336
Mobiltelefon kódok a kikódoláshoz
  • cakika
    sziasztok' sonyericsson v630i-t hogy tudnán függetleniteni
  • garrox
    Hali! van egy nokia n97 mini telefonom. szeretnem fuggetleniteni. tudna segiteni valaki?
  • szilard12
    Hello. Nekem van egy NOKIA 5130 Xpress Music, aminek elvesztetem a memoriakártya kódját. Valahogy ki lehetne szedni belőle???
    Előre is kösz
  • Bibus18
    Sziasztok. Nekem lenne egy Alcatel OT556-os telóm és ki szeretném függetleníteni. ha valaki tudja hogy kell kérem segítsen!!!!! Előre is köszönom
  • nbs86
    Sokan, vagyis majdnem mindenki hiába írja be a telefonjának az adatait, hogy hátha majd jól visszaélnek vele, ahelyett, hogy utánaolvasna a dolgoknak.
    A legtöbb telefont nem lehet kóddal függetleníteni.
    Aki azt hallotta, hogy a szomszéd barátjának a barátnőjének sikerült a különféle AkármiFON 5600-ast is, az járjon utána előbb inkább..
    A régebbi NOKIA típusú készülékekhez léteznek kódgeneráló programok, amikkel lehetséges ez a dolog. A neten hamar találni ilyet. A többire nem igen van. Az újabb Nokiákra sincsen, szívás, de akkor se.
    Sőt, nyugodtan írjátok be a sok IMEIt, úgyis kell a lopott telókba a legális szám, jó lesz az... Megér ennyit, hogy ne nézz utána és ne olvasd el ezt az üzit meg már vagy hatszázszor leírtam, mi ezzel a helyzet. Na, hajrá! Jöhetnek az IMEI-k!

Amúgy meg minden telót lehet függetleníteni, kár ilyet kérdezni, hogy lehet-e. Csak a kérdés a módja a dolognak. De mivel nem érdemes beruházni felszerelésre egy-két-három teló miatt, így inkább keress egy helyet, ahol megcsinálják neked olcsón.

üdv.:
    nbs86
  • Gabikad01
    Sziasztok !
    Egy LG 330 kifüggetlenítésében szeretnék segítséget kérni.Ha tudtok segíteni benne,kérlek erre a címre írjatok [email protected]őre is köszönöm.
  • pmonitor
    Van egy régi Nokia 2760 -as telefonom. Szeretném függetleniteni. Kérem valaki irja meg hogyan kell. Absz. kezdő vagyok ebben. Előre is kösz.
  • sittes1976
    hello. tudna valaki s. egy motov330-at szeretnék függetleniteni az imei 354786012170672 és vodás.
  • sbn
    sziasztok!
    érdeklődnék, hogy egy siemens a55-öt miként tudnék feloldani.

találtam már a neten 2 féle kódot, ami elvileg, bármely siemensre jó:

*#0000*CODE#
    *#0001*CODE#

persze nem reagál rá semmit..
    bár kérdésem volna, hogy ezt melyik kártyával kell megcsinálni, a meglévővel, vagy a nem kompatibilissel?

illetve rántottam le egy progit, amiből telefon típoust kiválasztva jutunk hozzá soksok kódhoz, de persze az A55 nincs benne.

Ha vki e témában tudna segíteni, azt előre is nagyon megköszönöm!
    van rá program persze de kell hozzá donle is! "házilag" nehézkés.
    Még flashelni sem lehetséges,hogy flash után törlődjön a kód mivel kábel csatlakoztatáskor kell csatlakozási módot választani és bizt kód hiányában lehetetlen.

Üdv
    HA tudod a kódot akkor a beállítások, biztonsági beállítások menüben a kódok módosítása alatt teheted meg.

• anikó18
    sziasztok!most szereztem egy nokia6233 as telefont és valami kódot kér ha be akarom kapcsolni.tudna valaki segíteni hogy hogyan tudnám azt kikapcsolni?köszönöm!!!!
  • Robi546
    Hello!
    Nekem egy Nokia 5310 XpressMusic-hoz kellene a kód!
    Mert beírtam a biztonsági kódot és nem fogadja el és pedig jót írtam be mert a papíron rajta volt nincs valami olyan program amivel fel lehet törni?? :SS
  • hermanroli
    Hello!
    Nekem egy samsung e210-hez kellene függetlenítőkód!
    IMEI: 354316011823236 Pannonos
    Ha valaki tud segítsen! Előre is köszönöm!

[email protected]
  • sweex1
    Nokia függetlenítés. Fontos, hogy teljesen ingyenes, hogy nem kell letölteni senkinek semmi és ami a legfontosabb, tökéletesen működik. Persze kizárólag Nokiához. Használjátok : http://unlockitfree.com/unlocknok4.php

sweex

ui.: Természetesen, az új hiper szuper 3 G, ill. Classic, stb. készülékekhez nem jó.
  • ogyuri
    Sziasztok!
    Van egy Nokia 2760 tip.tlo.A pin kódot elfogadja,de rögtön kéri a bisztonsági kódot amit az unokám elfelejtett feljegyezni.Mi a lehetőségem.
    Köszönöm!
  • remari80
    sziasztok de rég jártam itt.
  • hangosito
    Sziasztok Egy nokia 2630-as ra szeretnék kérni függetlenitö kódott
    T MOBILOS ha lehet erre a cimre. [email protected] elöre is köszi
  • MTZ 82
    Nokia 6280 szeretnék kártyafügetleniteni!!!
    Ki tud nekem ehez kodot küldn????????? Kösszi
  • kamina1
    Sziasztok!
    egy samsung c3050-est szeretnék függetleníteni!

