Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Az 53. résznél tart.
Zomil
Eddig? Miért hányadik résznél tart?
Ezekszerint akkor még nincs vége.

Én vmi rövidebbre gondoltam amugy :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
megvolt Gi is.

<káromkodás>... ez félelmetes volt :DDD erre nem számítottam.
És Violent Song Epic, ha vége meghallgatom megint ^^

@

Lelouch
Eddig teljesen mangahû.
Ruley
Poénos-mágikus?

Az Ichiban Ushiro no Daimaou nekem tetszik, az a pöttynyi szépséghibája van hogy most kezdõdött és még csak a harmadik résznél tart.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Malakai
Nem folytatás, újrafeldolgozás, elméletileg inkább hûen a mangához, de azt nem olvastam, úgyhogy én nem tudok helyeselni hozzá. :)
Szóval nézheted nyugodtan a Brotherhoodot.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Huhh az a 63 rész picit soknak tünik :D
Nem kell hozzá az elsö(vagy legalábbis ismertetöböl nekem az jön le, h ez vmi 2. évad, javits ki ha tévedek :) )?

ui.: naná, h a bannerben pont FMA van, véletlen mi?...ki irta ezt a gondolat olvaso script-et? :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
FMA Brotherhood.
Az hogy moe még nem lenne baj de az önmagában nekem kevés,ebben a kamu dráma kisérlet volt hát elbukott :D.....

Ez most nem ide tartozik de nagy divat mostanában hogy eroge alapokból csinálnak egy impotens vígjátékot vagy egész végig hülyeség aztán az utolsó pár részben próbálnak drámát játszani XD,hogy miért csak így lehet nem értem.

Máté94
És?:D
Zomil
Amugy 5leteket várok, h mit nézzek most :P
TTGL-t nemrég fejeztem be ugyhogy ne mecha legyen, hanem inkább vmi természetfeletti/mágikus(remélem értitek mire gondolok :D ). Az sem lenne gond, ha poénos lenne ilyen FMP, TTGL szintü és története is legyen azért.
A többi nem érdekel :D
Elöre is köszi.

Zomil
lool :D

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
Annyira nem kiemelkedõ ha az anime ipart nézzük, a mûfaj eleve sablon alapú.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
nem eroltettek meg magukat az tuti, de vegul 1x nezheto barmelyik is

WWFSMD?

Sora no Oto -a military K-ON

RelakS
jobbódalon mi van egyébként?

efti
:D

Nekem is hasonlo erzeseim voltak

WWFSMD?

apropó XD

a 12 évesekre rájár a rúd<#idiota>

RelakS

NEOreg3
jaj szegények brühühü, mindjárt sírok<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RelakS
Közlemény
Aki nem tudná, a hazai fansub csapatok sztrájkot hirdetek
egy oldal miatt, ez az oldal a bûnös aki engedély nélkül lopja mások munkáját és butítva saját oldalára tölti õket fel!

AnimeZone

bõvebb infót itt találtok
AA sztrájk topik

(képkitalálósból másoltam, meg linkifikáltam <#idiota>)

Lelouch
Ja, tényleg jöhetne még valami folytatás, ha már a mangát se nagyon fordítják... Apropó manga, elvileg még mindig nincs vége :O
armageddon666
Seto no Hanayome Jin megvolt.

Epic O.o a kislány meglepõen kevéssé volt idegesítõ :D
Song of War
Song of Sleep
Song of Heroes

jóak :D várom a második OVAt (arra már csak holnap kerül sor) :) Song of Violence vagy mi...
...közben ment még (míg írtam) a háttérben az ending és utána...
Kislány a majom húga :D
Nah, ez jó volt :)
még jöhetne több OVA, vagy 2. évad, vagy ilyesmi... eljuthatnának az esküvõig és vége...

