Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Legszívesebben azt mondanám halt volna meg, de akkor még fölöslegesebb lett volna... tényleg csak hogy legyen egy epic harc... am vicces mnnyit sírt Ritsuko, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jajj lement a szennyezõdési zónába, nem marad ember!!!! aztán senkivel semmi nem történt ... ok, Shinji pillanatra istenszerû lett, illetve Shinji mamája feloldódott, de ezt a rebuildben még nem tudjuk 😄

@

Lelouch
Mari csak homorít még valamit a továbbiakban... 2-3 év múlva. 😞
Máté94
Kämpfer nem is olyan rossz, még jól is jön mert németül van benne pár szó. xd
armageddon666
Asszem vannak nyelvbe beépült átvett szavaik, mint ahogyan a magyarban is vannak ilyenek.

@

armageddon666
Ez a NGE Rebuild 2.22 harc a BombAngyal ellen még mindig nagyon komoly 😄 Már vagy 25ször megnéztem 😄 Meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor Asuka a fertõzött Evaban ül... Na az se semmi. Mivel tudtam mi lesz, mikor meghallottam azt a fura hangot... hát, nem volt kellemes 😄

Nagyon el van találva minden egyes pillanata az animének 😊
Egyrészt élvezetesebb és pörgõsebb mint a sorozat, másrészt ez NGEnél nem tudom hogy elõny-e... még ha esetleg ezek több fant is szereznek a sorozatnak, azért remélem hogy az eredeti marad meg mindenkinek, mint Evangelion... Mert ez a Rebuild igazából egy fanservice így 2 rész alapján 😄 Csiszolása, sûrítése, szépítése (grafikailag) a sorozatnak.

Makit meg töröljék a létezésbõl... CSAK ÉS KIZÁRÓLAG azért kellett bele, mert Beast mode, meg hogy legyen pilótacsere... meg elejére egy fillerharc... kész. Talán a kevés szereplése miatt, de egy abszolút kidolgozatlan, fanservice meganekkonak tûnik... és ne legyen ilyesfajta "casual" fanservice az evámban -.-

@

LasDen
amúgy japánba az angol az már ennyire beleivódott a nyelvbe???
sok op és ed-be vannak ilyen fél angol-japán sorok.....meg a "klasszikus" szánk jûzés 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Szügge!:o
armageddon megnyilt elõttünk 😄
LasDen
én se vagyok sportos alkat....190 centi 100-115 kiló...asse tiszta izom....egyedül az amerikai focihoz van alkatom....de tudom milyen a lehúzás is....pl röplabdáztam is párszor vagy kéziben is kicsit visszahúztam a csapatot mikor nem védtem 😄

télleg...kézilabdás anime nincs???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Utálom a csapatjátékokat - nem vagyok valami sportos alkat - mert mindig úgy érzem, hogy én húzom le a csapatot... :\ és ez egy nagyon rossz érzés... meg egyébként öngerjesztõ folyamat... mivel inkább nem játszom, így nem is tanulom meg, így ha arra kerül, húzom a csapatot. puff.

Nem hiszem hogy ez hasonló, de valahogy eszembe jutott... Online jóságokban meg pont fordítva tapasztalom, ez a még rosszabb... Mert ott meg nagyon sokszor engem húznak le a csapattársaim... és nagyon frusztráló. Mondjuk általában nem említem meg, mert tudom milyen tehernek lenni...

@

LasDen
amúgy Giant Killingbe volt pár rész amiben az egyik fiatal csatár volt a kezdõ, de nem tudodd betalálni és teljesen kikészült miatta....akkor nagyon megtuttam érteni az érzéseit, mert tudom milyen mikor ott vagy edzésen és a meccsen is kiteszed a lelked de nem jön össze és csak azt látod, hogy a többiek mind túllépnek rajtad....bár én sérülés miatt kaptam lehetõséget és a bajnokság végéig megvolt ez és monták hogy fejlõdtem, de én nem így éreztem....valahogy nem láttam kézzel fogható eredményét...

