Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
elkezdtem ma a Kara no Kyoukai-t. 3 reszt neztem meg. nagyon bejon. nem idorendi sorrendbe jatszodnak, de azert vannak kapcsolatok a reszek kozott.

szerintem is inkabb full metal panic-ot nezd. death note utan egybol code geass nem utne annyira mint amugy.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

RelakS
Fumoffu 😛

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

code geasst nézd. Azis hasonló, szuperokoskülenlegesképeségelvilágmegváltoztatos. 😄 Csak ennek jobb a vége. AZ R2 a 2. évad jelölése.

Full metal panic fomuffo <3

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LeventeV
remelem hamar jon felirat hozza...

LeventeV
en nem spoilereztem, ugyhogy mosom kezeimet <#idiota>

armageddon666
Nekem a film vége jobban tetszett mint az anime vége...
De a legjobb az elsõ OVA 😄

@

Zomil
Fate/stay night TV reproduction OP

Sztem nagyon jó lett. Amugy torrentröl szedhetõ az OVA RAW-jai

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

biomage
ehhem, tessék betartani a bannerben irt szabályt

Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!

szal a téma nagy részét spoilerbe kellett volna írnotok :S

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LeventeV
hat en emgneztem es meg elek... lattam roszabb filmet is. az hogy az anime jobb az teny.

Zomil
jah azt vágom, de arrol meg nem hallottam tul sok jót 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
akkor tevedtem, de az eloszereplos filmbe mar nincs benne M es N...

Zomil
oops bocsi, sajnos szerkeszteni már nem tudom(bár feltételezem, h akik idejárnak azok már ugyis mind látták 😄 )

Amugy még nem döntöttem el, h melyik lesz a következö amibe belekezdek, de sztem a full metal panic lesz. Az a baj, h egy csomo anime érdekelne, aztán meg nemtudom eldönteni, h melyiket kezdjem elnézni 😄DD

kicsit késõ , de köszönöm 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

ööö azért javasolnám a spoiler használatát.

Bandi 18
Aham eléggé 😄

LeventeV
ertem. jol szorakoztatok akkor <#idiota>

LeventeV
a mangaba nincs M es N. nem komplikaljak el a veget, de ha nincs kedved mangazni akkor nezd meg az eloszereplos filmet, mert az a manga vonalat koveti.

Bandi 18
Jaja volt House is, az is jó volt. Õ segített a tombola sorsolásokon, sokat nevettünk rajta 😄.

Jaja Loli Pirates 😄, elõzõ este 9-kor jutott eszünkbe némi alkohol befolyása alatt 😄. Ezzel vonultunk végig a városon (kb 1 óra volt az út mert gyalog mentünk)

LasDen
de ha jól láttam House is volt 😄

Loli Pirates 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bandi 18
Még annyi hogy a free candy felirat a valóságban is megállta a helyét, mi voltunk a cukros bácsik 😄😄

Bandi 18
Ha jól láttam Warhammer 2-õt. De nagy volt mikor a birodalmi rohamosztagos odaállt és azzal a hatalmas puskával úgy csinált mintha lõne 😄

Azért volt joker meg kis hableány mert nem egészen animecon volt hanem ilyen fantasy találkozóval egybekötött rendezvény, szóval ez is belefért, de mi nagyon jól elvoltunk 😄 6-an ökörködtünk pedómacis meg yuris táblával 😄, a One Pieces zászlómat meg kölcsön is kérték egyszer, szal jó volt megérte elmenni 😄

Zomil
azt olvastam, h a manga-nak is kb. ugyanez a vége 😄
csak ott hamarabb meghal

LeventeV
mit nyomattak az xboxon?

LasDen
jó képek 😄 egyszer biztos elmék egy conra....ha addig élek is....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
megneztem a kepeket... hat vannak hihetetlen dolgok benne, joker es a kis hableany konkretan.

