113
-
Shawty #113 Hi
Nekme oan gondom van h nem lehet felbontást állitani felveszem mondjuk 1440 és semmi visszalépek semmi.. (win7 32bit) -
#112 ééé
valaki lanon? l [email protected] -
sebibaba #111 Na letöltöttem a játékot és xp alatt nem megy mármint az első versenynél a pálya háromnegyedénél kilép hibával a jaték:( Erre valakinek valami megoldás? -
Zoltec #110 Segitsetek légyszi!!!
Hogyan lehet a Porsche GT1 versenyautoval megcsinálni a 360 fokos fordulatot a Factory Driver modban?
Hiába kézifékezek, csak 180 fokot fordul a kocsi, aztán vagy megáll, vagy visszafordul egynesbe....
Köszi. -
Lambo fan #109 Ez nagy hülyeség, ha lejjebb veszem a felbontást, akkor is szar.
azért szar, mert a régi videókártyák és oprendszer teljes pompájában le tudta kezelni, egy mai DX10-es kártya Vista alatt nem tudja, de még egy DX9-es kari Xp alatt sem.
Volt egy gyerek, akivel beszéltem, halom variációt kipróbált, és csak úgy tudta visszahozni a régi pompájú grafikát, hogy összerakott egy régi PC-ét, korabeli harverekkel.
Egyszerűen patch sincs, meg hac vagy otthoni gányolás, amivel meg lehetne csinálni, vagy csak nem tudok róla hogy lenne, de annó feltúrtam a Google-t, és nem találtam megoldást. -
#108 nalam mintha szebb lett volna anno. kedvenc NFS volt. a fizikaja nagyon jo -
oceanearth #107 Sziasztok!
Vista alatt próbálkozott már vki a játékkal? 32bit-es a Vistam és egyszerűen nem indul el a telepítés sem. Már próbáltam vagy 3 féle verziót és egyszerűen nem tudom telepíteni.
Meghalok, ha nem játszhatok ezzel a játékkal...
Vki pls. help!! -
johsz #106 [email protected] -
johsz #105 Hello!
Küldje már el valaki a cd keyt! -
rune #104 Milyen felbontáson érdemes játszani?
1024*768 ???
Nálam valamiért iszonatosan lassú az egész...képregény.
Ez mitől van?
-
#103 A grafika azért ocsmény mivel a korabeli max 512x512-s textúrák scaleződnek fel. Ez van, alacsony felbontáson sokkal jobb :)
Pár shoton mellékelem is hogy milyen úgy isten igazából a játék által engedett max felbontáson :):
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
XP-n HA NEM INDUL akkor a játék mappájában lévő GIMME.DLL-t ÁT KELL NEVEZNI G.DLL-re
Nekem friss installal elsőre ment így patchek nélkül :)
[URL=http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=142]További infó erről itt -
Lambo fan #102 sziasztok!
Sajna 2 gondom is van a játékkal
-xp alatt nem tudom használni a játékkal a Logitech G25 kormányt, hiába állítom be a játék menüjében, a játékban nem működik... De ez már a régi Logitech MOMO-malis így volt ebben a játékban.
-második gondom: xp alatt valamiért sokkal szarabb a grafika, mint annó Win98-ban, hiába állítom fullra a felbontást meg mindent, ocsmány az autók belső kidolgozása, és a külsejük se túl szép a játékban, régen sokkal jobb volt!
jah és AZ EREDETI JÁTÉK VAN MEG!
Valaki segitsen erre a két problémára pls, a neten már két napja nézegetem a cuccokat de semmi :(
köszi -
kurdipeter #101 Szóval nem tudom már, hogy jöttem rá, de LE KELL TILTANI A LAPOZÓFÁJLT XP-BEN:) -
kurdipeter #100 El is mondom. -
kurdipeter #99 Én tudom. -
Neolit #98 Semmi. -
Kenez Adam #97 És már azt is próbáltam hogy ki vettem a gimme.dll flájt és így meg mikor ki választottam a kocsit és a RACE - ér kattintottam akkor ott betöltötte és ennyi
kilépett -
Kenez Adam #96 Szerintetek miért nem működik a NFS 5 XP-én ???
Ha valaki tudja az írjon nekem a [email protected] -
#95 xpn hogymegy? gimme.dll eztkell kitörölni? -
#94 én win98-at használok, de nálam úgy sem megy, hogy kitörlöm a gimme.dll fájlt
valaki segitsen -
#93 XP-n mért nem fut?
Hogyan lehet orvosolni? -
#92 -
Andris91 #91 sorry -
Andris91 #90 Ja, és asszem sehonnan nem lehet letölteni a full gammát -
Andris91 #89 Igaz fájlcserélővel... -
Andris91 #88 Én most töltöttem le!
-
#87 Hi!
Igaz már rég nem írt senki ide azért megkérdem hogy valaki tud-e címet ahonnan le lehetne tölteni a gémet. Előre is köszi!