15880
11074353081353622639.jpg
 • Sagrin
  #15880
  Azt javaslom, hogy működjön együtt ezzel a kereskedelmi céggel https://www.ratingfx.com/instaforex Már jó ideje dolgozom. Ez egy megbízható platform, amely széles választékot nyújt a kezdő és a tapasztalt kereskedők számára.
 • Spare5hun
  #15879
  Pont ez az a része, amihez kutatni kell. Olyan dolgot keresni ami pl alin menő, de itthon nem ismert, vagy nem tudják hogy kell rá keresni. Vagy megveszel valamit onnan, arról csinálsz egy bemutatót és külföldi célzással teszed fel, mert végülis mindegy honnan veszik meg és a külföldi nagyobb piac.
  Mérni úgy tudod, ha valamilyen linkrövidítős linkkel teszed fel és akkor tudod honnan mennyien jöttek. A forgalom és az arányok pedig nyilván attól függnek hogy mi maga a termék és hova került fel, milyen mellé a tartalom.
 • Palinko
  #15878
  Hogy milyen forgalmat sikerült elérni ilyen reklámozással? Milyen a látogató/vásárló arány? Pontosan hogy működik mert ha akrámit feltöltök pinterestre gondolom nem fogják a linket nézni stb.
 • Spare5hun
  #15877
  Mire vagy kíváncsi?
 • Palinko
  #15876
  Mesélj a tapasztalatokról kíváncsi vagyok
 • Spare5hun
  #15875
  Ott a pinterest, felraksz egy jó képet valamiről és ezt adod meg linknek. Ott azért van forgalom. De itthon is működhet, sok boltnak van ilyenje és lehet csatlakozni fórumokhoz vagy cikkek alá írni.
 • Palinko
  #15874
  Igen azt is tudom, de az még szarabb, ki a fene tud azokra akkora forgalmat generálni? Én pl a pólót hiába tettem ki az 5300-as twitteremnek a lófasz nem vett, igaz főleg ilyen follow exchange fiókok de gondolom nem lehet mind bot mert 3000-ret már kiírtottak talán csak azok voltak. Szóval ilyen forgalmakat generálni tapasztalat nélkül csak hiú remény. Legtöbbünk refferalnak az oldalakra alig tud szerezni 1-2 embert, nem hogy százak, ezrek vásároljanak majd a linkeinken körösztül ez is úgy működne ha lenne valami jól menő youtube csatornánk és akkor sunyin becsúsztatni, hogy most tesztelünk 10 grafikus kártyát és akkor ezeken a linekeken tudjátok megvenni.
 • Spare5hun
  #15873
  Ali / amazon / ebayesnél nem csak a dropshipping van, hanem az affiliate linkek is. Így "csak" olyan tartalmat kell generálni, ami sok látogatót hoz, amiből megveszi valaki. Nem kell a küldéssel, reklamációval bajlódni, csak az eladások után jön pénz. Ilyen affiliate cucc pedig több itthon webshopnál is van, így lehet olyat találni, amiben jobban otthon vagy.
 • Palinko
  #15872
  Igazából tényleg egyszerű fellőni a dolgot itt van az én próbám példának kedvéért ez azért jó mert idáig nincs kockázat és elég szépet fizet már 1 póló eladása is, de a kockázat ott van hogy ha most megkérnénk valami instást hogy posztolja valóban vennének emberek? Mert nála működött de már biztos kitapasztalta hogy kiket érdemes megkérni, ha így most random választanánk valakit akiről gondoljuk hogy jó 20-30$-t kiadnánk és lehet 0 vétel lene, de még 2 vagy 3 sem lenne profitban minimum 4 vétel kéne hogy keressünk egy kicsit. Nem tudom felmérni a kockázatot de nagyon bután érezném magam ha valakinek fizetnék és semmi nem lenne belőle, ezért lenne jó ha működne rendesen a topic tudnánk egymásnak segíteni, de inkább az volt jellemző hogy spamelésre használták kb az emberek, vagy ha talált valaki valami jót titkolta mi az pontosan nehogy neki kevesebb munka jusson, de azért voltak jó arcok is mint Spare5 stb de belőlük kéne több meg akinek van tapasztalata mert a videó ha ad is ötletet nem vagyok benne biztos hogy megéri elkölteni a reklámozásra így 0 tapasztalattal ilyen téren. Lehet hogy a covid időszak nem a vicces pólók vásárlásáról szól pl.

