HALO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A jó kurva anyjukat!! Az eredeti játékot a Bungie PC-re készítette, amíg az M$ meg nem vette! Ezt elõszerettel felejtik el... 😛
írta: Létai János, idõ: 22:08
A Microsoft Game Studios pénteken bejelentette, hogy készül az egyik legnépszerûbb xboxos játékuknak, a Halo: Combat Evolvednak a PC-re és Macintoshra átírt változata.
Az eredeti programot -- mely egy idegenek által megszállt bolygón játszódik -- a Bungie Studios készítette a Microsoft játékkonzoljára. Az ígéretekkel szemben sokáig úgy tûnt, hogy nem is fejlesztik más gépre -- erre utalt a játék dobozán lévõ "Xbox only!" matrica is. Azonban a cég jobbnak látta, ha a többi játékos is megismerheti ezt a misztikus világot, így megbízta a texasi Gearbox Software fejlesztõcsapatot az átírat elkészítésével. Stuart Moulder, a Microsoft Game Studios termékmenedzsere elmondta, hogy ki fogják javítani az xboxos verzió negatív tulajdonságait, és új ötleteket is beleépítenek majd.

A Macintosh-verzión a Westlake Interactive dolgozik és a Destineer fogja terjeszteni, akik már több Microsoft játékot (Age of Empires II, Links Championship Edition) is kiadtak erre a géptípusra.
A sok-sok díjat nyert Halo volt a Microsoft konzoljának legsikeresebb játéka, a statisztikák szerint ugyanis a gép piacra kerülése (2001. november 15.) és 2002. április 8. között minden percben hat darabot adtak el belõle a világon.
A PC-s verzió 2003 nyarán kerül a boltok polcaira, míg a Macintosh-változatra pár hónappal többet kell várni.
Forrás: HWSW
2001/09/14 23:53 - Ch00ler
Halo PC-re?
Igen, az a nagy kérdés, hogy a Microsoft tervezi-e a Halo kiadását PC-re is, vagy maradnak az X-Box only verziónál.
A BluesNews.com szerint egy új oldalt lőttek fel a gammáról, ahol minden szép és jó megtalálható, többek között itt szerepel az infó is, hogy nem lesz PC verzió. Ha csekkoljuk a Microsoft.com games szekciót, akkor a PC fejlesztéseknél szintén nem esik szó a Halo-ról. Kezdhetünk lemondani róla, kár érte, a zenéje nagyon bejött nekem 😞
Hát több a hivatalos elkeserítő hírek , mint a nemhivatalos bíztató . 😞
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Láttad az új Trailert ? Szerintem töltsd le , mert minden pénzt megér annyira jó !!!
Nagyon ütős game lesz ! 😊))
Letöltöttem a legújabb Trailert a játékról !
Nagyon ütős lenne , csak ne Xbox-os lenne ! 😊
2001.09.20.-a
Halo Movie - 08:36
A TeamXbox honlapról letölthető egy teljesen új, nagyon látványos animáció, a Microsoft elvileg idén szeptemberben megjelenő 3D-s akciójátékából. Azonban el kell keserítenem mindenkit, hiszen ez az animáció is azt hírdeti, hogy ez a játék kifejezetten CSAK XBox-ra fog megjelenni...ám ezt a hírt sem a fejlesztők sem a kiadó nem kívánja megerősíteni...
Én meg ezt olvastam ! 😞
De nem minden esetben!
Igaz csak nagyon elenyészõ esetben 😞(
Sajna...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
A patch nem feltétlenül javítást jelent!!!
Sokszor jelent plusz hozzáadásokat egy játékhoz! Nézd meg például a Half Life-ot! Minden egyes Patch, ami kijött hozzá, tartalmaz egy szinte önnáûlló játéknak felfogható mod-ot!
Counter Strike
Team Fortress
Deathmatch Classic
Wanted
stb...
És ezek nem javítások! Ez egy olyan lehetõség, baromi élvezetes, hiszen kb.3-4 havonta kapsz egy teljesen új játékot INGYEN!
A másik dologpedig, hogy soha, de soha nem lehet egy játékot tökéletesen megírni! Mindíg vannak kissebb figyelmetlenségek! És akkor inkább legyen egy patch, amivel kijavíthatom, minthogy ne lehessen velée mit csinálni!!!
nem suxx egyik se, csak erõsen más stílust képvisel. van akinek az jön be, hogy minden héten szedegeti le a patch-eket (persze túlzás), meg az új pályákat, van akinek az, hogy kész van 1 játék, ami megjelenéskor annyira komplex, hogy többet nem igényel. másképp készülnek a játékok, másfajta hozzáállást igényel. nekem már PC-n is bajom volt azzal, ha 1 játékhoz le kellett töltögetni a javításokat. Viszont ott van pl egy Heroes 3, ahol a random pályával eszméletlenül kibõvítik a játékidõt, és ilyen soha nem lesz konzolra.
