336
Mobiltelefon kódok a kikódoláshoz
-
#96 Gazsi007: Sony Ericsson telefonokat nem lehet IMEI alapján függetleníteni, kell hozzá szervízkábel.
-------
Én a helyetekbe nem írnám ide az IMEI-met, mert még baj lehet belőle.
-------
amdopteron:
Szerintem az a telefon lopott és azért van letiltva.
-
cerpix #95 Ja az email cimem:[email protected] -
cerpix #94 Hy nekem egy Samsung SGH-Z400 T-Mobilos telot kelene kikodolni ha valaki tud segiteni elöre kösszi.IMEI száma:35978100124405/4. -
amdopteron #93 Hello egy nagy kérdés mit tudok csinálni az egyik teloval ha azt írja ki hogy telefon letiltva hálózati kód siemens m55
imei:353180008142088 -
alakulat #92 Hi!
Nem tudjátok ki lehet-e kódolni lg ku-250 ?
Légyszi válaszoljatok, fontos lenne! -
kiki9 #91 sziasztok!
tudnátok segíteni nekem egy nokia 6610i kikódolásában. az IMEI: 356667/00/245625/5 és most t-mobilos. előre is köszi! -
zs001 #90 Sziasztok szeretnék segítséget kérni egy LG KG220 as (Pannonos) mobiltelefon kártyafüggetlenitésében. IMEI: 359101-00678692-8. E-mail címem: [email protected]. Előre is köszönöm a segítséget.[#vigyor3 -
Rosszay #89 Szaiasztok!
Szeretnék egy kis segitséget kérni van egy Sony Ericsson K750i-m és
szeretném kiütettni az IMEI kodot belőle ha tudna vki segiteni ebbe azt megkőszőném a [email protected] irhat az aki tud segiteni Előre is kősz. -
amdopteron #88 nem tudnád beírni amit kiad a kodolo az összest? -
torente #87 Sziasztok! egy oriási problémám van meg probáltam egy kodal ki ütni a telot de le zárt esetleg valami segitség lenne? (samsung sgh-zm 60,de jo a z300-is) köszönöm -
amdopteron #86 ez nem jó:(:)másik talán -
#85 talán ez: #pw+584 742 442 9+1# -
amdopteron #84 hello kéne nekem egy 6085 ös Nokiához volt nekem egy olyan holnap ahol ki lehetet kodolni az ilyen telefonokat csak nem tudom meik volt az:S
na már most akkor az is jó ha vki ad egy kodot hozzá!
imei:354845011865300
vodafonos a telefon -
saci1975 #83 Sziasztok!
Segítséget kérnék, Sony Ericsson T290i, T-mobilos, függetlenítésében. IMEI szám : 356058-00-344028-4-10
Előre is nagyon szépen köszönöm ///
saci -
glann #82 Sziasztok!
Kérdésem: Tud valaki olyat aki Nokia N70-t tud függetleníteni, vagy van itt olyan ember akinek függetlenítettek már N70-t? -
Gazsi007 #81 Valaki segitene?
Sony Ericsson k800i
imei:351708019588592 -
Gazsi007 #80 oké megvan -
Gazsi007 #79 Csá mindeniknek.
Hogyan lehet megnézni hogy mi a imei száma a telefonak?
Nekem egy Sony Ericsson-om van. -
kaszas76 #78 hello tud valaki segiteni?Kiszeretném fügetleniteni a telefonomat mely egy SAMSUNG SGH-X480-as De ha tud valaki egy kódtörő programot mivel kicsaphATOM ANAK IS NAGYON ÖRÜLNÉK.sEGÍTSETEK LÉGYSZÍVES.a [email protected] írjatok kösszike -
reggiee #77 hello tud valaki segiteninokia 6070 -t-mobilos fugetleniteni szeretném .imei,353627014146727, -
norbika25 #76 hello valaki hatud segitsen kifügetleniteni egy sgh250-est. -
norbika25 #75 tud segiteni nekem valaki egy sgh 250-est kénefügetleniteni elöre is köszi. -
l4szlo #74 Sziasztok,tudnatok segiteni Nokia 6131,T-Mobilos telefont szeretnek kikodolni,de nem talalok hozza kodot.Elore is kosz.IMEI:352257015282130 -
#73 -
hudekomoly #72 Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Lenne egy Vodafonos Sagem my400V telefon, melyet szeretnék kikódolni.
Előre is köszönöm! -
rosta1994 #71 Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
-
mimcsi #70 letiltott vodás SIM kártyát kóddal fel lehet -e oldani?
Semmilyen kódot(pin,puk)nem tudok hozzá, kéz alól lett véve a kártya.
Segíts THX [email protected] -
Qwertypro #69 Sziasztok !!
Ha valaki tud SonyEricsson K510i-t függetleníteni, az kérem szóljon !!!
[email protected] -
#68 valaki tudna kodal segiteni?? mert a N 5140i sajna 20-as -
cuc #67 Majd minden típushoz mobil szoftverek.
Függetlenítés,és egyéb progik.
Akit érdekel írjon :[email protected]
-
nbs86 #66 Azt nem elnyomták, hanem egy másik SIM kártyát tettek bele, amit nem fogad a a teló, mert nem független... -
pavelagi #65 sziasztok!6230i-s telefonom van!kislányom elnyomott valamit,bekapcsoltamés telefon korlátozó kódot kér!Tud nekem valaki egiteni? -
nbs86 #64 NOKIA FÜGGETLENÍTÉS:
aki akar e-mailben megtalál ([email protected]), előbb-utóbb válaszolok...
Én ezen a fórumon a mai nappal végeztem.
Minden tudásom megpróbáltam
itt:LETÖLTÉS összesűríteni.
a zup-ot zip-re kell nevezni és kicsomagolni, az olvass_el.txt nem véletlen van ott.
Nem lesz több időm a fórumokat nézegetni, lesve, hogy kinek segítehetek..
További sikeres függetlenítést mindenkinek! :) -
képzavar #63 Hy all!
Nem tudja valaki, hogy motorola E398-at hogy lehet függetleníteni? Kód, program?
Előre is thx! -
jociandi #62 Ne is mondd. Hülye voltam és beleestem ebbe a telbe. :)) Eszembe nem jutott, h. nem lehet függetleníteni. Legalább mások tanuljanak a hibámból :) -
nbs86 #61 Hát ez jó... Illetve nem az.
Végső megoldás a szolgáltató...
vagy egy kikódolható NOKIA... -
jociandi #60 Köszi azért!
Oktogon környékén kb. 5 helyen voltam, egyikben sem tudták :( -
nbs86 #59 Én nem foglalkozom ilyen dolgokkal, sorry.
A belvárosban szerintem sok kis maszek szervízes megoldja a problémát... -
jociandi #58 Tudsz segíteni ebben? -
nbs86 #57 A Sharp és a Samsung is kábel+box kombóval nyitható, kóddal nem mennek.
"Nekem van egy progim, amibe ha beírom az IMEi számot, akkor kiír valamit, at mi lenne?" - nem értem a kérdést... Írj be egy IMEI-t és megtudod, mit ír ki a progi.
Nokiás progiról van szó?