  Vagy valami olyasmi konstrukciót hogy nézd elkapod a bevétel felét ha tőled jönnek a vásárlók, google lekövetheti hogy honnan jöttek, aztán ha ebbe belemegy többet is kereshet mint 20-30, de akkor el kéne pl 8-9 pólót is adnia, ami még mindig nem valami nagy mennyiség ugye. Aztán már legközelebb látnánk hogy ilyen csatornától kb ennyi eladást számíthatunk, a következőnek már inkább kifizetjük a 20-30$ os díját mert tudjuk akkor nekünk több marad zsebbe de elsőnek nem biztos ilyen kockázattal kezdenék. Vagy ha kezdenék is miért ne, de legalább valaki olyannal aki már csinált ilyet és segítene melyik instásokkal érdemes üzletelni. Mert tényleg nem vág földhöz a 20-30$ de ha belegondolsz hogy más oldalakon hónapok alatt keresed meg (pl az említett honeygainon január óta gyűlt 15$ és még mindig dög lassú) akkor azért belegondolsz hogy érdemes-e egy instásnak elutalni mikor lehet csak tapasztalatot nyersz ezzel.

  Az alis dolgot sokan csinálják pl az is megy hogy alin megveszed máshol eladod, de aliról azért jellemzően nagy rendeléseket lehet leadni 10-100-1000-res darabszámokat várnak, van az aliexpress ami kb ebay, de kártyás fizetés nincs akkora vásárlói biztonság mint ebayen ezért én mindig őket választom inkább meg a paypal miatt is az a pár cent 1-2$ különbség simán megéri. Ebayal eleve nem árt vigyázni mert vásárló szempontból jó hogy ki van nyalva a feneked de képzeld ha ott lennénk eladók? Simán visszaküldhetik a dolgokat és akkor a postadíjakat bukod, lehet másnak el sem tudod már adni csak bontottan fele áron stb stb. Azt ha megnézed akiktől rendeltél és minden tökéletes volt még azoknál is van sok negatív kritika mert az emberek ilyen fürdőskurvák sokszor, pl egy kosárlabda árusnál láttam 1 csillagot meg raget hogy a buta picsa a pasijának rendelte a labdát és leeresztve érkezett, ezért te egy 1 csillagos eladó vagy visszaküldte és vissza kapta a pénzt. Most érted baja van hogy nem az üres levegőt szállítgatják, amit amúgy is rajta vertek volna le, nincs annyi esze hogy elmenjen egy sportboltba mosolyogjon egyet és felfújassa, vagy akármilyen sportlétesítménybe, ha már egy normális szomszédja sincs. Vagy neadjisten venne még 10-20$-t egy szaros pumpát amire amúgy is szüksége lesz a pasijának mert nem árt néha utána fújni. Szóval azért erre fel kell készülni és a dropshipping nagyon jó dolog de képzeld el hogy telefonokat árulsz amit én szerettem volna még 7 éve, aztán fizet az ügyfél megkapja a telót neked eddig minden jó mert csak a kis hasznod van rajta ami jött neked extrába, de gondol egyet és áh nem kell neki vedd vissza, a telón kerestél pl 10$-t de a SAJÁT pénzedből fizethetsz 500$-t egy telóért ami neked nem is kell. Nem tudom lehet azóta a dropshipping szolgáltatók kezelik a returnoket is vagy lehet valahol no return policyvel árulni de érdekes minden esetre.