És minden fansubbernek a k.a. -.- hogy lehet egy ilyet nem subolni? Csomóan elkezdték, senki nem fejezte be, csak a trágya Your-Mom... DVDRipek is hiányosak... pfff... és sehol nincs seeder, alig jött le ez a 2 OVA is (ami gáz, mert így nem hiszem hogy törlöm ezeket, archiválni kell, mert ezek nem olyanok hogy ha ismét kedvem van rá gyorsan lekapom)

@

armageddon666
holnap :D

@

Lelouch
A két OVA-t láttad már? :P
armageddon666
Najó megnéztem youtuben. majd kifolyt a szemem...
Nagyon jó volt :) Kár hogy nincs még normális sub végig.

@

efti
Szerintem is nagyon jo anime

WWFSMD?

armageddon666
oké, akkor letöltõhelyet nem fitogtatva, hogy kerülhetne megnézésre akár egy Your-mom változat is? (privátban lehet fitogtatni esetleg konkrét letöltõhelyet is)

@

armageddon666
peeersze hogy szar az idõzítés, miért is lenne jó...

@

armageddon666
thx, de ezt néztem (btw Seto no Hanayomés kép mikor épp írom ezt... random, aha :D), és Your-mom alapján van, szóval max csak hátrébb vagyok... dupla ferdítés, izé, fordítás... de van fönn sima Your-mom soft is ha minden igaz, akkor már leszedem inkább azt :\

@

Máté94
Értettem!^^
Doddy a düdõ
nagyon jó, röviden.

Nyanko sensei meg az egyik legjobb karakter valaha.

Máté94
Natsume Yuujinchou.ról mi a véleményetek?:D
Szeretném hallani valakinek a véleményét:D
Lelouch
armageddon666
seto no hanayome 25-26 feliratot plz! találtam ha minden igaz nézhetõ verziót de az raw :D jó a magyar is ha angol nincs

@

Lelouch
Ja, már befejezték a mangát.
armageddon666
mangát befejezték?
Animét rég láttam. Harmadik évadot (vagy OVAt vagy mit) meg kihagytam mert elvileg csomó chaptert átugrik és így spoiler vagy szimpla érthetetlenség :\

Harima Kenji volt am a fõhõs és volt egy szõke külföldi Harry McKenji is ugye? :D vagy valami hasonló.

@

Lelouch
A School Rumble anime/manga befejezése tényleg olyan rossz mint itt-ott olvasni?
Zomil
Amugy még azt kihagytam, h Viral karaktere is nagyon eltalált :)
Felkerült a top karakter listámra :D

Frosty01
FIGHT!!! :D

practitioner of the forbidden arts of death

RelakS
Nna, melyik oldalnak lesz igaza?
Port.hu szerint 20:00-kor kezdõdik az Animax mûsora
Az animax.hu szerint 18:00-kor

LeventeV
a sorozat tetszett anno, de a filmet valamiert nem neztem meg. de ez a parallel works nagyon ott van XD

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
ez de beteg :DDD
bár igazábol az a yoko-s dolog igaz az egész sorozatra :D
<3 yoko

Amugy azt olvastam, h a 2. film-ben a vége eléggé ilyen alternativ befejezés féle, azért kérdeztem, h mennyire változtatták meg.

LeventeV
akkor lehet eloszedem majd valamikor. most a toradora-val nagyon jol elvagyok, es a kaiji is lejott, plusz meg vagy 80 plan to watch szoval el vagyok latva, no de addig jo mig van mit nezni XD

Lelouch
Nem csak összefoglalja, vannak benne változások is.
LeventeV
a film osszefoglalja a sorozatot. en a helyedben kesobb neznem meg. de a paralel worksok kozott van par jo darab, vagyis egy.

http://www.youtube.com/watch?v=QTYKKiT5B

ha nem jonne ossze

Zomil
Erre vki válasz? :)
De kihalt mostanában a topic, hova lett mindenki?

Lelouch
Én nem láttam, de azt írják hogy nagyon rossz a minõsége.