336
Mobiltelefon kódok a kikódoláshoz
  • davidka003
    Gazsi007: Sony Ericsson telefonokat nem lehet IMEI alapján függetleníteni, kell hozzá szervízkábel.
    -------
    Én a helyetekbe nem írnám ide az IMEI-met, mert még baj lehet belőle.
    -------
    amdopteron:

Szerintem az a telefon lopott és azért van letiltva.

• cerpix
    Ja az email cimem:[email protected]
  • cerpix
    Hy nekem egy Samsung SGH-Z400 T-Mobilos telot kelene kikodolni ha valaki tud segiteni elöre kösszi.IMEI száma:35978100124405/4.
  • amdopteron
    Hello egy nagy kérdés mit tudok csinálni az egyik teloval ha azt írja ki hogy telefon letiltva hálózati kód siemens m55
    imei:353180008142088
  • alakulat
    Hi!

Nem tudjátok ki lehet-e kódolni lg ku-250 ?
    Légyszi válaszoljatok, fontos lenne!
  • kiki9
    sziasztok!
    tudnátok segíteni nekem egy nokia 6610i kikódolásában. az IMEI: 356667/00/245625/5 és most t-mobilos. előre is köszi!
  • zs001
    Sziasztok szeretnék segítséget kérni egy LG KG220 as (Pannonos) mobiltelefon kártyafüggetlenitésében. IMEI: 359101-00678692-8. E-mail címem: [email protected]. Előre is köszönöm a segítséget.[#vigyor3
  • Rosszay
    Szaiasztok!
    Szeretnék egy kis segitséget kérni van egy Sony Ericsson K750i-m és
    szeretném kiütettni az IMEI kodot belőle ha tudna vki segiteni ebbe azt megkőszőném a [email protected] irhat az aki tud segiteni Előre is kősz.
  • amdopteron
    nem tudnád beírni amit kiad a kodolo az összest?
  • torente
    Sziasztok! egy oriási problémám van meg probáltam egy kodal ki ütni a telot de le zárt esetleg valami segitség lenne? (samsung sgh-zm 60,de jo a z300-is) köszönöm
  • amdopteron
    ez nem jó:(:)másik talán
  • billy gates
    talán ez: #pw+584 742 442 9+1#
  • amdopteron
    hello kéne nekem egy 6085 ös Nokiához volt nekem egy olyan holnap ahol ki lehetet kodolni az ilyen telefonokat csak nem tudom meik volt az:S
    na már most akkor az is jó ha vki ad egy kodot hozzá!
    imei:354845011865300
    vodafonos a telefon
  • saci1975
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék, Sony Ericsson T290i, T-mobilos, függetlenítésében. IMEI szám : 356058-00-344028-4-10
    Előre is nagyon szépen köszönöm ///
    saci
  • glann
    Sziasztok!
    Kérdésem: Tud valaki olyat aki Nokia N70-t tud függetleníteni, vagy van itt olyan ember akinek függetlenítettek már N70-t?
  • Gazsi007
    Valaki segitene?
    Sony Ericsson k800i
    imei:351708019588592
  • Gazsi007
    oké megvan
  • Gazsi007
    Csá mindeniknek.
    Hogyan lehet megnézni hogy mi a imei száma a telefonak?
    Nekem egy Sony Ericsson-om van.
  • kaszas76
    hello tud valaki segiteni?Kiszeretném fügetleniteni a telefonomat mely egy SAMSUNG SGH-X480-as De ha tud valaki egy kódtörő programot mivel kicsaphATOM ANAK IS NAGYON ÖRÜLNÉK.sEGÍTSETEK LÉGYSZÍVES.a [email protected] írjatok kösszike
  • reggiee
    hello tud valaki segiteninokia 6070 -t-mobilos fugetleniteni szeretném .imei,353627014146727,
  • norbika25
    hello valaki hatud segitsen kifügetleniteni egy sgh250-est.
  • norbika25
    tud segiteni nekem valaki egy sgh 250-est kénefügetleniteni elöre is köszi.
  • l4szlo
    Sziasztok,tudnatok segiteni Nokia 6131,T-Mobilos telefont szeretnek kikodolni,de nem talalok hozza kodot.Elore is kosz.IMEI:352257015282130
  • Szathy
  • hudekomoly
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni? Lenne egy Vodafonos Sagem my400V telefon, melyet szeretnék kikódolni.
    Előre is köszönöm!
  • rosta1994
    Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
    Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
    Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
    100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
    Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)

Hosszú leírás:
    Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!

Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?

Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.

Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.

Példa:

Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.

E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:

Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
    A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
    Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.

Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.

Egy kis számolás:
    ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.

Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!

Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!

Hogyan regisztrálhatok?

Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:

http://www.mobilpont.hu/be4.html

FONTOS!

A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:

06 20 443 1683

Sok sikert!
  • mimcsi
    letiltott vodás SIM kártyát kóddal fel lehet -e oldani?
    Semmilyen kódot(pin,puk)nem tudok hozzá, kéz alól lett véve a kártya.
    Segíts THX [email protected]
  • Qwertypro
    Sziasztok !!
    Ha valaki tud SonyEricsson K510i-t függetleníteni, az kérem szóljon !!!
    [email protected]
  • mark oh
    valaki tudna kodal segiteni?? mert a N 5140i sajna 20-as
  • cuc
    Majd minden típushoz mobil szoftverek.
    Függetlenítés,és egyéb progik.
    Akit érdekel írjon :[email protected]

• nbs86
    Azt nem elnyomták, hanem egy másik SIM kártyát tettek bele, amit nem fogad a a teló, mert nem független...
  • pavelagi
    sziasztok!6230i-s telefonom van!kislányom elnyomott valamit,bekapcsoltamés telefon korlátozó kódot kér!Tud nekem valaki egiteni?
  • nbs86
    NOKIA FÜGGETLENÍTÉS:
    aki akar e-mailben megtalál ([email protected]), előbb-utóbb válaszolok...
    Én ezen a fórumon a mai nappal végeztem.
    Minden tudásom megpróbáltam
    itt:LETÖLTÉS összesűríteni.
    a zup-ot zip-re kell nevezni és kicsomagolni, az olvass_el.txt nem véletlen van ott.
    Nem lesz több időm a fórumokat nézegetni, lesve, hogy kinek segítehetek..
    További sikeres függetlenítést mindenkinek! :)
  • képzavar
    Hy all!
    Nem tudja valaki, hogy motorola E398-at hogy lehet függetleníteni? Kód, program?
    Előre is thx!
  • jociandi
    Ne is mondd. Hülye voltam és beleestem ebbe a telbe. :)) Eszembe nem jutott, h. nem lehet függetleníteni. Legalább mások tanuljanak a hibámból :)
  • nbs86
    Hát ez jó... Illetve nem az.
    Végső megoldás a szolgáltató...
    vagy egy kikódolható NOKIA...
  • jociandi
    Köszi azért!

Oktogon környékén kb. 5 helyen voltam, egyikben sem tudták :(
  • nbs86
    Én nem foglalkozom ilyen dolgokkal, sorry.
    A belvárosban szerintem sok kis maszek szervízes megoldja a problémát...
  • jociandi
    Tudsz segíteni ebben?
  • nbs86
    A Sharp és a Samsung is kábel+box kombóval nyitható, kóddal nem mennek.

"Nekem van egy progim, amibe ha beírom az IMEi számot, akkor kiír valamit, at mi lenne?" - nem értem a kérdést... Írj be egy IMEI-t és megtudod, mit ír ki a progi.
    Nokiás progiról van szó?