15837
11074353081353622639.jpg
 • Spare5hun
  #15837
  Talán airdrop, ezek az ether alapú coin akármik így szoktak jönni.
 • Palinko
  #15836
  Azt én sem értem gtranslate feeling de mi lehet az eredeti szó :D
 • Spare5hun
  #15835
  Jöhet az új repülőgép! ;)
 • Palinko
  #15834
  Találtam online játszóst kriptoért. Saját souls coin, mobilon lehet, itt a hivatalos reklám:
  Tudtad hogy a CryptoSoul egy ingyenesen használható online játék amit most innen letölthetsz:
  https://cryptosoul.io/ref/258705

  Ez a játék egy új gazdasági játékmodellt használ, amely a játékos jövedelmére összpontosít, és a játék elérése érdekében a játékos valós értékű tokeneket azaz érméket keres. (Amit nálunk be is válthatsz igazi pénzre! )

   A CryptoSoul 850 SOUL-tokent ad most az örökös közösség tagjainak,tehát hozz létre te is egy fiókot a:
  https://cryptosoul.io/ref/258705

  webhelyen, és hajtsd végre a tokenek fogadásához szükséges feladatokat. 

  Szerezz be 1550 SOUL-ot e pár lépésben ami megtalálható majd az oldalon, (Előzetesként hadd lásd azokat) lépésről lépésre:

  1.) Látogass el a CryptoSoul webhelyre.
  https://cryptosoul.io/ref/258705


  2.) Kattints a „Free SOUL” elemre.

  3.) Nyújtsd be adataidat és iratkozz fel.

   Ellenőrizzd e-mailod és jelentkezz be.

   Csatlakozz a Viber csoportunkhoz itt:  
  https://invite.viber.com/?g2=AQBx3UGJVOfGsUpwvZrDIe98duKaoQiMH3Kxe%2FXAb50P7vEQw8p%2FxgREbcXvTZMV
  (+soul-ért)

  Majd csatlakozz a Facebook oldalunkhoz, osszad meg már létrejött saját referrál címed itt:
  https://www.facebook.com/CryptoSoul.rs/
  (+SOUL-ért)

  Töltsd ki a KYC-t.  (+750 SOUL) SOUL tokent kapsz.

   Töltsd le a CryptoSoul alkalmazást az Androidra, és végezzd el a napi feladatokat, hogy minden nap extra 250 SÚLot szerezz.

   Minden beterjesztésért kapj 1550 SOUL értéket.

   Legalább 1000 SOUL megszerzése után visszavonhatod zsetonjaid.

   u.i. Ne felejts el levelet küldeni nekem
  Ha regisztráltál a játékon itt! 
  És nem utorsó sorban csatlakozz a Telegram csatornánkhoz, kövess minket a Twitteren és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy új repülőgépeket kapj
  Persze ha elakadnál írj bátran. 
  Sok sikert.
 • Palinko
  #15833
  Az viszont gáz lenne de szerintem kéne hogy legyen mert minden héten adják rá a kamatot és nem látom sok értelmét ha nő az acc hogy ne adjon arra a részére mert lekötni nem kellett. Akkor nem lenne kamat ha le kell kötni, de az meg a binance, na de majd meglátom, adtam pedig ma is egy esélyt a blockfi weboldalának de nem működött.
 • Spare5hun
  #15832
  Ha jól emlékszem akkor ezzel az a gond, hogy mindig csak az alap összeg kamatozik, nincs kamatos kamata.
 • Palinko
  #15831
  De ez nem a KYC dolog hanem egyszerűen rossz a honlap, elmentem és nem menti el? Mi ez :( Én most saját kutakodás után a Celsius networkot találtam és ide toltam be a 45$ nyi bitcoinom mert igazad van teljesen feleslegesen áll coinbasen ott nem fial. Ebben bíztam meg mert komolyabb biztosítása van a számláknak és elméletileg még jobb hozzamot is ad 1-2%-al mint az említett BlockFi és minden esetben biztosítva van nem keresnek maguknak kibúvót. Azért is érdekes mert van saját cel coinjuk ami újdonságnak néz ki és most csak 13 centet ér de szerintem abba fogok gyűjteni mert egyszer még felmehet az ára rendesebben. Ha valaki ránézne használja már a 150640a668 refferal kódot 200$ befizetése esetén mindketten kapunk 10-10 extra $-t.  Kíváncsi leszek hogy mennyire fog ez működni és vajon tényleg megéri-e majd itt tárolni vagy még az utalási költséget sem kapom vissza és ezek is elfutnak az egész összeggel :D Mobilos alkalmazás van hozzá, igazából a honlap nem is számít, elméletileg most vagy jövő hétfőn megkapom a %-om mert minden hétfőn van kifizetés. Majd megírom mi volt.
 • Spare5hun
  #15830
  Most sem akarlak meggyőzni, csak azért raktam be, mert nekem (egyelőre) működik. Regisztrációval semmi gondom nem volt, de ilyen fennakadás egyre több helyen lehet ahol van KYC azonosítás.

