Bannerek és popup ablakok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello. Azt hiszem, hogy ezzeket betûtípusokat használják: Visitor TT1 BRK és Visitor TT2 BRK. Próbálj keress rá a Googlen, hogy hol lehet letölteni 😊
Jah azaz! Rákerestem az userbar szóra és az jött ki amire vártam😊 köszi. Jah, és megmondanád, hogy mien betûtípussal írnak arra szöveget?
Chaos Anno Domini
a userbar-ra gondolsz? 😊
Hali! Hogy hívják azokat a logokat vagy miket, amik ilyen hosszú csíkok, és általába az van ráírva hogy pl: firefox user, vagy xp user, vagy ilyesmi? és hol lehet azokat készíteni? vagy egyszerûen csak photoshop, vagy gimp vagy paint?
Chaos Anno Domini
Hi. FF-t használok már elég régtõl Adblock és AdBlock Filterset telepítve van. Ritkán látok hirdetéseket, felugró ablak?? mi is az? 😊
Nekem ez az összeállítás tökéletes, egyszóval hirdetés nincs, felugró ablak nincs.
Nekem ez az összeállítás tökéletes, egyszóval hirdetés nincs, felugró ablak nincs.
engem is idegesítenek
részben...
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
segg? hát mehetsz te a ***** **** *** ***** ****!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
én inkább az about:blank -et ajánlom kezdõlapnak....
ki az a segg aki mindig ugyanazt a lapot akarja lehívni...én nem kötõdök egyetlen oldalhoz sem annyira hogy abszolút többségben azt hívnám le...
ki az a segg aki mindig ugyanazt a lapot akarja lehívni...én nem kötõdök egyetlen oldalhoz sem annyira hogy abszolút többségben azt hívnám le...
Van egy jótanácsom:
Proxomitron
A létezõ legjobb program kiszûrni a sok szarságot...nagyon hatékony és nem valami szar popup blokkoló csak...
Proxomitron
A létezõ legjobb program kiszûrni a sok szarságot...nagyon hatékony és nem valami szar popup blokkoló csak...
Én a popupokat utálom a legjobban. Néha 10 ilyen ablak is bejön, és egyre többször magyar oldalakon! Itt van pl. az origo (ez a kezdõlapom), nem értem hogy ilyen portál nem gondol az olyanokra akiknek ez a kezdõlapjuk, napi hússzor is be kell zárnom, nem azt mondom hogy fárasztó, de annál inkább idegesítõ!
szûrõt neki!
"valmi.com(hu;org,net)" végzõdés beállítása és többet nem kapsz😊
"valmi.com(hu;org,net)" végzõdés beállítása és többet nem kapsz😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