NAPSTER

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Sziasztok!

Most raktam föl a Napstert és számomra az egész egy ismeretlen "világ". Tudnátok segíteni, hogy hogyan kezdhetnék bele? Vagy már nem mûködik?

Dani20
jaja meg aimster,audiogalaxy,és persze
SOULSEEK 4 ever

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Napster forever!!!

CSOCSO
😊)))))) www.mynapster.com amugy meg Winmx...vagy audiogalaxy..de a legjobb a winmx meg a mynapster..
Kenny
KENNY!!!KENNY!!!KENNY!!!
CSOCSO
CSOCSO!!!CSOCSO!!CSOCSO!!!
Breki33
szerintem probald ki az NV MAX-ot
Breki33
most urja leirjam?

en a 80-as evekbeli zenekbol kd 4-5 mp3-as CD-t
teleirtam onnan......

Quuen biztos van

Es Koto Laser Dance Kitaro JMJ Vangelis is dogivel...
Breki33
lehet de minek szenvedni mikor
ott az audiogalaxy.....
Laalee
nemnagykar erte...
reszemröl nemnagyon szerettem... nemtud resumezni es ha netalantan egy bizonyos szamot kerestem, akor az esetek 40% aban lelötek a letöltesemet olyan 40% nal.. enmeg tiszta ideg voltam... inkabb rakerestek weben...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Breki33
na a NApsternek annyi

mar szurik a zeneket......
Breki33
Most olvastam:

Mint néhány nappal ezelõtt hírt adtunk róla, a Napster zenecserélgetõ hálózaton a hétvégén megkezdõdött a lemezkiadók által védett zenék kiszûrése, így azok nem cserélhetõk.

Azonban, mivel a Napster üzemeltetõi csak a zenéket tartalmazó mp3 állományok nevei alapján tudják kiszûrni azok csereberéjét, a védelem kiiktatására sem kellett sokáig várni. A megoldás meglehetõsen egyszerû ötleten alapul, de kétségkívül hatásos.

Az Aimster Pig Encoder nevû programocskával ugyanis meglévõ mp3-aink neveit lehet átalakítani úgy, hogy az valamennyire felismerhetõ legyen, ám a keresõ/tiltó motor mégse tudja megtalálni. A Pig Encoder nem csinál mást, mint, hogy a Napster számára megosztott könyvtárban lévõ zenék neveiben minden egyes szó elsõ betûjét a szó végére helyezi.

Íme egy példa: az "Oops I did it again" állomány neve enkódolás után "opsO I idd ti gaina", így a kereséskor ezentúl már a második változatot is érdemes begépelni, ha meg is akarjuk találni az adott zeneszámot. A Pig Encoder egyébként dekódolni is tudja a sajátságosan kódolt mp3-ak neveit, így Napster-ezés után azok rendesen használhatók maradnak. Minden bizonnyal nemsokára megjelennek a programmal jól együtt használható automata elõadó, illetve dalcím kódoló/dekódoló alkalmazások is, de addig a felhasználóknak manuálisan kell átalakítania a keresett szám címét "Pig-kompatibilisre". (Figyelem! A program letöltése elõtt mindenki olvassa el a "véresen komoly" licenc-szerzõdést is.) De vajon mit lép majd erre a Napster, vagy az RIAA ?
Breki33
melyiket kerditek? 😊

az audiognome egyidoben barmennyi server lehet folytatni a letoltest stb

az audiogalaxy meg teljesen mas reszletesen az altalanos temak Napster topic-jaban
Oldal 1 / 2Következő →