  A hekkeléshez, pénz eltünéshez pedig:
  BlockFi do not custody your crypto and instead use Gemini exchange as a partner for custody. Assets deposited with BlockFi are securely stored at unique wallet address generated by Gemini. Gemini exchange is licensed by the New York State Department of Financial Services, and is a fiduciary under New York Banking Law and adheres to capital reserve requirements. Gemini also has digital asset insurance coverage.
 • Palinko
  #15829
  Akartam regelni de nevetséges hogy egy weboldalt nem tudnak rendesen megcsinálni, kitölteném a lakhelyet, mert nyilván azt muszáj nekik minden fost tudni az nélkül nem tudják forgatni a pénzed... Mindegy is kitöltöm, kipipálom, újratölt az oldal és üres megint és nem enged tovább, több böngészővel is megcsinálja ugyanezt. Ráadásul itt van ez is.

  Simán bármikor beköphetik hogy jaj cyber attack volt bocsi eltűnt a pénzetek én nem is tudom ki lehetett, köszi a részvételt :D
 • Spare5hun
  #15828
  Azokba amik napi duplázást meg irreális számokat ígérnek azokba én is. Ez a 30 ezer satoshire adott 10 dollár bónuszt és még 10-et 2 hónap után (szerintem ezt mindenki megkapja). Ha utána kiveszed akkor már +-os. Ennyit bőven megér a 30 ezer satoshi.
 • Palinko
  #15827
  Valahogy félek ezekbe bármit is betolni mert annyira bizonytalan hogy mi lesz velük 1 év múlva :D Meg most a 400 ezer satoshim kamatozna 24800 at ami még 2$ sincs, de 30+ ot simán elbukod ha bedől. Szal.... Áh szerintem felejtős. Bitcoin max akkor lesz érdekes ha megint kilő az ára, de inkább azt hallottam hogy idén még esni is fog mert a nehézség nőni fog május környékén. Bár ez is logikátlan ha nehezebb lesz bányászni emelkednie kéne az árnak, de a weboldal esést várt mégis.
 • Spare5hun
  #15826
  Lehet találtam jobb kamatoztatót, mint a freebitco.in. Már korábban is írtam róla még kb novemberben:
  https://blockfi.com/?ref=3d3880cc

  30 ezer satoshi volt a minimum amitől kamatozik. BTC évi 6,2%-ot, ETH 4,1%-ot, GUSD 8,6%-ot, Litecoin 3,8%-ot, és USDC szintén 8,6%-ot. Havonta írják jóvá és eddig minden ok.
 • Palinko
  #15825
  Amennyi autós task volt nem is csoda csak nem tudom nekik a mi munkánk miért nem jó, lehet szokásos sztori sokan abúzálták a rendszert innen
 • Spare5hun
  #15824
  Az Übernek...
 • Palinko
  #15823
  Igen én is ezt találtam, mert eladták a céget valakiknek azt ez lett az eredmény :-/

  BTC mining meg már halott ügy kb


  Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.01.04. 10:42:25
 • Spare5hun
  #15822
  Spare5 was recently acquired by Uber Advanced Technologies Group (Uber ATG). As a result, access for some individuals in the Spare5 Community has changed, or has been restricted altogether.
  To better suit the needs of our business, we have made Spare5 available in a more limited set of countries.
 • Spare5hun
  #15821
  Az app már le volt tiltva pár hónapja, de nem írtak róla semmit, azt hittem valami hiba.

  Ezeket írják megmaradt országnak:
  Below is the list of countries where Fives are eligible to task:

  Chile
  India
  Kenya
  Mexico
  Philippines
  USA
  Venezuela
  Vietnam
 • Palinko
  #15820
  Király több évnyi spare 5 özés után ma bejelentkezek és mi fogad? Geo blockolták az accountot szóval tovább nem elérhető a régiómban. Mi a fasz :DDD Ezt imádom van valami normális lehetőség és megszüntetik azokban az országokban ahol csinálnák is mert jelent valamennyit az a pénz. Amerikában ki fog a centekért klikkelgetni, mikor akármilyen szar munkában kapnak 15$-t óránként stb. Komolyan meglepődtem 241$ kijött belőle így is hogy csak ötletszerűen csináltam, de számítottam rájuk hosszú távon de hát ennyi volt. Most nem tudom mit lehetne érdemes csinálni.
 • Spare5hun
  #15819
  Ahogy látom nem is nagyon lehet mit csinálni, csak meghívni az 5 embert egyelőre.
 • Palinko
  #15818
  Én pár hónapja regeltem de nem igazán foglakoztam vele nem tudom mikor lesz belőle valami
 • Spare5hun
  #15817
  Ezt is most találtam, egy próbát megérhet...
  https://initiativeq.com/invite/Fn-5EQYmR
  (nem lehet simán regisztrálni, csak meghívásos alapon)