LeventeV
olvasd el a mangat vagy nezd meg az eloszereplos filmet es az almaid valora vallnak <#ravasz1><#idiota>

Zomil
Nah ahogy ajánlottátok megnéztem a Death Note-ot. Nagyon jó volt végig nagyon tetszett. Bár igazábol szvsz a 25. résznél be kellett volna fejezni onnantol kezdve kicsit vontatottnak éreztem a dolgot és amilyen csavaros volt szinte végig az anime, olyannyira egyszerü befejezése volt. Legalábbis én igy gondolom, valami nagyobb csavarra számitottam. Ennek ellenére örülök, h megnéztem fõleg az elsõ 25 rész volt iszonyat jó(nagyon jól megcsinálták ezt a nyomozos/krimi Light vs L dolgot)

armageddon666
Kuroshitsuji befejezve, egésszé fasza volt O.o

@

LeventeV
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy Nogizak Haruka no Himitsu Purezza 12 resz az egyben torrentet angol felirattal linkeljen mar valaki legyszi.

LeventeV
elolvastam MAL-on az ajanlojat... mindenesetre orult tortenete van, de meglesem <#idiota>

Bandi 18
Látom innen is voltak páran Holdfényconon. Nekem nagyon tetszett, haverokkal sokkal õrültködtünk XD. Nektek hogy tetszett, mi a véleményetek róla?

LeventeV
kosz bulykin.
malakia: claymore megvolt, ga-rei meg nem.

Malakai
Lánykás-kardozós? Kettõ ugrik be álmos fejjel, Claymore biztos megvolt, másik meg Ga-Rei -Zero- utóbbi idõbõl...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bulykin
Tetsuwan Birdy Decode
nem kardozós de lány zúz benne😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LeventeV
kosz nektek.
valami a kepen lathatohoz hasonlo lany-kardozos animet ami nem blood+ es shana tudtok mondani?

Seth
Kb 1 perc alatt ugyanerre jutottam XD

PSN ID.: Beegabor

Zomil
unatkoztam ugyhogy felturtam a netet, de nem sokat találtam 😄
Ez a készítõ eredeti blog post-ja amiben kirakja
Ez pedig google translate

Ahogy elnézem ez a csávo saját mûve egy cg grafika

ui.: tudom nagyon unatkozhattam 😄DDD

LeventeV
az se kizart.

Bulykin
vagy visual novell

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LeventeV
ez a kep egy animebol van, vagy csak fanart?

armageddon666
Hát az 1nek az ilyen extrájánál elvileg vannak. De azt még nem néztem meg 😞

@

Zomil
Lesznek benne uj jelenetek is? 😊

Amugy én is ezt akartam, de aztán nem birtam magammal annyi jót olvastam róla 😄
a 3.0 mikor várható?

armageddon666
Szerintem megvárom a Bluray extended szuperverziót 😄 és akkor elõtte megnézem az elsõt megint, és utána ezt 😄

@

LeventeV
ne hagyd abba a kozepenel. nezd vegig. a vege a lenyeg.

LeventeV
bleach moviet mar megneztem, de anno nem talaltam kameras verziot, meg kellet varjam a dvdripet.

Hahh... Belekezdtem a School Days-be de a közepénél nem bírtam tovább nézni. Hasonló eddig csak a Girl Meets Girl-nél történt (azt hajnalok hajnalán, egy 20 részes Bleach-maraton után tudtam csak végignézni).
Zomil
tessék 😊
Bleach-et nemtudom, de legegyszerübb ha google-ön keresel rá, hátha kidob vmi torrentet hozzá(vagy az elõbb linkelt isohunt-on keresed meg)

LeventeV
engem most meg vigasztal az OVA valamennyire, de azert azt nem tagadom, hogy a moviet varom nagyon.
cam-os verziot honnan lehet leszedni, mert en a bleach 3. movieanak pl nem talaltam a megszokott helyeken.

Zomil
Az Evangelion mozival is ez a helyzet sajnos, a 2.0 dvd még csak most fog kijönni tavasszal a film meg kb. tavaly nyár közepén volt a mozikban, még szerencse, h a camos verzio is egész jó, igy nem kellett annyit várni 😊