  Még én sem kezdtem bele a bemutató videóban valami 3 fiókos szekrény volt, elvileg a materialokat adják, de egyik feladat pl a pbr material cucc ott elvileg neked kell feltextúrázni. A munkára adnak 3 napot ha jól emlékszem, ha nem végzel nem kapsz fizetős megbízásokat szerintem, ha nem felel meg visszaküldik bekarikázzák mi a bajuk és ha látják hogy javítgatod lehet veled együtt dolgozni akkor dolgozni fognak ha nem hát nem. Szerintem ezek ilyen freelancer szerződések de lehet még annyi sem fene tudja mennyire veszik komolyan bár mivel ők cég valszeg valami alaap egyszerű szerződécske van.

  Egyébként nekem is 20/5 ös netem van és ezt is alig használja ki a sávszélességes honeygain, kipróbáltam a másik 5 lehetőséget egyik azóta bezárt a többi 4 meg még szarabb volt, semmire nem jók. Angliába meg elvileg kiszednek belőle 70-80$ havonta de a mi régiónkból úgy látszik kevés adat kell, én itt szerbiában, az elmúlt 2 hétben pl 2-3 centeket kapok naponta, de előtte sem kellett azért hasraesni 2-3 szor volt 17 cent, a 11-12 centeknek már örülni kellett naponta. Mások is azt tapasztalták hogy ha közeleg a kifizu jól belassul hátha feladja az ember :D Viszont tényleg fizetett 2 barátomnak is egyik magyarország, másik románia, de nekik sem pörög amúgy, szóval az sem számít jó helynek, biztos vannak országok ami jó helynek számít és nagyon megy, de nem csak a nagy sávszél kell hanem a jó elhelyezkedés is mint az angol példából kiderült.

  Jó lenne valakivel társulni akit érdekelnek ezek a dolgok akár egy zárt discord szerveren pl és megbeszélgetni kipróbálni és együtt pénzt keresni mert több szem többet lát, jobb dolgokat ki tudnánk találni úgy látszik mi nem vagyunk teljesen ilyen mentalitásúak mint ezek a youtuberek hogy belevágnak és lesz ami lesz, meg gondolom ők sem a kudarcaikról csinálgatják a videókat :D Plusz sok esetben amerika más, nálunk pl sok lehetőség nem elérhető, a 0-10.000 challangebe is úgy kereste az első 30$ a pólózás előtt hogy kapott ingyen részvényt egy tőzsdés cégtől, na az is csak usa only ad részvényt.

  Kis ráfordítással csak centeket lehet keresni, azért oda kell tenni az időt ha értelmesebb összegeket akar az ember, pl ezt tegnap osztották meg velem itt lehet egy kis cryptot keresni képfeltöltéssel ha az érdekel de szerintem ez nem járható út mint ahogy a videó feltöltés se majd ránézek azért még erre mert még nem néztem végig de szerintem ilyen csatornák is azzal keresik igazából a pénzt hogy hülyítik a népet ilyen módszerekkel és a módszer videó nézettségéből jön nekik a lóvé :D Mert lehetőség tényleg számtalan, de működő stratégia, meg ami nem scam és tényleg megéri csinálni most nem igazán jut eszembe az ajánlottakon kívül.

 • repvez
  #15871
  igen én is valami hasonlót láttam YT-on, hogy valami tizenéves srác PS-ben csinált egy képet meg poló design-t és azt feltöltötte valami oldalra ahonnan termékként meg lehetett vásárolni és az eladott darabok után kapott valamennyi lóvét. Meg az nem volt tiszta, hogy azt hogy csinálta, hogy Aliexpressen kiválaszutott egy tárgyat ami elég jol fogy és azt reklámozta valahogy és ott is az eladott darabszámok után és a facebook hirdetések után 100as nagyságrendu dollárt szerzett. csak azt nem tudom, hogy ezekkel a cégekkel hogyan vette fel a kapcsolatot és hogy egyezett meg, hogy ezeket feltegye és jutalékot kapjon belöle. Végul is ez egy win-win konstrukció, mert ha jó a kép sokan veszik, nö a cég forgalma és te is többet kapsz utána.