  "A Q kezdeményezés az ex-PayPal srácok kísérlete arra, hogy új fizetési rendszert hozzon létre az 1950-es években tervezett fizetési kártyák helyett. A rendszer a saját valutáját, a Q-t használja, és hogy az emberek kezdjenek használni a rendszert, miután készen áll rá. ingyen kiosztják a Q-t azokra az emberekre, akik most feliratkoznak (az összeg csökken, mivel minél többen csatlakoznak - tehát jobb, ha korábban csatlakozunk). A feliratkozás ingyenes, és csak a nevét és az e-mail címét kérik. ez a fizetési rendszer világszerte vezető fizetési módmá válik, amelynek kérdései sokat érhetnek. Ha hét évvel ezelőtt elmulasztotta a bitcoin elnyerését, akkor nem akarja elhagyni ezt. Itt van a meghívó link: https://initiativeq.com/invite/Fn-5EQYmR Ez a link nem működik, ha már nincs meghívás. A regisztráció után értesítsen róla, mert igazolnom kell a végén. "
 • Spare5hun
  #15816
  Add hozzá ezt a kontaktokhoz +447781470659 . Ez elvileg egy google telefonszám és ők is beregeltek. Hozzá lehet adni a security circle-höz.
 • Spare5hun
  #15815
  Kipróbáltam, nekem sikerült.
 • Palinko
  #15814
  Én úgy tudom csak azt akit hívtál, de nem fix, pláne hogy facebookkal regeltem nem telefonszámmal
 • Spare5hun
  #15813
  Azt írják erre a pi-re hogy a biztonsági körbe lehet hozzáadni olyat, aki szerepel a kontakt listában. Ha valakit érdekel, akkor küldje el a telefonszámát privát üzenetben és hozzáadom és utána ő is hozzá tud adni, ha minden igaz.
 • Spare5hun
  #15812
  Javarészt szerintem nem bitcoint bányásznak vele, csak arra váltják át később.
 • Palinko
  #15811
  Nem, pláne így hogy eléggé esik a bitcoin meg nem tudom május után mi lesz megint feleződik a jutalom eléggé érdekes.
 • Spare5hun
  #15810
  Amit linkeltem azok a használt gépek, és azért írtam, hogy lehet is küldeni nekik olyat amit te veszel. De gondolom egyikönk sem veszi meg a most aktuális 2-3 ezer dolláros gépeket :)
 • Palinko
  #15809
  Igen ha normális gépeket adnának ki akkor állna, de ezek az ASCI minerek másra nem nagyon használható, normál hw meg nem bányászik eleget
 • Spare5hun
  #15808
  0, mert te megveszed tőlük (vagy akár máshol a bányász gépet és elküldöd nekik) és te a használatért fizetsz. Fixen kalkulálható a részükről. A bányászat meg nem, mert az nem mindig éri meg.
  A múltkorin akkor is látszott és tök irreális számokat adott meg eleve.
 • Palinko
  #15807
  Mi az hogy 0 kockázattal? Ha profitabilis a mineing ők többet keresnek mert maguknak dolgoznak, ha nem profitabilis a mineing senki nem fog nekik fizetni a szolgálataikért. Ki fizetne a cloudért hogy veszteséget vigyen haza, ezért marhára logikátlan és valszeg piramisjáték mint mint amit múltkor próbáltunk.
 • Spare5hun
  #15806
  Az összes cloud mining cucc így működik. Így nekik 0 kockázattal termelődik a pénz. Csak azért raktam be, mert egy elérhető árú cucc, ami nyilván nem termel sokat. (azért is adják el, ez egy használt cucc) Viszont belépőnek tök jó lehet.
 • Palinko
  #15805
  De ha ennyire jó meg megéri miért nem maguknak csinálják?
 • Spare5hun
  #15804
  És ez?
  https://cyberianmine.de

  Vannak egész olcsón gépek, pl ez:
  https://cyberianmine.de/product/antminer-z9-mini-mp0031/
  250 dollár és havi 20 a fenntartása, de kb 35-öt termel havonta.
 • Spare5hun
  #15803
  Én hozzá tudtam adni valakit akit biztosan nem hívtam meg, egyszercsak megjelent
 • Palinko
  #15802
  Csak azt adhatod aki téged hívott meg akit te hívtál.
 • Spare5hun
  #15801
  Ennél a pi-nél attól hogy valaki alatt vagyok referrálva. Hozzáadhatok mást a biztonsági körbe? hogyan?
 • Palinko
  #15800
  Tudom én nekem is kidobja a google, de nem valós ez, az appban is írták hogy ne higyjetek senkinek aki beárazza mert még nem kereskedhető. Majd hamarosan bekapcsolják az átutalási lehetőséget de először csak pár usernek és majd jövőre lesz beárazva valahogy. Félek nem sokat fog érni de hátha felmegy.
 • Spare5hun
  #15799
  Itt néztem. Ugyanaz a link mint múltkor:
  https://www.coingecko.com/en/coins/pchain
  eladni/kereskedni még nem lehet, de hozzávetőleges értéket már rendeltek hozzá.
 • Palinko
  #15798
  Pi nincs még beárazva