Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon el van találva minden egyes pillanata az animének 😊
Egyrészt élvezetesebb és pörgõsebb mint a sorozat, másrészt ez NGEnél nem tudom hogy elõny-e... még ha esetleg ezek több fant is szereznek a sorozatnak, azért remélem hogy az eredeti marad meg mindenkinek, mint Evangelion... Mert ez a Rebuild igazából egy fanservice így 2 rész alapján 😄 Csiszolása, sûrítése, szépítése (grafikailag) a sorozatnak.
Makit meg töröljék a létezésbõl... CSAK ÉS KIZÁRÓLAG azért kellett bele, mert Beast mode, meg hogy legyen pilótacsere... meg elejére egy fillerharc... kész. Talán a kevés szereplése miatt, de egy abszolút kidolgozatlan, fanservice meganekkonak tûnik... és ne legyen ilyesfajta "casual" fanservice az evámban -.-
@
sok op és ed-be vannak ilyen fél angol-japán sorok.....meg a "klasszikus" szánk jûzés 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
télleg...kézilabdás anime nincs???
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem hiszem hogy ez hasonló, de valahogy eszembe jutott... Online jóságokban meg pont fordítva tapasztalom, ez a még rosszabb... Mert ott meg nagyon sokszor engem húznak le a csapattársaim... és nagyon frusztráló. Mondjuk általában nem említem meg, mert tudom milyen tehernek lenni...

@
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
@
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
(na valaki tékeljen)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
amúgy meg valamilyen pocsolyában lógattam a lábam 😛
(nah megis volt a dupla post hirtelen...)
mikéne Máté barátom? 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
remélem azt a japán szöveget nem rontottam el 😄

am megnéztem Chu-bra elsõ részét.....nem biztos hogy ez nekem való....
A heti lemaradást meg bekell hoznom mert még gondok lesznek és alig bírom számon tartani hogy mi hol hányadik rész. 😄 De a Major ep19 bezzeg nincs is kint pedig ezért siettem...
やられたらやり返す。倍返しだ!
PSN ID.: Beegabor
a faq meg még mindig "készülõben" van ahogy elnézem 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
Boldog Születésnapot IMYke!!! (csak ezért jöttem haza 😄)
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
bár erre a giant killing-re látatlanban is 1/10-et nyomnék, mert focis anime<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(