Tomb Raider 3
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le lehet tölteni a teljes TR3-at és egy óráig játszani vele. Na most ugyanezt meg lehetett csinálni az Angel of Darknessel is, de ott egy patch kiütötte az idõkorlátot. Nem tudjátok, ezt nem lehet valahogy kijátszani? Esetleg vmi crack, akármi?
Már megvan. Tudom, több mint fél év telt el, mire most vissza írok. Már rég ki van játszva a játék, csak most jutott eszembe visszaírni 😄 Bár úgyse jött volna már válasz ebben az évszázadban, ha fél év alatt sem jött 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az Antarctica pályán lévõ motorcsónakból hogyan kell kiszállni? Mert becsusszanni emberfeletti módon betudott, kicsussaznni meg sehogysem akar Lara kisasszony. Pedig az eddigi részek jármûveibõl mindbõl ki tudtam szállni, de ez most megfog 😄 Kicsit idegesítõ, hogy most emiatt nem tudom végigvinni ezt a maradék 3 pályát a kijátszáshoz 😊 Az volna a jó, ha az összesnél egységesen az End gombbal lehetne. Az volna a legértelmesebb megoldás. Köszönöm a választ!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Bocsi, helyesbítek, mentést találtam, csak ciki-nem ciki elakadtam ezen a pályán... ha tud valaki egy leírást adni errõ a pályáról azt nagyon-nagyon megköszönném! A segítséget elõre is köszi: Neo
Sziasztok! A játék során kihagyhattam pár titkos helyet de nincs kedvem elõrrõl nekiesni megint. Tudna nekem küldeni valaki olyan mentést, ahol minden titkos hely megvan, hogy megnézhessem a bonus levelt? Elõre is köszi!
Igen, itt is így kell, csak elõtte egy pillanatra, (de csak télleg egy pillanatra) engedd el a ctrl-t, hogy lógjon Lara lába, és akkor ctrl+elõre+lekuporodás.
Próbáltam, próbáltam, de nálam nem döglött meg úgy a dög.
Nem tudom,hogyan döglik meg,mot nem akar meghalni.De többször elõfordult már,nálatok egyszer se?
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Waterhorse! Ha akarod, küldök onnan egy mentést.
Én is próbáltam, de nálam nem jött be sajna.
Én is próbáltam, de nálam nem jött be sajna.
Minek? Elég csak azt a pályát.
Ja ,nagyon nem volt kedvem még odáig elvinni ujból elõlröl,természetesen kodokkal viszem át a pályákon de még nem vót kedvem.
Nem küldte még sajna, pedig én is kiváncsi vagyok rá, bizti valami bug az is.
bogi, milyen a save? Tényleg elpatkol a dinó?
Jja tényleg, nálam is. :-)
#89 és #90 között nálam hiányzik 1 év. Nálatok?
Nem tudom,hogy lehet mert hol meghal csak úgy,hol életben marad.Azért holnap majd elküldök egy save-et.
Waterhorse! Miiiiii? Küldj nekem onnan egy savet lécci, a szikláról. Vagy elõttrõl.
Oldal 1 / 3Következő →