113
  • Shawty
    Hi
    Nekme oan gondom van h nem lehet felbontást állitani felveszem mondjuk 1440 és semmi visszalépek semmi.. (win7 32bit)
  • Csanjedi
    ééé
    valaki lanon? l [email protected]
  • sebibaba
    Na letöltöttem a játékot és xp alatt nem megy mármint az első versenynél a pálya háromnegyedénél kilép hibával a jaték:( Erre valakinek valami megoldás?
  • Zoltec
    Segitsetek légyszi!!!

Hogyan lehet a Porsche GT1 versenyautoval megcsinálni a 360 fokos fordulatot a Factory Driver modban?

Hiába kézifékezek, csak 180 fokot fordul a kocsi, aztán vagy megáll, vagy visszafordul egynesbe....
    Köszi.
  • Lambo fan
    Ez nagy hülyeség, ha lejjebb veszem a felbontást, akkor is szar.
    azért szar, mert a régi videókártyák és oprendszer teljes pompájában le tudta kezelni, egy mai DX10-es kártya Vista alatt nem tudja, de még egy DX9-es kari Xp alatt sem.
    Volt egy gyerek, akivel beszéltem, halom variációt kipróbált, és csak úgy tudta visszahozni a régi pompájú grafikát, hogy összerakott egy régi PC-ét, korabeli harverekkel.
    Egyszerűen patch sincs, meg hac vagy otthoni gányolás, amivel meg lehetne csinálni, vagy csak nem tudok róla hogy lenne, de annó feltúrtam a Google-t, és nem találtam megoldást.
  • Chryst64
    nalam mintha szebb lett volna anno. kedvenc NFS volt. a fizikaja nagyon jo
  • oceanearth
    Sziasztok!

Vista alatt próbálkozott már vki a játékkal? 32bit-es a Vistam és egyszerűen nem indul el a telepítés sem. Már próbáltam vagy 3 féle verziót és egyszerűen nem tudom telepíteni.

Meghalok, ha nem játszhatok ezzel a játékkal...

Vki pls. help!!
  • johsz
    [email protected]
  • johsz
    Hello!
    Küldje már el valaki a cd keyt!
  • rune
    Milyen felbontáson érdemes játszani?

1024*768 ???

Nálam valamiért iszonatosan lassú az egész...képregény.
    Ez mitől van?
  • ALIENwoods
    A grafika azért ocsmény mivel a korabeli max 512x512-s textúrák scaleződnek fel. Ez van, alacsony felbontáson sokkal jobb :)

Pár shoton mellékelem is hogy milyen úgy isten igazából a játék által engedett max felbontáson :):

[/URL]
    [/URL]
    [/URL]
    [/URL]
    [/URL]
    [/URL]
    [/URL]
    [/URL]
    [/URL]

XP-n HA NEM INDUL akkor a játék mappájában lévő GIMME.DLL-t ÁT KELL NEVEZNI G.DLL-re
    Nekem friss installal elsőre ment így patchek nélkül :)
    [URL=http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=142]További infó erről itt
  • Lambo fan
    sziasztok!
    Sajna 2 gondom is van a játékkal
    -xp alatt nem tudom használni a játékkal a Logitech G25 kormányt, hiába állítom be a játék menüjében, a játékban nem működik... De ez már a régi Logitech MOMO-malis így volt ebben a játékban.
    -második gondom: xp alatt valamiért sokkal szarabb a grafika, mint annó Win98-ban, hiába állítom fullra a felbontást meg mindent, ocsmány az autók belső kidolgozása, és a külsejük se túl szép a játékban, régen sokkal jobb volt!
    jah és AZ EREDETI JÁTÉK VAN MEG!
    Valaki segitsen erre a két problémára pls, a neten már két napja nézegetem a cuccokat de semmi :(
    köszi
  • kurdipeter
    Szóval nem tudom már, hogy jöttem rá, de LE KELL TILTANI A LAPOZÓFÁJLT XP-BEN:)
  • kurdipeter
    El is mondom.
  • kurdipeter
    Én tudom.
  • Neolit
    Semmi.
  • Kenez Adam
    És már azt is próbáltam hogy ki vettem a gimme.dll flájt és így meg mikor ki választottam a kocsit és a RACE - ér kattintottam akkor ott betöltötte és ennyi
    kilépett
  • Kenez Adam
    Szerintetek miért nem működik a NFS 5 XP-én ???
    Ha valaki tudja az írjon nekem a [email protected]
  • Istencsászár
    xpn hogymegy? gimme.dll eztkell kitörölni?
  • Harly18
    én win98-at használok, de nálam úgy sem megy, hogy kitörlöm a gimme.dll fájlt
    valaki segitsen
  • ChevyG #93
    XP-n mért nem fut?
    Hogyan lehet orvosolni?
  • czky
  • Andris91
    sorry
  • Andris91
    Ja, és asszem sehonnan nem lehet letölteni a full gammát
  • Andris91
    Igaz fájlcserélővel...
  • Andris91
    Én most töltöttem le!
  • krall
    Hi!

Igaz már rég nem írt senki ide azért megkérdem hogy valaki tud-e címet ahonnan le lehetne tölteni a gémet. Előre is köszi!