  A modelleszési dolgokban azért nem akarok még beleugrani, mert nem tudom , hogyan müködnek ezek a dolgok , hogyha jelentkezem akkor milyen nehézségü modellt kell csinálni és menyni idő alatt , egyáltalán mi van ha nem végzek vagy nem felel meg akkor nem kapok érte semmit sem vagy van valami másik jogi vonzata is, gondolom valami szerzüdés csak kell ehhez már.

  A bitkoinhoz nincs elég jó gépem, a sávszélességet meg nem nagyon tudom felajánlani, mert abbol sincs sok(25/5).
  De pár dollárt tudnék szánni olyan dologra ami hasonlo kis ráforditással lehetne bevételre szert tenni mint ez a kép feltöltése vagy aliexpresses dolog.
 • Palinko
  #15870
  Igazából sok lehetőség van de mind olyan bizonytalan. Az appen pl egész jó, 50$ jött ki belőle pár hónap alatt, de elég nyögvenyelős, jelentkezel a projektekre van amikre nem is jeleznek vissza, vagy csak nagyon lassan, a kifizetés mindig úgy van hogy hónap elején elküldheted a számlát és közepén fizet, ez nem is hangzik rosszul, de vegyük például hogy most csinálsz meg valamit az már csak június közepén tudod kifizettetni, de van ettől rosszabb is, tegyük fel hogy április 20-át azzal töltötted hogy csinálod a feladatokat, azt mire átnézik meg kitöltik neked a számlát amit benyújthatsz lesz csak mai dátum, május 6, de most nem nyújthatod be mert a májusi periódus nem járt le majd június elsején nyújthatod be amit akkor közepén fizetnek, szóval simán lehet 2 hónap a tökölőzés. Viszont relatív fair, nem az van mint más oldalakon hogy szarakodj 10 centért 3 órát, hanem olyan 5$-os órabér simán megvan de több is volt nekem mert gyorsabb voltam mint az elvárt szintidő.

  Rengeteg lehetőség van de még egyik sem robbant be nálam úgy igazán, pl van ez a print on demand dolog azzal is próbálkoztam, videón olyan egyszerű csinált egy béna fos designet, bepromózta 2-3 nap alatt 300$ igen ám de hogy válassza ki melyik instagram fiókkal promózza azt nem árulta el stb. Szóval sokszor ilyen kulcs lépéseket kihagynak én meg nem érzem komfortosnak befektetni ilyen bizonytalan dolgokba.

  Bányászáshoz már nagyon jó hardware kell, kivéve a Pi-nél oda csak egy telefon meg a Q-nál ott csak várni kell. Végül is mintha kapnál egy ingyen lottó szelvényt ami vagy bejön vagy nem. Amúgy mivel modellezel a cgtrader keres modellezőket én is jelentkeztem csak annyi minden mást is van csinálni hogy nem juttotam még odáig hogy az első próba modellt elkészítsem nekik. Remélem ez nem olyan lesz mint a programozókkal basztak ki, hogy valami 60-70 órás a "próba" projekt és ha azon jó vagy majd kiközvetítünk munkát :D Közben meg a cég elvállalt programozói feladatokat kiadta szerencsétlen jelentkezőknek mintha az lenne a tesztjük azok elvégezték nyilván ingyen de semmilyen munkát nem láttak utána mert nem jelentkezett többet a cég :D

  A reklámokban csak akkor gondolkozhatsz ha valamilyen nagy forgalmat generáló webes helyed van olyanról meg nem tudok hogy lenne neked.
 • repvez
  #15869
  üdv.
  Mi a helyzet online pénzkereseés fronton, van valami érdemes dolog amivel lehet normálisan keresni és paypalra fizet? És nem egy virustanyát ereszt a gépre.
  régen még a 2000 évek elején próbáltam, ezeket a reklámkattingatásokat, de 5 dollár volt a legtöbb amit tudtam szerezni majd egy év alatt.
  Van valami más lehetüség ami nem viszi el az egész napot és lehet vele anynit keresni, hogy valami értelmes dolgot lehessen venni belöle vagy befektetni egy szintel magasabb bevételt hozó lehetüségbe?
  A facebook ads és a google féle ads sense nem jó?
 • lusu
  #15868
  HoneyGain sávszélesség eladás - otthoni pénzkereset