Peace.
Már próbáltam!
Nem általánosítok, de azért nagyjából Laccnak igaza van!
Lehet, hogy konzolon egyszerûbb játszani és nem fagy ki, de a Pc annyival többet nyújt!
Onlie
Patch
Pályák
Pályaszerkesztés
Internetes segítség
hogy csak legfontosabbakat említsem! És ezek csak és kizárólag játékokra vonatkoznak. Viszont én itt befejeztem! Nem akarom, hogy ez a topic is PC-Konzol suxxba menjen át! Engem nem elégít ki a konzol, nekem annál sokkal több kell ennyi! Annak aminek tervezték, viszont nagyszerûen megfelel.
pályaszerkesztés, kiegészítõk jönnek ki ott is.
Persze nem akarlak megtéríteni, csak kérlek, hogy ne általánosíts 😊
X-emuláció: a Dreamcast 99-ben jött ki. nem túl összetett az architektúra, mégsincs mûködõképes emuláció. Sõt, mûködésképtelen se nagyon. Nagy kihívás az emuláció.
Nem tudom melyikünknek van igaza, de egy tuti!
Halál biztos, hogy lesz emulator!
Régebben én GBA játékokkal játszottam a gépemen, pedig az aztán tényleg nem PC 😊)
telehecc a 198 as diszpédzser
halo itt a matav tudakozo... bruhaha
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
És nagyon valószinû, hogy csak X-re jelenik majd meg, rettentõ könnyebséget jelent a programozóknak 1 fix hardverre irogatni a dolgokat 😊
Viszont lehet, hogy csak a "standard" fél évvel csúsztatott kiadási procedurára lehet számítani itt is, mint az Unreal Championship esetében.
Baromi okos vagy, csak ne itt legyél az!
Fulladj bele egy rakás PS2-es , GC-os , DC-es darált cd-be .
mert pc-re nem sok jatek lesz , ami lesz az is fos !!!!
Mivel a multi már úgyis kimarad belõle , gondoltam , egy "másolat" erejéig csak megnézem , milyen is a játék .
Ha viszont ez a hír igaz , akkor még erre sem lesz lehetõség .
Béke poraira ...
GameStar Online
Halo csak Xbox-ra??? - 08:18
Egyre kevésbé tudjuk, hogy most pontosan mi is a helyzet a Bungie által fejlesztett Halo címû játékkal. A legútóbbi infók szerint lesz PC-re is a játék. Ám a napokban megjelent a neten a játék dobozának a KÉP-e, melyen találhatunk egy kis feliratot: "Only on Xbox" - vagyis csak XBox-ra. Valószínûleg csak akkor tudjuk meg, hogy mi a valódi álláspont, ha végre valahára kiadják az XBox konzolt...
A doboz képét megnézheti mindenki . 😞((
Mivel a multi már úgyis kimarad belõle , gondoltam , egy "másolat" erejéig csak megnézem , milyen is a játék .
Ha viszont ez a hír igaz , akkor még erre sem lesz lehetõség .
Béke poraira ...
GameStar Online
Halo csak Xbox-ra??? - 08:18
Egyre kevésbé tudjuk, hogy most pontosan mi is a helyzet a Bungie által fejlesztett Halo címû játékkal. A legútóbbi infók szerint lesz PC-re is a játék. Ám a napokban megjelent a neten a játék dobozának a KÉP
A doboz képét megnézheti mindenki . 😞((
...hát eláshatják magukat.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
De szerintem a Deus ex single-ben poén, mondjuk én kalandjáték/RPG-fan vagyok, úgyhogy csak azért szenvedtem a Deus ex-szel, mert félig kalandjáték, ill. félig Commandos.
Egyébként FPS-ek közül a Doom óta nem kötött le egyik sem single-ben (kivéve AVP), a Halo sem fog.. ráadásul a grafikája is már elvesztette egykori varázsát, mert már van ilyen bõven.
Azért valsz. nagy kasza lesz, de sokkal többet/jobbat kihozhattak volna a játékból: PC-n/2000-ben.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com