Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezekszerint akkor még nincs vége.
Én vmi rövidebbre gondoltam amugy :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
<káromkodás>... ez félelmetes volt :DDD erre nem számítottam.
És Violent Song Epic, ha vége meghallgatom megint ^^
@
Az Ichiban Ushiro no Daimaou nekem tetszik, az a pöttynyi szépséghibája van hogy most kezdõdött és még csak a harmadik résznél tart.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Szóval nézheted nyugodtan a Brotherhoodot.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem kell hozzá az elsö(vagy legalábbis ismertetöböl nekem az jön le, h ez vmi 2. évad, javits ki ha tévedek :) )?
ui.: naná, h a bannerben pont FMA van, véletlen mi?...ki irta ezt a gondolat olvaso script-et? :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez most nem ide tartozik de nagy divat mostanában hogy eroge alapokból csinálnak egy impotens vígjátékot vagy egész végig hülyeség aztán az utolsó pár részben próbálnak drámát játszani XD,hogy miért csak így lehet nem értem.
TTGL-t nemrég fejeztem be ugyhogy ne mecha legyen, hanem inkább vmi természetfeletti/mágikus(remélem értitek mire gondolok :D ). Az sem lenne gond, ha poénos lenne ilyen FMP, TTGL szintü és története is legyen azért.
A többi nem érdekel :D
Elöre is köszi.
(\__/) ( X.x) ( } . { )

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Aki nem tudná, a hazai fansub csapatok sztrájkot hirdetek
egy oldal miatt, ez az oldal a bûnös aki engedély nélkül lopja mások munkáját és butítva saját oldalára tölti õket fel!
AnimeZone
bõvebb infót itt találtok
AA sztrájk topik
(képkitalálósból másoltam, meg linkifikáltam <#idiota>#idiota>)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Epic O.o a kislány meglepõen kevéssé volt idegesítõ :D
Song of War
Song of Sleep
Song of Heroes
jóak :D várom a második OVAt (arra már csak holnap kerül sor) :) Song of Violence vagy mi...
...közben ment még (míg írtam) a háttérben az ending és utána...
Nah, ez jó volt :)
még jöhetne több OVA, vagy 2. évad, vagy ilyesmi... eljuthatnának az esküvõig és vége...
És minden fansubbernek a k.a. -.- hogy lehet egy ilyet nem subolni? Csomóan elkezdték, senki nem fejezte be, csak a trágya Your-Mom... DVDRipek is hiányosak... pfff... és sehol nincs seeder, alig jött le ez a 2 OVA is (ami gáz, mert így nem hiszem hogy törlöm ezeket, archiválni kell, mert ezek nem olyanok hogy ha ismét kedvem van rá gyorsan lekapom)
@
Nagyon jó volt :) Kár hogy nincs még normális sub végig.
@
@
@
@
Animét rég láttam. Harmadik évadot (vagy OVAt vagy mit) meg kihagytam mert elvileg csomó chaptert átugrik és így spoiler vagy szimpla érthetetlenség :\
Harima Kenji volt am a fõhõs és volt egy szõke külföldi Harry McKenji is ugye? :D vagy valami hasonló.
@
Felkerült a top karakter listámra :D
Port.hu szerint 20:00-kor kezdõdik az Animax mûsora
Az animax.hu szerint 18:00-kor
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
bár igazábol az a yoko-s dolog igaz az egész sorozatra :D
<3 yoko
Amugy azt olvastam, h a 2. film-ben a vége eléggé ilyen alternativ befejezés féle, azért kérdeztem, h mennyire változtatták meg.
ha nem jonne ossze
De kihalt mostanában a topic, hova lett mindenki?