  Sziasztok, kb 1 éve indult, HoneyGain sávszélesség bérbeadó (https://bit.ly/honey-gain-resource-share). Különböző eszközünket mobil(Android) / PC / macOS tudjuk befogni és a sávszélességünket eladni rajtuk keresztül. Ők pedig különböző cégeknek adják el pl SEO monitoringot, árfelmérést, reklámvalidációt végző cégeknek, ezen kívül CDN-ként is használják a sávszélességet (ez talán csak PC-n érhető el).

  A elérhető sávszélesség 10% használja eszközönként és IP címenként 3 eszköz lehet (tehát kb 30% ot fog a teljes sávszélből viszont visszavesz ha valami használná az egészet). Ha több mint 3 eszköz van akkor érdemes ha valamelyik mobil előfizetés korlátlan netet tartalmaz. Egyébként le lehet tiltani a mobil beállításokban hogy mobilnetet használjon, tehát wifi only is megy).

  Saját tapasztalat + további tapasztalatok a redditről (http://reddit.com/r/honeygain) : Nekem 100 mb/s netről - 1 eszközzel - kb 0.2-0.3$/nap (vélhetően sokkal több lenne jobb nettel, viszont azt is bele kell kalkulálni hogy ha éppen kevesebben vettek tőlük sávszélességet akkor nem fog annyira pörögni, de eddig stabil a 0.2$/eszköz). Kifizetés legit (rengeteg kép + vélemények a redditen) - van aki havi 300-500$ is behúz vele (mobil farmok) - viszont nem szabad csalni mert gyorsan észreveszik és azonnali kitiltás jár. (szervert / virtuál gépet nem lehet használni / VPN mögül se fog menni).

  20$ tól fizet PayPalra (kb 3-4 nap alatt) - ezt elérni - eszközök / sávszél függvényében 1 hét - 1 hónap (pl: 2 mobil + 300 mb UPC => kb 0.7-1$ nap - természetesen ha van ennyi sávszél igény a cég ügyfeleitől - viszont általába stabilan szokott lenni). A mobil / gép erőforrásait nem zabálja, keveset fogyaszt. Adatokhoz nem fér hozzá az applikáció (nem is kell semmit elfogadni hogy hozzá férjen).

  Regisztrációkor még ad 5$-t ezzel a linkkel: https://bit.ly/honey-gain-resource-share
 • Spare5hun
  #15867
  Talán alapból 2000 pontot ad, + minden nap 200-at, ha belépsz. Nekem van most 10 ezer kb, ezzel vagyok a 14 ezredik kb. Viszonylag gyorsan el lehet érni jó tippekkel.
 • Palinko
  #15866
  Mi értelme már így március végén regelni?
 • Spare5hun
  #15865
  Még van egy kis idő... Kb talált pénz kategória (most 1,97 dollár).
  https://swissborg.com/blog/our-bitcoin-price-prediction-apps-first-anniversary


  "Talán ezt is írtam már... Van a SwissBorg nevű, alapvetően hasonlóan befektetős app. ( https://swissborg.com, használjátok regisztrációnál a T4Tq4SI kódot, elvileg nektek is ad valamit pluszban)