Máté94
Added. Én Kämpfer-t akarom elkezdeni. Darálom a 12 részeseimet 😄
LasDen
megnéztem a Kenkou Zenrakei Suieibu Umishou 1. részt....ez már jobb....könnyed kis szórakozás...😄 viszont valamiért úgy érzem hasonlít a Seto no Hanayoméra 😄

Máté94
Gai-Rei Zero-nek is vége. Hát ha nem a 12. résszel kezdtek akkor a 11.-el. 😄 Ettõl függetlenül egy szívszaggató kis történet volt, csak rosszkor néztem 😊)
byzhouse
jó bocs azt hittem fix banner(nem frissítettem a topicot) és sz*rul nézet ki 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

LasDen
nekem sose volt gondolatolvasó....sose volt olyan mint a többiek monták 😄

RelakS
marad a jelenlegi "gondolatolvasó" banner 😛 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Mondjatok pls egy avi-to-mp4 convertert, ami már ki lett próbálva. Elõny ha lehet a videó méretét is állítani, de mégse legyen túl bonyolult az egész. telefonra kéne konvertálni vele.

@

Piloss
egy újabb kárba veszett ték.....

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

byzhouse
ték

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Piloss
?

(na valaki tékeljen)

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Máté94
A másik...

#33997: aha
byzhouse
benne volt a top10-ben ez a f*s azt sírva bejöttem ide 😄

Piloss
fejére esett

Máté94
Csak mivel te köztudottan utálod az animéket miért van favolva neked az anime topic?😄
Máté94
Engem ütöttél ki😄
armageddon666
nem felel meg a sémának 😞

@

LasDen
ott haltam volna meg a falat kaparászva....😄

Győri Devi
bezárkóztam egy kis lyukba és 1 hétig endless eightet néztem 😄
amúgy meg valamilyen pocsolyában lógattam a lábam 😛
(nah megis volt a dupla post hirtelen...)

mikéne Máté barátom? 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

byzhouse
honnan máshonnan?😄

Máté94
Nézd már ki van itt...

devi...
LasDen
kösz csá 😄

byzhouse
csináltam 1 sz*r bannert:
remélem azt a japán szöveget nem rontottam el 😄

LasDen
én mennék de egyedül....

am megnéztem Chu-bra elsõ részét.....nem biztos hogy ez nekem való....

Seth
Hol jártál egy hétig ?

PSN ID.: Beegabor

Máté94
Nem értek PS-hez 😄DD
Lelouch
Tényleg lehetne csinálni újabbakat.
armageddon666
csinálj bannert.

@

armageddon666
Õszi conra - és melyikre - ki jön?

@

Máté94
Seitokai no Ichizon sosincsen 😄DD
Győri Devi
jaja gondolat olvasó topic banner 😄
A heti lemaradást meg bekell hoznom mert még gondok lesznek és alig bírom számon tartani hogy mi hol hányadik rész. 😄 De a Major ep19 bezzeg nincs is kint pedig ezért siettem...

やられたらやり返す。倍返しだ!

Lelouch
"Befejezõ" anime nem is nagyon lesz, max. teljesen új. Bár erre eddig nem nagyon volt példa a Madhouse részérõl.
Seth
A bannerben mindig az van amit megemlítesz. Sõt ,ha csak gondolsz rá. Ördögi <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

LasDen
készül mint a 4-es metró....

Győri Devi
Remélem nem gond csak hamar ide pillantottam és az volt az elsõ dolog. 😄 Sõt még a bannerban is ott virít arról nem is beszélve 😄
a faq meg még mindig "készülõben" van ahogy elnézem 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

armageddon666
Látszik nem olvastad el 😛 Ahogy a topicleírást sem: nyomokban EL-t tartalmaz.

@

Győri Devi
484 új üzenet és még mindig Elfen Lied a téma 😄
Boldog Születésnapot IMYke!!! (csak ezért jöttem haza 😄)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
nah végeztem a Hakuoukival.....hááát....erõsen elment....többre számítottam...és a fõszereplõ csajt Hijikata helyében az elsõ percben legyaktam volna......nem vagyok benne biztos hogy kell nekem a 2. évad....

BEAST
Attól függ. Ha nagyon tetszett, akkor általában nagy hirtelen megyek pontozni amint végeztem. Ha elment és/vagy van más néznivaló utána akkor csak legközelebb amikor eszembe jut. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NEOreg3
én általában közben szoktam pontozni és kb mindenre 10-et adok, majd amikor befejezem, akkor kap egy reálisabb értékelést

bár erre a giant killing-re látatlanban is 1/10-et nyomnék, mert focis anime<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LasDen
am ti nézéskor vagy már mikor befejeztétek szoktátok pontozni a sorozatot/filmet??? 😄 én mindig csak utána.....bár most giant killingnél kivételt tettem és megkapta a 8-t...😄