tudom h biztos pénz keresésilehetöség ha van emebrnek gogyija és ezt kihazsnálnám migmegnemelöznek és nyomok egy referal linket!

REGISZTRÁCIO 50-100 DOLAR NAPONTA =)
  • Klub
    Aha hát majd látjuk mi lesz a vége.
  • doxadmin
    Ha számodra a nem fizető oldalak a legjobbak, akkor ezzel az erővel nekem is áttolhatnád a pénzed. Ugyan ott lennél mint most.

Ismerősöd is elég nagy díszpéldány lehet.
  • shark11
    Az "ismerősöd"-et tényleg ismered vagy csak azért mondod, hogy az ismerősöd, mert így könnyebb elhitetni magaddal, hogy az-az oldal fizet, és őszintén nem értem, hogy miért kérdezel minket, hogy mi a véleményünk az oldalról, ha így is úgy is elkezded bármit is mondunk.
  • Klub
    Hát ja főleg a legjobb oldalakkal.XDXDXD
  • doxadmin
    "Nagy az Isten állatkertje" - erre már én is rájöttem, de napról napra bővül én mondom.
  • acsati
  • Klub
    Hát na jah.
  • DRFlame
    Na jó be kell írnom hogy az előző kommentem kamu, mert még a végén holtan találnak meg a géped előtt.
  • DRFlame
    Van egy neked való oldalam:
    http://www.getonmyhorse.com/
    Ha végigmegy a zene, beírhatod a számlaszámodat, és kapsz 1000 dollárt (mimást).
    De nem nagyon hagyhatod ott a gépedet, mert feljöhet egy ablak ahova be kell írni, hogy mennyi az idő (3 perced van rá minden alkalommal). Ha nem írod be, akkor újrakezdi.
    De nagyon hosszú ám, türelmesnek kell lenni. Viszont 1000$-ért megéri.
    Nekem van bizonylatom is. Egy próbát szerintem megér.
  • Klub
    Ott is fizetnek, csak soká küldik ki, és csak upregelve.
  • DRFlame
    Haverod átbasz. Én mint idegen megmondom, hogy a haverod átbasz. És utána kiderül hogy a haverod átbasz (mint ahogy annál a csodabuxnál is rájöttél már talán).
    És ezek után a haverod a jobb ember, mert "ő legalább hisz benne"?
  • Klub
    hát azért nem gondolj bele ők legalább hisznek benne és megpróbálják.
  • DRFlame
    Hát ha az ismerősöd azt mondja, akkor ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    elég gáz ismerőseid vannak
  • Klub
    De az ismerősöm azt mondja hogy nem kamu bizonylat van rá és tud is mutatni.
  • DRFlame
    Na most erre mit vársz?
    Mindenki azt fogja mondani, hogy kamu. Te meg úgyis elkezded.
  • Klub
    http://cashmails.org
    Erről tud e valaki valamit?
  • Klub
    Igen mert kitörölte az összes hozzászólásokat azért.
  • HuNiKiA
    http://online-vallalkozas.com/
  • nicoll
    Sziasztok! FIzető oldalak!

http://penzkereses-nicoll.blogspot.com/

Felhívnám a figyelmet a gagabuxra! Hamar ellehet érni a 2$ vele , reffek nélkül is!

Szintén rajt az oldalamon
  • HuNiKiA
    tiszta lappal? :))
  • Klub
    Hát nem, hát igen nem kell előre inni, bár most újranyitották a fórumát, tiszta lappal.
  • DRPCDoki
    Vass alregje.
  • doxadmin
    Inkább gyertek pókerezni! Erről már kép is van, hogy biztosan fizet :P

• doxadmin
    Szerintem még ne igyál előre a maci bőrére. Majd ha megjött a pénz, akkor örülhetsz, addig meg mondj el pár imát...
  • Klub
    Hát az jó ha hiszel nekem, és a pénz is meg fog jönni a paypalra csak idő kell neki nem megy minden olyan könnyen és gyorsan, mivel nem azonali.
  • DRFlame
    Eddig én elhiszem a sztoridat. Akkor nem hinném el, ha azt mondtad volna hogy megjött a pénz.
    Így most azt gondolom, hogy igazat mondasz, csak nagyon buta vagy, mert azt hiszed, hogy azt a pénzt meg is fogod kapni.
    Nem a Vass Gábor vagy véletlenül egy új névvel?
  • LSSAHlavina
    Nos ígéretemhez híven feltettem a honlapomra a régi csekkeket is, most azzal kezdődik, a lap alján pedig a mostani rendszerből látható 1-2 kifizu. Talán még a banki kivonatom is megvan a devizaszámláról, ahová beváltottam a csekkeket, Mátészalkán csak egy bank csinálta meg anno ezt! :) Akkor még ott laktam. Majd megkeresem és berakom.

Ismételten hangsúlyozom, hogy igen kevés pénzről van szó, de reális, mellékes kis jövedelem, ami viszont kiszámíthatóan működik, ingyen van, Nem kell robot módjára kattolni minden nap, és bárki bármikor elkezdheti. Nem kell befizetni semmit, és a kifizetés is azonnali, na és megérkezik. :)

klikk
  • Klub
    Na ja és legalább elhinnétek, hogy nem hazudok, és jönnétek beregelve.
  • DRFlame
    Az lenne a legjobb, ha legközelebb csak akkor írnál, amikor megérkezett. Jót tenne a topicnak.
  • doxadmin
    Majd nyomj egy képet pls, ha számládon a pénz.
  • Klub
    Hát olyan 22 nap alatt csináltam és még jóhogy csak úton van, mivel 13:05-kor kértem ki.
  • DRFlame
    Mennyi idő alatt szedted össze?
    És már rajta van a számládon, vagy csak kikérted és úton van?
  • Klub
    igen hát mi mást?
  • DRFlame
    dollárt?
  • nicoll
    Sziasztok! FIzető oldalak!

http://penzkereses-nicoll.blogspot.com/

És felhívnám a figyelmet a gagabuxra! Hamar ellehet érni a 2$ vele , reffek nélkül is!

Szintén rajt az oldalamon!