Alien vs Predator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9600-osom volt elõtte és ment XP-n.
Nem tudjátok, csak egy régi 3D visszaszerelésével... beszélek itt marhaságokat, 9600-asban nincs PCIE-s 😄 😄 😄
Szóval valami 5letet szeretnék, vagy segítséget, hogy elinduljon újra. Valaki?
Honnan lehet letölteni az Aliens vs Predator 2. részét, mintjáték? mert az általában jobb, mivel a Predatornak hálóvetõje is van meg stb.
Training, a Realistic és a harmadik fokozatot is?
A többi passz
E-mail: [email protected] vagy [email protected]
Nekem is megvan az Aliens vs Predator Gold Edition, csak mindhárom karakterrel elakadtam. Ha valki tudna segíteni, azt megköszönném.
Aliens: Bonus 2: Derelict: Mission: You have kille one company head, but there is one still alive. "Egy változati fejet öltél meg, de nyugodtan van egy élõ."
Azt nem értem, hogy mit kell tennem ebbe a pályába a végén, és hogy mikor átviszem és elindítanám a 3. Bonuspályát, akkor visszalép a 2.-ra.
Marine: Temple: You're lucky to be alive Private the temple is outta controll Keep head n' up to reach evac. Mit kell tennem? Mert sehová se tudok menni.
Predator: csak annyiból áll a pálya, hogy egyembert megkell ölni, és ahogy elindulok elõre, majd balra, fentre, az ablakhoz kell dobni egy kötelet, de nemtudom hogyan és melyikkel. Segítenétek? És tudtok magyarosítást szerezni hozzá valahonnan? Elõre is köszi.
Érdekel valakit az AVP1 Gold Edition EREDETIBEN nagyon olcsón? 😊
XP-vel eljutotam odáig, hogy hang van! De kép nincs. illetve az életerõ, lõszer stb. azt kijelzi. (megjegyzés: de elmosódik) és a fényforásokat látom, "hogy ott elvileg van egy lámpa" szinten. amúgy 100% sötétség.
Talán még azt megpróbálni, hogy Win98? (van összesen 480gigám)
van itt valami N7600GS Silent. 1 gb ram, Oprendszer windfos XP (2002es verzó)
mi kel még?<#fejvakaras>#fejvakaras>
MEg van az AvP Gold, de XP alat nem megy!
Menüt beadja, de mikor indítanám az egyjátékost, csak jó esetben mutatja a bevezetõ videót, aztán szerencsétlenkedik, majd hibaüzenet után kidob a fõmenübe
csak egy gond van... túl gyors valszinû a két mag miatt...
le lehetne azt tiltani vhogy játékban???
elõre is kösz
marine helyett corporateval
alien helyett predaliennel
predator helyett valami õs predatorral
akkor nem is az avp2 könyvtárba teszi hanem külön
és ezek az extrák amiket irtam
kb
Úgy értem:
Olyan a két gém közti különbség, mint pl. az Avp, mag az AvP GOLD? Vannak benne extrák azt kész?
Vagy netán írtak beléje új missönt, más a grafika, részletesebb, stb stb...
Ne kímélj!
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Elég jó fõleg a predi új laser fegyvere meg hogy a corp nak hátul is van radarja.
de én inkább az internetet használom ott az a baj hogy kevés a server és nagy a ping 😞(
de egyépként qrva jó
Amúgy öcsémnek adtam a 9200-asomat én meg beraktam az övét. Egy 7000-eset 32MB rammal. Most fordított a probléma: Nála WinME-n csúszkál a textúra, nálam Win2000-en tökéletes! Tehát a régi jó, öreg AvP nem szereti az újabb, nagyobb teljesítménnyel bíró kártyákat. A francba.
A primal hunt-ra meg én is kiváncsi vagyok, írj majd róla egy-két dolgot, hátha megtetszik és letöltöm magamnak valahonnét...

a problemadra csak directx hibat vagy video kartya bealitasi hibat tudok mondani
Ezt is lehetett kapni a MM-ban, kicsit drágábban.
Képzeld, a GOLD-hoz pont most szedtem le 60MB-nyi pályát. Nagyon ki vagyok rá váncsi... Mondjuk ha ezekben is jelen lesz a textúra-hiba, nem tudom, mit teszek. Leszedtem még egy AVP Gold tools-t is, hátha tudok valamit javítani rajta. De olyan idegesítõ. A régi AvP-t, a símát meg nem tudom elindítani! Pedig úgy emlékszem, az új konfigommal már játszottam rajta: Win2000, Palomino 1800+ , Radeon 9200
Egyéb ötlet?

de lenne egy kérdésem mennyire vagy jartas a avp2 primal hunt ban?
mert a www.aliensonline.hu-n azt irja hogy 2uj lény
ez nem tudod mit jelent?
Persze csak az egyiket vettem meg...
Ja, van coop benne, meg progim is van, hogy a single missönöket újra végignyomjam hálóban sokadmagammal.
A korábban említett grafikai hiba csak nálam jelentkezett? Ahogy fordulok (fõleg a Stranded pályán) a textúrák össze-vissza nyomódnak. Mintha úszna a pályán a föld. Rettentõen idegesít! A neten meg nem találtam rá megoldást eddig. Remélem megoldódik a gond...

War. War never changes.
Végre itt a kezemben az AvP GOLD!
Annyi problémám van csak, hogy a Stranded Pályán a textúrák kissé ide-oda csúszkálnak a felszínen. Nem ismerõs valakinek e probléma? A síma AvP nem csinálta ezt ugyanezen konfiggal.
Ötlet?

Igaz, én is végignyomtam egyszer, de hogy mit kell tenni, arra már sajna nem emlékszem...
Próbáld meg az AvP2 forumon...
Neked sincs meg az AvP Gold?

Mert amilyen régi, olyan élvezetes és egy-két mostani kipuccozott, feltupírozott program is símán megirigyelhetné. Mellesleg a 2 már nem nyújtotta a régi félelmetes hangulatot, az AvP-t meg minden létezõ módon végigvittem (még multiban az összes kampány-missönt is coop-ban!!!), úgyhogy hálozati játékhoz keresem a GOLD-ot.
Nagyon de nagyon-nagyon kéne!
Ha tudnsz segíteni, úgy elõre is köszönöm!

Milyen jó kis játék volt ez. Emléxem anno mennyit nyomtuk az 1-et lanon.
3. rész nem lesz?
Egyébként már készül az Aliens versus Predator film is.
A te Gold-odban van 2 kezes fegyver? Mármint 2 pisztoly 2 kézben? Ez ugyanis nem volt a símában és ez az egyetlen dolog ami eszembe jut per pillanat, amitõl tudhatod, hogy Goldod van.
Te honnan szerezted

Mellesleg az én seggem annyira egyedi, hogy nincs ikertesója...
Mi az az "europark media markt"???
Neked nincs meg véletlenül? Az tényleg lehetséges, hogy a neten sehol sincs fennt?
És köszönöm, hogy reagáltál. Így egy fokkal jobb. Akkor lesz teljes a siker, ha már itt lesz a gépemen a GOLD. De jó lenne...
várjunk!
"nem a te aláirásod volt?:
Emlékszel régen amikor a vonatban utaztunk én ki duktam a seggem te a fejed és minendki azt hitte ikrek vagyunk
nem vagyok bolond ezt már a hangok is megmondták"
(vagy ilyesmi)