  Ők márciusban indulnak el kb. Addig pedig egy játék appot csináltak, ahol minden nap kapunk valamennyi egységnyi pénzt ha belépünk és lehet tippelni, hogy másnap magasabb vagy alacsonyabb lesz-e a bitcoint értéke, így tippelni tudunl. Ebből lesz egy ranglista (jelenleg 80 ezren vannak, minden ember után 1 dollárral többet osztanak szét, maximum 500 ezerig), amiben ha benne vagy a 20 ezerben akkor adnak 1,5 dollárt majd márciusban."
 • Palinko
  #15864
  Tegyük hozzá hogy reméljük csak. A faucet meg továbbra is vicc bányászathoz képest
 • Spare5hun
  #15863
  Az nem baj, helyre fog állni. Csak most jobban megéri pörgetni a fauceteket. Itt pl most 34 satoshit ad óránként: https://freebitco.in/?r=3327881
 • Palinko
  #15862
  Minden más is követte legalábbis ami nekem van, pedig már 100$ felett volt a celsius számlám, most meg sem merem nézni.
 • Spare5hun
  #15861
  Jól bezuhant a bitcoin, most kéne mindent átpakolni oda amíg a többi nem követi.
 • Spare5hun
  #15860
  És pár új faucet a gyűjtögetőknek: (ezek legalább nem kapuk, csak nem adnak túl sokat)
  https://free-ethereum.io/?referer=518222
  https://free-monero.com/?referer=151227
  https://evexmr.xyz/?ref=18275
  https://evetrx.xyz/?ref=23699
  https://evexrp.xyz/?ref=33096
 • Spare5hun
  #15859
  Még egy próba...
  https://ecoinofficial.org/referral/tjb9ct0
 • Palinko
  #15858
  Regeltem pár napja de nem tudom mikor lesz ebből valami
 • Spare5hun
  #15857
  Ilyen jött mostanában:
  https://ref.kickex.com/599682481f5889ae0affd14486789a6e

  Ingyenes Bitcoin gyarapítás - Új Airdrop ?
  Kick token. Mi ez?A kickex egy újonnan induló kripto tőzsde lesz. Most felhasználókat gyűjtenek, ami mellé jutalom programot is indítottak. Fontos! ? Holnap éjfélig 50.000 db KICK tokent kapsz ajándékba a regisztrációért! Csak 1 e-mail cím kell hozzá.Ki tudja, ha a jövőben a KICK befut és például eléri a 10 Eurócentet, akkor 5 perc alatt kerestél 500 Eurót. Teljesen ingyen. ?Tovább ajánlás is van benne, amivel tovább növelheted a KICK tokenjeid számát. Érdekesség! A coinmarketcap-en fent van top 100-ban (alacsony kereskedési volumennel).
 • Palinko
  #15856
  Hát a házi pornóra még csak-csak :D
 • Jimbo
  #15855
  Miért lenne illegális? Nem sorozatot meg filmet kell feltölteni rá, hanem mondjuk a nyaralásodról készült filmet. Mondjuk már kérdés, hogy lesznek-e rá annyian kíváncsiak, mint egy sorozatra
 • Spare5hun
  #15854
  Ez mondjuk illegális ;)
 • Palinko
  #15852
  Erről most hallok elősször de ránézek
 • Spare5hun
  #15851
  Fent voltam régen az earn.com-on ahol mindenféle ilyen kamu coinok fizettek 1-2 dollárt, hogy bemenj a telegram csoportjukba. Lehet befutott azóta pár, de azokat buktam, mert ki is léptem utána mindig. Őket vette meg a coinbase és folytatták ugyanúgy, csak már gondolom erősebb szűréssel. Ott is sikerült talán 3-at megcsinálni, de most már ott is level 2-höz van kötve, hogy ezekben részt tudj venni.
 • Palinko
  #15850
  Igazad van! Most én is megnéztem a celsius számlán és feb 9-én érkezett utoljára. Hát akkor ennyi volt úgy néz ki :D
  Nem tudom bajos ez az egész, mert ha utánaszámolsz nem létezhet hogy megérje nekik, ilyen hozamot nem tud senki generálni bányászattal most. Emlékszel eddig a cloudal mindig befürödtünk csak most legalább elég gyorsak voltunk ahhoz hogy pár cent leessen érdekességként. Ha meg nézzük azokat mint az indigo hogy egy év kell a min kikérési limithez ami emígy is csak 5$ lesz, az reálisabb sebesség csak hát épp előrébb nem leszel, játéknak jó hogy elindítod bookmarkolod és egy év múlva ránézel.

