PUNK ZENÉT!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem alapból úgy áll😊)

destroyerxxx
Punk's not dead!!4

ricsi1
nem boltban HÖHH netrõl mutertól:-)

Narancs
A szart, AMÓ szappan ha lehet még kapni, vagy hajólakk ha tatósabbal akarsz...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

akkor mesélhetnél milyet veszel,hányas erõsségû meg ilyesmi😊

\"Life is around you and in you.\"

ricsi1
hábazze!
fogod a fésût...felnyomod azt befújod alkkal LOL vayg csak én tudok JÓ lakkhoz hozzájutni?

Egyébként lol😊

És neked sem áll föl?Szar lehet...

14cm:/

ricsi1
mekkora a hajad?

robotnyk
én nem a hajamat szoktam
Dani20
ROFL

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

PResident Evil
némá a kiskölök miken megy át...

Ti hogy állítjátok föl a hajatokat?Próbáltam cappanal de nem vált be😄

tigeroo
Red Hot Chili Peppers a bezt!!!!!!!!
😊 nem

nemcsakfeel
újra beindult az mp3 vadászásod ? 😊

*hihi ** *

van itt még egy csomó: http://www.antipunk.com/mp3/

Goldfinger - Open Your Eyes

link

MxPx - Ten Years And Running

link

Pennywise - Land Of The Free!?

itt a full album

nemcsakfeel

*hihi ** *

Green Day - Stuck with me.mp3

ez a szám volt betiltva MTV-n

kaptok egy kis MXPX-et!

MXPX - Chick magnet.mp3

nemcsakfeel
fuck

*hihi ** *

Borcsa
a politikai témáju zene csak aktuális lehet, ritka az olyan, ami örörkérvényü😊

az meg hogy az ember mennyire ért vele egyet, sztem tök mindegy. végül is se anarchista se kommunista de még csak szocdemes se vagyok, mégis begyün. hát ilyen sziunten a Pistols is vehetett vona néhány zeneorát, mert a basszeros ugy állt be pl a bandába, hogy akkro fogott életében elöször basszgityot. azt hiszem a punk sosoe a zenei szinvonalrol volt hires😊

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

ami a hallgathato és igazzán jo punkot illeti: az mo. on a CPg és a Picsa
nah erre azt mondom hogy a cpg jó volt akkor amikor volt aktualitása.....most meg szánalmas....
a picsa meg egypár dologban qrva nagyot téved egypár dologban meg nem értek egyet velük egypár zeneórát meg vehetnének.....
ennyi
CLASH az isten!!!!!!! ebben igazad van!!!!!!
O0D:
mostanaban a brigad is bejon "melodycore punk" zene 😄DDDDDDD
a mig29 ben csak az uj felallas kicsit unszimpatikus, az uj tagokkal par szamot nem jatszanak meg ( hazafele, .... 😞 ) meg az oltozkodesuk ...
a poen kategoria mar kicsit kurva unalmas..

Hajrá Dózsa György!

Borcsa
na akkor most éeirom hogy szvsz mit gondolok eröl az egészröl. hát tök mindegy ki divat meg ki nem. ugyis láccik az elsöre, és ha valaki nagyon veri a mellét ilyenb esetben a legjobb körbeállni és jol kiröhögni.

mig 29. sajnos hozzájuk még nem volt szerencsém, de ahsonlohoz már igen. a HT vmi olytári nagy gáz egy zene én spec nem birtam végigahllgatni egy albumot, pedig punkra edzett fülem van. ugyanis: eléggé nincsen mondanivaloja, ill a aszövegek itzenkét éves szinten vannak. ami a hallgathato és igazzán jo punkot illeti: az mo. on a CPg és a Picsa (ami szövegileg mindenkit ver, mert nem dedós a szemlélete- az Aurora elbujhat) egyébként pedig a Pistos meg a Clash az isten. azt hiszem a kökori punk még akkor is mindent visz, ha mára igazándibol csak a skaterpunk meg a californiai punk maradt. bár itt is vannak okos dolgok. Az Alvin akár hogy fikázzák, hogy divat meg mittomén. hát most nálunk ez a legszinvonalasabb amit lehet hallani. oké ott vannak at okosságok, a Prosec meg a Rózsaszin pittbull de ezeket ha meghallgatod aztz mondod mekkora pojjén, de nem más.
kétéves punk pályafutásam alatt anno 2000-2002 ami még fantáziadus volt az az AlvinRechez biztos h. kapcsolodott (Necropsia pl. állati ütös zene).
mert ezek a fika egri bandák, amik a kaliforniai punkot magyarnak állitják be, hát elég gyenguc probálkozások.

szoval manapság jo rásütni dolgokra, hogy az punkrock. talán mert a rock az olyan kemény, a punk meg olyan alternativ. hát lyot röhögök rajta. ha meg vki divatbol csinálja, az az ö baja. gondoltál má rá mennyit szenved egy ilyen egy tisztességes koncerten?

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

1et értek
erre a kérdésre: most nem értem, melyik zenekar járat le és mit?
sztem válaszoltam
O0D:
most nem értem, melyik zenekar járat le és mit?
na nehogy aztmondmár hogy a mig29 járatja le a punk zenét ...
sztem meg azok járatják le a zenét akik tiszta divatból játszanak és az egész fílinget nem érzik át 😊)
szal pl. menõ mostanában a "depresszió" ra aztmondani hogy milyen jó punk-rock zenekar. hát a lófaszt minden kis buzi divat gyerek seggébe.

a másik, nem szoktam ezzel a dologgal sokat foglalkozni, meg általában leszarom a kedves embereket, de azért ami sok az sok... szal: ismerõsöm mekkora "rocker" és hogy még 20 év múlva is az lesz meg blabla, csak azt nem értem mi neki a "rocker" ség, az hogy minden héten eljár diszkóba bulizni, és még életében diszkón kívül más helyen ( koncert ) nem volt ....

az ilyenek okossagait szivesen hallgatom 😄DDDDDDDDD

Hajrá Dózsa György!

amúgy meg sztem azért mert ezek a zenekarok a zene szándékos lebutításával lejáratják az egészet
most már nem ez kell....
ez okés volt a 80as években amikor ez kirobbant itt de mostmár ezeken túl kéne lépni.....
de ez csak magánvélemény persze
az okés akart lenni csak nem vette be a billentyûzet mer lefagyott egy pill.ra
O0D:
"nagyokos" lol 😄DDD vazze ez nagyon oldszkúl szöveg.
a késsel mega diszkóval elégedett vagyok te seggg.
még mindíg nem értem hogy a mig29 miért ne lenne punk meg a többi amit írtam. csak azért mert az is diszkó ?

Hajrá Dózsa György!

kés akkor diszkó most elégedett vagy?????? nagyokos
nemcsakfeel
bármi más, csak nem punk 😊

*hihi ** *

nem írom be újra!!!!!!!!!!
fosson gecit az összes moderátor!!!!!
mért szted mi ha nem az???
nincs nagy eszmefuttatásom mert kitörölték!
jah
nemcsakfeel
A Barackca az OK,
A hátsó szándék lol. nem igazán bírom õket, meg az punk ???? lol!!!

de a nagy eszmefuttatásod várom..

*hihi ** *