Aki tud segíteni azírjon a [email protected]!

Köszi:Kata
  • odi2
    Sziasztok!

Lg gb 220 -as mobil kártyafüggetlenítéséhez szeretnék segítséget kérni!
    Lg Shine telefonhoz viszont én tudok kódot, ha valakinek szüksége lenne rá! Nyugodtan írjatok és erre a címemre [email protected] kérném én is a másik telefonhoz a segítséget! Köszönöm!
    Kellemes napot mindenkinek!
    sziasztok! odett
  • gabryel80
    ffh
  • gabryel80
    Sziasztok.Samsung sgh-x490-es telómat a szolgáltató letiltotta.Ki szeretném kódólni.Ha valaki tud,kérem segítsen.Köszi.
  • muzlimuzli
    Sziasztok. Egy nokia 2610 es telefont szeretnék függetleníteni, ha valaki tud, kérem segítsen. Előre is köszi.
  • kerez
    Sziasztok!
    Tudna nekem segíteni valaki,hogyan lehet letíltani a telcsimről egy bejövő számot? Valószinű szivatás mert a számon előfizető nem létezik....06132....stb. Előre is köszi!
    keress meg [email protected]
  • rigaman
    Sziasztok!! Bartnőm samsung s5230as telóját szeretném függetleníteni most t-s de vodás kártyát szeretne bele. Ezt valamiképp ki tudnánk-e függetleníteni? Youtuben találtam fennvideót, hogy kódokat kell beírni csak nem tudom hogy mi micsoda. Légyszi segítsetek!! KÖszönöm előre is!
  • scribblex
    Sziasztok valaki tudna segíteni nekem? vettem egy pannonos nokia 6233-mas telót és szeretném függetleníteni ,ha valaki tud segíteni vegye fel velem a kapcsolatot. thx

email cim: [email protected]
  • ganti
    Szeretném a segítségetek kérni. Samsung B2100 telóm függetlenkelne. Ha valaki tud valami okosat......
    T700 ast csak kábeles logos megoldással lehet megoldani.
    Ha még érdekel nézzél szét itt w w w fuggetlenites.net
    Azok az idők már elmúltak mikor kóddal lehetett kinyitni bármit.

Gondolom 1-1 db telefontípusért nem érdemes nagyobb beruházásba kezdeni.
  • pucsito
    sziasztok vodás samsungot SGH-X510V-KI lehet-e függetleniteni????
  • wwwwww
    vodafonos T700 függetlenítésében kérek segitséget
    IMEI:35774602-690326-7
    pls. nagyon megköszönném
  • ironhorses
    Sziasztok a W595-öt lehet függetleníteni?
  • deinne
    SZIASZTOK. légyszives ha valaki tudna segiteni meg köszönném a gyerekeim teloit szeretném fügetleniteni .sony k200i vodás ime 35871701348367-9-06 sagem panonos ime 3593290014464491. nokia 2760 358053018927472 nokia 3110 köszönöm
  • ervin19801024
    sziasztok egy motorola v3 hoz kellene nekem függetlenitö kod. valaki tudna nekem [email protected]
  • csoban73
    sziasztok szeretném függetleniteni nokia 6300 orange ról nagyon szépen megköszöném ha elküldené valaki a kódot [email protected]
  • davidka003
    Sok buta ember. Nem tudtok olvasni?
    Csak kettőt kéne visszaolvasni. Ne adjátok meg az IMEI-t, mert visszaélhetnek vele.
  • dzsetro
    sziasztok nekem van egy LG Ku250 es pannonos telóm imei:356385012591447 szeretném függetleníteni ha valaki tud segitsen előre is köszi
    [email protected]
  • fauszt
    Sziasztok!Tudna valaki segíteni Nokia N80-as függetlenítésébe? Az IMEI:358361006080414 és Pannonos! Az email ahova írhattok: [email protected]!
  • nbs86
    Sokan, vagyis majdnem mindenki hiába írja be a telefonjának az adatait, hogy hátha majd jól visszaélnek vele, ahelyett, hogy utánaolvasna a dolgoknak.
    A legtöbb telefont nem lehet kóddal függetleníteni.
    Aki azt hallotta, hogy a szomszéd barátjának a barátnőjének sikerült a különféle AkármiFON 5600-ast is, az járjon utána előbb inkább..
    A régebbi NOKIA típusú készülékekhez léteznek kódgeneráló programok, amikkel lehetséges ez a dolog. A neten hamar találni ilyet. A többire nem igen van. Az újabb Nokiákra sincsen, szívás, de akkor se.
    Sőt, nyugodtan írjátok be a sok IMEIt, úgyis kell a lopott telókba a legális szám, jó lesz az... Megér ennyit, hogy ne nézz utána és ne olvasd el ezt az üzit meg már vagy hatszázszor leírtam, mi ezzel a helyzet. Na, hajrá! Jöhetnek az IMEI-k!