  Vicces hogy a stellart linkelted mert pont most veszek 200-nyit nicehashen :D Menni fog celsiusra hagy kamatozzon. Egyébként februártól van már itt is kamatos kamat. Coinbase osztásnál már rég joineltem a wait listre de nem értesítettek soha sem, neked hogy sikerült megkapni a 10$? Az szép összeg már amúgy, ahhoz képest a többiek mennyit osztanak. A Q beindulásáért imádkozom egyébként mert sikerült 92 ezernyit összekaparni.
 • Spare5hun
  #15849
  Akkor ezt próbáld:
  https://coinbase.com/earn/xlm/invite/0rkb26jz
  10 dollárt ad a végén, ha megnézed az 5 videót. Mivel Coinbase-re megy, ezért egyből át is lehet váltani bármire.
 • Spare5hun
  #15848
  Nekem sajnos két napja már nem fizet... Előtte minden nap. Lehet megpróbálom egy másik címre is kikérni, hátha.
  Kéne találni ilyet más kriptóval, mert amúgy tényleg jó.
 • Palinko
  #15847
  Érdekes ez meg nem kompatibilis az eszközömmel :-/
 • Palinko
  #15846
  Folyamatosan figyelem de vicc az oldal amúgy :D Igen megváltoztatták a szabályzatot rögtön hogy páran regisztráltak és most ha nem minimálisat kérsz akkor 30 napot kell várni, de nem is az a vicc, hanem hogy bármekkora összeget írok be csak azt az 50 ezret küldi. Bár hozzá kell tenni nekem azóta minden egyes nap fizetett szóval még így is jobb mint akármilyen faucet :D Viszont gondolom hamarosan vége lesz a táncnak, és minden erővel arra próbál rávenni embereket hogy fizessenek be. Gondolom kifizet sokat a centekből, azok elviszik az oldalról hogy hát fizet, igen addig még sokan be nem fizetnek nagyobb összegeket utána lelép, de ebben a kis időszakban fejhetünk valamennyit le mi is.
 • Spare5hun
  #15845
  Talán ezt is írtam már... Van a SwissBorg nevű, alapvetően hasonlóan befektetős app. ( https://swissborg.com, használjátok regisztrációnál a T4Tq4SI kódot, elvileg nektek is ad valamit pluszban)

  Ők márciusban indulnak el kb. Addig pedig egy játék appot csináltak, ahol minden nap kapunk valamennyi egységnyi pénzt ha belépünk és lehet tippelni, hogy másnap magasabb vagy alacsonyabb lesz-e a bitcoint értéke, így tippelni tudunl. Ebből lesz egy ranglista (jelenleg 80 ezren vannak, minden ember után 1 dollárral többet osztanak szét, maximum 500 ezerig), amiben ha benne vagy a 20 ezerben akkor adnak 1,5 dollárt majd márciusban.
 • Spare5hun
  #15844
  Tényleg 50 ezer, nem 50. De a többi részét továbbra sem értem.
 • Spare5hun
  #15843
  Nekem is megjött :) De csak 50 litoshi, lehet én rontottam el valamit, amikor kérdezte, akkor max-ot nyomtam, de utána valami hülyeséget írt, hogy fizessek be sokat és akkor egyből megjön, amúgy 30 nap.
 • Spare5hun
  #15842
  Nagyon kamu :) De lehet, hogy jó időben csípted el. Fel is iratkoztam alád.
 • Palinko
  #15841
  Ez az első cloudminer amit kifizetett :D LTC, 50 ezer litoshi, meg is volt pár óra alatt, nagyon kíváncsi vagyok, hogy csak egyszer-e vagy mi lesz ebből, de tényleg délelőtt alatt kikaparta, 360 ezer litoshit bányász egy nap ingyenesben. Nem mernék befizetni mert ez gyanúsan jó, de szerintem nyomjuk addig amíg van utalás más nem freeben.
 • Palinko
  #15840
  Már csak 3 kéne, kíváncsi vagyok mit kapok ha kigyűjtöm a 15 öt :D Remélem nem az hogy hívhatok még, mint 5 után lol