72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #41985
    ez a magyar szinkron....néztem angolul is, de ennél sikerült odatennie magát az animaxnek...:D
  • Gurren
    ez nem egy anime akar lenni
  • armageddon666
    "Nincsen kurva térerő" :DDDD Ez átszinkronizált vagy tényleg ilyen? :D
  • Győri Devi
    Igazából csak az kéne. Méretre vágni pár képet meg már nem nagy ördöngösség.
  • Máté94
    Ez egy anime akar lenni?
    Kicsit nekem nem olyan. :D
  • LasDen #41980
    kertvárosi gettó...egy geci nagy sorozat.....nem teljesen anime, de pl. a 2. évadot a madhouse csinálta....megéri...:D
  • RelakS
    hogyhogy mi? A kertvárosi gettó
    Animaxon is ment
    Épp iPhone-t éltetnek benne :D
  • Máté94
    Ez MI? :D
  • Malakai
    Font miatt gondoltam.
  • armageddon666
    Hmudával meg akkor kéne felvenni a kapcsolatot, mikor már lesznek új képek :D
  • armageddon666
    Dehogy van...

Devi: többek között ezért is hajlok arra, hogy maradjunk a régi vonal mentén :)
  • RelakS
    ÁÁUÁÁIÁÁÁ XDF

PC Humor 1.1-ből

• Zomil
    az már kész van...elméletben... :D
  • LasDen #41972
    nem mert ezt könnyebb megcsinálni...:D
  • Győri Devi
    ebből is annyi lesz mint a faqból
  • RelakS
    dafont.com

Azért ellenőrizd legközelebb :D
  • Malakai
    Hmuda-val kéne felvenni a kapcsolatot, nem?
  • Zomil
    engem az sem zavarna :)
  • armageddon666
    jó lesz illegál betű és dafonts.com, de nemtom :S én konzervatív vagyok, szerintem maradjanak ezek, és ha lesznek újak, azok is kövessék a stílust. Ez a banner már a topic része... :\ hozzánőtt :)
  • LasDen #41966
    vagy akár maradhatnak is és mellé bekerülnek az újak...:D
  • RelakS
    másnak sincs, viszont valakinek megvolt maga a felirat, és közkincsé tette

Vagy csináljunk újra minden bannert egy ingyér betűtípussal, ami jól is néz ki? :D (pl az 1001fonts.com-ról)
  • LasDen #41964
    jah...csak jó lenne tudni mekkorák a képek...meg hogy ez milyen betűtípus me nekem nincs szerintem...:D
  • Lelouch
    Hát akkor ha úgy adódik lehet én is összedobok párat.
  • LasDen #41962
    2006 v 7...szerintem...:D
  • Lelouch
    Melyik évből származik a legfrissebb anime a bannerből?
  • armageddon666
    Igazából nyáron akár össze is ülhetnénk (mondjuk virtuálisan, de akár IRL is :D) és megtervezhetnénk a kis anime-wikinket amiről már beszéltünk.

Ide bannert csinálni nem kell nagy képszerkesztési tudás. Az ANIME felirat fix, meghatározott, az anime címe is meg van adva hogy kell kinéznie, már csak egy háttér kell ami jellemző az animére, valami fanart, official art, screencap, ilyesmi, mindenféle effekt nélkül :)
  • Ruley
    Majd ha egyszer végre veszem a fáradtságot hogy a képszerkesztés alapjait megtanuljam, akkor szerintem nagyon jól el fogok szórakozni azzal hogy tucatszám készítem az ilyeneket.
    Talán majd a nyáron.
  • LasDen #41958
    én ráérek...:D
  • Lelouch
    A Hayate no Gotoku movie úgy néz ki nyáron kerül a mozikba. Kb. jövő tavaszra jön ki majd így BD-n...
  • Zomil
    Legutobb ugy kb. 1éve még azt mondta, h aki csinál és elküldi neki akkor berakja... :D

Igazábol jo lenne egy adag ujat berakni :)
    Szoval aki ráér...
  • armageddon666
    Szerintem akik nézik, azoknak nem igazán spoiler, akik viszont nem, azoknak az lehet :D Bár ha más infót nem tudnak, akkor nekik sem. Ha viszont bármit is tudnak már össze tudják kombinálni... ejj...

Kéne Madokás banner. Mondjuk Kyubey feje szuper plánban :D meg van még a bannerképeknek a mintája? Meg Hmuda él még hogy be tudná menni, esetleg van másnak hozzáférése?
  • Zomil
    Ahhhh....nemtudom, h fogom kibirni, h ne olvassam el... :D
  • armageddon666
    Madoka9
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kyuubey: Just according to keikaku.
  • Lelouch
    A seiyuu-t én is bírom, csak nem ebben a szerepben. :P Elsie amúgy a character poll szerint a legnépszerűbb lány, nekem viszont nem nagyon jön be ez a karaktertípus, ez van. Hozzám a második helyezett sokkal közelebb áll, a 2. évadban már benne lesz ő is. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mint Adenade gyönyörű
  • Ruley
    Űrhajós Sci-fi-nek ajánlom még a Rocket Girls-t: mondjuk az nem ilyen csillagközi űrhajózásos, hanem ilyen NASA-stílusú rakétakilövéses. Egyébként komolytalan poén-sorozat, de a tudományos-technológiai része eléggé komoly.
  • armageddon666
    Én bírtam a hangját is, meg a karaktert is.
  • Lelouch
    Hű, Elsie engem már kezd idegesíteni a KamiNomi animében. :D Nem csípem az ilyen "buta" női karaktereket, idegesítő hanggal, mint pl. Orihime vagy Miu a Kenichiből... Ha jól belegondolok ez a legnagyobb minusz a mangával szemben, ott kevésbé jön át valamennyivel.
    Ezt leszámítva most bejött az első Kanon-os rész...
  • armageddon666
    Nem lesz egyenruha, nem lesz Azunyan/fordítva (legalábbis együtt kevesebbet lesznek), ééééés... sztem ennyi :) oh... LESZNEK VIZSGÁIK!!
  • Jakuza001
    Ezek moviek, mondjuk csak a masodik sorolhato az anime kategoriaba.
    Amugy pedig azert csinalnak Sci-Fit manapsag is csak kevesebbet, lasd Inception, Star Trek, Avatar, Moon, Pandorum, Predator filmek vagy akar a Marvel adaptaciok.
    Ez a trend engem is duhit valahol, mert sokadrangu horror filmeket naponta hanyjak a nezokre, mig turheto Sci-Fi alig van egy evben.