Bannerek és popup ablakok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
Megvannak. Köszi szépen!

Chaos Anno Domini

Hello. Azt hiszem, hogy ezzeket betûtípusokat használják: Visitor TT1 BRK és Visitor TT2 BRK. Próbálj keress rá a Googlen, hogy hol lehet letölteni 😊

zvaragabor
Jah azaz! Rákerestem az userbar szóra és az jött ki amire vártam😊 köszi. Jah, és megmondanád, hogy mien betûtípussal írnak arra szöveget?

Chaos Anno Domini

a userbar-ra gondolsz? 😊

zvaragabor
Hali! Hogy hívják azokat a logokat vagy miket, amik ilyen hosszú csíkok, és általába az van ráírva hogy pl: firefox user, vagy xp user, vagy ilyesmi? és hol lehet azokat készíteni? vagy egyszerûen csak photoshop, vagy gimp vagy paint?

Chaos Anno Domini

Hi. FF-t használok már elég régtõl Adblock és AdBlock Filterset telepítve van. Ritkán látok hirdetéseket, felugró ablak?? mi is az? 😊
Nekem ez az összeállítás tökéletes, egyszóval hirdetés nincs, felugró ablak nincs.

PResident Evil
sajnos én is ehhez a táborhoz csatlakozom 😞

engem is idegesítenek

Balo
részben...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

I.C.ram
Ezt nem értem.
comet
miért, nincs igazam ? 😊

Balo
segg? hát mehetsz te a ***** **** *** ***** ****!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

comet
én inkább az about:blank -et ajánlom kezdõlapnak....

ki az a segg aki mindig ugyanazt a lapot akarja lehívni...én nem kötõdök egyetlen oldalhoz sem annyira hogy abszolút többségben azt hívnám le...

Pheel
A megoldás kézenfekvõ. Ne az legyen a kezdõlapod...
comet
Van egy jótanácsom:
Proxomitron
A létezõ legjobb program kiszûrni a sok szarságot...nagyon hatékony és nem valami szar popup blokkoló csak...

Balo
Én a popupokat utálom a legjobban. Néha 10 ilyen ablak is bejön, és egyre többször magyar oldalakon! Itt van pl. az origo (ez a kezdõlapom), nem értem hogy ilyen portál nem gondol az olyanokra akiknek ez a kezdõlapjuk, napi hússzor is be kell zárnom, nem azt mondom hogy fárasztó, de annál inkább idegesítõ!

Kandurex
szûrõt neki!

"valmi.com(hu;org,net)" végzõdés beállítása és többet nem kapsz😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
Engem az email spamok jobban idegesíteni, meg a spywarek.
Balo
Elegem van az összes reklámból!