72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ez a magyar szinkron....néztem angolul is, de ennél sikerült odatennie magát az animaxnek...:D -
ez nem egy anime akar lenni -
"Nincsen kurva térerő" :DDDD Ez átszinkronizált vagy tényleg ilyen? :D -
Igazából csak az kéne. Méretre vágni pár képet meg már nem nagy ördöngösség. -
Ez egy anime akar lenni?
Kicsit nekem nem olyan. :D -
kertvárosi gettó...egy geci nagy sorozat.....nem teljesen anime, de pl. a 2. évadot a madhouse csinálta....megéri...:D -
hogyhogy mi? A kertvárosi gettó
Animaxon is ment
Épp iPhone-t éltetnek benne :D -
Ez MI? :D -
Font miatt gondoltam. -
Hmudával meg akkor kéne felvenni a kapcsolatot, mikor már lesznek új képek :D -
Dehogy van...
Devi: többek között ezért is hajlok arra, hogy maradjunk a régi vonal mentén :) -
ÁÁUÁÁIÁÁÁ XDF
PC Humor 1.1-ből
-
az már kész van...elméletben... :D -
nem mert ezt könnyebb megcsinálni...:D -
ebből is annyi lesz mint a faqból -
dafont.com
Azért ellenőrizd legközelebb :D -
Hmuda-val kéne felvenni a kapcsolatot, nem? -
engem az sem zavarna :) -
jó lesz illegál betű és dafonts.com, de nemtom :S én konzervatív vagyok, szerintem maradjanak ezek, és ha lesznek újak, azok is kövessék a stílust. Ez a banner már a topic része... :\ hozzánőtt :) -
vagy akár maradhatnak is és mellé bekerülnek az újak...:D -
másnak sincs, viszont valakinek megvolt maga a felirat, és közkincsé tette
Vagy csináljunk újra minden bannert egy ingyér betűtípussal, ami jól is néz ki? :D (pl az 1001fonts.com-ról) -
jah...csak jó lenne tudni mekkorák a képek...meg hogy ez milyen betűtípus me nekem nincs szerintem...:D -
Hát akkor ha úgy adódik lehet én is összedobok párat. -
2006 v 7...szerintem...:D -
Melyik évből származik a legfrissebb anime a bannerből? -
Igazából nyáron akár össze is ülhetnénk (mondjuk virtuálisan, de akár IRL is :D) és megtervezhetnénk a kis anime-wikinket amiről már beszéltünk.
Ide bannert csinálni nem kell nagy képszerkesztési tudás. Az ANIME felirat fix, meghatározott, az anime címe is meg van adva hogy kell kinéznie, már csak egy háttér kell ami jellemző az animére, valami fanart, official art, screencap, ilyesmi, mindenféle effekt nélkül :) -
Majd ha egyszer végre veszem a fáradtságot hogy a képszerkesztés alapjait megtanuljam, akkor szerintem nagyon jól el fogok szórakozni azzal hogy tucatszám készítem az ilyeneket.
Talán majd a nyáron. -
én ráérek...:D -
A Hayate no Gotoku movie úgy néz ki nyáron kerül a mozikba. Kb. jövő tavaszra jön ki majd így BD-n...
-
Legutobb ugy kb. 1éve még azt mondta, h aki csinál és elküldi neki akkor berakja... :D
Igazábol jo lenne egy adag ujat berakni :)
Szoval aki ráér... -
Szerintem akik nézik, azoknak nem igazán spoiler, akik viszont nem, azoknak az lehet :D Bár ha más infót nem tudnak, akkor nekik sem. Ha viszont bármit is tudnak már össze tudják kombinálni... ejj...
Kéne Madokás banner. Mondjuk Kyubey feje szuper plánban :D meg van még a bannerképeknek a mintája? Meg Hmuda él még hogy be tudná menni, esetleg van másnak hozzáférése? -
Ahhhh....nemtudom, h fogom kibirni, h ne olvassam el... :D -
Madoka9
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kyuubey: Just according to keikaku. -
A seiyuu-t én is bírom, csak nem ebben a szerepben. :P Elsie amúgy a character poll szerint a legnépszerűbb lány, nekem viszont nem nagyon jön be ez a karaktertípus, ez van. Hozzám a második helyezett sokkal közelebb áll, a 2. évadban már benne lesz ő is. :D -
Mint Adenade gyönyörű
-
Űrhajós Sci-fi-nek ajánlom még a Rocket Girls-t: mondjuk az nem ilyen csillagközi űrhajózásos, hanem ilyen NASA-stílusú rakétakilövéses. Egyébként komolytalan poén-sorozat, de a tudományos-technológiai része eléggé komoly. -
Én bírtam a hangját is, meg a karaktert is. -
Hű, Elsie engem már kezd idegesíteni a KamiNomi animében. :D Nem csípem az ilyen "buta" női karaktereket, idegesítő hanggal, mint pl. Orihime vagy Miu a Kenichiből... Ha jól belegondolok ez a legnagyobb minusz a mangával szemben, ott kevésbé jön át valamennyivel.
Ezt leszámítva most bejött az első Kanon-os rész... -
Nem lesz egyenruha, nem lesz Azunyan/fordítva (legalábbis együtt kevesebbet lesznek), ééééés... sztem ennyi :) oh... LESZNEK VIZSGÁIK!! -
Ezek moviek, mondjuk csak a masodik sorolhato az anime kategoriaba.
Amugy pedig azert csinalnak Sci-Fit manapsag is csak kevesebbet, lasd Inception, Star Trek, Avatar, Moon, Pandorum, Predator filmek vagy akar a Marvel adaptaciok.
Ez a trend engem is duhit valahol, mert sokadrangu horror filmeket naponta hanyjak a nezokre, mig turheto Sci-Fi alig van egy evben.